Koronavirus ONLINE: Babiš i kvůli Vivien razí změnu pravidel. A Vojtěch tepe pomalé laboratoře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.07.2021 (07:35)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku po mírném zrychlení opět zpomalila. Za neděli přibylo 116 případů covidu, o 31 méně než o týden dřív. Reprodukční číslo po zhruba třech týdnech kleslo pod 1. V Česku už připadá 70 až 80 procent případů na obávanou varinatu delta, uvedl Státní zdravotní ústav. Některé laboratoře v Česku hlásí pozdě vzorky vyšetřené na přítomnost mutací, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) tak v rozhovoru pro Hospodářské noviny vůči nim nevyloučil správní řízení či uložení sankce. A premiér Andrej Babiš (ANO) na připustil, že prosazuje, aby v Česku byla za bezinfekčnost braná i vysoká hladina protilátek, jak uvedl na Primě. Tu má mj. jeho neočkovaná dcera Vivien. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Babiš i kvůli Vivien razí změnu pravidel. A 216 nakažených za pondělí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.07.2021 (08:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku po mírném zrychlení opět zpomalila. Za pondělí přibylo 216 případů covidu, o 25 méně než o týden dřív. V Česku už připadá 70 až 80 procent případů na obávanou varinatu delta, uvedl Státní zdravotní ústav. Některé laboratoře v Česku hlásí pozdě vzorky vyšetřené na přítomnost mutací, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) tak v rozhovoru pro Hospodářské noviny vůči nim nevyloučil správní řízení či uložení sankce. A premiér Andrej Babiš (ANO) na připustil, že prosazuje, aby v Česku byla za bezinfekčnost braná i vysoká hladina protilátek, jak uvedl na Primě. Tu má mj. jeho neočkovaná dcera Vivien. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš i kvůli Vivien razí změnu pravidel. A tajná dohoda o třetí dávce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.07.2021 (11:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku po mírném zrychlení opět zpomalila. Za pondělí přibylo 216 případů covidu, o 25 méně než o týden dřív. Premiér Andrej Babiš (ANO) připustil, že prosazuje, aby v Česku byla za bezinfekčnost braná i vysoká hladina protilátek, jak uvedl na Primě. Tu má mj. jeho neočkovaná dcera Vivien. A firmy Pfizer a BioNTech, které vyrábějí vakcíny proti covidu-19, začnou Izraeli okamžitě dodávat další vakcíny, pokud se země rozhodne začít obyvatele očkovat třetí dávkou. Podle izraelské televize jde o tajnou dohodu, k níž přispělo jednání premiéra Naftaliho Bennetta s šéfem Pfizeru Albertem Bourlou. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Babiš razí změnu i kvůli své Vivien: Začne Česko uznávat u covidu hladinu protilátek?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.07.2021 (16:00)     Sekcia bulvar

Kdo chce do hospody, kina nebo penzionu, musí mít v Česku plné očkování, negativní test, nebo potvrzení o prodělané nemoci staré nejdéle 180 dní. Dlouho se ozývá volání po čtvrté cestě, kterou by měla být vysoká hladina protilátek. A zatímco odborníci od toho odrazují a ministerstvo zdravotnictví ještě na začátku července nechtělo o změně slyšet, premiér Andrej Babiš (ANO) v úterý pro CNN Prima News takovou možnost připustil. I kvůli tomu, že vysoké protilátky má jeho dcera Vivien, která tak zatím nebyla na očkování. Protilátky uznávají jako bezinfečknost například v Rakousku.

 

Koronavirus ONLINE: 504 nových případů v ČR. Kvůli Rážové skončil v karanténě i Vojtěch

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.09.2020 (18:12)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 425 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 25 579 lidí, vyléčených je 18 307 a aktuálně nakažených je pak 6847. Za úterý přibylo 504 nakažených, což je stejný počet jako dosavadní rekord z 21. srpna. Do středečního podvečera pak laboratoře potvrdily dalších 456 nákaz. Koronavirem se nakazila i hlavní hygienička Jarmila Rážová, kvůli které nyní jdou ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) a šéf zdravotnických statistik Ladislav Dušek do karantény. Premiér Andrej Babiš (ANO) se s ní také setkal, izolaci mu ale hygienici nenařídili. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babišova dcera Vivien už zašla na očkování. A 14 119 nakažených za svátek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.11.2021 (08:51)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za středu, na kdy připadnul státní svátek 17. listopadu, testy odhalily v Česku dalších 14 119 případů covidu.  Od noci z neděle na pondělí bude v ČR zaveden tzv. bavorský model, který ruší uznávání testů jako covidového certifikátu, oznámil premiér Andrej Babiš (ANO). Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) řekl, že to ve čtvrtek navrhne vládě. A Babišova dcera Vivien už obdržela první dávku očkování proti covidu.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš pro Blesk: Naočkovat se nechá i dcera Vivien. A výzva pro lidi 65+

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.10.2021 (20:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za úterý přibylo 6274 nakažených. Hospitalizovaných je už 1146 pacientů. Nemocnice po celém Česku kvůli sílící pandemii ruší návštěvy, naposledy například nemocnice Břeclav. Premiér Andrej Babiš (ANO) řekl, že VZP pošle lidem nad 65 let dopis s výzvou k očkování. Pro Blesk Zprávy zmínil, že v listopadu se nechá naočkovat i jeho dcera Vivien, která dosud zůstávala bez vakcíny s odkazem na vysokou hladinu protilátek. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkování dětí se blíží, Vojtěch chce vrátit roušky a minimum nových případů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.06.2021 (17:58)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V sobotu laboratoře potvrdily 63 případů, to je nejméně za poslední rok. Premiér Andrej Babiš (ANO) uvedl, že očkování dětí 12+ začne 1. července. A ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) na ČT zmínil, že by od stejného data chtěl možnost nošení roušek místo respirátorů v uzavřených prostorech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nákaza u expremiéra. A kvůli Rážové skončil v karanténě i Vojtěch

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.09.2020 (19:53)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 425 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 25 579 lidí, vyléčených je 18 307 a aktuálně nakažených je pak 6847. Za úterý přibylo 504 nakažených, což je stejný počet jako dosavadní rekord z 21. srpna. Do středečního podvečera pak laboratoře potvrdily dalších 456 nákaz. Koronavirem se nakazila i hlavní hygienička Jarmila Rážová, kvůli které nyní jdou ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) a šéf zdravotnických statistik Ladislav Dušek do karantény. Premiér Andrej Babiš (ANO) se s ní také setkal, izolaci mu ale hygienici nenařídili. Koronavirem onemocněl i bývalý italský premiér a mediální magnát Silvio Berlusconi (83). Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch chce trestat pomalé laboratoře a mutace delta ovládla Česko

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.07.2021 (06:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku po mírném zrychlení opět zpomalila. Za neděli přibylo 116 případů covidu, o 31 méně než o týden dřív. Reprodukční číslo po zhruba třech týdnech kleslo pod 1. V Česku už připadá 70 až 80 procent případů na obávanou varinatu delta, uvedl Státní zdravotní ústav. Vláda schválila konec testů hrazených z veřejného zdravotního pojištění. Od 1. září si je budou muset lidé platit sami, výjimku budou mít děti do 12 let, lidé po první dávce vakcíny a ti, kterým zdravotní stav neumožní vakcinaci. A některé laboratoře v Česku hlásí pozdě vzorky vyšetřené na přítomnost mutací, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) tak v rozhovoru pro Hospodářské noviny vůči nim nevyloučil správní řízení či uložení sankce. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Tajná dohoda o třetí dávce. A Vojtěch si došlápne na laboratoře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.07.2021 (15:58)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku po mírném zrychlení opět zpomalila. Za pondělí přibylo 216 případů covidu, o 25 méně než o týden dřív. Premiér Andrej Babiš (ANO) připustil, že prosazuje, aby v Česku byla za bezinfekčnost braná i vysoká hladina protilátek, jak uvedl na Primě. Tu má mj. jeho neočkovaná dcera Vivien. A firmy Pfizer a BioNTech, které vyrábějí vakcíny proti covidu-19, začnou Izraeli okamžitě dodávat další vakcíny, pokud se země rozhodne začít obyvatele očkovat třetí dávkou. Podle izraelské televize jde o tajnou dohodu, k níž přispělo jednání premiéra Naftaliho Bennetta s šéfem Pfizeru Albertem Bourlou. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Babiš razí změní i kvůli své Vivien: Začne Česko uznávat u covidu hladinu protilátek?

Koronavirus ONLINE: Česko na chvostu Evropy. A Vojtěch slibuje změnu u laboratoří

Vojtěch má koronavirus, zůstane v izolaci. Pošle do karantény vládu v čele s Babišem?

Koronavirus ONLINE: 5824 nakažených za středu v ČR. A naočkovat se nechá i Babišova dcera Vivien

Koronavirus ONLINE: 409 případů za sobotu v ČR. A Vojtěch chystá změnu pro školáky

Koronavirus ONLINE: Nakazil se i šéf statistiků. A kvůli Rážové jsou v karanténě Moravec a Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Vojtěch to schytal za obrat u roušek, u Babiše rozhodl „selský rozum“

Koronavirus ONLINE: 63 případů za sobotu. A očkování dětí 12+ začne 1.7, uvedl Babiš

ONLINE: Babiš přivítal Pompea v Kramářově vile. Monika přišla v lodičkách po Vivien

Koronavirus ONLINE: 503 nových případů v ČR. Kvůli Rážové skončil v karanténě i Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Rotační výuka potrvá do konce roku. A Babiš opět tepe Blatného

Koronavirus ONLINE: Snadnější návrat do ČR ze Španělska. A Vojtěch chystá změnu pro školáky

Koronavirus ONLINE: Kvůli Rážové jsou v karanténě Vojtěch a Moravec. A nákaza u expremiéra

Koronavirus ONLINE: 63 případů za sobotu. A Vojtěch chce od 1.7 roušky místo respirátorů

Koronavirus ONLINE: 258 mrtvých v ČR a problémy na Chebsku. Babiš chce prověrku nákupů z Číny

Koronavirus ONLINE: 20 lidí zemřelo kvůli chybě laboratoře v Anglii? A 874 případů za pondělí v ČR

Koronavirus ONLINE: Chaos u roušek „odskákal“ Maďar, Babiš vsadil na selský rozum

Koronavirus ONLINE: Vojtěch promluvil o očkování dětí pod 12 let. A kritika třetí dávky

Koronavirus ONLINE: 503 nových případů v ČR. S nakaženou Rážovou se setkal i Babiš

Koronavirus ONLINE: 21 tisíc případů v ČR. Babiš u roušek sází na selský rozum, Maďara sesadili

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl klíčový termín pro třetí dávku. A šance pro Jágra i Vivien?

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR zpomalila. Zrušte vánoční večírky a setkávání, žádá ale Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Testy a očkování budou kontrolovat hospody? Vojtěch o tom uvažuje

Koronavirus ONLINE: Po rekordním růstu případů je Babiš v klidu. Vojtěch to má vysvětlit v EU

Koronavirus ONLINE: Epidemie v Česku zpomalila! Zrušte vánoční večírky a setkávání, žádá přesto Vojtěch.

Koronavirus ONLINE: Vojtěch se nechal naočkovat i s manželkou. A roušky asi sundá i zbytek školáků

Koronavirus ONLINE: Rekordní růst případů v ČR bere Babiš v klidu. Vojtěch má ale úkol

Koronavirus ONLINE: Zrušte vánoční večírky a setkávání, žádá Vojtěch. Prázdniny prodloužit nechce

Koronavirus ONLINE: Vojtěch to schytal za obrat u roušek, ve školách a obchodech nebudou

Babiš chce pomoct dceři, Vojtěch nesouhlasí!

Koronavirus ONLINE: Karanténu na Karvinsku zmínil i Vojtěch. A vysmátý Babiš vyjel do lázní

ONLINE: Arenberger rezignuje, oznámil Babiš. Vrátí se Vojtěch, ministr svolal tiskovku

Koronavirus ONLINE: Poslední kolo testování ve školách. A nastupuje další vlna, oznámil Vojtěch

Koronavirus ONLINE: 502 nakažených za pátek v ČR. A Vojtěch má navrhnout další rozvolnění

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy