ONLINE: Mynář na policejních výslechu jako další člověk z Hradu. A za Zemanem přijde Babiš

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.11.2021 (10:15)     Sekcia bulvár

Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Ve čtvrtek 4. listopadu ho přesunuli z oddělení KARIM na standardní lůžko Rehabilitačního oddělení, 15. listopadu se pak přesune dál na běžné lůžko na standardním oddělení. Policie začala tento týden vyslýchat některé zaměstnance Pražského hradu. Kriminalisté prověřují, zda se před hospitalizací prezidenta někdo nedopustil trestného činu neposkytnutí pomoci. Prověřují také možné padělání prezidentova podpisu. Ve čtvrtek výslechu dorazil hradní kancléř Vratislav Mynář, ve středu tu byl šéf protokolu Vladimír Kruliš. A premiér Andrej Babiš (ANO) po oznámení, že jeho vláda podala demisi, uvedl, že může příští týden za prezidentem Zemanem dorazit do nemocnice osobně. Další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. A Babiš se znovu pustil do kancléře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.10.2021 (16:05)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Hradní kancléř Vratislav Mynář ukázal ve čtvrtek na Hradě týden staré video z náštěvy šéfa Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) v nemocnici u prezidenta, kdy Zeman v dobré náladě podepisoval listinu ke svolání ustavující schůze nové Sněmovny. Mynář Babiše 13. října informoval, že schůze Sněmovny bude nejspíš Zemanem svolána na 8. listopadu, o Vondráčkově návštěvě nepadlo ani slovo, napsal Babiš ČTK. Mynář oznámil, že Hrad odloží ceremoniál k oslavám 28. října, pokud se prezident nerozhodne jinak. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman chce Fialu jmenovat premiérem až po propuštění z nemocnice. A Mynář na výslechu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.11.2021 (13:45)     Sekcia bulvar

Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Ve čtvrtek 4. listopadu ho přesunuli z oddělení KARIM na standardní lůžko Rehabilitačního oddělení, 15. listopadu se pak přesune dál na běžné lůžko. Kriminalisté teď prověřují, zda se před hospitalizací prezidenta někdo nedopustil trestného činu neposkytnutí pomoci. A také možné padělání prezidentova podpisu. Ve čtvrtek výslechu dorazil hradní kancléř Vratislav Mynář, ve středu tu byl šéf protokolu Vladimír Kruliš. A Zeman by mohl Petra Fialu (ODS) jmenovat premiérem v řádu týdnů v Lánech - po propuštění z nemocnice, uvedl kancléř Mynář. Další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

Babiš se rozhodl: Mynář musí z Hradu!

Zdroj Zdroj: ahaonline.cz     20.10.2021 (05:00)     Sekcia bulvar

Nad hradním kancléřem Vratislavem Mynářem (54) se stahují černá mračna. Jeho pochybná komunikace a chování ohledně zdravotního stavu Miloše Zemana (77) se nelíbí už nikomu. Jeho »hlavu« chce premiér Andrej Babiš (67, ANO), ale i další politici.

 

Zemanem omilostněný Balák rezignuje. A šéf Správy Pražského hradu dostal nečekaně padáka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.10.2022 (19:27)     Sekcia bulvar

Ředitel Lesní správy Lány Miloš Balák rezignuje ke konci roku na svou funkci, prezidentův kancléř Vratislav Mynář jeho rezignaci přijal. Balák, kterému soud v srpnu uložil peněžitý trest a dvouletý zákaz činnosti, rezignaci podal 14. října. ČTK to dnes sdělil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček. Mynář dnes také odvolal z funkce ředitele Správy Pražského hradu Ivo Velíška. Ten Deníku N uvedl, že mu důvod odvolání nesdělili.

 

ONLINE: Mynář jel za Zemanem, dorazila i Ivana. Stonání komplikuje hradní oslavy 28. října

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.10.2021 (14:37)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Politici řeší aktivaci článku 66 ústavy, který by převedl pravomoci na premiéra a šéfa Sněmovny, chtějí ale další nemocniční zprávu. Podle premiéra Andreje Babiše (ANO) by bylo vhodné odložit udělování vyznamenání 28. října, pokud není prezident ceremonie schopen. Předávat je osobně nechce, řekl pro CNN Prima News a předtím i Blesku. Za Zemanem kvůli předávání vyznamenání vyrazil ve středu kancléř Vratislav Mynář, uvedl iDnes.cz. Odpoledne dorazila i první dáma Ivana. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

Zemanem omilostněný Balák končí. Mynář přijal rezignaci souzeného šéfa lánské správy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.10.2022 (17:29)     Sekcia bulvar

Ředitel Lesní správy Lány Miloš Balák rezignuje ke konci roku na svou funkci, prezidentův kancléř Vratislav Mynář jeho rezignaci přijal. Balák, kterému soud v srpnu uložil peněžitý trest a dvouletý zákaz činnosti, rezignaci podal 14. října. ČTK to dnes sdělil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček. Mynář dnes také odvolal z funkce ředitele Správy Pražského hradu Ivo Velíška.

 

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. A oslavy 28. října zřejmě čeká odklad

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.10.2021 (15:15)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Hradní kancléř Vratislav Mynář ukázal ve čtvrtek na Hradě týden staré video z náštěvy šéfa Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) v nemocnici u prezidenta, kdy Zeman v dobré náladě podepisoval listinu ke svolání ustavující schůze nové Sněmovny. Mynář zároveň oznámil, že Hrad odloží ceremoniál k oslavám 28. října, pokud se prezident nerozhodne jinak. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Čaputová dorazila za Zemanem v černém. Ve středu přijde řada na Fialu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.11.2021 (12:40)     Sekcia bulvar

Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Odpoledne za ním dorazil premiér v demisi Andrej Babiš (ANO), který si pochvaloval zlepšení prezidentova stavu. Termín jmenování šéfa ODS Petra Fialy premiérem se ale nedozvěděl. A Hrad zveřejnil první snímek hlavy státu od 14. října, kdy za ním byl tehdejší šéf Sněmovny Radek Vondráček (ANO). V úterý po poledni dorazila za Zemanem slovenská prezidentka Zuzana Čaputová a o den později právě Petr Fiala. Další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 282 mrtvých i mapa „promořenosti“ regionů ČR. A Babiš přijde do Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.05.2020 (17:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 282 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8198 lidí, vyléčených je 4865 a aktuálně nakažených je pak 3051. Počet uzdravených dál roste rychleji než nově nakažených. Ve středu ve 12 hodin přijde premiér Andrej Babiš (ANO) osobně do redakce Blesku na další debatu v pořadu Ptám se, pane premiére právě o koronaviru. A epidemiolog Rastislav Maďar v ČT uvedl, že vznikne škála hodnotící regiony podle stavu epidemie, tedy určitá mapa „promořenosti“.  V pondělí se otevřely všechny obchody, zahrádky restaurací, ale i kadeřnictví nebo venkovní prostory hradů a zámků. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Babiš zamíří za Zemanem do Lán. Jde si pro podporu prezidentského kandidáta ANO?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.10.2022 (09:53)     Sekcia bulvar

 Prezident Miloš Zeman přijme v neděli odpoledne na zámku v Lánech expremiéra a předsedu hnutí ANO Andreje Babiše. Bez dalších podrobností to dnes na twitteru uvedl mluvčí Hradu Jiří Ovčáček. Následující den, v pondělí 31. října, má nejsilnější opoziční hnutí oficiálně oznámit svého kandidáta na prezidenta. Babiš dosud svou kandidaturu nevyloučil, ale ani nepotvrdil. Vyjádření Babiše k důvodům setkání se Zemanem ČTK zjišťuje.

„Nestoudné a trapné.“ Mynář to za video k dopisu pro Kuberu tvrdě schytal od Czernina

Koronavirus ONLINE: 283 mrtvých v ČR, uzdravených rychle přibývá. Babiš přijde do Blesku

ONLINE: Mynář vykonává pokyny, Nejedlý je ruský agent. Syn Šloufa popsal okolí Zemana

Informace z Hradu řeší znovu kancléř: Mynář si vylobboval výjimku!

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. A Zemanová na návštěvě opět bez Kate

ONLINE: Za Zemanem po přeložení na nový pokoj míří Babiš. A šéf konzilia má dobrou zprávu

ONLINE: Mynář se z informování o prezidentově zdraví „vymluvil“. S čím přijde Vystrčil?

Mynář žije s darovanými játry 40 let: Měl být osmkrát po smrti

ONLINE: Mynář jel za prezidentem. Kvůli Zemanovi v nemocnici nebudou oslavy na Hradě 28. října?

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. Nedůstojné divadlo, píšou Slováci

ONLINE: Fiala přijde za Zemanem se jmény ministrů. A rozhovor s prezidentem odvysílá Nova

Stav Zemana budí obavy, byl za ním lékař. Mynář: Národ prezidenta uvidí v pátek u voleb

Koronavirus ONLINE: Prymula skončí, Babiš hledá nového ministra a míří za Zemanem

ONLINE: Klíčová tiskovka na Hradě bude i se Zemanem? Prezidentovi zrušili další program

ONLINE: Čaputová u Zemana řešila covid i křehkost vlády. Ve středu přijde řada na Fialu

ONLINE: Mynář chystá další tiskovku. Zeman leží v nemocnici už 12. den

Mynář dal opravit Pražský hrad za 100 milionů, jenže... Závažné vady a reklamace!

Kancléř Mynář promluvil před svým vyhořelým srubem: Vybuduji ho znovu a hezčí

Mynář nahradil vyhořelý srub stanem z Hradu. Po návštěvě novinářů ho kvapně odvezl

Koronavirus ONLINE: Prymula odmítá skončit. Babiš jedná se Zemanem a hledá nového ministra

Koronavirus ONLINE: Prymula odmítá skončit. Babiš hledá nového ministra a míří za Zemanem

Zemanovy odposlechy: Schillerová narazila na nový rozpor. Byl u jednání Mynář, nebo ne?

ONLINE: Babiše příští týden pustí za Zemanem. Kruliš byl na policii, Mynáře to čeká

Rakušan ruší Hradu Mynářovu výjimku u žádostí o informace. Zřizoval ji Hamáček

ONLINE: Zemana přeložili na oddělení dlouhodobé péče. A hned se k němu chystá Babiš

ONLINE: Zemana přeloží na oddělení dlouhodobé péče. A hned se k němu chystá Babiš

Mynář prozradil další plány: Čas věnuje Alex a synům, důchod si „nemůže dovolit“

ONLINE: Babiš má termín návštěvy u Zemana. Půjde do nemocnice dřív, než Čaputová

ONLINE: Schillerová zmínila detailní popis schůzky s nemocným Zemanem. A spor o Mynáře

Babiš nečekaně u Zemana: Prolomil mlčení o schůzce! Arenbergerovi vytkl šlendrián

ONLINE: Čaputová strávila u Zemana půl hodiny. Ve středu přijde řada na Fialu a seznam ministrů

Babiš se Zemanem osud „čučkaře“ Koudelky nerozsekli, zrodil se ale „zbytečný“ nápad

Babiš nečekaně u Zemana: Prolomil mlčení o schůzce. Hledá za Arenbergera náhradu?

ONLINE: Mynář chystá další tiskovku. A Hrad zrušil Zemanův program na příští týden

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy