Koronavirus ONLINE: Česká vláda řeší zrušení bezplatných testů. Lotyšsko čeká lockdown

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.10.2021 (22:40)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. V sobotu přibylo 1157 případů, nejvíc za víkendový den od 1. května. V neděli pak 787, nejvíce od konce dubna. Premiér Andrej Babiš (ANO) svolal další jednání vlády svolal už na středu na 14:00, uvedl pro Radiožurnál, vláda by měla řešit covidovou agendu. Třeba zrušení bezplatných testů. Lotyšsko od 21. října do 15. listopadu zavede uzávěru řady provozů s cílem zpomalit šíření koronaviru v jedné z nejméně proočkovaných zemí Evropské unie. Zavřou se obchody, restaurace, zábavná zařízení a částečně i školy, dostupné budou jen základní služby, uvedla agentura Reuters. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 13 374 případů za čtvrtek v ČR. Lockdown v Rakousku a tvrdé zpřísnění v Německu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.11.2021 (11:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za čtvrtek testy odhalily v Česku dalších 13 374 případů covidu. Od noci z neděle na pondělí budou v ČR zavedena opatření vycházející z tzv. bavorského modelu, který ruší uznávání všech testů. Vláda podle premiéra Andreje Babiše (ANO) vrátila do hry plošné testování, týkat se bude škol i firem. Vláda předpokládá, že opatření budou trvat až do konce února. Rakousko zatím vyhlásilo plošný lockdown, který začne v pondělí a dopadne na očkované i neočkované. A neočkovaní v Německu se bez testu nedostanou do vlaků a autobusů a ani do práce. Návrh po poslancích i přes kritiku schválily spolkové země. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda bude znovu jednat už ve středu. Skončí bezplatné testy na covid?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.10.2021 (17:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. V sobotu přibylo 1157 případů, nejvíc za víkendový den od 1. května. V neděli pak 787, nejvíce od konce dubna. Premiér Andrej Babiš (ANO) nabídl místo ministra zdravotnictví od 1. listopadu zástupcům budoucí vládní koalice, konkrétně Vlastimilu Válkovi z TOP 09. Babiš kvůli tomu napíše dopis předsedovi ODS Petru Fialovi, který by se mohl stát příštím premiérem. Zároveň Babiš dalši jednání vlády svolal už na středu na 14:00, uvedl pro Radiožurnál, vláda by měla řešit covidovou agendu. Třeba zrušení bezplatných testů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Těžší návrat z Kanárů i Madeiry, lockdown v Rakousku a německé přitvrzení

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.11.2021 (14:35)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za čtvrtek testy odhalily v Česku dalších 13 374 případů covidu. Od pondělí budou v Česku zavedena opatření vycházející z tzv. bavorského modelu, který ruší uznávání všech testů. Vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) vrátila do hry plošné testování, týkat se bude škol i firem a předpokládá, že opatření budou trvat až do konce února. Z Kanárských ostrovů a Madeiry se od pondělí ztíží neočkovaným lidem návrat do Česka, na tzv. mapě cestovatele budou tato území červená. Rakousko zatím vyhlásilo plošný lockdown, který začne v pondělí a dopadne na očkované i neočkované. A neočkovaní v Německu se bez testu nedostanou do vlaků a autobusů a ani do práce. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lockdown bez nutnosti zavřít? Cestovní ruch a služby se bouří proti zrušení testů zdarma

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.07.2021 (10:01)     Sekcia bulvar

Zrušením hrazených testů na covid podle České unie cestovního ruchu (ČUCR) utrpí turismus i návazné služby. Vláda dosáhne stavu uzávěry bez zavření provozů a tedy i nutnosti kompenzací. Asociace bazénů a saun ČR odhaduje, že bez možnosti podstoupit preventivní test na koronavirus na náklady zdravotní pojišťovny klesne zájem o služby o 40 až 60 procent. Na dotaz ČTK to uvedli výkonný viceprezident ČUCR Jaromír Polášek a předseda představenstva Asociace bazénů a saun ČR Pavel Košnar.

 

Na procházku nově i za město? Vláda řeší změny v opatřeních, lockdown v Česku zůstane

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.03.2021 (18:00)     Sekcia bulvar

Vláda ve čtvrtek v podvečer projednává návrh ministerstva zdravotnictví na změny v opatřeních proti šíření koronaviru po 21. březnu, dokdy platí nynější restrikce. Ministr Jan Blatný (za ANO) už avizoval, že kvůli přeplněnosti nemocnic většina opatření zůstane minimálně do velikonočních svátků, padnout by mohl zákaz volného pohybu a sportu mimo katastr obcí. Kabinet se bude zabývat i nákupem dalších antigenních testů na koronavirus pro potřeby státu.

 

ŽIVĚ: Na procházku nově i za město? Vláda řeší změny v opatřeních, lockdown v Česku zůstane

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.03.2021 (18:00)     Sekcia bulvar

Vláda ve čtvrtek v podvečer projednává návrh ministerstva zdravotnictví na změny v opatřeních proti šíření koronaviru po 21. březnu, dokdy platí nynější restrikce. Ministr Jan Blatný (za ANO) už avizoval, že kvůli přeplněnosti nemocnic většina opatření zůstane minimálně do velikonočních svátků, padnout by mohl zákaz volného pohybu a sportu mimo katastr obcí. Kabinet se bude zabývat i nákupem dalších antigenních testů na koronavirus pro potřeby státu.

 

Koronavirus ONLINE: Úprava bezplatných testů, konec zákazu školních výletů a další rozvolnění

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.05.2021 (16:57)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V neděli testy potvrdily 197 nových případů covidu, nejméně za druhý víkendový den od 23. srpna 2020. Lidé budou mít z veřejného zdravotního pojištění v červnu hrazeny dva testy na covid-19 metodou PCR a čtyři antigenní testy. A od 31. května dojde k další vlně rozvolnění, například otevřou bazény, dojde ke zrušení zákazu škol v přírodě a školních výletů, také veletrhům se navýší kapacita. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Počet nakažených navzdory lockdownu vzrostl. A nová dodávka testů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.03.2021 (15:19)     Sekcia bulvar

Česko hlásí za pátek 14 920 nových případů koronaviru, o 1750 více než předchozí pátek. Obětí je 23 083. Vláda do konce března spustí očkovací kampaň za více 50 milionů korun, uvádí Novinky.cz. A do Česka dorazil druhý milion testů na covid-19 určených pro školy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 23 083 obětí v ČR. A počet nakažených přes lockdown opět roste

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.03.2021 (09:11)     Sekcia bulvar

Česko hlásí za pátek 14 920 nových případů koronaviru, o 1750 více než předchozí pátek. Obětí je 23 083. Vláda do konce března spustí očkovací kampaň za více 50 milionů korun, uvádí Novinky.cz. A Česko řeší nejasnosti s prodejem velikonočního zboží - obchody je prodávají, ale oficiální výjimka se na ně nevztahuje. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš připustil testování očkovaných. „Lockdown by společnost nepřijala“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.11.2021 (10:05)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pátek testy odhalily v Česku téměř 23 tisíc případů covidu, což je nejvíce od počátku rozšíření viru. Od pondělí budou v Česku zavedena opatření vycházející z tzv. bavorského modelu, který ruší uznávání všech testů. Vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) vrátila do hry plošné testování, týkat se bude škol i firem a předpokládá, že opatření budou trvat až do konce února. Pro Blesk Zprávy Babiš připustil, že by podpořil testání a trasování i očkovaných, naopak lockdown by podle něj nepomohl, společnost by ho nepřijala. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Vir je všude, lockdown nemá smysl, míní náměstkyně Vojtěcha. A sobotní rekord

Koronavirus ONLINE: 9743 úmrtí v ČR, nakažený šéf Sněmovny a expremiér v karanténě

Koronavirus ONLINE: 12 800 obětí v ČR, vláda protáhla lockdown A Babiš chce stav nouze do února

Koronavirus ONLINE: Vláda čeká s nouzovým stavem na hejtmany. A lockdown na Slovensku?

Koronavirus ONLINE: Dovolenkový ráj Čechů v létě bez testů. A na kulturu až 2000 lidí?

Koronavirus ONLINE: Babišova vláda má na stole povinné očkování. Lockdown prodlouží Slováci?

Koronavirus ONLINE: 1497 případů za den, experti chtějí „zkrouhnout“ platnost testů. A Babišova třetí dávka

Hamáček nevyloučil lockdown Česka. Budou Češi sedět doma a nikam nechodit? Prymula je proti

Koronavirus ONLINE: Hamáček chce lockdown protáhnout aspoň o týden. A co nouzový stav?

Koronavirus ONLINE: Vláda protáhla lockdown, lyžaři mají smůlu a 17 668 případů za den v ČR

Koronavirus ONLINE: Respirátory nejspíš zlevní. A další zpřísnění pro cesty do Česka

Koronavirus ONLINE: 9743 úmrtí v ČR, nakažený expremiér a vláda požádá o delší stav nouze

Koronavirus ONLINE: 14 920 případů za pátek. A lockdown zakázal prodej pomlázek?

Koronavirus ONLINE: Vláda čeká na hejtmany, nouzový stav zatím nebude. A lockdown na Slovensku?

Koronavirus ONLINE: Druhý potvrzený případ omikronu v Česku. A očkovaným Rakušanům skončí lockdown

PCR tři dny, antigenní jeden den: Vláda projedná kratší platnost testů i drahé energie

Havlíček o nových opatřeních proti covidu: Čeká nás zásadní změna! Lockdown to nebude

Na procházky i za město. Vláda probere změny v opatřeních, lockdown v Česku zůstane

Konec testů zdarma v září? Vojtěch novinku hájí. A vláda změnila lhůtu očkování Pfizerem

Koronavirus ONLINE: Zdravotník zničil vakcínu pro 500 lidí. A vláda zakázala návštěvy Slovákům

Koronavirus ONLINE: Dovolenkový ráj v létě bez testů. A nová egyptská mutace v ČR?

Koronavirus ONLINE: 14 119 případů za svátek v ČR. A do škol se vrátí plošné testování

Koronavirus ONLINE: Vláda protáhla lockdown, Babiš chce stav nouze do února. A Rakousko přivře hranice

Vláda probere zkrácení platnosti testů: PCR na tři dny, antigenní jen jeden, naznačil Babiš

Koronavirus ONLINE: Skončil lockdown i zákaz vycházení. A nových nakažených je pod tisíc

Vláda řeší testování ve firmách. Nemocenská se zvýší a lockdown pohlídá až 5000 vojáků

Koronavirus ONLINE: Z Česka do Chorvatska zamíří přímé vlaky. Vláda řeší bezpečné země

Koronavirus ONLINE: Okresní lockdown bude i o Velikonocích. A 25 760 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Okresní lockdown bude i o Velikonocích. A 25 778 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Změna plánu u návratu školáků a okresní lockdown čeká v Česku zmírnění

Koronavirus ONLINE: Okresní lockdown bude i o Velikonocích. A 25639 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Rušno kolem Blatného, obul se do něj i Babiš. A respirátory zlevní?

Koronavirus ONLINE: Babiš tepal ministry, Blatný nasadí druhého PSA a od kdy vláda přitvrdí?

Koronavirus ONLINE: Delta řádí v Česku, přibylo 588 nakažených za den. Vojtěch zmínil další vlnu

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy