Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR slábne, šíří se ale omikron. První případ má i severní Morava

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.12.2021 (16:30)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru s variantou delta stále sužuje Česko, navíc se tu už objevil i omikron. Laboratoř v sobotu potvrdila první výskyt varianty v Moravskoslezském kraji. Přírůstek nových případů však slábne. V pátek přibylo v Česku 8963 prokázaných případů koronaviru.  A Rakousko kvůli omikronu zpřísní od pondělí pravidla na hranicích. Lidé, kteří nemají doklad o očkování či prodělání covidu, budou muset do karantény. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR slábne, šíří se ale omikron. A Evropa zpřísňuje

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.12.2021 (21:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s variantou delta stále sužuje Česko, navíc se tu už objevil i omikron. Laboratoř v sobotu potvrdila první výskyt varianty v Moravskoslezském kraji. Přírůstek nových případů však slábne. V pátek přibylo v Česku 8963 prokázaných případů koronaviru.  A Nizozemsko zavádí počínaje nedělním ránem přísnou uzávěru. Premiér Mark Ruttes řekl, že je to v době páté vlny covidu-19 a varianty omikron nevyhnutelné. Zavřou obchody, restaurace i školy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 8963 případů za pátek v ČR, epidemie dál slábne. Ale šíří se omikron

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.12.2021 (07:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s variantou delta stále sužuje Česko, navíc se tu už objevil i omikron, nově také v Královéhradeckém kraji. Další podezření mají i v kraji Libereckém. Přírůstek nových případů však slábne. V pátek přibylo v Česku 8963 prokázaných případů koronaviru. Počet obětí už ve čtvrtek překročil 35 tisíc. A Rakousko kvůli omikronu zpřísní od pondělí pravidla na hranicích. Lidé, kteří nemají doklad o očkování či prodělání covidu, budou muset do karantény. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 5749 nakažených za den v Česku. Omikron už se komunitně šíří na Hradecku?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.12.2021 (11:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) uvedl, že se u nás šíří komunitně. Přírůstek nakažených zatím dál slábne, ve čtvrtek přibylo v Česku 5749 potvrzených případů covidu-19, o 22 procent méně než před týdnem. Omikron tvoří podle výrobce testů Diana Biotechnologies v Česku asi 15 procent všech vzorků. Převládne podle něj už na konci prvního lednového týdne. A v hradeckém kraji se omikron vysokou pravděpodobností začíná šířit komunitně. Za poslední dva dny přibylo 20 případů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Světu hrozí cunami omikronu, varuje WHO. Varianta se v ČR šíří komunitně

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.12.2021 (16:32)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Nově potvrdily laboratoře její první případy na Olomoucku, ve Středočeském kraji a v Karlovarském. Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) uvedl, že omikron už se u nás šíří komunitně. A Světová zdravotnická organizace (WHO) varuje, že varianta ve světě způsobí cunami nových případů. Přírůstek nakažených zatím ale dál slábne, v úterý přibylo v Česku 9089 potvrzených případů covidu-19, což bylo téměř o čtvrtinu méně než před týdnem. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 5982 nových případů za soboru, epidemie v ČR nadále slábne

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.12.2021 (06:35)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s variantou delta stále sužuje Česko, navíc se tu už objevil i omikron. Laboratoř v sobotu potvrdila první výskyt varianty v Moravskoslezském kraji. Přírůstek nových případů však slábne. V sobotu přibylo v Česku 5982 prokázaných případů koronaviru. A Nizozemsko zavedlo počínaje nedělním ránem přísnou uzávěru. Premiér Mark Ruttes řekl, že je to v době páté vlny covidu-19 a varianty omikron nevyhnutelné. Zavřou obchody, restaurace i školy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 5982 nových případů za sobotu, epidemie v ČR nadále slábne

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.12.2021 (06:35)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s variantou delta stále sužuje Česko, navíc se tu už objevil i omikron. Laboratoř v sobotu potvrdila první výskyt varianty v Moravskoslezském kraji. Přírůstek nových případů však slábne. V sobotu přibylo v Česku 5982 prokázaných případů koronaviru. A Nizozemsko zavedlo počínaje nedělním ránem přísnou uzávěru. Premiér Mark Ruttes řekl, že je to v době páté vlny covidu-19 a varianty omikron nevyhnutelné. Zavřou obchody, restaurace i školy. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: První případ nové varianty i v ČR? A 20 315 nových případů za pátek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.11.2021 (11:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta řádí dál. Za pátek přibylo 20 315 nakažených a v nemocnicích leží 6169 lidí s covidem-19, což je zhruba o 900 víc než před týdnem. WHO označila za novou variantu omikron, která se šíří v JAR,  mezi znepokojivé. Podle webu TN.cz je první případ už i v Česku, žena z Liberecka si nákazu zřejmě přivezla z Egypta.. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nejnižší počet nakažených od října v ČR. A omikron má i ústecká narkomanka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.12.2021 (08:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Nově potvrdily laboratoře její první případy na Olomoucku, ve Středočeském kraji a v Karlovarském. Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) uvedl, že omikron už se u nás šíří komunitně. V Ústeckém kraji ho vedle navrátilce ze Zanzibaru odhalili u uživatelky drog z ústecké čtvrti Neštěmice, informovala o tom v severočeské příloze Mladá fronta Dnes.Přírůstek nakažených zatím ale dál slábne, ve středu přibylo v Česku 6145 potvrzených případů covidu-19, což je nejnižší nárůst za všední den od 29. října. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nejméně případů za všední den od října v ČR. A omikron „zabrzdil“ i metro

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.12.2021 (08:35)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů ovšem zatím nadále slábne. V pondělí přibylo v Česku 6850 nově prokázaných případů, nejméně za všední den od 29. října. Možnost registrace na třetí dávku očkování už po pěti měsících se otevřela už i pro lidi od 30 do 45 let. K posilujícímu očkování se jich hned první den přihlásilo přes 70 000. A mutace omikron se hojně šíří v USA, jen v New Yorku napočítali 50 tisíc nakažených za den a kvůli absenci strojvedoucích tu muselo prodloužit intervaly tamní metro. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Tlak expertů na Válka a spol. kvůli omikronu sílí. A 3740 případů za neděli

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.12.2021 (10:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná pomalu přebírat vládu mutace omikron. V Libereckém kraji jsou další tři potvrzené případy varianty koronaviru omikron, v Královéhradeckém kraji se potvrdil druhý případ u navrátilce z Afriky. Přírůstek nových případů však slábne. V neděli přibylo v Česku 3740 prokázaných případů, nejméně za neděli od 7. listopadu. Vědci z Učené společnosti přesto žádají vládu o prodloužení nouzového stavu a protiepidemických opatření. Obávají se růstu epidemie kvůli variantě omikron. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Omikron se dál šíří Českem. Německý úřad žádá: Omezte kontakty, hned!

Koronavirus ONLINE: Varování před skrytým šířením omikronu v ČR. A 3740 případů za neděli

Koronavirus ONLINE: Nejnižší počet nakažených od října v ČR. WHO: Světu ale hrozí tsunami omikronu

Koronavirus ONLINE: Nejnižší počet nakažených od října. Ale světu hrozí cunami omikronu, varuje WHO

Koronavirus ONLINE: Omikron se šíří Českem. A očkování 45+ po pěti měsících

Koronavirus ONLINE: Omikron se šíří Českem. A neočkované čeká v Rakousku karanténa

Koronavirus ONLINE: Omikron se šíří Českem. A Itálie zpřísňuje, roušky se vrátí i venku

Koronavirus ONLINE: 8963 nakažených za pátek, omikron se šíří Českem

Koronavirus ONLINE: Milion nakažených za den poprvé ve světě. Omikron v ČR převládne v lednu?

Koronavirus ONLINE: Izrael kvůli omikronu zvažuje hromadné promoření. V ČR počty případů dál klesají

Koronavirus ONLINE: Omikron se komunitně šíří na Hradecku? A 5749 případů za den v Česku

Koronavirus ONLINE: Svrčinová a Policar viníky chaosu Fialovy vlády? A omikron poprvé na Zlínsku

Koronavirus ONLINE: Omikron pronikl i na Slovensko. A 12 386 nových případů za pátek v ČR

Koronavirus ONLINE: 5749 nakažených za den v Česku. A Jižní Afrika už překonala vlnu omikronu

Koronavirus ONLINE: Vakcínu Novavax schválila agentura EMA. A 3740 případů v ČR za neděli

Koronavirus ONLINE: Vakcínu Novavax doporučila agentura EMA. A 3740 případů v ČR za neděli

Koronavirus ONLINE: Jižní Afrika překonala vlnu omikronu a ruší opatření, v ČR udeří v lednu?

Koronavirus ONLINE: 8586 případů za pondělí v ČR a omikron převládl v USA, má tu i první oběť

Koronavirus ONLINE: První případ omikronu na Hradecku. A nouzový stav nebude prodloužen

Koronavirus ONLINE: Omikron v ČR převládne v lednu? A vleky v Itálii jen pro očkované

Koronavirus ONLINE: Desátý případ omikronu v ČR. Smejkalův tým chce prodloužit nouzový stav

Koronavirus ONLINE: První případ omikronu na Hradecku. A nová vláda probere nouzový stav

Koronavirus ONLINE: Druhý případ omikronu v Česku je potvrzený. A zpomalení epidemie pokračuje

Koronavirus ONLINE: Omikron na Slovensku, 12 386 nových případů v ČR a velký protest ve Vídni

Koronavirus ONLINE: 2795 případů za pátek v ČR. Epidemie pomalu slábne

Koronavirus ONLINE: Třetí dávka už tři měsíce po druhé, razí Izrael. A omikron se šíří Českem

Koronavirus ONLINE: 2043 případů za Štědrý den v ČR. A další země hlásí převahu omikronu

Koronavirus ONLINE: Omikron nově na Olomoucku, ve středních Čechách i na Karlovarsku

Koronavirus ONLINE: Omikron na Slovensku a do protestů napříč Evropou zasáhlo i vodní dělo

Koronavirus ONLINE: 1169 případů za sobotu. A indická mutace se dál šíří světem

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR slábne. A pilulka Pfizeru zřejmě pomáhá i u omikronu

Koronavirus ONLINE: Omikron nově na Olomoucku i ve středních Čechách. A zabil ženu se třemi dávkami?

Koronavirus ONLINE: Svrčinová a Policar viníky chaosu Fialovy vlády? A omikron dominuje v Nizozemí

Koronavirus ONLINE: Další pokles nakažených. A dorazí první várka pilulky proti covidu

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy