Koronavirus ONLINE: 3740 případů za neděli v ČR. A Rakušan přebírá otěže krizového štábu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.12.2021 (08:05)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná pomalu přebírat vládu mutace omikron. Laboratoř v sobotu potvrdila první výskyt varianty v Moravskoslezském kraji. Přírůstek nových případů však slábne. V neděli přibylo v Česku 3740 prokázaných případů, nejméně za neděli od 7. listopadu. Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) předloží do poloviny února vládě novelu očkovací vyhlášky, která nebude zahrnovat povinné očkování pro lidi nad 60 let. A Ústřední krizový štáb (ÚKŠ) dnes zasedá poprvé pod vedením nového ministra vnitra a prvního místopředsedy vlády Víta Rakušana (STAN). . Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 3740 případů za neděli v ČR. A Válek smetl povinné očkování 60+

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.12.2021 (06:55)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná pomalu přebírat vládu mutace omikron. Laboratoř v sobotu potvrdila první výskyt varianty v Moravskoslezském kraji. Přírůstek nových případů však slábne. V neděli přibylo v Česku 3740 prokázaných případů, nejméně za neděli od 7. listopadu. A ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) předloží do poloviny února vládě novelu očkovací vyhlášky, která nebude zahrnovat povinné očkování pro lidi nad 60 let. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2761 za neděli v ČR. Nových případů přibývá už týden

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.01.2022 (06:08)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebírá vládu varianta omikron. V neděli přibylo v tuzemsku 2761 potvrzených případů koronaviru. Je to o zhruba 800 více než před týdnem.  „Je tady covid, je tady průser,“ připustil v Partii na CNN Prima News vicepremiér Vít Rakušan (STAN). V pondělí předloží Ústřednímu krizovému štábu návrh seznamu profesí, na které by měla dopadat pracovní karanténa. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Varování před skrytým šířením omikronu v ČR. A 3740 případů za neděli

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.12.2021 (16:58)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná pomalu přebírat vládu mutace omikron. V Libereckém kraji jsou další tři potvrzené případy varianty koronaviru omikron, v Královéhradeckém kraji se potvrdil druhý případ u navrátilce z Afriky. Přírůstek nových případů však slábne. V neděli přibylo v Česku 3740 prokázaných případů, nejméně za neděli od 7. listopadu. Státní zdravotní ústav (SZÚ) předpokládá skryté šíření koronaviru varianty omikron. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2761 za neděli v ČR. Nových případů přibývá už týden v kuse

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.01.2022 (06:08)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebírá vládu varianta omikron. V neděli přibylo v tuzemsku 2761 potvrzených případů koronaviru. Je to o zhruba 800 více než před týdnem.  „Je tady covid, je tady průser,“ připustil v Partii na CNN Prima News vicepremiér Vít Rakušan (STAN). V pondělí předloží Ústřednímu krizovému štábu návrh seznamu profesí, na které by měla dopadat pracovní karanténa. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 3740 případů za neděli. A Válek smetl povinné očkování 60+

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.12.2021 (05:39)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s variantou delta stále sužuje Česko, navíc se tu už objevil i omikron. Laboratoř v sobotu potvrdila první výskyt varianty v Moravskoslezském kraji. Přírůstek nových případů však slábne. V neděli přibylo v Česku 3740 prokázaných případů koronaviru. A ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) předloží do poloviny února vládě novelu očkovací vyhlášky, která nebude zahrnovat povinné očkování pro lidi nad 60 let. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2761 za neděli. Nakažení rostou, hospitalizovaných je méně. A Rakušan ladí pracovní karanténu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.01.2022 (06:08)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebírá vládu varianta omikron. V neděli přibylo v tuzemsku 2761 potvrzených případů koronaviru. Je to o zhruba 800 více než před týdnem.  „Je tady covid, je tady průser,“ připustil v Partii na CNN Prima News vicepremiér Vít Rakušan (STAN). V pondělí předloží Ústřednímu krizovému štábu návrh seznamu profesí, na které by měla dopadat pracovní karanténa. A na Václavském náměstí v Praze proběhla v neděli odpoledne demonstrace odpůrců povinného očkování, na pochod se pak vydaly zhruba 4000 lidí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Tlak expertů na Válka a spol. kvůli omikronu sílí. A 3740 případů za neděli

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.12.2021 (10:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná pomalu přebírat vládu mutace omikron. V Libereckém kraji jsou další tři potvrzené případy varianty koronaviru omikron, v Královéhradeckém kraji se potvrdil druhý případ u navrátilce z Afriky. Přírůstek nových případů však slábne. V neděli přibylo v Česku 3740 prokázaných případů, nejméně za neděli od 7. listopadu. Vědci z Učené společnosti přesto žádají vládu o prodloužení nouzového stavu a protiepidemických opatření. Obávají se růstu epidemie kvůli variantě omikron. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Další tři nakažení omikronem na Liberecku. A 3740 případů za neděli v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.12.2021 (09:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná pomalu přebírat vládu mutace omikron. V Libereckém kraji jsou další tři potvrzené případy varianty koronaviru omikron. Potvrdila to sekvenace provedená v laboratoři liberecké nemocnice. Přírůstek nových případů však slábne. V neděli přibylo v Česku 3740 prokázaných případů, nejméně za neděli od 7. listopadu. Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) předloží do poloviny února vládě novelu očkovací vyhlášky, která nebude zahrnovat povinné očkování pro lidi nad 60 let. A Ústřední krizový štáb (ÚKŠ) dnes zasedá poprvé pod vedením nového ministra vnitra a prvního místopředsedy vlády Víta Rakušana (STAN). . Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Protest odpůrců povinné vakcíny na Václaváku. A Rakušan ladí pracovníky karantény

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.01.2022 (15:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebírá vládu varianta omikron. V sobotu přibylo v tuzemsku 3955 potvrzených případů koronaviru. Je to o zhruba 2900 více než před týdnem, kdy byl ale Nový rok a počet testů byl třikrát menší. „Je tady covid, je tady průser,“ připustil v Partii na CNN Prima News vicepremiér Vít Rakušan (STAN). V pondělí předloží Ústřednímu krizovému štábu návrh seznamu profesí, na které by měla dopadat pracovní karanténa. A na Václavkém náměstí v Praze probíhá v neděli odpoledne demonstrace odpůrců povinného očkování. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vakcínu Novavax schválila agentura EMA. A 3740 případů v ČR za neděli

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.12.2021 (14:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná pomalu přebírat vládu mutace omikron. V Libereckém kraji jsou další tři potvrzené případy varianty koronaviru omikron, v Královéhradeckém kraji se potvrdil druhý případ u navrátilce z Afriky. Přírůstek nových případů však slábne. V neděli přibylo v Česku 3740 prokázaných případů, nejméně za neděli od 7. listopadu. Vědci z Učené společnosti přesto žádají vládu o prodloužení nouzového stavu a protiepidemických opatření. Obávají se růstu epidemie kvůli variantě omikron. Léková agentura EMA mezitím doporučila vakcínu Novavax k použití u dospělých. Pokud ji schválí Komise, bude mít EU k dispozici pátou vakcínu proti covidu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Vakcínu Novavax doporučila agentura EMA. A 3740 případů v ČR za neděli

Koronavirus ONLINE: „Je tady průs*r,“ připustil Rakušan. A chystá seznam pracovních karantén

Koronavirus ONLINE: Protest odpůrců povinné vakcíny v Praze. A Rakušan ladí pracovníky karantény

Koronavirus ONLINE: 3441 případů za pondělí v ČR. A nákaza ve velícím štábu v Českém Švýcarsku

Koronavirus ONLINE: 3079 případů za úterý v ČR. A nákaza ve velícím štábu v Českém Švýcarsku

Koronavirus ONLINE: 101 vážných případů v ČR. Babiš žádá zodpovědnost, Prymula přebírá otěže

Koronavirus ONLINE: 3638 případů za čtvrtek v Česku. Hamáček svolal krizový štáb

Koronavirus ONLINE: Silvestrovské oslavy ruší i Londýn. A nové varování před omikronem v ČR

V Česku se bude dál rozvolňovat, potvrdil Rakušan. Namístě je však opatrnost

V Česku se bude dál rozvolňovat, potvrdil Rakušan. Na místě je však opatrnost

Hamáček se nakazil koronavirem. Šéf krizového štábu ho chytil zřejmě od Tomana

Koronavirus ONLINE: 157 případů za neděli v ČR. Pandemie znovu sílí

Koronavirus ONLINE: 8325 případů za den v ČR, 2500 hospitalizovaných. A nejbohatší Čech v roušce

Koronavirus ONLINE: Čísla opět rapidně vyskočila. 4224 případů za pátek v Česku

Koronavirus ONLINE: 48 případů za neděli v ČR. V nemocnicích je 223 osob

Koronavirus ONLINE: „Čeká nás obrovská zkouška,“ varuje Hamáček. A 8325 případů za den v ČR

Koronavirus ONLINE: 202 případů za neděli v ČR. V nemocnicích je 721 lidí

Koronavirus ONLINE: Rusové hlásí druhou vakcínu, ČR 8325 případů za den. A Hamáček varuje

Koronavirus ONLINE: Prymula přebírá otěže, Babiš žádá zodpovědnost. A skok v počtu obětí v ČR

Koronavirus ONLINE: 70 případů za neděli v ČR. V nemocnicích je 379 osob

Koronavirus ONLINE: 3843 případů za pondělí, číslo R stoupá. A „fronta“ na očkování úředníků

Koronavirus ONLINE: 125 případů za neděli v Česku. V nemocnicích je 533 lidí

Koronavirus ONLINE: 29 případů v ČR za neděli. V nemocnicích je 96 lidí

Kalousek o Babišovi: Zemi řídí bláznivý chlap. Zaorálek chce obnovit krizový štáb

Koronavirus ONLINE: 3843 případů za úterý, číslo R stoupá. A „fronta“ na přednostní očkování úředníků

Prolomí Zeman mlčení o Ukrajině? Za prezidentem míří Rakušan, na Hradě proberou i covid

Koronavirus ONLINE: 92 případů za neděli v ČR. V nemocnicích je 320 lidí

Koronavirus ONLINE: 153 případů za neděli v Česku. V nemocnicích je 891 osob

Koronavirus ONLINE: „Fronta“ na přednostní očkování úředníků. A v Česku ožily školy, trhy i zoo

Koronavirus ONLINE: 202 případů za neděli v ČR. A první dáma USA Jill Bidenová končí izolaci

Koronavirus ONLINE: 2761 za neděli v ČR. A jen zlomek pozitivních dětí ve školách

Koronavirus ONLINE: Rekordních 17 668 případů za den v ČR a boj o start vleků na vládě

ŽIVĚ: Rakušan o uprchlících v Česku a útoku na jadernou elektrárnu na Ukrajině

Koronavirus ONLINE: V neděli přibylo 7235 případů. Pacientů v nemocnicích ale stále ubývá

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy