Koronavirus ONLINE: Dlouhé fronty na vakcínu v Praze. A Babiš připustil testování očkovaných

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.11.2021 (12:20)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pátek testy odhalily v Česku téměř 23 tisíc případů covidu, což je nejvíce od počátku rozšíření viru. Od pondělí budou v Česku zavedena opatření vycházející z tzv. bavorského modelu, který ruší uznávání všech testů. Vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) vrátila do hry plošné testování, týkat se bude škol i firem a předpokládá, že opatření budou trvat až do konce února. Pro Blesk Zprávy Babiš připustil, že by podpořil testání a trasování i očkovaných, naopak lockdown by podle něj nepomohl, společnost by ho nepřijala. A v pražských očkovacích centrech bez registrace na Chodově a hlavním nádraží se tvoří dlouhé fronty. Čekající často tvrdí, že je donutily okolnosti. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Babiš připustil testování očkovaných. „Lockdown by společnost nepřijala“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.11.2021 (10:05)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pátek testy odhalily v Česku téměř 23 tisíc případů covidu, což je nejvíce od počátku rozšíření viru. Od pondělí budou v Česku zavedena opatření vycházející z tzv. bavorského modelu, který ruší uznávání všech testů. Vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) vrátila do hry plošné testování, týkat se bude škol i firem a předpokládá, že opatření budou trvat až do konce února. Pro Blesk Zprávy Babiš připustil, že by podpořil testání a trasování i očkovaných, naopak lockdown by podle něj nepomohl, společnost by ho nepřijala. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Velký protest ve Vídni proti restrikcím. A Babiš připustil testy očkovaných

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.11.2021 (14:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pátek testy odhalily v Česku téměř 23 tisíc případů covidu, což je nejvíce od počátku rozšíření viru. Od pondělí budou v Česku zavedena opatření vycházející z tzv. bavorského modelu, který ruší uznávání všech testů. Vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) vrátila do hry plošné testování, týkat se bude škol i firem a předpokládá, že opatření budou trvat až do konce února. Pro Blesk Zprávy Babiš připustil, že by podpořil testání a trasování i očkovaných, naopak lockdown by podle něj nepomohl, společnost by ho nepřijala. A ve Vídni demonstrují odpůrci protiepidemických opatření, zatím se jich sešlo několik tisíc. Policie počítá s účastí 15 000 lidí, povolala posily. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rekordně nakažených v ČR, Babiš je pro testy očkovaných a protest ve Vídni

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.11.2021 (16:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pátek testy odhalily v Česku téměř 23 tisíc případů covidu, což je nejvíce od počátku rozšíření viru. Od pondělí budou v Česku zavedena opatření vycházející z tzv. bavorského modelu, který ruší uznávání všech testů. Vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) vrátila do hry plošné testování, týkat se bude škol i firem a předpokládá, že opatření budou trvat až do konce února. Pro Blesk Zprávy Babiš připustil, že by podpořil testání a trasování i očkovaných, naopak lockdown by podle něj nepomohl, společnost by ho nepřijala. A ve Vídni demonstrují odpůrci protiepidemických opatření, sešly se jich desítky tisíc. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 524 případů za středu v ČR. A testování očkovaných nebude

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.09.2021 (08:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesílila, za středu přibylo 524 případů, v mezitýdenním srovnání o 147 víc, oproti úterý je to o 32 méně.  V nemocnicích je 154 pacientů. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) uvedl, že se nechystá zavádět testování očkovaných, smetl tak úvahu, kterou pro Seznam Zprávy zmínil šéf Ústavu zdravotnických informací a statistiky Ladislav Dušek. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Testování očkovaných nebude. A Izrael začne uznávat covid pasy EU

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.09.2021 (18:49)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesílila, za úterý přibylo 553 případů, v mezitýdenním srovnání o 30 méně. V nemocnicích je 145 pacientů. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) uvedl, že se nechystá zavádět testování očkovaných, smetl tak úvahu, kterou pro Seznam Zprávy zmínil šéf Ústavu zdravotnických informací a statistiky Ladislav Dušek. A  Izrael a Evropská unie se dohodly, že budou navzájem uznávat certifikáty o očkování proti covidu-19. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Češi vzali očkování útokem, na vakcínu stojí fronty: Zájem zvýšil i konec testů zdarma

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.10.2021 (13:00)     Sekcia bulvar

Češi znovu vzali očkovací centra útokem. Důvodem jsou nová vládní opatření, nárůst nakažených a podávání třetí posilující dávky. V Praze byly včera fronty na vakcínu přes celou halu hlavního nádraží, v sobotu situace pokračovala. Nával musí zvládat zdravotníci i na dalších místech. Zvyšující se zájem potvrzují i data - za pátek bylo v Česku naočkováno přes 29 800 lidí. Je to nejvíce očkovaných za den od 27. srpna. 

 

Testování zdarma začalo: V Praze je možné na 29 místech, někde se stály dlouhé fronty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.12.2020 (17:21)     Sekcia bulvar

Antigenní test na covid-19 chtělo ve středu, v první den testování, absolvovat asi 1300 Pražanů, vyplývá z rezervačních systémů odběrových míst. Volných termínů na test hrazený z veřejného zdravotního pojištění do Vánoc jsou jen jednotky, většinou se objeví jen po odhlášení někoho jiného. Do Vánoc jich 29 v Praze otevřených odběrových míst zvládne přes 13 500, každý může jít jednou za pět dní. O testování je velký zájem, ve středu ráno se tvořily místy fronty.

 

Testování zdarma začíná: V Praze je možné na 29 místech, někde se stojí dlouhé fronty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.12.2020 (11:03)     Sekcia bulvar

Antigenní test na covid-19 chce ve středu, v první den testování, absolvovat asi 1300 Pražanů, vyplývá z rezervačních systémů odběrových míst. Volných termínů na test hrazený z veřejného zdravotního pojištění do Vánoc jsou jen jednotky, většinou se objeví jen po odhlášení někoho jiného. Do Vánoc jich 29 v Praze otevřených odběrových míst zvládne přes 13 500, každý může jít jednou za pět dní. O testování je velký zájem, ve středu ráno se tvořily místy fronty.

 

Koronavirus ONLINE: Testování očkovaných nebude, smetl Vojtěch úvahy Duška. A další uzávěra?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.09.2021 (11:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesílila, za úterý přibylo 553 případů, v mezitýdenním srovnání o 30 méně. V nemocnicích je 145 pacientů. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) uvedl, že se nechystá zavádět testování očkovaných, smetl tak úvahu, kterou pro Seznam Zprávy zmínil šéf Ústavu zdravotnických informací a statistiky Ladislav Dušek. Podle Vojtěcha se nechystá ani další plošné uzavírání provozů, zhoršení epidemie by podle něj řešila režimová opatření. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Prymulu překvapil velký zájem Čechů. Nová místa testování na covid-19 a opět i fronty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.04.2020 (10:42)     Sekcia bulvar

Šéf týmu Covid-19 Roman Prymula připustil, že velký zájem Čechů o dobrovolné testování je do jisté míry překvapením. I v pátek se rozjelo testování na řadě míst, některých nových. A opět jej provázely fronty, byť má Prymula plán - lidé dostanou pořadové lístečky s časy, kdy mají dorazit.

Koronavirus ONLINE: 3100 případů za neděli, vláda přitvrdí. Babiš připustil úplné zavření škol

Koronavirus ONLINE: Antigenní testování Čechů bude už od středy, slibuje Babiš

Koronavirus ONLINE: Babiš připustil úplné zavření škol, bude i zákaz vycházení po 22:00?

Koronavirus ONLINE: Rekordních 22 936 případů za den v ČR. Covid skolil i Chlopčíka ze StarDance

Koronavirus ONLINE: Vláda chce dalších 30 dní stavu nouze a Babiš připustil výměnu ministrů

Koronavirus ONLINE: Vláda chce dalších 30 dní stavu nouze. Babiš připustil výměnu ministrů

Koronavirus ONLINE: 9882 mrtvých v ČR, fronty na testy a vláda probere prodloužení stavu nouze

Koronavirus ONLINE: Násilný finiš demonstrace v Haagu. A rekordních 22 936 případů za den v ČR

Koronavirus ONLINE: Rekordní přírůstek nakažených za sobotu i počet nemocných na 100 tisíc obyvatel

Koronavirus ONLINE: 1261 případů za středu v Česku, přes 80 tisíc očkovaných a Pfizer i dětem?

Babiš: Test na koronavirus zdarma pro všechny?

Fronty delší než na banány. V Praze začalo hromadné testování na koronavirus

Obří zájem o očkování v Praze: Tvoří se dlouhé fronty, zájemci čekají až hodinu a půl!

Koronavirus v Praze: 141 nakažených za středu, vakcínu dostalo přes 12 tisíc lidí

Koronavirus ONLINE: Tlačenice na Staromáku, útok na hospody. A Babiš vytkl Blatnému chybu

Koronavirus ONLINE: Očkovaní Izraelci se nakazili indickou mutací. A testování covidpasů v ČR

Koronavirus ONLINE: Plně očkovaných Čechů je už přes milion. A 1631 případů za pátek

Koronavirus ONLINE: Nejvyšší víkendový nárůst od května. A další testování ve školách

Koronavirus ONLINE: 4624 případů za čtvrtek. Tlačenice na Staromáku a Babiš vytkl Blatnému chybu

Koronavirus ONLINE: Zase jsme „best in covid“, chlubí se Babiš. A 287 případů na úterý v ČR

Koronavirus ONLINE: Nákazu šíří hlavně mladí lidé v Praze a Babiš chce zakročit proti deltě

Koronavirus ONLINE: Nová data o omikronu u očkovaných. A 25 989 případů za středu v ČR

Americká firma hlásí obrovský úspěch: Máme vakcínu na koronavirus!

Koronavirus ONLINE: Nakažená Dostálová má bolesti. A Babiš řekl, kdy může být jasno o školách

Koronavirus ONLINE: Klaus zuří kvůli Blatnému, obchodníci čekají fronty a testy zlevní

Koronavirus ONLINE: Kalousek byl v hospodě už před polednem. A na co Češi stojí fronty?

Koronavirus ONLINE: Obchody čekají fronty, lidem v mrazu dají čaj. A Klaus zuří kvůli Blatnému

Koronavirus ONLINE: 7889 případů v ČR za úterý. Na testy zdarma míří řada Čechů

Koronavirus ONLINE: Babiš oznámil novinku u ampulí na očkování. Vakcínu dostal i Pomahač v USA

Koronavirus ONLINE: Kalousek byl v hospodě už před polednem. A hodinové fronty u kadeřnictví

Koronavirus ONLINE: Vláda posuzuje zavření škol a další omezení. A přes 1000 mrtvých v ČR

Na Smíchově se otevřelo očkovací centrum pro lidi bez registrace. Babiš: Vzniknou ve všech krajských městech

Koronavirus ONLINE: Zelená pro čínskou vakcínu od WHO. A Češi se snadněji vrátí ze Slovenska

Koronavirus ONLINE: Zdravotník zničil vakcínu pro 500 lidí. A vláda zakázala návštěvy Slovákům

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy