Koronavirus ONLINE: Dovolenkový ráj Čechů má nejvíc nákaz od května. A apel lékařů na očkování těhotných

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.08.2021 (21:33)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku opět mírně sílí. Za úterý přibylo 263 případů, o 26 více než před týdnem. Americké Středisko pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) dnes doporučilo těhotným ženám, aby se nechaly očkovat proti covidu-19. Odkázalo přitom na data o bezpečnosti vakcín, podle nichž očkování nezvyšuje riziko samovolného potratu. A v Turecku přibylo za úterý 26.597 případů, což je nejvyšší údaj za den od začátku května a zhruba deset procent z provedených testů ten den. Podle místních médií ale vláda s novými opatřeními proti šíření koronaviru zřejmě přijde až v září, kdy začíná školní rok, aby neovlivnila cestovních ruch. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených za víkend od května. A tři miliony Čechů už má Tečku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.09.2021 (00:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta posiluje, v pátek přibylo 447 případů, v sobotu 253. To je nejvyšší víkendový nárůst za den od konce května. Aplikaci Tečka, kterou lidé prokazují potvrzení o očkování, testu nebo prodělání nemoci, si stáhly už více než tři miliony lidí. A Austrálie od Evropské unie nakoupila milion dávek vakcíny od společnosti Moderna, část z nich byla podle listu The Canberra Times původně určená pro Česko. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Desetitisíce Čechů 45+ už chtějí očkování. A rekordně mrtvých za březen

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.05.2021 (10:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za pondělí přibylo 1532 nových případů, o 685 méně než před týdnem. Od půlnoci na úterý dostali možnost přihlásit se k očkování i všichni lidé 45+, za prvních osm hodin se jich registrovalo přes 41 600. Již příští týden se pak mají otevřít registace pro 40+. V březnu zemřelo v Česku asi 16 600 obyvatel, nejvíc za jediný měsíc, uvedli statistici. Úmrtnost nejstarších seniorů se ale oproti průměru výrazně snížila. A česká vláda vyhlásila řadu změn od 17. května, otevřou se mj. zahrádky restaurací. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 263 případů za úterý v Česku. A v Rakousku je nejvíc nakažených od května

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.08.2021 (12:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku opět mírně sílí. Za úterý přibylo 263 případů, o 26 více než před týdnem. Německo od 11. října nebude až na výjimky nabízet bezplatné testy na koronavirus. Při týdenním průměru nad 35 případů na 100 000 obyvatel tu navíc nebude možné jít do restaurace či ke kadeřníkovi bez testu, výjimku budou mít očkovaní. A Rakousko za uplynulý den hlásí 902 nových případů koronavirové nákazy, což je nejvíce od května. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Šéfka hygieniků chce řešit zahrádky. A očkování pro akademiky VŠ

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.04.2021 (15:18)     Sekcia bulvar

Akademičtí pracovníci vysokých škol se mohou od 3. května registrovat pro očkování proti covidu. Registrace pro ně budou možné do 15. června, informovalo ministerstvo školství. Epidemie koronaviru v Česku slábne, za čtvrtek přibylo 2216 případů, o 413 méně než před týdnem. Zdravotníci za den aplikovali 72 843 dávek očkování, nejvíc za den od začátku vakcinace. Hlavní hygienička Pavla Svrčinová připustila, že chce řešit téma otevření zahrádek, které mají být až ve 4. balíčku a mají být otevřeny zhruba 17. května, ale lidé sem za pěkného počasí a bez obsluhy usedají už dnes. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rekordní číslo R v Česku. A experti doporučují očkování těhotných

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.09.2021 (21:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku mírně posiluje. Za pátek přibylo V pátek přibylo v Česku 303 potvrzených případů covidu-19, o 121 více než před týdnem. Reprodukční číslo 1,24 je nejvyšší od půlky července.  Česká vakcinologická společnost České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně nově přímo doporučuje očkování těhotných proti covidu-19.  A od pondělí se mění cestovatelská mapa, do červené kategorie se přesune Kypr, Nizozemsko, Norsko, San Marino a Slovinsko, Irsko dokonce do tmavě červené. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2161 případů za pátek. Přes milion Čechů má hotové očkování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.05.2021 (08:04)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za pátek přibylo 2161 případů, o 440 méně než před týdnem. Postupuje také očkování, obě dvě dávky už má za sebou přes milion Čechů. Hlavní hygienička Pavla Svrčinová připustila, že chce řešit téma otevření zahrádek, které mají být až ve 4. balíčku a mají být otevřeny zhruba 17. května, ale lidé sem za pěkného počasí a bez obsluhy usedají už dnes. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 303 případů za pátek v ČR. A experti doporučují očkování těhotných

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.09.2021 (08:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku mírně posiluje. Za pátek přibylo V pátek přibylo v Česku 303 potvrzených případů covidu-19, o 121 více než před týdnem. Reprodukční číslo 1,24 je nejvyšší od půlky července.  Česká vakcinologická společnost České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně ve svém doporučení nově přímo doporučuje očkování těhotných proti covidu-19.  A od pondělí se mění cestovatelská mapa, do červené kategorie se přesune Kypr, Nizozemsko, Norsko, San Marino a Slovinsko, Irsko dokonce do tmavě červené. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Desetitisíce Čechů 45+ už chce očkování. A rekordně mrtvých za březen

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.05.2021 (10:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za pondělí přibylo 1532 nových případů, o 685 méně než před týdnem. Od půlnoci na úterý dostali možnost přihlásit se k očkování i všichni lidé 45+, za prvních osm hodin se jich registrovalo prvních osm hodin přes 41 600. Již příští týden se pak mají otevřít registace pro 40+. V březnu zemřelo v Česku asi 16 600 obyvatel, nejvíc za jediný měsíc, uvedli statistici. Úmrtnost nejstarších seniorů se ale oproti průměru výrazně snížila. A česká vláda vyhlásila řadu změn od 17. května, otevřou se mj. zahrádky restaurací. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Šéfka hygieniků chce řešit zahrádky. A Němci zmírnili hodnocení Čechů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.04.2021 (13:35)     Sekcia bulvar

Německo s účinností od neděle 2. května přeřadí Českou republiku z vysoce rizikové do mírnější kategorie rizikových zemí. Zásadní změny to nepřinese, test bude vyžadován až po vstupu do země. Epidemie koronaviru v Česku slábne, za čtvrtek přibylo 2216 případů, o 413 méně než před týdnem. Zdravotníci za den aplikovali 72 843 dávek očkování, nejvíc za den od začátku vakcinace. Hlavní hygienička Pavla Svrčinová připustila, že chce řešit téma otevření zahrádek, které mají být až ve 4. balíčku a mají být otevřeny zhruba 17. května, ale lidé sem za pěkného počasí a bez obsluhy usedají už dnes. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Čarodějnice bez akcí, očkovací rekord a 2216 případů za čtvrtek v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.04.2021 (08:15)     Sekcia bulvar

Vláda rozhodla o dalším částečném rozvolnění v Česku, postupně se budou vracet další školáci (2. stupeň 3. a 10. května podle krajů), otevírat obchody (10. května) i zahrádky restaurací (17. května). Epidemie koronaviru v Česku slábne, za čtvrtek přibylo 2216 případů, o 413 méně než před týdnem. Zdravotníci za den aplikovali 72 843 dávek očkování, nejvíc za den od začátku vakcinace. Už podruhé nemohou Češi slavit čarodějnice na oficiálních akcích. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Němci zmírnili hodnocení Čechů, Pražské jaro s diváky a očkovací rekord

Koronavirus ONLINE: Pražské jaro s diváky, očkovací rekord a 2216 případů za čtvrtek v Česku

Koronavirus ONLINE: Očkování dětí budí emoce. A vakcinologové řeší doporučení pro těhotné

Koronavirus ONLINE: Nejvyšší víkendový nárůst případů od května v ČR. Roste i číslo R

Koronavirus ONLINE: Naděje na otevření pro hotely a penziony. A očkování 40+ příští týden

Koronavirus ONLINE: Babiš a šéf VZP o návratu očkování do O2. A apel na přeočkování „Johnsona“

Koronavirus ONLINE: Očkování 45+ od půlnoci, 40+ příští týden. A nové rozvolnění v Česku

Koronavirus ONLINE: Školáky čeká na podzim další testování. Případů přibylo rekordně od května

Koronavirus ONLINE: Za pátek v ČR přibylo nejvíc nakažených od května. Nejhůř je na Ostravsku

Koronavirus ONLINE: Lidé 40+ trhají u očkování rekordy. A Rakousko nově bez karantény

Koronavirus ONLINE: 1126 případů za pondělí v ČR. A lidé 40+ trhají u očkování rekordy

Experti utnuli dohady o očkování těhotných: Vakcínu doporučují v jakémkoli stádiu gravidity

Koronavirus ONLINE: Šéf lékařů se střetl s Blatným kvůli „blábolu“. A číslo R roste

Koronavirus ONLINE: Za pátek v Česku přibylo nejvíc nakažených od května. A v Rusku je zle

Koronavirus ONLINE: Babiš promluvil o zpřísnění opatření. A rekordně případů v ČR od května

Koronavirus ONLINE: 4262 případů za pondělí. V nemocnicích je přes 1000 lidí, poprvé od května

Koronavirus ONLINE: Babiš odložil třetí dávku. A epidemie v Česku dál sílí

Koronavirus ONLINE: Hádka o zmařené životy v debatě Blesku. A Babiš odložil 3. dávku

Koronavirus ONLINE: Nejvíc hospitalizovaných od poloviny června v ČR. A Rakousko přitvrzuje

Koronavirus ONLINE: Očkování Čechů 45+, 1532 případů za pondělí a velký koncert v Praze

Koronavirus ONLINE: 804 nových případů v ČR. A ministr zdravotnictví s ochrankou kvůli odpůrcům

Koronavirus ONLINE: Náměstkyni rozhořčili lékaři, kteří odmítají covid i očkování. „Zločin“

Koronavirus ONLINE: Očkování Čechů 45+, Pfizer i pro děti a koncert pro 2500 lidí v Praze

Koronavirus ONLINE: Za pátek v ČR přibylo nejvíc nakažených od května. Plní se i nemocnice

Koronavirus ONLINE: 1047 případů za den v Česku. A Hamáček odmítl výhody pro očkované

Koronavirus ONLINE: Babiš po 3. dávce mluví o ohrožení životů neočkovaných a změně u testů

Koronavirus ONLINE: 3229 případů za úterý v ČR. A registrace k očkování i pro lidi 55+

Koronavirus ONLINE: Rekordních 57 195 případů za úterý v ČR. Hospitalizovaných přibývá

Koronavirus ONLINE: Známý oděvní řetězec končí. A očkování pro 45+ se otevře ve středu?

Koronavirus ONLINE: Vláda chce otevřít obchody i služby 3. května. A očkování pro 60+ je tu

Dovolenkový ráj Čechů přitvrzuje: Noční zákaz vycházení i zavřené diskotéky ve Španělsku

Covid jako dovolenkový „suvenýr“: Češi přivezli už stovky nákaz. Léčba za hranicemi stojí i 500 tisíc

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených od prosince v ČR. A na povinné očkování Němců tlačí i kancléř

Koronavirus ONLINE: Praktici se dočkají vakcín, očkování 40+ a otevření vysokých škol 24. května

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy