Koronavirus ONLINE: Velká kontrola z hygieny po celém Česku. A 9902 nakažených za úterý

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.11.2021 (06:35)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za úterý přibylo 9902 nově odhalených případů nákazy, uvedly krajské hygienické stanice. Hospitalizovaných už je 2058. Centrální řídící tým probere zpřísnění opatření v zemi, mohl by například zrušit antigenní testy jako propustku na hromadné akce. A po celém Česku budou dnes hygienici s policisty kontrolovat dodržování opatření, která byla přijata kvůli epidemii covidu-19. Hlavní hygienička Pavla Svrčinová už dříve řekla, že v každém okrese bude v terénu jedna až dvě kontrolní skupiny. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Velká kontrola z hygieny po celém Česku. A 9460 nakažených za středu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.11.2021 (08:14)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za středu přibylo 9 460 nově odhalených případů nákazy, uvedly krajské hygienické stanice. Hospitalizovaných už je 2300. Centrální řídící tým probere zpřísnění opatření v zemi, mohl by například zrušit antigenní testy jako propustku na hromadné akce. A po celém Česku budou hygienici s policisty kontrolovat dodržování opatření, která byla přijata kvůli epidemii covidu-19. Hlavní hygienička Pavla Svrčinová už dříve řekla, že v každém okrese bude v terénu jedna až dvě kontrolní skupiny. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 9902 nakažených za úterý v ČR. A očkování dětí nad 5 let začalo

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.11.2021 (17:54)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za úterý přibylo 9902 nově odhalených případů nákazy, uvedly krajské hygienické stanice. Hospitalizovaných už je 2058. Ministerstvo zdravotnictví podle šéfa resortu Adama Vojtěcha (za ANO) zvažuje úpravy protiepidemických opatření pro hromadné akce. Z testů pro bezinfekčnost by se mohly uznávat jen PCR. A USA začalo očkování dětí nad 5 let, dostávají vakcínu Pfizer. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 9902 nakažených za úterý v ČR. A přes 2000 lidí už je v nemocnicích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.11.2021 (08:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za úterý přibylo 9902 nově odhalených případů nákazy, uvedly krajské hygienické stanice. Hospitalizovaných už je 2058. Zhruba 28 milionů dětí ve věku od pěti do 11 let má nyní ve Spojených státech nárok na vakcínu proti covidu-19 od společností Pfizer a BioNTech. Zelenou dala očkovací látce pro tuto věkovou skupinu ředitelka tamního Střediska pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) Rochelle Walenská. A Sasko chce od pondělí vyhlásit rozsáhlou uzávěru pro neočkované proti covidu-19, nedostanou se do restaurací, hospod, kin ani na stadiony. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Čtvrtina Čechů si za pandemie pohoršila. A 9902 nakažených za úterý v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.11.2021 (13:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za úterý přibylo 9902 nově odhalených případů nákazy, uvedly krajské hygienické stanice. Hospitalizovaných už je 2058. Ministerstvo zdravotnictví podle šéfa resortu Adama Vojtěcha (za ANO) zvažuje úpravy protiepidemických opatření pro hromadné akce. Z testů pro bezinfekčnost by se mohly uznávat jen PCR. A víc než čtvrtina Češek a Čechů si od začátku epidemie finančně pohoršila. Největší propad zažívají lidé s nízkým příjmem. Naopak desetina lidí je na tom lépe než před covidovou nákazou, uvedl STEM ve spolupráci s KPMG. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: WHO dala zelenou sedmé vakcíně. A 9902 nakažených za úterý v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.11.2021 (14:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za úterý přibylo 9902 nově odhalených případů nákazy, uvedly krajské hygienické stanice. Hospitalizovaných už je 2058. Ministerstvo zdravotnictví podle šéfa resortu Adama Vojtěcha (za ANO) zvažuje úpravy protiepidemických opatření pro hromadné akce. Z testů pro bezinfekčnost by se mohly uznávat jen PCR. A Světová zdravotnická organizace (WHO) dnes oznámila, že schválila k nouzovému použití vakcínu proti nemoci covid-19 od indické firmy Bharat Biotech. Očkovací přípravek Covaxin tak bude moci být zařazen do programu COVAX, který je určený chudým zemím. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 9902 nakažených za den v ČR. A vakcína pro děti od pěti let má zelenou v USA

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.11.2021 (07:05)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za úterý přibylo 9902 nově odhalených případů nákazy, uvedly krajské hygienické stanice. Hospitalizovaných bylo podle úterních dat 1813 lidí. Zhruba 28 milionů dětí ve věku od pěti do 11 let má nyní ve Spojených státech nárok na vakcínu proti covidu-19 od společností Pfizer a BioNTech. Zelenou dala očkovací látce pro tuto věkovou skupinu ředitelka tamního Střediska pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) Rochelle Walenská. A Sasko chce od pondělí vyhlásit rozsáhlou uzávěru pro neočkované proti covidu-19, nedostanou se do restaurací, hospod, kin ani na stadiony. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 9902 nakažených za úterý v ČR. Vojtěch zvažuje přitvrdit u hromadných akcí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.11.2021 (12:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za úterý přibylo 9902 nově odhalených případů nákazy, uvedly krajské hygienické stanice. Hospitalizovaných už je 2058. Ministerstvo zdravotnictví podle šéfa resortu Adama Vojtěcha (za ANO) zvažuje úpravy protiepidemických opatření pro hromadné akce. Z testů pro bezinfekčnost by se mohly uznávat jen PCR. Zhruba 28 milionů dětí ve věku od pěti do 11 let má nyní ve Spojených státech nárok na vakcínu proti covidu-19 od společností Pfizer a BioNTech. Zelenou dala očkovací látce pro tuto věkovou skupinu ředitelka tamního Střediska pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) Rochelle Walenská. A Sasko chce od pondělí vyhlásit rozsáhlou uzávěru pro neočkované proti covidu-19, nedostanou se do restaurací, hospod, kin ani na stadiony. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny. A Prymula přitvrdí opatření

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.09.2020 (08:40)     Sekcia bulvar

Tým Chytré karantény zveřejnil data o tom, jak se daří v Česku trasovat koronavirus. Z údajů je například patrné, že za posledních 14 dní je nedořešených 2525 pozitivních případů a 4486 rizikových kontaktů. Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) oznámí ve středu další zpřísnění opatření v Česku, kde za úterý přibylo 2394 nakažených koronavirem. Restaurace a bary budou muset zavírat ve 22:00 už od čtvrtka, avizoval pro iDnes.cz. Ve stejný den omezí i sportovní akce pro diváky ma 2000 sedících. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prymula přitvrdí opatření. A Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.09.2020 (11:10)     Sekcia bulvar

Tým Chytré karantény zveřejnil data o tom, jak se daří v Česku trasovat koronavirus. Z údajů je například patrné, že za posledních 14 dní je nedořešených 2525 pozitivních případů a 4486 rizikových kontaktů. Nový ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) oznámí ve středu další zpřísnění opatření v Česku, kde za úterý přibylo 2394 nakažených koronavirem. Restaurace a bary budou muset zavírat ve 22:00 už od čtvrtka, avizoval pro iDnes.cz. Ve stejný den omezí i sportovní akce pro diváky ma 2000 sedících. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 470 nakažených za svátek v Česku. A rekordně málo vyočkovaných dávek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.09.2021 (09:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta opět zesiluje. Za pondělí přibylo 672 nově nakažených, nejvíce od 24. května, během svátečního úterý 470. Zdravotníci ve sváteční úterý podali 583 dávek vakcíny proti covidu, méně jich za celou dobu očkování od konce loňského prosince podali jen 1. ledna.  A Evropská komise v úterý poslala Česku první platbu z mimořádného fondu určeného ke zotavení ekonomik z koronavirové krize. Z Bruselu míří do Prahy 915 milionů eur. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 6 274 nových případů v ČR za úterý. Opět přibylo lidí v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: 470 nakažených za svátek v Česku. A od EU dorazily „covidové“ miliardy

Koronavirus ONLINE: 6274 nových případů v ČR za úterý. Opět přibylo lidí v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: Prezident má covid a čeká ho izolace. A 10 169 nakažených za úterý v ČR

Koronavirus ONLINE: 7889 nakažených za úterý a zhoršené skóre. Nakazil se i šéf Sněmovny

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v Česku a nával v obchodech i na sjezdovkách

Koronavirus ONLINE: Česku hrozí úplné „vypnutí“. Nakažených je až půl milionu, tvrdí Prymula

Koronavirus ONLINE: 263 případů za úterý v Česku. A v Rakousku je nejvíc nakažených od května

Koronavirus ONLINE: Blatný se zbavil náměstka. A hranice 100 milionů nakažených padla

Koronavirus ONLINE: Zhoršení všech ukazatelů PES. A očkování pokračuje i na Silvestra

Koronavirus ONLINE: Téměř 40 000 nakažených za úterý v ČR. Přibývá lidí v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: 198 případů za úterý v ČR. V nemocnicích je 147 lidí

Koronavirus ONLINE: 411 případů za neděli v Česku. A nákaza Rážové dál mate hygieniky

Koronavirus ONLINE: 588 nakažených za den a soud zrušil povinné testy před návratem do Česka

Koronavirus ONLINE: 470 nakažených za svátek v Česku. A další vlna na Slovensku i v Polsku

Koronavirus ONLINE: Nakažených je až půl milionu, tvrdí Prymula. „Umrtví“ vláda Česko?

Koronavirus ONLINE: 3440 případů za úterý v ČR. V nemocnicích je už 1778 lidí

Koronavirus ONLINE: Velký nárůst nakažených v Česku. A od EU dorazily „covidové“ miliardy

Koronavirus ONLINE: 5824 nakažených za středu v ČR. A „obrovské Halloween party“ děsí Babiše

Koronavirus ONLINE: Změny PSA i otevření skiareálů opět na vládě. A přes 100 milionů nakažených

Koronavirus ONLINE: 4348 nakažených za svátek v ČR. A „obrovské Halloween party“ děsí Babiše

Koronavirus ONLINE: Rekordních 28 469 nakažených za úterý v ČR. Lidí v nemocnicích mírně přibylo

Koronavirus ONLINE: Čaputová měla pozitivní test na covid, ruší program. A 314 případů za úterý v ČR

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v ČR. A zákaz přijímat část pacientů do nemocnic

Koronavirus ONLINE: Rekordních 28 469 nakažených za úterý v ČR. A vláda rozhodne o povinném očkování

Koronavirus ONLINE: 2431 případů za úterý v Česku. V nemocnicích je 1483 lidí

Koronavirus ONLINE: 7301 nových případů za neděli. Česku hrozí úplné „vypnutí“

Koronavirus ONLINE: Vakcíny i pro Plzeň. A další problémy s davy sáňkařů na českých kopcích

Koronavirus ONLINE: 16 329 případů za den v Česku, varování u očkování a nával v obchodech

Koronavirus ONLINE: 10 165 nakažených za den v ČR. A Babiš kvůli ruské vakcíně letí do Srbska

Koronavirus ONLINE: Téměř 12 500 případů za sobotu v ČR. Prymula promluvil o tvrdém lockdownu

Koronavirus ONLINE: Téměř 40 000 nakažených za úterý! Bartoš slibuje kompenzace a firmy novou vakcínu

Koronavirus ONLINE: Boj proti povinné vakcíně vede 14 senátorů. A 10 169 nakažených za úterý v ČR

Koronavirus ONLINE: 5824 nakažených za den a 1277 hospitalizovaných v ČR. Nejhůř je na Olomoucku

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy