ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. A Zemanová na návštěvě opět bez Kate

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.10.2021 (17:45)     Sekcia bulvár

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Hradní kancléř Vratislav Mynář ukázal ve čtvrtek na Hradě týden staré video z náštěvy šéfa Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) v nemocnici u prezidenta, kdy Zeman v dobré náladě podepisoval listinu ke svolání ustavující schůze nové Sněmovny. Mynář také oznámil, že Hrad odloží ceremoniál k oslavám 28. října, pokud se prezident nerozhodne jinak. A prezidenta opět navštívila v nemocnici první dáma Ivana, i ve čtvrtek přišla bez dcery Kateřiny Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. A Babiš se znovu pustil do kancléře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.10.2021 (16:05)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Hradní kancléř Vratislav Mynář ukázal ve čtvrtek na Hradě týden staré video z náštěvy šéfa Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) v nemocnici u prezidenta, kdy Zeman v dobré náladě podepisoval listinu ke svolání ustavující schůze nové Sněmovny. Mynář Babiše 13. října informoval, že schůze Sněmovny bude nejspíš Zemanem svolána na 8. listopadu, o Vondráčkově návštěvě nepadlo ani slovo, napsal Babiš ČTK. Mynář oznámil, že Hrad odloží ceremoniál k oslavám 28. října, pokud se prezident nerozhodne jinak. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. A oslavy 28. října zřejmě čeká odklad

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.10.2021 (15:15)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Hradní kancléř Vratislav Mynář ukázal ve čtvrtek na Hradě týden staré video z náštěvy šéfa Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) v nemocnici u prezidenta, kdy Zeman v dobré náladě podepisoval listinu ke svolání ustavující schůze nové Sněmovny. Mynář zároveň oznámil, že Hrad odloží ceremoniál k oslavám 28. října, pokud se prezident nerozhodne jinak. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. Nedůstojné divadlo, píšou Slováci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.10.2021 (08:55)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Hradní kancléř Vratislav Mynář ukázal ve čtvrtek na Hradě týden staré video z náštěvy šéfa Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) v nemocnici u prezidenta, kdy Zeman v dobré náladě podepisoval listinu ke svolání ustavující schůze nové Sněmovny. Podle slovenského listu SME je celá situace kolem české hlavy státu nedůstojné divadlo. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

Mynář ukázal veřejnosti Zemana v nemocnici na videu. Prezident žertoval s Vondráčkem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.10.2021 (15:20)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman pověřil kancléře Vratislava Mynáře, aby připravil podpis listiny, kterou prezident svolal zasedání Sněmovny, ještě před nástupem do nemocnice. Konkrétně v neděli 10. října. Mynář nyní ukázal na Hradě video se Zemanem z nemocnice, na kterém prezident podepisuje listinu o svolání ustavující schůze Sněmovny jejímu dosavadnímu šéfovi Radku Vondráčkovi (ANO). Kancléř zároveň oznámil, že Hrad odloží oslavy 28. října, pokud se prezident nerozhodne jinak.

 

ONLINE: Video se Zemanem a Vondráčkem pohoršilo i Slováky. A Ovčáček radí: Milujte se navzájem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.10.2021 (18:15)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Hradní kancléř Vratislav Mynář ukázal ve čtvrtek na Hradě týden staré video z náštěvy šéfa Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) v nemocnici u prezidenta, kdy Zeman v dobré náladě podepisoval listinu ke svolání ustavující schůze nové Sněmovny. Podle slovenského listu SME je celá situace kolem české hlavy státu nedůstojné divadlo. A hradní mluvčí Jiří Ovčáček při pátku popřál lidem klidnou sobotu, požehnanou neděli i to, aby se milovali navzájem. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Nemocnice u Zemana hlásí mírný optimismus. A video s Vondráčkem pohoršilo i Slováky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.10.2021 (21:40)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). A jeho stav se mírně zlepšil, uvedla v pátek. Hradní kancléř Vratislav Mynář ukázal ve čtvrtek na Hradě týden staré video z návštěvy šéfa Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) v nemocnici u prezidenta, kdy Zeman v dobré náladě podepisoval listinu ke svolání ustavující schůze nové Sněmovny. Podle slovenského listu SME je celá situace kolem české hlavy státu nedůstojné divadlo. A hradní mluvčí Jiří Ovčáček při pátku popřál lidem klidnou sobotu, požehnanou neděli i to, aby se milovali navzájem. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman se mírně zlepšil, oznámila nemocnice. A video s Vondráčkem pohoršilo i Slováky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.10.2021 (21:40)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). A jeho stav se mírně zlepšil, uvedla v pátek. Hradní kancléř Vratislav Mynář ukázal ve čtvrtek na Hradě týden staré video z návštěvy šéfa Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) v nemocnici u prezidenta, kdy Zeman v dobré náladě podepisoval listinu ke svolání ustavující schůze nové Sněmovny. Podle slovenského listu SME je celá situace kolem české hlavy státu nedůstojné divadlo. A hradní mluvčí Jiří Ovčáček při pátku popřál lidem klidnou sobotu, požehnanou neděli i to, aby se milovali navzájem. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

Mynář ukázal veřejnosti Zemana v nemocnici na videu. Vondráček a spol. porušili pravidla

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.10.2021 (16:45)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman pověřil kancléře Vratislava Mynáře, aby připravil podpis listiny, kterou prezident svolal zasedání Sněmovny, ještě před nástupem do nemocnice. Konkrétně v neděli 10. října. Mynář nyní ukázal na Hradě video se Zemanem z nemocnice, na kterém prezident podepisuje listinu o svolání ustavující schůze Sněmovny jejímu dosavadnímu šéfovi Radku Vondráčkovi (ANO). Kancléř zároveň oznámil, že Hrad odloží oslavy 28. října, pokud se prezident nerozhodne jinak. Vondráček, Mynář i další hosté u Zemana porušili pravidla nemocnice, potvrdila Blesk Zprávám mluvčí Ústřední vojenské nemocnice Jitka Zinke. Němeli nasazený respirátor.

 

ONLINE: Mynář jel za Zemanem, dorazila i Ivana. Stonání komplikuje hradní oslavy 28. října

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.10.2021 (14:37)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Politici řeší aktivaci článku 66 ústavy, který by převedl pravomoci na premiéra a šéfa Sněmovny, chtějí ale další nemocniční zprávu. Podle premiéra Andreje Babiše (ANO) by bylo vhodné odložit udělování vyznamenání 28. října, pokud není prezident ceremonie schopen. Předávat je osobně nechce, řekl pro CNN Prima News a předtím i Blesku. Za Zemanem kvůli předávání vyznamenání vyrazil ve středu kancléř Vratislav Mynář, uvedl iDnes.cz. Odpoledne dorazila i první dáma Ivana. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

„Nestoudné a trapné.“ Mynář to za video k dopisu pro Kuberu tvrdě schytal od Czernina

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.05.2020 (11:55)     Sekcia bulvar

Kanclér Vratislav Mynář natočil video, kde dle jeho manželky Alex Mynářové uvádí „celý příběh dopisu pro Jaroslava Kuberu včetně všech souvislostí, bez manipulací“. Senátor a 1. místopředseda TOP 09 Tomáš Czernin zuří a tvrdí, že si „nikým nevolený úředník Mynář zprivatizoval ikonu české státnosti“, protože se Mynářovo video objevio na stránkách Pražského hradu. Czernin to označil za nestoudnost. Právě na Hradě jednal o dopisu i tlaku čínské ambasády šéf Senátu Miloš Vystrčil (ODS), který dnes přidal detaily z jednání s Milošem Zemanem.

Mynář ukázal Zemana v nemocnici. Vondráček a spol. porušili pravidla, řeší to armádní hygiena

Mynář může ignorovat Sněmovnu, shodli se Zeman s Vondráčkem. Vzniknou ale nová pravidla

Mynář ukázal Zemana v nemocnici, Vondráček a spol. porušili pravidla. A co to dodatečné datum?

Mynář ukázal Zemana v nemocnici, podepsal listinu bez data. A Vondráček a spol. porušili pravidla

Mynář ukázal Zemana v nemocnici, Vondráček a spol. porušili pravidla a spor právníků o datum

ONLINE: Mynář na policejních výslechu jako další člověk z Hradu. A za Zemanem přijde Babiš

Pavel po setkání Zemanem: Řešili výhrady k hradní kanceláři i setkání prvních dam

Vondráček řekl, proč si u Zemana sundal respirátor. A Mynář to schytal od Babiše i Pekarové

ONLINE: Mynář jel za prezidentem. Kvůli Zemanovi v nemocnici nebudou oslavy na Hradě 28. října?

Pavel po setkání se Zemanem: Řešili výhrady k hradní kanceláři i setkání prvních dam

ONLINE: Schillerová zmínila detailní popis schůzky s nemocným Zemanem. A spor o Mynáře

ONLINE: Nemocnice u Zemana hlásí mírný optimismus. Léčit prezidenta je pocta, říká právník

ONLINE: Klíčová tiskovka na Hradě bude i se Zemanem? Prezidentovi zrušili další program

Zemana z Lán odvezla sanitka po jednání s Babišem. Do nemocnice přispěchala Ivana a Kate

Zemana opět navštívily první dáma a Kate. Kdy pustí prezidenta z nemocnice, omezí program?

ONLINE: Mynář chystá další tiskovku. Zeman leží v nemocnici už 12. den

Koronavirus ONLINE: Prezidenta s covidem trápí horečky. Zemanová s rouškami, 7590 nových případů v ČR

Koronavirus ONLINE: Zemanová předala roušky. Na ČR znovu vrčí PES, 7590 případů za čtvrtek

ONLINE: Mynář se z informování o prezidentově zdraví „vymluvil“. S čím přijde Vystrčil?

ONLINE: Mynář místo informací o Zemanovi zaryl do Vystrčila, ten chystá prohlášení na 17:30

ONLINE: Mynář vykonává pokyny, Nejedlý je ruský agent. Syn Šloufa popsal okolí Zemana

Zemanovy odposlechy: Schillerová narazila na nový rozpor. Byl u jednání Mynář, nebo ne?

Záhada Zemanova autogramu pod Vondráčkovým lejstrem: Je odlišný podpis falzifikát?

Návrat z(a)tracené dcery: Kate Zemanová ve funkci první dámy?

Koronavirus ONLINE: Ivana Zemanová předala roušky. Na ČR znovu vrčí PES, hospody zavřely

Exprezident Miloš Zeman je stále na JIP: Kruliš a Mynář na návštěvě!

ONLINE: Za Zemanem do nemocnice dorazí Čaputová! Návštěva proběhne v úterý

Zemanem omilostněný Balák končí. Mynář přijal rezignaci souzeného šéfa lánské správy

ONLINE: Mynář chystá další tiskovku. A Hrad zrušil Zemanův program na příští týden

ONLINE: Zeman chce Fialu jmenovat premiérem až po propuštění z nemocnice. A Mynář na výslechu

Pět nejasností kolem Zemanova videa z nemocnice: Přineslo víc otázek než odpovědí

Výrok táty o transgender lidech? Doma se často neshodneme, říká Zemanová

ONLINE: Mynář vystoupí se zprávou o zdraví Zemana. Promluvit se chystá i Vystrčil

Nový slovenský premiér poprvé v Česku: Se Zemanem bude řešit covidovou krizi, sejde se i s Babišem

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy