Koronavirus ONLINE: Velký protest ve Vídni proti restrikcím. A Babiš připustil testy očkovaných

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.11.2021 (14:15)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pátek testy odhalily v Česku téměř 23 tisíc případů covidu, což je nejvíce od počátku rozšíření viru. Od pondělí budou v Česku zavedena opatření vycházející z tzv. bavorského modelu, který ruší uznávání všech testů. Vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) vrátila do hry plošné testování, týkat se bude škol i firem a předpokládá, že opatření budou trvat až do konce února. Pro Blesk Zprávy Babiš připustil, že by podpořil testání a trasování i očkovaných, naopak lockdown by podle něj nepomohl, společnost by ho nepřijala. A ve Vídni demonstrují odpůrci protiepidemických opatření, zatím se jich sešlo několik tisíc. Policie počítá s účastí 15 000 lidí, povolala posily. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Rekordně nakažených v ČR, Babiš je pro testy očkovaných a protest ve Vídni

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.11.2021 (16:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pátek testy odhalily v Česku téměř 23 tisíc případů covidu, což je nejvíce od počátku rozšíření viru. Od pondělí budou v Česku zavedena opatření vycházející z tzv. bavorského modelu, který ruší uznávání všech testů. Vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) vrátila do hry plošné testování, týkat se bude škol i firem a předpokládá, že opatření budou trvat až do konce února. Pro Blesk Zprávy Babiš připustil, že by podpořil testání a trasování i očkovaných, naopak lockdown by podle něj nepomohl, společnost by ho nepřijala. A ve Vídni demonstrují odpůrci protiepidemických opatření, sešly se jich desítky tisíc. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš připustil testování očkovaných. „Lockdown by společnost nepřijala“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.11.2021 (10:05)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pátek testy odhalily v Česku téměř 23 tisíc případů covidu, což je nejvíce od počátku rozšíření viru. Od pondělí budou v Česku zavedena opatření vycházející z tzv. bavorského modelu, který ruší uznávání všech testů. Vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) vrátila do hry plošné testování, týkat se bude škol i firem a předpokládá, že opatření budou trvat až do konce února. Pro Blesk Zprávy Babiš připustil, že by podpořil testání a trasování i očkovaných, naopak lockdown by podle něj nepomohl, společnost by ho nepřijala. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Dlouhé fronty na vakcínu v Praze. A Babiš připustil testování očkovaných

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.11.2021 (12:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pátek testy odhalily v Česku téměř 23 tisíc případů covidu, což je nejvíce od počátku rozšíření viru. Od pondělí budou v Česku zavedena opatření vycházející z tzv. bavorského modelu, který ruší uznávání všech testů. Vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) vrátila do hry plošné testování, týkat se bude škol i firem a předpokládá, že opatření budou trvat až do konce února. Pro Blesk Zprávy Babiš připustil, že by podpořil testání a trasování i očkovaných, naopak lockdown by podle něj nepomohl, společnost by ho nepřijala. A v pražských očkovacích centrech bez registrace na Chodově a hlavním nádraží se tvoří dlouhé fronty. Čekající často tvrdí, že je donutily okolnosti. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nová data o omikronu u očkovaných. A 25 989 případů za středu v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.01.2022 (14:49)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál sílí, ve středu testy odhalily 25 989 nakažených. Počet hospitalizovaných klesl na 1615, z nich 245 je v těžkém stavu. Celorepubliková incidence se přehoupnula přes tisícovku na 1086 případů za posledních 7 dní an 100 tisíc obyvatel. Očkovaných se v lednu kvůli omikronu nakazilo koronavirem skoro stejně jako neočkovaných. Čtyřikrát méně pravděpodobná je nákaza po posilující dávce. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 3100 případů za neděli, vláda přitvrdí. Babiš připustil úplné zavření škol

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.10.2020 (08:15)     Sekcia bulvar

V Česku od pondělí začínají platit nová opatření, premiér Andrej Babiš (ANO) ale už zmínil, že ve středu dojde k jejich zpřísnění. Vláda by o nich měla rozhodnout dnes. Babiš v rozhovoru pro Právo připustil zavření prvních stupňů základních škol, i s podzimními prázdninami by trvalo tři týdny. V ČR za neděli přibylo 3104 případů, o víkendech se ale méně testuje. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nová data o omikronu u očkovaných. A vyhozené vakcíny v Africe

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.01.2022 (19:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál sílí, ve středu testy odhalily 25 989 nakažených. Počet hospitalizovaných klesl na 1615, z nich 245 je v těžkém stavu. Očkovaných lidí bez posilující dávky se v lednu nakazilo koronavirem skoro stejně jako neočkovaných. Čtyřikrát méně pravděpodobná je nákaza u lidí, kteří mají i posilující dávku vakcíny, uvedlo ministerstvo zdravotnictví. A nejméně 2,8 milionu vakcín proti covidu-19 z těch, které byly darovány Africe, se muselo vyhodit. Země je totiž dostaly krátce před expirací. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Násilný finiš demonstrace v Haagu. A rekordních 22 936 případů za den v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.11.2021 (00:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pátek testy odhalily v Česku téměř 23 tisíc případů covidu, což je nejvíce od počátku rozšíření viru. Od pondělí budou v Česku zavedena opatření vycházející z tzv. bavorského modelu, který ruší uznávání všech testů. Vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) vrátila do hry plošné testování, týkat se bude škol i firem a předpokládá, že opatření budou trvat až do konce února. Pro Blesk Zprávy Babiš připustil, že by podpořil testání a trasování i očkovaných, naopak lockdown by podle něj nepomohl, společnost by ho nepřijala. A demonstrace proti epidemickým opatřením v Haagu se dnes večer zvrhla v násilí. Protestující zapalovali auta a házeli na policisty kamení a další předměty. Podobně dopadla i páteční demonstrace v Rotterdamu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rekordní přírůstek nakažených za sobotu i počet nemocných na 100 tisíc obyvatel

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.11.2021 (06:22)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za sobotu testy odhalily v Česku 14 402 případů covidu, což je nejvíce za volný den od počátku rozšíření viru. Od pondělí budou v Česku zavedena opatření vycházející z tzv. bavorského modelu, který ruší uznávání všech testů. Vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) vrátila do hry plošné testování, týkat se bude škol i firem a předpokládá, že opatření budou trvat až do konce února. Pro Blesk Zprávy Babiš připustil, že by podpořil testání a trasování i očkovaných, naopak lockdown by podle něj nepomohl, společnost by ho nepřijala. A demonstrace proti epidemickým opatřením v Haagu se dnes večer zvrhla v násilí. Protestující zapalovali auta a házeli na policisty kamení a další předměty. Podobně dopadla i páteční demonstrace v Rotterdamu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš připustil úplné zavření škol, bude i zákaz vycházení po 22:00?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.10.2020 (15:00)     Sekcia bulvar

V Česku od pondělí začínají platit nová opatření, premiér Andrej Babiš (ANO) ale už zmínil, že ve středu dojde k jejich zpřísnění. Vláda by o nich měla rozhodnout v pondělí. Babiš v rozhovoru pro Právo připustil zavření prvních stupňů základních škol, i s podzimními prázdninami by trvalo tři týdny. Stanice CNN Prima News pak uvedla, že novou restrikcí může být i zákaz vycházení po 22. hodině. V ČR za neděli přibylo 3104 případů, o víkendech se ale méně testuje. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkování všech lidí 16+ se spustí 4. června, oznámil Babiš

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.05.2021 (10:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V sobotu testy potvrdily 222 nových případů. Proti minulému týdnu jich bylo o třetinu méně. Minulou neděli byl přírůstek ale ještě nižší. Premiér Andrej Babiš (ANO) oznámil, že lidé od 16 do 29 let se budou moci k očkování proti covidu-19 hlásit od noci ze čtvrtka na pátek 4. června. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Rekordních 22 936 případů za den v ČR. Covid skolil i Chlopčíka ze StarDance

Koronavirus ONLINE: Plně očkovaných Čechů je už přes milion. A 1631 případů za pátek

Koronavirus ONLINE: 114 případů za sobotu v ČR. V Číně sílí protesty proti restrikcím

Koronavirus ONLINE: PCR testy zlevní na 614 Kč, nastínil šéf VZP. O antigenních se jedná

Koronavirus ONLINE: Návrat plošných testů do škol a nová opatření od 29. listopadů, oznámil Babiš

Koronavirus ONLINE: Zaorálek musel na testy, Babiš se namíchl a Slovinci opět vítají Čechy

Koronavirus ONLINE: Epidemiolog kvůli neočkovaným krotí optimismus. A přitvrzení v Německu

Koronavirus ONLINE: Ve čtvrtek v ČR testy odhalily 26 907 nakažených. Počet lidí v nemocnicích dál klesá

Koronavirus ONLINE: Testování očkovaných nebude. A Izrael začne uznávat covid pasy EU

Natálie Kocábová bude mít premiéru své hry ve Slovenském národním divadle: Kvůli restrikcím proběhne online

Koronavirus ONLINE: Babiš kvůli šesté dávce tepal šéfa nemocnice. A rezervace od 15. ledna

Koronavirus ONLINE: Babiš vytkl Blatného resortu chyby. A protest proti opatřením na Václaváku

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily o očkování, u domu měl rakev odpůrců. Kdo má přednost?

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily u očkování, kdo má přednost? A část nemocnic hlásí plno

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily u očkování. A udělá vláda na sjezdovkách pořádek?

Koronavirus ONLINE: Babiš bez Blatného zveřejnil očkovací strategii. U domu měl rakev odpůrců

Koronavirus ONLINE: Zeman u očkování změnil plány, Babiš tepal šéfa nemocnice kvůli šesté dávce

Koronavirus ONLINE: Pražané si rozebrali termíny na testy i v Motole. A vláda přitvrdí opatření

Koronavirus ONLINE: Slzný plyn na demonstraci proti restrikcím a v Česku epidemie zpomalila

Koronavirus ONLINE: Boj o zpřísnění opatření na vládě. Babiš: A antigenní testy už od středy

Koronavirus ONLINE: 263 případů za úterý v Česku, epidemie zrychluje a přitvrzení v Německu

Koronavirus ONLINE: 524 případů za středu v ČR. A testování očkovaných nebude

Koronavirus ONLINE: Pfizer začíná s testy vakcíny proti omikronu. Vyzkouší ji na 1400 lidech

Velké protesty proti opatřením v Londýně i Německu: Policie dav krotila tvrdou rukou

Koronavirus ONLINE: 11 711 úmrtí v ČR a vakcína jako naděje. Babiš žádá omezit kontakty

Koronavirus ONLINE: Do Česka míří nadějné léky, hlásí Babiš. A peníze pro zavřené skiareály

Koronavirus ONLINE: Omikron na Slovensku, 12 386 nových případů v ČR a velký protest ve Vídni

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 329 případů za den v ČR, PES na pětce a Babiš bez respirátoru

Koronavirus ONLINE: 3519 hospitalizovaných v ČR. A Zeman i Babiš odsoudili divoký protest

Koronavirus ONLINE: Vláda bude řešit zavřené hospody, Slováci pustí očkované přes hranice

Koronavirus ONLINE: Vláda posuzuje zavření škol a další omezení. A přes 1000 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Zaorálek nesmí do práce, Babiš se namíchl a Slovinci opět vítají Čechy

Koronavirus ONLINE: Restaurace od 14.6. v den narozenin Moniky, věří Babiš. Očkování 35+ je tu

Koronavirus ONLINE: Restaurace od 14. června, nastínil Babiš. Očkování 35+ již od půlnoci

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy