Koronavirus ONLINE: Až 200 tisíc nakažených v ČR za den? Výrobce testů: Omikron je už půlka případů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.01.2022 (09:20)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebérá vládu varianta omikron. Ve středu přibylo v Česku 7377 potvrzených případů koronaviru. Je to nejméně tento týden, ale o 1200 více než minulou středu. Kabinet Petra Fialy (ODS) ve středu rozhodl o zkrácení karantény a izolace na pět dní. Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) jednal v úterý s firmou Pfizer o objednávce nových léků proti koronaviru. Stát budou téměř dvě miliardy korun, chce je obdržet v březnu. A omikron tvoří podle výrobce testů Diana Biotechnologies už polovinu nových případů nákazy. Do konce ledna může být i 200 000 nově nakažených denně. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 5749 nakažených za den v Česku. Omikron už se komunitně šíří na Hradecku?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.12.2021 (11:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) uvedl, že se u nás šíří komunitně. Přírůstek nakažených zatím dál slábne, ve čtvrtek přibylo v Česku 5749 potvrzených případů covidu-19, o 22 procent méně než před týdnem. Omikron tvoří podle výrobce testů Diana Biotechnologies v Česku asi 15 procent všech vzorků. Převládne podle něj už na konci prvního lednového týdne. A v hradeckém kraji se omikron vysokou pravděpodobností začíná šířit komunitně. Za poslední dva dny přibylo 20 případů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Omikron v Česku: Denně se nakazí až 200 tisíc lidí, varuje výrobce testů. Kdy nastane vrchol?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.01.2022 (13:41)     Sekcia bulvar

Zapomeňte na pár desítek případů. Nová varianta covidu omikron už je v Česku zodpovědná za polovinu všech pozitivních záchytů v zemi. Množství nakažených lidí se navíc zdvojnásobuje každé dva až tři dny, takže na konci ledna můžeme mít až 200 tisíc osob nakažených omikronem v Česku denně. Tvrdí to výrobce PCR testů Diana Biotechnologies, který své sady dodává do řady předních laboratoří v Česku. Vrchol omikronu na konec ledna předpovídal i ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09).

 

Koronavirus ONLINE: Milion nakažených za den poprvé ve světě. Omikron v ČR převládne v lednu?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.12.2021 (17:42)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) uvedl, že se u nás šíří komunitně. Přírůstek nakažených zatím dál slábne, ve středu přibylo v Česku 6145 potvrzených případů covidu-19, což je nejnižší nárůst za všední den od 29. října. Omikron tvoří podle výrobce testů Diana Biotechnologies v Česku asi 15 procent všech vzorků. Převládne podle něj už na konci prvního lednového týdne. Svět poprvé od počátku pandemie nemoci covid-19 překonal hranici milionu koronavirem nově nakažených za den. Vyplývá to z propočtů agentury AFP. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Omikronu je třetina případů, hlásí statistici. V Hradci mají mutaci z Konga

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.01.2022 (14:05)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebírá vládu varianta omikron. Ve středu přibylo v Česku 7377 potvrzených případů koronaviru. Je to nejméně tento týden, ale o 1200 více než minulou středu. Kabinet Petra Fialy (ODS) ve středu rozhodl o zkrácení karantény a izolace na pět dní. Omikron tvoří podle výrobce testů Diana Biotechnologies už polovinu nových případů nákazy. Do konce ledna může být i 200 000 nově nakažených denně. Státní zdravotní ústav nicméně uvedl, že ve středu byl podíl případů varianty omikron 35 procent. A FN Hradec Králové zachytila variantu koronaviru B.1.640, poprvé v ČR. Onemocněl jí muž z Královéhradeckého kraje. Varianta byla zjištěna loni v Kongu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Omikron už ovládl Česko. A rekord ve Francii 350 tisíc případů za den

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.01.2022 (15:32)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebrala vládu varianta omikron. Podle Státního zdravotního ústavu tvoří již více než polovinu případů nákazy koronavirem. Data z větších měst ukázala až 79 procent. V pondělí testy prokázaly 7336 nakažených, to je zhruba o 2000 méně než před týdnem. A Francie dnes oznámí rekordní denní bilanci nakažených, bude kolem 350 000 nových případů.Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 5749 nakažených za den v Česku. A Jižní Afrika už překonala vlnu omikronu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.12.2021 (08:05)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) uvedl, že se u nás šíří komunitně. Přírůstek nakažených zatím dál slábne, ve čtvrtek přibylo v Česku 5749 potvrzených případů covidu-19, o 22 procent méně než před týdnem. Omikron tvoří podle výrobce testů Diana Biotechnologies v Česku asi 15 procent všech vzorků. Převládne podle něj už na konci prvního lednového týdne. Jihoafrická republika, kde se v listopadu poprvé ve větší míře začal omikron šířit, už je za vrcholem čtvrté vlny pandemie a ruší část opatření.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Omikron v ČR převládne v lednu? A vleky v Itálii jen pro očkované

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.12.2021 (15:32)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) uvedl, že se u nás šíří komunitně. Přírůstek nakažených zatím dál slábne, ve středu přibylo v Česku 6145 potvrzených případů covidu-19, což je nejnižší nárůst za všední den od 29. října. Omikron tvoří podle výrobce testů Diana Biotechnologies v Česku asi 15 procent všech vzorků. Převládne podle něj už na konci prvního lednového týdne. A italská vláda kvůli nárůstu počtu případů nákazy dál zpřísnila protiepidemická opatření: od 10. ledna budou smět jezdit veřejnou dopravou, ubytovat se v hotelu či použít vlek ve skiareálech jen lidé s potvrzením o očkování či o nedávném prodělání této nemoci. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Omikron pronikl i na Slovensko. A 12 386 nových případů za pátek v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.12.2021 (13:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s mutací delta stále sužuje Česko, navíc se tu objevila už i varianta omikron. Tento týden v ČR potvrdil její druhý případ, jde o úzký kontakt první nakažené - ženy z Liberce. V pátek laboratoře zaznamenaly 12 386 pozitivních testů, což je nejméně ve všední den za poslední tři týdny. A Slovensko potvrdilo první tři případy nové varianty koronaviru omikron. Podle hygieniků se u nakažených vyskytly jen mírné příznaky covidu-19. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nejméně případů za všední den od října v ČR. A omikron „zabrzdil“ i metro

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.12.2021 (08:35)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Přírůstek nových případů ovšem zatím nadále slábne. V pondělí přibylo v Česku 6850 nově prokázaných případů, nejméně za všední den od 29. října. Možnost registrace na třetí dávku očkování už po pěti měsících se otevřela už i pro lidi od 30 do 45 let. K posilujícímu očkování se jich hned první den přihlásilo přes 70 000. A mutace omikron se hojně šíří v USA, jen v New Yorku napočítali 50 tisíc nakažených za den a kvůli absenci strojvedoucích tu muselo prodloužit intervaly tamní metro. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Jižní Afrika překonala vlnu omikronu a ruší opatření, v ČR udeří v lednu?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.12.2021 (07:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta začíná přebírat vládu varianta omikron. Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) uvedl, že se u nás šíří komunitně. Přírůstek nakažených zatím dál slábne, ve středu přibylo v Česku 6145 potvrzených případů covidu-19, což je nejnižší nárůst za všední den od 29. října. Omikron tvoří podle výrobce testů Diana Biotechnologies v Česku asi 15 procent všech vzorků. Převládne podle něj už na konci prvního lednového týdne. Jihoafrická republika, kde se v listopadu poprvé ve větší míře začal omikron šířit, už je za vrcholem čtvrté vlny pandemie covidu-19 a ruší část protiepidemických opatření.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Válek si plácl s Pfizerem na nákup léku. A 328 tisíc případů ve Francii

Koronavirus ONLINE: Prymula čeká až 50 tisíc případů denně. A omikron v ČR i dalších zemích Evropy

Koronavirus ONLINE: 25 989 případů za středu v ČR. V nemocnicích je 1615 lidí

Koronavirus ONLINE: 3440 případů za úterý v ČR. V nemocnicích je už 1778 lidí

Koronavirus ONLINE: Omikron na Slovensku, 12 386 nových případů v ČR a velký protest ve Vídni

Koronavirus ONLINE: 2043 případů za Štědrý den v ČR. A další země hlásí převahu omikronu

Koronavirus ONLINE: 7336 případů za pondělí. Omikron už ovládl Česko

Koronavirus ONLINE: Omikron už ovládl Česko. V pondělí přibylo třikrát víc nakažených než před týdnem

Koronavirus ONLINE: 8963 nakažených za pátek, omikron se šíří Českem

Koronavirus ONLINE: 6666 nově nakažených za pátek a a Válek si plácl s Pfizerem na nákup léku

Koronavirus ONLINE: 6666 nově nakažených za pátek a Válek si plácl s Pfizerem na nákup léku

Koronavirus ONLINE: Prezident má covid a čeká ho izolace. A 10 169 nakažených za úterý v ČR

Koronavirus ONLINE: Nejnižší počet nakažených od října v ČR. WHO: Světu ale hrozí tsunami omikronu

Koronavirus ONLINE: Očkovaní ani prodělání covidu už z karantény „nevykoupí“. A 10 169 případů za úterý

Koronavirus ONLINE: Nejnižší počet nakažených od října. Ale světu hrozí cunami omikronu, varuje WHO

Koronavirus ONLINE: 4818 případů za pondělí v ČR. V nemocnicích je už 1666 lidí

Koronavirus ONLINE: 356 případů za středu v ČR. A KLDR má dalších 260 tisíc nakažených

Koronavirus ONLINE: Nejnižší počet nakažených od října v ČR. A omikron má i ústecká narkomanka

Koronavirus ONLINE: 263 případů za úterý v Česku. A v Rakousku je nejvíc nakažených od května

Koronavirus ONLINE: EU peskuje výrobce vakcíny za pomalé dodávky a PES je dál na 90 bodech

Koronavirus ONLINE: Omikron už Evropu ovládl, vyskytuje se zhruba v 78 % případů

Koronavirus ONLINE: 277 nakažených za neděli v ČR. A vakcína Moderny na omikron má zelenou

Koronavirus ONLINE: Ampule bez šesté dávky a EU peskuje výrobce vakcíny za pomalé dodávky

Koronavirus ONLINE: 20 270 nových případů za pondělí. Omikron ovládl Česko

Koronavirus ONLINE: Boj proti povinné vakcíně vede 14 senátorů. A 10 169 nakažených za úterý v ČR

Koronavirus ONLINE: Ministr Síkela je kvůli nákaze covidem v izolaci! A 29 případů v ČR za neděli

Koronavirus ONLINE: Ministr Síkela je v izolaci! A 316 případů v Česku za pondělí

Koronavirus ONLINE: 10 169 nakažených za úterý v ČR. A vláda zkrátí izolaci a karanténu

Koronavirus ONLINE: Omikron v Česku nabírá na síle. Nakažených je nejvíc od půlky prosince

Koronavirus ONLINE: Testy ve středu odhalily 16 986 nakažených. Mrtvých je už přes 38 tisíc

Koronavirus ONLINE: 8963 případů za pátek v ČR, epidemie dál slábne. Ale šíří se omikron

Koronavirus ONLINE: Izrael kvůli omikronu zvažuje hromadné promoření. V ČR počty případů dál klesají

Koronavirus ONLINE: 4300 mrtvých v ČR, rekord u pozitivních testů a vojáci v nemocnicích

Koronavirus ONLINE: Ministr Síkela je v izolaci! A 293 případů v Česku za úterý

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy