Koronavirus ONLINE: Kvůli Češce s omikronem šetří hygiena další lidi. A očkování v O2 areně?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.11.2021 (13:45)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru s mutací delta stále sužuje Česko, navíc se tu objevila už i varianta omikron. Za pondělí přibylo 17 599 nových případů. Skupina PPF nabízí prostory pro očkovací centrum v pražské O2 areně za symbolické nájemné, uvedla. Podle premiéra v demisi Andreje Babiše (ANO) má stát nabídku celého patra v Kotvě. A v Ústeckém kraji hygiena vyšetřuje asi deset lidí, kteří cestovali se ženou z Liberce nakaženou variantou omikron. Žádný záchyt zatím neevidují. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 8734 hospitalizovaných v ČR. A Klause v zakázaném okrese řešila hygiena

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.03.2021 (09:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí za sředu 14 353 nových případů. V nemocnicích je přes 8600 lidí, zemřelo již 22 624 nakažených. Prezident Zeman se pustil do ostré kritiky ministra Jana Blatného (za ANO) a šéfky SÚKL Ireny Storové kvůli vakcíně Sputnik V. Storová Zemanovi vzkázala, že se stará především o zdraví lidí. Premiér Andrej Babiš (ANO) se vydal na návštěvu Izraele. A exprezident Klaus z Prahy pro změnu do bytu v Černém Dole okrese Trutnov. Řešila ho i hygiena, zastavovala policejní hlídka. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Evropské ano další vakcíně. A Klause v zakázaném okrese řešila hygiena

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.03.2021 (14:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí za sředu 14 353 nových případů. V nemocnicích je přes 8600 lidí, zemřelo již 22 624 nakažených. Premiér Andrej Babiš (ANO) se vydal na návštěvu Izraele. A exprezident Václav Klaus z Prahy pro změnu do bytu v Černém Dole okrese Trutnov. Řešila ho i hygiena, zastavovala policejní hlídka. A Evropská agentura pro léčivé přípravky doporučila podmínečnou registraci vakcíny od americké firmy Johnson & Johnson v zemích Evropské unie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 70 tisíc Čechů mladších 45 let se přihlásilo o třetí dávku hned první den

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.12.2021 (18:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů ovšem zatím nadále slábne. V neděli přibylo v Česku 2011 nově prokázaných případů, což je skoro o polovinu nižší nárůst než před týdnem. O vánočních svátcích ale výrazně klesl počet testů. Laboratoře v Libereckém kraji už potvrdily deset případů nákazy omikronem, jižní Moravě jich přibylo dalších 15. Možnost registrace na třetí dávku očkování už po pěti měsících se otevřela už i pro lidi od 30 do 45 let. K posilujícímu očkování se jich hned první den přihlásilo přes 70 000. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česku ruší dodávky nové vakcíny po sraženinách. A očkování pro 65+ je tu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.04.2021 (00:33)     Sekcia bulvar

Společnost Johnson & Johnson oznámila, že kvůli vyšetřování vzácných případů krevních sraženin v USA odkládá distribuci své vakcíny proti covidu -19 v Evropě. Dodávky vakcíny nedorazí tak ani do Česka, kde od středy startuje možnost registrace k očkování lidí v kategorii 65 až 69 let, kteří se nemohli registrovat dříve. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Další tři nakažení omikronem na Liberecku. A 3740 případů za neděli v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.12.2021 (09:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná pomalu přebírat vládu mutace omikron. V Libereckém kraji jsou další tři potvrzené případy varianty koronaviru omikron. Potvrdila to sekvenace provedená v laboratoři liberecké nemocnice. Přírůstek nových případů však slábne. V neděli přibylo v Česku 3740 prokázaných případů, nejméně za neděli od 7. listopadu. Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) předloží do poloviny února vládě novelu očkovací vyhlášky, která nebude zahrnovat povinné očkování pro lidi nad 60 let. A Ústřední krizový štáb (ÚKŠ) dnes zasedá poprvé pod vedením nového ministra vnitra a prvního místopředsedy vlády Víta Rakušana (STAN). . Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Arenberger nechá obchody další týden zavřené. A očkování nově pro Čechy 60+

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.04.2021 (14:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, ve čtvrtek přibylo jen 2615 nových případů nákazy. Zbytek obchodů, trhů a vybrané služby uvolní vláda za pokračující příznivé epidemické situace od 3. května - kvůli zásahu soudu mohly původně oteřít teoreticky už od pondělí 26. dubna, zrušené opatření ale nahradí šéf resortu zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) novým. Vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) zveřejnil detailní balíčky pro rozvolnění i s informací, že například do kadeřnictví bude potřeba PCR nebo antigenní test, ale očkování se bez něj obejdou. A od pátku byla spuštěna registrace na očkování u lidí 60+. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2011 případů za neděli v ČR a už deset nákaz omikronem na Liberecku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.12.2021 (13:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná pomalu přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů ovšem nadále slábne. V neděli přibylo v Česku 2011 nově prokázaných případů, což je skoro o polovinu nižší nárůst než před týdnem. Je ale nutno zmínit, že o vánočních svátcích výrazně klesl počet prováděných testů. Laboratoře v Libereckém kraji už potvrdily deset případů nákazy omikronem. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkovaní Češi s testem mohou do USA. A další kolo testování školáků

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.11.2021 (06:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. V sobotu testy potvrdily 5736 případů covidu, asi o 700 víc než před týdnem. Od začátku epidemie zemželo už 31 tisíc lidí, posledních dnech umírá přes 40 lidí denně. Hospitalizovaných ve vážném stavu je 360. VE 31 okresech probíhá tesování žáků na covid. Od pondělí mohou Češi, stejně jako další Evropané, cestovat do Spojených států amerických, pokud budou kromě dokončeného očkování mít také negativní test na covid. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Změna pravidel u očkování i imunity. A registrace třicátníků příští týden

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.05.2021 (12:35)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za čtvrtek přibylo pouhých 672 případů, bylo to o stovku méně než ve středu a nejmenší čtvrteční přírůstek od konce loňského srpna. Naočkovat se naopak podařilo 93 891 lidí, což je nový rekord. Z neděle na pondělí se otevře registrace k očkování proti covidu pro lidi mezi 35 a 39 lety, od středy pro včechny od 30 let. Vláda prodloužila od pondělí lhůtu, po kterou je uzdravený člověk imunní, na 180 dní. A bez testů se obejdou i lidé očkovaní už tři týdny po první dávce. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 541 případů za středu v ČR. A očkování u mladých netáhne

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.05.2021 (14:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V úterý testy potvrdily 541 nových případů, nejméně za všední den od 1. září. Incidence klesla na 33 případů na 100 tisíc obyvatel. K očkování proti covidu-19 se dosud přihlásilo nebo už vakcínu dostalo přes polovinu lidí starších 16 let, pro které je zatím schválená. Vyplývá to z dat o očkování ke čtvrtku zveřejněných ministerstvem zdravotnictví. Zájem je nižší u mladších věkových skupin. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

V covidové škole zemřela učitelka! V Bílině zasáhla hygiena kvůli nekontrolovanému šíření nákazy

Koronavirus ONLINE: Babiš a Fiala kvůli třetí dávce spojí síly. A očkování Čechů 60+ povinně?

Cibulková pomáhala po protekčním očkování v první linii. Zapisovala lidi

Koronavirus ONLINE: Očkování pro 60+ už příští týden. A nejméně hospitalizovaných od října

Koronavirus ONLINE: 5033 nových případů za úterý v ČR. A očkování pro 65+ je tu

Koronavirus ONLINE: 804 nových případů v ČR. A ministr zdravotnictví s ochrankou kvůli odpůrcům

Koronavirus ONLINE: 30 012 úmrtí v ČR. A Rakousko ukončilo kontroly na hranicích s Českem

Koronavirus ONLINE: Nejméně případů od 5. září. A očkování pro 40+ už od půlnoci

Koronavirus ONLINE: ČR objednala vakcínu pro 6,9 milionu lidí. A Hamáček zmínil „obrovský úkol“

Koronavirus ONLINE: Setrvání Arenbergera není výhodné, míní Zaorálek. A 30 012 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Po Velikonocích budeme očkovat 100 tisíc lidí denně, slibuje Babiš

Koronavirus ONLINE: Zhoršení všech ukazatelů PES. A očkování pokračuje i na Silvestra

Koronavirus ONLINE: Vakcína pro děti 5+ přijde do ČR 13. prosince. A očkování v O2 areně?

Koronavirus ONLINE: 241 mrtvých v ČR. Češi se bojí krize, šetří a odkládají větší výdaje

Koronavirus ONLINE: Babišova vláda si přisvojila úspěchy, míní biochemik. A 30 012 mrtvých

Koronavirus ONLINE: 30 012 úmrtí v ČR. Za pátek přibylo jen 672 nových případů

Koronavirus ONLINE: Registrace k očkování 35+ bude od pondělí, 30+ od středy. A nový rekord

Koronavirus ONLINE: Další rozvolnění v Česku, očkování 35+ a do restaurací od 14. června?

Koronavirus ONLINE: Vláda probere další rozvolnění. A očkování pro lidi 60+ už tento týden

Koronavirus ONLINE: Povinné očkování lidí 60+ v Česku od března? A 9292 případů za neděli

Koronavirus ONLINE: Merkelová dostala první dávku vakcíny. A očkování pro 40+ na konci června?

Koronavirus ONLINE: 3238 případů za čtvrtek. A Babiš na inspekci očkování v Havířově

Koronavirus ONLINE: 650 případů za den v ČR. A další nakažení kvůli Rážové

Koronavirus ONLINE: 2996 případů za neděli. Očkovaní Češi s testem mohou do USA

Koronavirus ONLINE: Epidemiolog kvůli neočkovaným krotí optimismus. A přitvrzení v Německu

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR znovu sílí. A třetí dávka po pěti měsících pro všechny 18+

Koronavirus ONLINE: Rekordních 30 350 případů za pondělí v ČR. V nemocnicích je 1695 lidí

Koronavirus ONLINE: PES se dočkal změny. A Česko objednalo vakcínu pro 6,9 milionu lidí

Koronavirus ONLINE: 29 990 úmrtí v ČR. Čekali jsme, že se to zvládne lépe, říká demografka

Koronavirus ONLINE: JIP jsou plné tlouštíků, zmínil Dušek. A očkování zabralo u lidí nad 80

Obavy z rostoucí nákazy omikronem: „Blíží se další bouře,“ varoval šéf WHO pro Evropu

Koronavirus ONLINE: Nejméně nových případů od konce srpna. A očkování pro 45+ od půlnoci

Koronavirus ONLINE: 17 599 případů za pondělí v ČR. Očkování Čechů 60+ povinně?

Koronavirus ONLINE: Povinné očkování Čechů 60+ od března? A 9292 případů za neděli

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy