Koronavirus ONLINE: 3955 nově nakažených za sobotu a Maďar by do výuky hned vrátil roušky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.01.2022 (06:47)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebírá vládu varianta omikron. V sobotu přibylo v Česku 3955 potvrzených případů koronaviru. Je to o zhruba 2900 více než před týdnem, kdy byl ale Nový rok a počet testů byl třikrát menší. Epidemiolog Rastislav Maďar zmínil, že doporučení expertů je nyní jednoznačné, ihned vrátit do školní výuky roušky, aspoň na pár týdnů. Zároveň dodal, že v Česku jde nyní o věc politicky neprůchodnou. Série demonstrací proti povinném očkování proběhla v sobotu v několika českých městech, účast nepřekročila stovky lidí - pouze v Brně jich pochodovaly dva tisíce. Například ve Vídni bylo demonstrantů na 40 tisíc. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Demonstrace v Česku i v Evropě a Maďar by do výuky okamžitě vrátil roušky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.01.2022 (18:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebírá vládu varianta omikron. V pátek přibylo v Česku 6666 potvrzených případů koronaviru. Je to o zhruba 1700 více než před týdnem. Epidemiolog Rastislav Maďar zmínil, že doporučení expertů je nyní jednoznačné, ihned vrátit do školní výuky roušky, aspoň na pár týdnů. Zároveň dodal, že v Česku jde nyní o věc politicky neprůchodnou. Série demonstrací proti povinném očkování proběhla v sobotu v několika českých městech, účast nepřekročila stovky lidí. Například ve Vídni bylo demonstrantů na 40 tisíc. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Maďar zmínil okamžitý návrat roušek do výuky. „Aspoň na pár týdnů“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.01.2022 (14:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebírá vládu varianta omikron. V pátek přibylo v Česku 6666 potvrzených případů koronaviru. Je to o zhruba 1700 více než před týdnem. Epidemiolog Rastislav Maďar zmínil, že doporučení expertů je nyní jednoznačné, ihned vrátit do školní výuky roušky, aspoň na pár týdnů. Zároveň dodal, že v Česku jde nyní o věc politicky neprůchodnou. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 143 nakažených za den v ČR, roušky na Kutnohorsku a premiér s ochranou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.07.2020 (00:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 062 lidí, vyléčených je 8209 a aktuálně nakažených je pak 4501. V pátek přibylo 143 případů. Na Kutnohorsku musí lidé od půlnoci na sobotu nosit roušky v obchodech a uvnitř dalších veřejných budov, omezeny jsou hromadné akce. Opatření je kvůli ohnisku v Církvici. Ministerstvo zdravotnictví rozhodlo o tom, že pacienti s opakovaně pozitivním testem na koronavirus budou moci po 14 dnech ukončit karanténu. Srbsko a Černá Hora jsou pak nově červenými zeměmi na tuzemském semaforu bezpečných zemí. Roušku si vůbec poprvé na veřejnosti nasadil také britský premiér Boris Johnson. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 14 800 nakažených v ČR. Do Prahy se vrací roušky, na Kutnohorsku končí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.07.2020 (11:41)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 365 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 14 800 lidí, vyléčených je 9328 a aktuálně nakažených je pak 5107, což je nejvíce od začátku pandemie. Ve čtvrtek přibylo 235 případů. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) oznámil nová opatření, která budou platit pro celé Česko. Od soboty bude nutné nosit roušky na vnitřních akcích pro více než 100 osob. Roušky se od pondělí také vrací do lékáren a k lékaři v Praze. Naopak na Kutnohorsku od půlnoci na sobotu končí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prudký nárůst podílu nakažených v ČR. A ve Španělsku je u moře nával

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.06.2020 (09:05)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 328 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9991 lidí, vyléčených je 7219 a aktuálně nakažených je pak 2444. V sobotu udělaly laboratoře jen 1200 testů, přesto přibylo za celý den 53 nakažených. Rekordní je tak poměr mezi počtem testů a prokázaných onemocnění: 4,42 procenta. Od 15. června už nemusí mít lidé venku roušky ani v případech, kdy budou blízko u sebe. Opatření uvolňuje i Španělsko a jakkoli by tu lidé při nedodržení rozestupů měli mít roušky, na pláži v Barceloně to tak nevypadá. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 143 případů za den v ČR, roušky na Kutnohorsku i na pohřbu starosty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.07.2020 (09:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 062 lidí, vyléčených je 8209 a aktuálně nakažených je pak 4501. V pátek přibylo 143 případů. Na Kutnohorsku musí lidé od půlnoci na sobotu nosit roušky v obchodech a uvnitř dalších veřejných budov, omezeny jsou hromadné akce. Opatření je kvůli ohnisku v Církvici. Srbsko a Černá Hora jsou nově červenými zeměmi na tuzemském semaforu bezpečných zemí. A Roušky pak nechyběly v sobotu také v jihokorejském Soulu na pohřbu starosty Pak Won-suna, který zřejmě spáchal sebevraždu po obvinění ze sexuálního obtěžování bývalé sekretářky. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 5443 nakažených za sobotu v Česku a Maďar lituje „nevyčíslitelné ztráty“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.03.2021 (07:55)     Sekcia bulvar

Česko ohlásilo za sobotu 5443 nových případů koronaviru, o 1515 méně než před týdnem. Oběti koronaviru, který je za dobu pandemie v Česku už téměř 25 tisíc, připomenou v pondělí zvony. Epidemiolog Rastislav Maďar zmínil ztrátu nevyčíslitelné hodnoty. V německém Kasselu se na demonstraci proti restrikcím kvůli covidu sešlo 20 000 lidí, někteří z nich se střetli s policisty. Ti použili slzný plyn. Protesty zažila i řada dalších evropských měst. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Téměř 15 tisíc případů v ČR. A 46 nakažených v Alzheimercentru v Jihlavě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.07.2020 (20:08)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 368 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 14 924 lidí, vyléčených je 9402 a aktuálně nakažených je pak 5154, což je nejvíce od začátku pandemie. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) oznámil nová opatření, která budou platit pro celé Česko. Od soboty bude nutné nosit roušky na vnitřních akcích pro více než 100 osob. Roušky se od pondělí také vrací do lékáren a k lékaři v Praze. Naopak na Kutnohorsku od půlnoci na sobotu končí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Znovu přes 100 nových případů v ČR a nové ohnisko ve firmě na roušky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.07.2020 (08:45)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 351 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 685 lidí, vyléčených je 7910 a aktuálně nakažených je pak 4424. Během úterý se počet nových případů znovu přehoupl přes stovku, bylo jich 119. Novým ohniskem je firma z Frýdku - Místku. Podle ČTK jde o společnost DEVA, která vyrábí ochranné a zásahové oděvy a v březnu šila roušky z nanotextilie. Kvůli nárůstu počtu nakažených koronavirem budou muset lidé v rakouské spolkové zemi Horní Rakousy, která hraničí s jihem Čech, opět nosit roušky. Brazilský prezident Jair Bolsonaro má pozitivní test na koronavirus. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česko je stále třetí nejhorší na světě. A Maďar o další pandemii

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.05.2021 (20:18)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V sobotu testy potvrdily 222 nových případů. Epidemiolog Rastislav Maďar v pořadu Otázky Václava Moravce na ČT řekl, že další pandemie dříve nebo později přijde. Česko by tak mělo mít vlastní středisko pro prevenci a kontrolu nemocí. A podle serveru ourworldindata.org je ČR třetí nejvíce zasaženou zemí světa podle poměrného počtu nakažených. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Další červená Praze, na jihu nasadí roušky i ve třídách. Babiš: Konec strašení

Koronavirus ONLINE: Hněv po „pařbě“ v Chorvatsku. A nárůst podílu nakažených v Česku

Koronavirus ONLINE: 14 924 případů v ČR. Do Prahy se vrací roušky, na Kutnohorsku končí

Koronavirus ONLINE: Česko je v rizikovém scénáři a není samo. Plaga odmítá roušky při výuce

Koronavirus ONLINE: 283 mrtvých v ČR, uzdravených rychle přibývá. Roušky pomalu mizí

Koronavirus ONLINE: Roušky na Kutnohorsku, 13 tisíc případů v ČR a další „červené“ státy

Koronavirus ONLINE: 235 nakažených v ČR za jeden den. Do Prahy se vrací roušky

Koronavirus ONLINE: 281 mrtvých v ČR, uzdravených rychle přibývá. Kde všude zmizí roušky?

Koronavirus ONLINE: 282 mrtvých v ČR, uzdravených rychle přibývá. Kde všude zmizí roušky?

Koronavirus ONLINE: 508 nakažených v ČR za sobotu. Virus zasáhl seniory v Humpolci

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nakažených v ČR za sobotu. Virus zasáhl seniory v Humpolci

Koronavirus ONLINE: Roušky se vrací na stále více míst. Po Prachaticku i na Vysočinu

Koronavirus ONLINE: Strmý nárůst nakažených i ve středu. A roušky se vrací do škol a práce

Koronavirus ONLINE: 169 nakažených v Česku za den. A roušky se vrací i na Liberecko

Koronavirus ONLINE: Češi se v nárůstu nakažených dotahují Španěly. A Trump se zbavil roušky

Koronavirus ONLINE: Skok v počtu případů, na jihu nasadí roušky i ve třídách. Babiš: Konec strašení

Koronavirus ONLINE: 20 012 případů v ČR. Itálie zavře diskotéky a nařídí venku roušky

Koronavirus ONLINE: 20 tisíc případů v ČR. Itálie zavře diskotéky a nařídí venku roušky

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nakažených v ČR za sobotu. „Situace je složitější,“ přiznává Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Vojtěch zmírnil pravidla karantény. A nákaza zasáhla už 250 škol

Koronavirus ONLINE: Prudký nárůst podílu nakažených v ČR. A Španělsko se Čechům otevře dřív

Koronavirus ONLINE: 3187 nově nakažených za sobotu. A psycholog o velkém problému Čechů

Koronavirus ONLINE: 409 případů za sobotu v ČR. A Vojtěch chystá změnu pro školáky

Koronavirus ONLINE: Hněv po „pařbě“ v Chorvatsku. A Česko se vrací na černou listinu u Norů?

Koronavirus ONLINE: Přes 10 tisíc nakažených v ČR a návrat cestování po EU i švédských stolů

Koronavirus ONLINE: 1382 nových případů v ČR za den. A 200 nakažených v oblíbených lázních

Koronavirus ONLINE: Volné cestování po EU je zpět a v ČR prudce narostl podíl nakažených

Koronavirus ONLINE: Vojtěch zmírnil regule karantény. A do ostrovního ráje jen s testem

Koronavirus ONLINE: Fronty u testů na Slovensku. A 11 428 nakažených v ČR za sobotu

Koronavirus ONLINE: Fronty u testů Slováků a 11 428 nakažených za sobotu

Koronavirus ONLINE: Babiš razí rychlý konec rotační výuky. A konec roušek venku od pondělí

Koronavirus ONLINE: V Kutné Hoře drhne odběr vzorků, roušky zavede i jihlavský úřad

Koronavirus ONLINE: V Jihlavě zemřeli dva nakažení senioři. Vysočina vrací roušky

Koronavirus ONLINE: Téměř 12 500 případů za sobotu v ČR. Prymula promluvil o tvrdém lockdownu

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy