ONLINE: Lidé Zemanovi posílají pohlednice. Ceremoniál 28. října nebude, potvrdil Prymula

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.10.2021 (16:28)     Sekcia bulvár

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). A jeho stav se mírně zlepšil, uvedla nemocnice v pátek. Hradní mluvčí Jiří Ovčáček zveřejnil fotografie pohlednicí, které lidé prezidentovi do nemocnice posílají. A Zemanův poradce Roman Prymula potvrdil Blesk Zprávám, že už mu oficiálně přišla informace o zrušení letošního ceremoniálu 28. října na Hradě. Další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Zeman se těší, že metály předá osobně. Lidé mu posílají pohlednice s přáním

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.10.2021 (19:48)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). A jeho stav se mírně zlepšil, uvedla nemocnice v pátek. Hradní mluvčí Jiří Ovčáček zveřejnil fotografie pohlednicí, které lidé prezidentovi do nemocnice posílají. A ceremoniál k 28. říjnu se oficiálně přesunul na 1. ledna, prezident se těší, že vyznamenání předá osobně. Další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman měl v nemocnici další návštěvu. A ceremoniál 28. října nebude, potvrdil Prymula

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.10.2021 (14:50)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). A jeho stav se mírně zlepšil, uvedla nemocnice v pátek. Tuto zprávu šéf Senátu Miloš Vystrčil ocenil, stále ale má v plánu jednat o aktivaci článku 66, který zbaví Zemana pravomocí, řekl v pořadu Otázky Václava Moravce na ČT. Prezidenta v pondělí navštívil v nemocnici ombudsman Stanislav Křeček a Zemanův poradce Roman Prymula potvrdil Blesk Zprávám, že už mu oficiálně přišla informace o zrušení letošního ceremoniálu 28. října na Hradě. Další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

Zemanovi chtějí rozmluvit 28. říjen Babiš a Hamáček. Ovčáček odmítl „party vyvolených“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.10.2020 (11:53)     Sekcia bulvar

Ceremoniál k předání vyznamenání u příležitosti státního svátku 28. října na Pražském hradě je zatím plánován v minimálních počtech účastníků, uvedl v pondělí ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO). Proti uspořádání akce se brzy začaly ozývat hlasy z řad opozice. Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) následně vzkázal, že s premiérem Andrejem Babišem (ANO) pojedou oslavy 28. října rozmluvit do Lán prezidentu Zemanovi.

 

ONLINE: Kvůli Zemanovi ve špitálu padá další sváteční akce. A exministr o konziliu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.10.2021 (07:47)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Nemocnice potvrdila vznik lékařského multioborového konzilia k Zemanovu zdravotnímu stavu. Výstup by měl být počátkem listopadu. Hradní mluvčí Jiří Ovčáček zveřejnil fotografie pohlednicí, které lidé prezidentovi do nemocnice posílají. A ceremoniál k 28. říjnu se oficiálně přesunul na 1. ledna, prezident se těší, že vyznamenání předá osobně. Další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

Prymula sáhne Zemanovi na jeho chloubu: Předávání metálů? Ceremoniál 28. října omezíme

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.10.2020 (14:35)     Sekcia bulvar

Nejdříve mělo vše proběhnout v běžné podobě, potom s omezeným počtem hostů, pak úplně bez diváků a teď není jasné, jestli bude vůbec. Ceremoniál předávání státních vyznamenání 28. října, na kterém trvá prezident Miloš Zeman, se podle ministra zdravotnictví Romana Prymuly (za ANO) nemůže uskutečnit tak, jak si hlava státu představuje. Se Zemanem bude šéf resortu ve středu o slavnosti jednat, konečnou podobu celé události pak ve čtvrtek oznámí prezidentův kancléř Vratislav Mynář. Prymula má být sám jeden z oceněných, Zeman se mu chystá udělit nejvyšš í vyznamenání, Řád bílého lva, za zvládnutí první vlny epidemie.

 

Prymula sáhne Zemanovi na jeho chloubu: Předávání metálů? Ceremoniál 28. října není vhodný

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.10.2020 (16:23)     Sekcia bulvar

Nejdříve mělo vše proběhnout v běžné podobě, potom s omezeným počtem hostů, pak úplně bez diváků a teď není jasné, jestli vůbec bude. Ceremoniál předávání státních vyznamenání 28. října, na kterém trvá prezident Miloš Zeman, se podle ministra zdravotnictví Romana Prymuly (za ANO) nemůže uskutečnit tak, jak si hlava státu představuje. Se Zemanem bude šéf resortu ve středu o slavnosti jednat, konečnou podobu celé události pak ve čtvrtek oznámí prezidentův kancléř Vratislav Mynář. Prymula má být sám jeden z oceněných, Zeman se mu chystá udělit nejvyšší vyznamenání, Řád bílého lva, za zvládnutí první vlny epidemie.

 

Babiš navrhl kvůli Zemanovi posunout termín oslav 28. října. Prymula má pozvánku „jen ústní“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.10.2021 (10:55)     Sekcia bulvar

Loni překazila oslavy 28. října pandemie koronaviru, letos covid sílí na podzim zas, do toho ale leží prezident Miloš Zeman v Ústřední vojenské nemonici (ÚVN). Premiér Andrej Babiš (ANO) proto navrhl, aby se oslavy 28. října nekonaly ve standardním termínu ani letos, pro CNN Prima News zopakoval svůj názor, který už dříve řekl Blesku - premiér za prezidenta vyznamenání předávat nechce. Seznam oceněných, který obdrží od prezidentské kanceláře, ale Babiš ve středu kontrasignuje. Pozvánky pro hosty z Hradu na ceremoniál 28. října zatím zřejmě neodešly, například epidemiolog a hraní poradce Roman Prymula, který si má přijít pro loňské ocenění, ji zatím ale dostat aspoň ústně.

 

Zeman si s 28. říjnem nedal říct ani od Babiše a Hamáčka. Ovčáček odmítl „party vyvolených“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.10.2020 (15:39)     Sekcia bulvar

Ceremoniál k předání vyznamenání u příležitosti státního svátku 28. října na Pražském hradě je zatím plánován v minimálních počtech účastníků, uvedl v pondělí ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO). Proti uspořádání akce se brzy začaly ozývat hlasy z řad opozice. Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) odpoledne přijel s premiérem Andrejem Babišemem (ANO) oslavy 28. října rozmluvit do Lán prezidentu Zemanovi, ale nepodařilo se - prezident na jejich konání trvá. Souhlail však, že se zůčastní jen on a vyznamenaní.

 

ONLINE: Zeman se těší, že metály předá osobně. Nemocnice potvrdila vznik konzilia

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.10.2021 (12:45)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Nemocnice potvrdila vznik lékařského multioborového konzilia k Zemanovu zdravotnímu stavu. Výstup by měl být počátkem listopadu. Hradní mluvčí Jiří Ovčáček zveřejnil fotografie pohlednicí, které lidé prezidentovi do nemocnice posílají. A ceremoniál k 28. říjnu se oficiálně přesunul na 1. ledna, prezident se těší, že vyznamenání předá osobně. Další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

Babiš podepsal seznam vyznamenaných. Kvůli Zemanovi ale chce posunout termín oslav 28. října

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.10.2021 (12:15)     Sekcia bulvar

Loni překazila oslavy 28. října pandemie koronaviru, letos covid sílí na podzim zas, do toho ale leží prezident Miloš Zeman v Ústřední vojenské nemonici (ÚVN). Premiér Andrej Babiš (ANO) proto navrhl, aby se oslavy 28. října nekonaly ve standardním termínu ani letos, pro CNN Prima News zopakoval svůj názor, který řekl dříve Blesku - premiér za prezidenta vyznamenání předávat nechce. Seznam oceněných, který obdrží od prezidentské kanceláře, ale Babiš už ve středu kontrasignoval, uvedla Česká televize. Pozvánky pro hosty z Hradu na ceremoniál 28. října zatím zřejmě neodešly, například epidemiolog a hraní poradce Roman Prymula, který si má přijít pro loňské ocenění, ji zatím ale dostat aspoň ústně.

ONLINE: K Zemanovi i přes zákaz mohou návštěvy. Prezidenta čeká hovor s Babišem, Fiala přes video

Koronavirus ONLINE: 5335 nakažených za středu. A Prymula vyslal Čechům „důležitý vzkaz“

Koronavirus ONLINE: Prymula požádal o odklady u kulturních akcí. A již 823 mrtvých v ČR

Prymula promluvil o 28. říjnu u Zemana. Ovčáček odmítl kritiku za „party vyvolených“

Pro Zemana „speciální pravidla“? Prymula promluvil o 28. říjnu, Kalousek a spol. zuří

Koronavirus ONLINE: Prymula vyslal „důležitý vzkaz“ Čechům. Zmínil dramatický nárůst čísel

Koronavirus ONLINE: Nakažených je až půl milionu, tvrdí Prymula. „Umrtví“ vláda Česko?

Koronavirus ONLINE: Česku hrozí úplné „vypnutí“. Nakažených je až půl milionu, tvrdí Prymula

Prymula v Blesku kritizoval: Odvolání Blatného mělo přijít dřív. Co radil Zemanovi?

V hospodě do 20:00, u stolu 4 hosté. Prymula: Nechceme, aby tam lidé trávili volný čas

Koronavirus ONLINE: Babiš dal Zemanovi návrh na odvolání Prymuly. A 5000 hospitalizovaných

Koronavirus ONLINE: 302 mrtvých v ČR, 8630 případů. Prymula potvrdil konec, Babiš mu hledá místo

Koronavirus ONLINE: Prymula káral pivaře v hloučcích a pět tisíc pro seniory ve Sněmovně

Koronavirus ONLINE: 5335 nakažených za středu. A Prymula chce „umrtvit“ kulturu v Česku

ONLINE: Nemocný Zeman přestal kouřit. Konzilium jedná přímo v nemocnici

Koronavirus ONLINE: Prymula promluvil o návratu na ministerstvo. A Babiš hlásí nadějný lék

Koronavirus ONLINE: Babiš dal Zemanovi návrh na odvolání Prymuly. A jméno jeho nástupce

Koronavirus ONLINE: Do obchodů maximálně ve dvou. A Prymula prosí zdravotníky o pomoc

Prymula pro Blesk: Roušky nesundáme celou zimu. Omezení čeká i dětské kroužky

Koronavirus ONLINE: „Slabý“ nárůst nakažených za sobotu kvůli dešti. Prymula chce přitvrdit

ONLINE: Zeman poprvé po týdnech promluvil! Přestal kouřit, mluvil už s Babišem

Babiš odklepl návrhy vyznamenání, obsahovaly razítko Zemana. Ceremoniál zřejmě se odloží

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. A oslavy 28. října zřejmě čeká odklad

Koronavirus ONLINE: Skoro 15 tisíc potvrzených případů za středu. A návrat malých školáků nejistý

Koronavirus ONLINE: Téměř 12 500 případů za sobotu v ČR. Prymula promluvil o tvrdém lockdownu

Koronavirus ONLINE: Prymula promluvil o útoku Čechů na hobbymarkety a za den 15 tisíc případů

Koronavirus ONLINE: Zavřené obchody, omezený pohyb a skoro 15 tisíc případů za středu v ČR

Koronavirus ONLINE: Němcům se může prodražit pivo i nový sestřih. A Slováci upřednostní očkované

Koronavirus ONLINE: 11 105 případů za pátek v ČR. A Prymula to po „přepadovce“ schytal

Koronavirus ONLINE: 7301 nových případů za neděli. Česku hrozí úplné „vypnutí“

Prymula pro Blesk: Roušky nesundáme do února. Omezení čeká i dětské kroužky

Koronavirus ONLINE: Zavřené obchody i omezený pohyb v Česku a návrat malých školáků nejistý

Koronavirus ONLINE: Němcům se může prodražit pivo i nový sestřih. A 168 případů za pondělí v ČR

Koronavirus ONLINE: Přes 200 tisíc potvrzených případů v ČR. A návrat malých školáků nejistý

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy