ONLINE: Zeman leží na ARO, jeho muž přinesl květinové koše. Důležité oznámení se blíží

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.10.2021 (13:09)     Sekcia bulvár

Prezident Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Senát pověřil svého předsedu Miloše Vystrčila (ODS), aby oslovil hradního kancléře s žádostí o sdělení, jaké jsou prognózy vývoje zdravotního stavu prezidenta. A premiér Andrej Babiš (ANO) řekl, že ho prezident chce pověřit sestavením vlády. Hrad se chce vyjádřit k dalšímu postupu Zemana při sestavování vlády ve středu. I v úterý navštívila Zemana manželka Ivana a dcera Kateřina. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Zeman leží na ARO, jeho muž přinesl květinové koše. Hrad s důležitým oznámením otálí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.10.2021 (18:08)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Senát pověřil svého předsedu Miloše Vystrčila (ODS), aby oslovil hradního kancléře s žádostí o sdělení, jaké jsou prognózy vývoje zdravotního stavu prezidenta. A premiér Andrej Babiš (ANO) řekl, že ho prezident chce pověřit sestavením vlády. Hrad se chce vyjádřit k dalšímu postupu Zemana při sestavování vlády ve středu, zatím ale mlčí. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman leží na ARO, důležité oznámení se blíží. A Ivana a Kate byly opět u něj

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.10.2021 (23:00)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Senát pověřil svého předsedu Miloše Vystrčila (ODS), aby oslovil hradního kancléře s žádostí o sdělení, jaké jsou prognózy vývoje zdravotního stavu prezidenta. A premiér Andrej Babiš (ANO) řekl, že ho prezident chce pověřit sestavením vlády. Hrad se chce vyjádřit k dalšímu postupu Zemana při sestavování vlády ve středu. I v úterý navštívila Zemana manželka Ivana a dcera Kateřina. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman leží na ARO, Senát chce prognózu. Hrad chystá na středu důležité oznámení

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.10.2021 (16:30)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman v neděli opustil Lány v sanitce a je opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Senát pověřil svého předsedu Miloše Vystrčila (ODS), aby oslovil hradního kancléře s žádostí o sdělení, jaké jsou prognózy vývoje zdravotního stavu prezidenta. A premiér Andrej Babiš (ANO) řekl, že ho prezident chce pověřit sestavením vlády. Hrad se chce vyjádřit k dalšímu postupu Zemana při sestavování vlády ve středu. Podle jeho mluvčího sleduje politickou situaci, navštívila ho rodina. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman leží na ARO, opět u něj byla Ivana a Kate. A důležité oznámení přijde ve středu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.10.2021 (17:30)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Senát pověřil svého předsedu Miloše Vystrčila (ODS), aby oslovil hradního kancléře s žádostí o sdělení, jaké jsou prognózy vývoje zdravotního stavu prezidenta. A premiér Andrej Babiš (ANO) řekl, že ho prezident chce pověřit sestavením vlády. Hrad se chce vyjádřit k dalšímu postupu Zemana při sestavování vlády ve středu. I v úterý navštívila Zemana manželka Ivana a dcera Kateřina. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman je šestý den v nemocnici, padlo první trestní oznámení! A bouře kvůli podpisu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.10.2021 (10:22)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Prezident je nadále schopen výkonu funkce, uvedl ve čtvrtek Radek Vondráček (ANO), který ho navštívil. Kancléř Mynář ho však vzal o ÚVN bez vědomí ošetřujícího lékaře. V souvislosti se Zemanovým stavem při převozu padlo první trestní oznámení. Neurolog Martin Jan Stránský chce, aby policie prověřila, jestli nedošlo k neposkytnutí pomoci či ublížení zdraví z nedbalosti. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman leží na ARO, znovu u něj byly Ivana a Kate. Jeho stav je vážnější, než Hrad přiznává?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.10.2021 (20:45)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Stejně jako v předchozích dnech u něj byly manželka Ivana a dcera Kateřina. Hrad slíbil vyjádření k dalšímu postupu Zemana při sestavování vlády ve středu, zveřejnil ale jen, že se Zeman v budoucnu setká s lídrem koalice SPOLU Petrem Fialou. A Deník N přišel i informací, že prezidentův zdravotní stav je vážnější, než Hrad přiznává. Podle serveru trpí jaterní encefalopatií, je dezorientovaný a nyní není schopen vykonávat úřad. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman leží na ARO, byly u něj Ivana i Kate. A arcibiskup vyzval k modlitbě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.10.2021 (06:50)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman v neděli opustil Lány v sanitce a je opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Navečer ho navštívila manželka Ivana s dcerou Kateřinou. A senátor Zdeněk Hraba (STAN) na 19. října svolal senátní ústavní komisi, kde chce řešit i možnou aktivaci článku 66 ústavy, podle kterého je možné prohlásit prezidenta za neschopného výkonu úřadu, připojují se i další politici. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman šestý den v nemocnici, Hrad dál o stavu mlčí. A bouře kvůli podpisu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.10.2021 (11:20)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Prezident je nadále schopen výkonu funkce, uvedl ve čtvrtek Radek Vondráček (ANO), který ho navštívil. Kancléř Mynář ho však vzal o ÚVN bez vědomí ošetřujícího lékaře. V návaznosti na to nemocnice povolala policii, ta k hlavě stýtu nepustí nikoho bez souhlasu lékařů. V souvislosti se Zemanovým stavem při převozu padlo první trestní oznámení. Neurolog Martin Jan Stránský chce, aby policie prověřila, jestli nedošlo k neposkytnutí pomoci či ublížení zdraví z nedbalosti. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman leží na ARO, byla u něj manželka Ivana i dcera Kate. A arcibiskup vyzval k modlitbě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.10.2021 (19:28)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman v neděli opustil Lány v sanitce a je opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN) v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke i v pondělí ráno uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Navečer ho navštívila manželka Ivana s dcerou Kateřinou. A senátor Zdeněk Hraba (STAN) na 19. října svolal senátní ústavní komisi, kde chce řešit i možnou aktivaci článku 66 ústavy, podle kterého je možné prohlásit prezidenta za neschopného výkonu úřadu, připojují se i další politici. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman leží na KARIM. Člen nového konzilia řekl, kdy půjdu za pacientem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.10.2021 (09:34)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN) . To, že rezident dál leží na oddělení KARIM, komplikuje situaci ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO), který nemá komu složit demisi kvůli plánovanému přesunu na post velvyslance ve Finsku. O dalším postupu nového Zemanova lékařského konzilia promluvil profesor a rektor Tomáš Zima. Další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

ONLINE: Zeman leží na KARIM. Člen nového konzilia řekl, kdy půjde za pacientem

ONLINE: Zeman leží na KARIM. Tyjátr s těžce nemocným státníkem, rýpla si exministryně

ONLINE: Zeman leží na ARO. Senát žádá Hrad o prognózu, Babiš s ním prý mluvil 30 minut

ONLINE: Zeman šestý den v nemocnici, ÚVN povolala kvůli Vondráčkovi policii! A bouře kvůli podpisu

ONLINE: Zeman leží na ARO, Hrad o jeho stavu znovu mlčí. Sněmovnu svolá na 8. listopadu

ONLINE: Zeman dál leží na KARIM. Policie bude zkoumat i video z nemocnice

ONLINE: Zeman dál leží na KARIM. 28. října bude mít na Hradě projev Klaus

ONLINE: Jak si vede Zeman? Nemocnice řekla novinky. A Vondra zaryl do Hradu: „Fatální selhání!“

Květinové světy Alfonse Muchy: Na výstavu do Ivančic přijel i jeho pravnuk!

ONLINE: Zeman je v nemocnici, která řekla novou zprávu. Dozví se Češi víc o jeho diagnóze?

ONLINE: Zeman leží na KARIM. Je těžce nemocný, ale určitě to zvládne, věří Klaus

ONLINE: Zeman leží na ARO. Senát žádá Hrad o prognózu ke zdraví prezidenta

ONLINE: Zeman leží na ARO, znovu u něj byla Kate. A Hrad s důležitým oznámením otálí

ONLINE: Zeman leží na KARIM. Podivné manévry hradní kanceláře, rýpl si profesor

ONLINE: Za Zemanem přišla Ivana tentokrát bez Kate. A nové vyjádření mluvčí nemocnice

ONLINE: „Papalášství,“ schytávají to Mynář a Vondráček za akci v ÚVN, kde dál leží Zeman

ONLINE: Zeman leží na ARO. Jednaní o vládě má být v nemocnici

ONLINE: Zeman v nemocnici, pečuje o něj tým specialistů. Babiš: Schůzka nebude

ONLINE: Zeman leží na KARIM. Hrad ukázal přání od Alžběty II., papeže a Bidena

ONLINE: Jak je na tom Zeman? Nemocnice zareagovala na dotaz na zdraví, expert zašel ještě dál

ONLINE: Zeman v nemocnici, arcibiskup vyzval k modlitbě. A schůzka s Babišem se odkládá

ONLINE: Zeman leží na ARO. Rozhodl o svolání nové Sněmovny na 8. listopadu

ONLINE: Zeman v nemocnici, pečuje o něj tým specialistů. Senátor ho chce odstavit od moci

ONLINE: Zeman v nemocnici, senátor ho chce odstavit od moci. A arcibiskup vyzývá k modlitbě

Jiří našel plné koše lahodné kačenky! A přidal varování před záměnou

Návrat herce Jaškówa před kameru v ohrožení? LEŽÍ V NEMOCNICI

ONLINE: Jak je na tom Zeman? Nemocnice poprvé zareagovala na dotaz Senátu na zdraví prezidenta

Houbaři se dočkali, Jiří našel plné koše lahodné kačenky! A přidal varování před záměnou

ONLINE: Zeman dál leží na KARIM. Ministr Vojtěch mu nemůže předat demisi a pokračuje

ONLINE: Jak je Zemanovi? Nemocnice zareagovala na dotaz na zdraví. Ovčáček řeší „ohavnost“

ONLINE: Mynář chystá další tiskovku. Zeman leží v nemocnici už 12. den

ŠOK! Zeman i Klaus hospitalizováni v jedné nemocnici

ONLINE: Zeman šestý den v nemocnici. Policie prověří jeho podpis pod svoláním Sněmovny

ONLINE: Zeman už 12. dnem leží na ARO, výhled je nejistý. Chystá se výslech Mynáře

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy