Rozvolnění přehledně: Co všechno se dnes mění? Více lidí v bazénech i tanec v klubech

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.08.2021 (05:00)     Sekcia bulvár

Od 1. srpna vláda povolila tanec v klubech a na diskotékách, lidé ale budou muset být buď plně očkovaní, do 180 dní po prodělání covidu, případně pokud budou mít maximálně 24 hodin starý test. Nově neplatí omezení na kapacitu bazénů, navýšila se i kapacita na kulturních a sportovních akcích. Až do plné kapacity hal a stadionů mohou počet diváků doplnit lidé s dokončeným očkováním a ti, co covid prodělali. Blesk Zprávy přinášejí seznam všech změn, které platí ode dneška. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Rozvolnění přehledně: Srpnové změny v ČR. Povolený tanec i víc lidí na akcích a v bazénu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.08.2021 (07:39)     Sekcia bulvar

Od 1. srpna vláda povolila tanec v klubech a na diskotékách, lidé ale budou muset být buď plně očkovaní, do 180 dní po prodělání covidu, případně pokud budou mít maximálně 24 hodin starý test. Nově neplatí omezení na kapacitu bazénů, navýšila se i kapacita na kulturních a sportovních akcích. Až do plné kapacity hal a stadionů mohou počet diváků doplnit lidé s dokončeným očkováním a ti, co covid prodělali. Blesk Zprávy přinášejí seznam všech změn, které platí od neděle.

 

Koronavirus ONLINE: Nová vlna rozvolnění v Česku, tanec stále zakázán. Co se všechno mění?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.06.2021 (06:44)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje, za čtvrtek přibylo 99 nových případů nákazy, o týden dřív jich bylo 157. Od soboty platí nová vlna rozvolnění, dotkne se kultury, maloobchodu, fungování restaurací, služeb či bazénů. Zvýší se zejména maximální počet zákazníků v obchodech a službách a účastníků kulturních a jiných hromadných akcí. V klubech a restauracích opět může hrát živá hudba, tančit se zatím dál nesmí.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Velký přehled rozvolnění: Vláda povolila tanec v klubech, plné bazény a víc lidí na stadionech

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.07.2021 (19:05)     Sekcia bulvar

Vláda v pondělí projednala další rozvolnění, které začne platit od 1. srpna. Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěch (za ANO) to umožňuje epidemická situace. Kabinet povolil tanec v klubech a na diskotékách, lidé ale budou muset být buď plně očkovaní, do 180 dní po prodělání covidu nebo mají maximálně 24 hodin starý test. Nově nebudou platit omezení na kapacitu bazénů, navýší se kapacita na kulturních i sportovních akcích. Až do plné kapacity hal a stadionů mohou počet diváků doplnit lidé s dokončeným očkováním a ti, co covid prodělali. Vláda také jmenovala Pavlu Svrčinovou do funkce hlavní hygieničky, bude zároveň i náměstkyní na ministerstvu zdravotnictví. A ministři kývli na to, že i od září stát bude platit ve školách PCR testy, půjde na ně 27 milionů korun. 

 

Velké rozvolnění u sousedů: Rakousko ruší respirátory, povolí i tanec v klubech

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.06.2021 (10:35)     Sekcia bulvar

Rakousko od 1. července ruší díky příznivému vývoji koronavirové pandemie povinnost nosit respirátory FFP2 ve veřejné dopravě a obchodech, zůstane jen v nemocnicích a pečovatelských domech. V uzavřených prostorech však zůstane povinnost mít zakryté dýchací cesty alespoň rouškami. Velké akce budou téměř bez omezení; povolen bude například i tanec v klubech či popíjení na baru. Oznámili to dnes ráno na tiskové konferenci rakouští vládní činitelé v čele s kancléřem Sebastianem Kurzem, podle něhož je situace kolem epidemie koronaviru „mnohem lepší“, než se čekalo.

 

Rozvolnění v Česku přehledně: Víc lidí v obchodech, bazény a wellness na 75 procent a povolená hudba

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.06.2021 (08:10)     Sekcia bulvar

V Česku se dnes rozvolní další opatření přijatá proti šíření koronaviru a dotknou se kultury, maloobchodu, fungování restaurací, služeb či bazénů. Zvýší se zejména maximální počet zákazníků v obchodech a službách a účastníků kulturních a jiných hromadných akcí. V klubech a restauracích opět může hrát živá hudba, tančit se zatím dál nesmí. Původně vláda plánovala toto rozvolnění od 1. července, kvůli úpravě testování na dětských táborech, z nichž některé začnou před prázdninami, je však posunula na dnešek.

 

Vláda povolila tanec v klubech i plné bazény. A Svrčinová trvale hlavní hygieničkou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.07.2021 (18:30)     Sekcia bulvar

Vláda v pondělí projednala další rozvolnění, které začne platit od 1. srpna. Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěch (za ANO) to umožňuje epidemická situace. Kabinet povolil tanec v klubech a na diskotékách, lidé ale budou muset být buď plně očkovaní, do 180 dní po prodělání covidu nebo mají maximálně 24 hodin starý test. Nově nebudou platit omezení na kapacitu bazénů, navýší se kapacita na kulturních i sportovních akcích. Vláda také jmenovala Pavlu Svrčinovou do funkce hlavní hygieničky, bude zároveň i náměstkyní na ministerstvu zdravotnictví. A ministři kývli na to, že i od září stát bude platit ve školách PCR testy, půjde na ně 27 milionů korun. 

 

Koronavirus ONLINE: 138 případů za pátek v ČR. A nová vlna rozvolnění, tanec stále zakázán

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.06.2021 (09:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje, za pátek přibylo 138 nových případů nákazy, nejvíc za tento týden. Od soboty platí nová vlna rozvolnění, dotkne se kultury, maloobchodu, fungování restaurací, služeb či bazénů. Zvýší se zejména maximální počet zákazníků v obchodech a službách a účastníků kulturních a jiných hromadných akcí. V klubech a restauracích opět může hrát živá hudba, tančit se zatím dál nesmí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Přehledně: Konec roušek ve třídách s výjimkami, rozvolnění v kultuře i wellness a bazénech

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.06.2021 (19:10)     Sekcia bulvar

Školáci ve většině Česka mohou od úterý odložit roušky. Vláda kývla na to, že už nebudou povinné, netýká se to ale zatím Libereckého, Jihočeského a Zlínského kraje. Blesk Zprávám to potvrdil vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD). Kabinet také sjednotil pravidla pro kulturu a restaurace. Od úterý se tak zvýší kapacita na 1000 diváků uvnitř a 2000 venku. Rozvolnění se týká i bazénů, wellness a saun, které mohou nově naplnit až 50 procent kapacity. Vláda také schválila na pondělním jednání parametry státního rozpočtu na příští rok se schodkem 390 miliard korun, oznámila ministryně financí Alena Schillerová (za ANO). Sledujte přímý přenos tiskové konference.

 

Přehledně: Konec roušek ve třídách s výjimkami, rozvolnění v kultuře i bazénech a levnější PCR testy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.06.2021 (21:31)     Sekcia bulvar

Školáci ve většině Česka mohou od úterý odložit roušky. Vláda kývla na to, že už nebudou povinné, netýká se to ale zatím Libereckého, Jihočeského a Zlínského kraje. Blesk Zprávám to potvrdil vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD). Kabinet také sjednotil pravidla pro kulturu a restaurace. Od úterý se tak zvýší kapacita na 1000 diváků uvnitř a 2000 venku. Rozvolnění se týká i bazénů, wellness a saun, které mohou nově naplnit až 50 procent kapacity. Vláda také schválila na pondělním jednání parametry státního rozpočtu na příští rok se schodkem 390 miliard korun, oznámila ministryně financí Alena Schillerová (za ANO). Sledujte přímý přenos tiskové konference.

 

Koronavirus ONLINE: Dnes začíná další rozvolnění, tanec stále zakázán. Co se všechno mění?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.06.2021 (06:44)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje, za čtvrtek přibylo 99 nových případů nákazy, o týden dřív jich bylo 157. Ministerstvo zdravotnictví navíc revidovalo data za středu, kdy nakažených přibylo jen 109. Očkování proti covidu-19 chce ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) více přiblížit lidem. Do terénu by tak měly častěji vyrazit mobilní očkovací týmy, zaměří se i na sociálně vyloučené lokality. A velké změny jsou v cestovatelském semaforu. Mezi rizikové země s označením červenou barvou se nově přesunuly mezi Čechy oblíbené Kanárské ostrovy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Velké rozvolnění od srpna. A debaty od třetí dávce kvůli deltě

Vláda uspíšila rozvolnění: O víkendu do kina s popcornem, hudba povolena, tanec pořád ne

Přehledně: Česko spadlo do pátého stupně PSA, tohle všechno se mění

Přehledně: Jak se mění DPH? Pivo či kadeřnice ve vyšší sazbě. A novinky 2024 u řidičů i rodičáků

Dva roky s covidem v Česku: 5 ministrů, dluhy a miliony vakcín. Teď je tu poslední rozvolnění

Koronavirus ONLINE: 10 milionů aplikovaných vakcín v ČR. A debaty od třetí dávce kvůli deltě

Koronavirus ONLINE: 10 milionů aplikovaných vakcín v ČR. A debaty o třetí dávce kvůli deltě

Koronavirus ONLINE: Nakažlivá delta je už v 85 zemích. Rozvolnění v ČR a 138 případů za pátek

Koronavirus ONLINE: Vláda probere rozvolnění v kultuře. A očkování pro 45+ příští týden?

Koronavirus ONLINE: Rážová nejspíš rozvolnění nedoporučí. Blatný vidí šanci 50 na 50

Koronavirus ONLINE: 1857 případů za středu v ČR. Vláda probere rozvolnění v kultuře i školy

Den D v Česku: Na popcorn v kině zapomeňte, říká expert. Povolí akce pro 500 lidí?

Bazény i sauny plné z půlky a jen se samotestem: Od rozvolnění si provozovatelé hodně slibují

ŽIVĚ Arenberger: Brazilská mutace je v Česku, rozvolnění pro sport a na „psa“ zapomeňte

V Česku už štěká třetí PES: Co všechno se ode dneška mění? Velký přehled novinek

Do února zemře až 500 tisíc lidí s covidem, varuje WHO. Evropa je zpět v centru pandemie

Češi si užívají rozvolnění: Davy na náplavce, rušno na zahrádkách, výletníci oživili zámky

Tanec je radost a taky pořádná dřina, shodují se Onder a Otáhalová

Vojtěch chce kontroly v klubech kvůli covidu mezi mladými. Nes*r se do toho, vzkázala kapela

Vojtěch chce kontroly v klubech kvůli covidu mezi mladými. Kapela mu poslala ostrý vzkaz

Ode dneška na pivo i do bazénu, ale... Jaké jsou podmínky?

Arenberger o rozvolnění: Buďte rádi, že jsou děti ve škole. A zmínil magickou hranici

Ministr Válek o rozvolnění: Uleví studentům a zaměstnancům. Do restaurací i neočkovaní?

Vláda uspíšila rozvolnění. O víkendu do kina s popcornem, na festivaly může 5 tisíc lidí

Blatný: Velikonoce s přísnými opatřeními, pak rozvolnění? A školáky čekají dva testy týdně

Překotné rozvolnění na plážích: Party na Mallorce i davy u moře. Hrozí facka v září?!

Blatný: Rozvolnění lockdownu po Velikonocích? Školáky čekají dva testy týdně, návrat 12.4.?

Změny ode dneška: Otevírají zahrádky hospod, zelenou má i venkovní kultura. Co školy?

Do Zoo Praha se dostane víc lidí už ve čtvrtek. Kvůli akci pro zdravotníky, zdůvodnil Vojtěch navýšení limitu

Hlavně restaurací a služeb se dnes týká rozvolnění proticovidových opatření

Po rozvolnění bijí na poplach: Nárůst o 500 procent a tisíc nakažených z festivalu v Nizozemí

Očkování pro lidi 45+ už příští týden. A časté testy zdarma skončí, varuje Arenberger

VIDEO: Britney Spearsová předvedla šokující tanec u tyče!

Očkování pro lidi 45+ už příští týden, slibuje Arenberger. Mladé má přesvědčit cestování

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy