Koronavirus ONLINE: Protest odpůrců povinné vakcíny na Václaváku. A Rakušan ladí pracovníky karantény

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.01.2022 (15:00)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebírá vládu varianta omikron. V sobotu přibylo v tuzemsku 3955 potvrzených případů koronaviru. Je to o zhruba 2900 více než před týdnem, kdy byl ale Nový rok a počet testů byl třikrát menší. „Je tady covid, je tady průser,“ připustil v Partii na CNN Prima News vicepremiér Vít Rakušan (STAN). V pondělí předloží Ústřednímu krizovému štábu návrh seznamu profesí, na které by měla dopadat pracovní karanténa. A na Václavkém náměstí v Praze probíhá v neděli odpoledne demonstrace odpůrců povinného očkování. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Protest odpůrců povinné vakcíny v Praze. A Rakušan ladí pracovníky karantény

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.01.2022 (18:05)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebírá vládu varianta omikron. V sobotu přibylo v tuzemsku 3955 potvrzených případů koronaviru. Je to o zhruba 2900 více než před týdnem, kdy byl ale Nový rok a počet testů byl třikrát menší. „Je tady covid, je tady průser,“ připustil v Partii na CNN Prima News vicepremiér Vít Rakušan (STAN). V pondělí předloží Ústřednímu krizovému štábu návrh seznamu profesí, na které by měla dopadat pracovní karanténa. A na Václavském náměstí v Praze proběhla v neděli odpoledne demonstrace odpůrců povinného očkování, na pochod se pak vydaly zhruba 4000 lidí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2761 za neděli. Nakažení rostou, hospitalizovaných je méně. A Rakušan ladí pracovní karanténu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.01.2022 (06:08)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru sužuje Česko, po variantě delta přebírá vládu varianta omikron. V neděli přibylo v tuzemsku 2761 potvrzených případů koronaviru. Je to o zhruba 800 více než před týdnem.  „Je tady covid, je tady průser,“ připustil v Partii na CNN Prima News vicepremiér Vít Rakušan (STAN). V pondělí předloží Ústřednímu krizovému štábu návrh seznamu profesí, na které by měla dopadat pracovní karanténa. A na Václavském náměstí v Praze proběhla v neděli odpoledne demonstrace odpůrců povinného očkování, na pochod se pak vydaly zhruba 4000 lidí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nouzový stav i na silvestra? A tisíce odpůrců povinné vakcíny míří k Hradu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.12.2021 (16:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s mutací delta stále sužuje Česko, navíc se tu objevila už i varianta omikron. Tento týden v ČR potvrdil její druhý případ, jde o úzký kontakt první nakažené - ženy z Liberce. Hygienici na jihu Moravy mají nahlášeno ale už sedmé podezření na tuto variantu. Jde o další dítě z Adamova. V sobotu laboratoře zaznamenaly 9080 pozitivních testů, což je nejmenší sobotní přírůstek za posledních pět víkendů. Šéf Pirátů Ivan Bartoš a ministryně financí v demisi Alena Schillerová (ANO) neodmítli myšlenku, že by se nouzový stav v Česku protáhl i na silvestra, jak uvedli v Partii na CNN Prima News. Nyní má skončit o půlnoci z 25. na 26. prosince. A v Praze se sešlo 4000 až 5000 odpůrců povinné vakcinace, kteří z Václavského náměstí prošli před Úřad vlády a zamířili k Hradu. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Výhody pro očkované Čechy. A EU začala posuzovat čínskou vakcínu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.05.2021 (12:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za pondělí přibylo 2216 případů koronaviru, o 360 méně než před týdnem. Reprodukční číslo se zvýšilo z 0,89 na 0,90. Lidé, kteří mají alespoň 14 dní po druhé dávce vakcíny proti covidu-19, se mohou ode dneška vracet z červených a oranžových zemí na tzv. mapě cestovatele bez testů na koronavirus či karantény. A Evropská léková agentura (EMA) zahájila průběžné hodnocení vakcíny Coronavac od čínské společnosti Sinovac. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Protest odpůrců opatření před Sněmovnou. A nová varování před 4. vlnou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.07.2021 (10:24)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku začala opět sílit. Za pondělí přibylo 126 případů, za úterý 107. Evropou se šíří varování před 4. vlnou pandemie kvůli mutaci delta. Naposledy mj. z Polska - varovali před ní polský premiér Mateusz Morawiecki a ministr zdravotnictví Adam Niedzielski. Před Sněmovnou se ve středu sešel dav odpůrců očkování a proticovidových opatření. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Desítky pošťáků v karanténě, návrat roušek a 20 tisíc případů v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.08.2020 (17:25)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 397 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 012 lidí, vyléčených je 13 799 a aktuálně nakažených je pak 5816. Od 1. září bude přitom v ČR ve veřejných prostorách, jako jsou obchody, ve veřejné dopravě či ve školách mimo třídy povinné nošení roušek, uvedl v pondělí ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). V říjnových volbách budou Češi moci hlasovat i z karantény, schválila vláda, podpořila i povinnou distanční výuku ve školách. V dodejně České pošty v Ostravě 8 se vyskytl koronavirus a téměř 60 pošťáků muselo jít do karantény. Může se kvůli tomu zpožďovat doručování listovních zásilek.  Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Epidemie v ČR dál sílí. A povinné očkování učitelů i uklízeček v New Yorku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.10.2021 (06:34)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta opět zesiluje. Za neděli přibylo 314 potvrzených případů covidu, předtím za pátek dokonce 824. Pro třetí dávku vakcíny proti covidu-19 si zatím přišlo přes 7400 lidí z asi 40 000 očkovaných, kteří na ni mají nárok. V New Yorku začalo platit povinné očkování učitelů i školského personálu - kdo odmítne, odchází na neplacenou dovolenou. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nouzový stav i na silvestra? A 4000 demonstrantů proti očkování na Václaváku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.12.2021 (14:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru s mutací delta stále sužuje Česko, navíc se tu objevila už i varianta omikron. Tento týden v ČR potvrdil její druhý případ, jde o úzký kontakt první nakažené - ženy z Liberce. Hygienici na jihu Moravy mají nahlášeno ale už sedmé podezření na tuto variantu. Jde o další dítě z Adamova. V sobotu laboratoře zaznamenaly 9080 pozitivních testů, což je nejmenší sobotní přírůstek za posledních pět víkendů. Šéf Pirátů Ivan Bartoš a ministryně financí v demisi Alena Schillerová (ANO) neodmítli myšlenku, že by se nouzový stav v Česku protáhl i na silvestra, jak uvedli v Partii na CNN Prima News. Nyní má skončit o půlnoci z 25. na 26. prosince. A na Václavském náměstí v Praze se sešly 4000 odpůrců povinné vakcinace. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkovaní Češi dostali cestovatelské výhody. A číslo R vyskočilo

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.05.2021 (10:14)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku slábne, za pondělí přibylo 2216 případů koronaviru, o 360 méně než před týdnem. Reprodukční číslo se zvýšilo z 0,89 na 0,90. Od pondělí začala platit druhá vlna rozvlnění a vláda chystá další, ta přijde 10. května.  Lidé, kteří mají alespoň 14 dní po druhé dávce vakcíny proti covidu-19, se mohou ode dneška vracet z červených a oranžových zemí na tzv. mapě cestovatele bez testů na koronavirus či karantény. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Jen 180 případů za pátek v ČR. A povinné očkování v sociálních službách?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.06.2021 (08:05)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V pátek testy potvrdily jen 180 nových případů, před týdnem jich bylo 319. Incidenční číslo kleslo na méně než 15.  Polovina dospělé populace v Evropské unii dostala první dávku vakcíny. Ukazují to údaje Evropského střediska pro kontrolu a prevenci nemocí (ECDC), obě dávky vakcíny dostala čtvrtina dospělých lidí žijících v EU. Nejrychleji očkují Malta, Maďarsko a Finsko, Česká republika vykazuje podprůměrné údaje. A ministryně práce a sociálních věcí Jana Malačová (ČSSD) chce v reakci na úmrtí očkovaného seniora ve Velkých Hamrech otevřít s ministrem zdravotnictví Adamem Vojtěchem (za ANO) debatu o povinné vakcinaci těch, kteří se seniory pracují. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Česku ruší dodávky nové vakcíny po sraženinách. A očkování pro 65+ je tu

Koronavirus ONLINE: Babiš zuří kvůli olympionikům a smetl povinné vakcíny. A děsivá data o deltě

Koronavirus ONLINE: Dovolená na Mallorce už jen s testem. A Česko má nejvíc případů od dubna

Koronavirus ONLINE: Na Slovensko s jednou dávkou bez karantény. A varování před čtvrtou vlnou

Koronavirus ONLINE: 330 nových případů v ČR. A Řecko zrušilo testy u letů, nikoli na hranicích

Koronavirus ONLINE: 5391 hospitalizovaných v ČR. A protest proti opatřením na Václaváku

Koronavirus ONLINE: Povinné roušky v Česku budou od září až do března. Změny čekají i školy

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nových případů v ČR. A ze Španělska jen s testem, nebo do karantény

Koronavirus ONLINE: 202 nových případů v ČR. A do karantény míří velké město v Anglii

Koronavirus ONLINE: Povinné očkování Čechů 60+ od března? A 9292 případů za neděli

Koronavirus ONLINE: 197 případů za čtvrtek. A nový vedlejší účinek vakcíny J&J

Koronavirus ONLINE: 10 967 nakažených za sobotu. A třetí dávka stále chybí mnoha seniorům

Koronavirus ONLINE: Dva hroši se nakazili covidem. A třetí dávka stále chybí mnoha seniorům

Koronavirus ONLINE: Očkovaní ani prodělání covidu už z karantény „nevykoupí“. A 10 169 případů za úterý

Koronavirus ONLINE: Babiš zuří kvůli olympionikům. A nový vedlejší účinek vakcíny J&J

Koronavirus ONLINE: Dalších šest případů omikronu v Česku. A 5000 odpůrců očkování prošlo Prahou

Koronavirus ONLINE: Babiš zuří kvůli olympionikům. A nový vedlejší účinek vakcíny Johnson & Johnson

Koronavirus ONLINE: 3845 hospitalizovaných v ČR. A 123 tisíc zlikvidovaných dávek vakcíny

Koronavirus ONLINE: 250 případů za neděli v ČR. A Biden dostal třetí dávku vakcíny

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 329 případů za den v ČR a další várka vakcíny dorazila

Koronavirus ONLINE: Babiš dostal třetí dávku vakcíny. A karanténa se možná zkrátí

Koronavirus ONLINE: 804 případů za pondělí v ČR. A povinné očkování učitelů v New Yorku

Koronavirus ONLINE: 147 případů za pátek v Česku. A mohutný protest odpůrců certifikátů ve Francii

Koronavirus ONLINE: Babiš vytkl Blatného resortu chyby. A protest proti opatřením na Václaváku

Koronavirus ONLINE: Roušky se vrátí do Česka! Od 1. září povinně v obchodech či MHD

Koronavirus ONLINE: Rakousko schválilo povinné očkování všech. A vyhozené vakcíny v Africe

Koronavirus ONLINE: EU peskuje výrobce vakcíny za pomalé dodávky a PES je dál na 90 bodech

Koronavirus ONLINE: 20 tisíc případů v ČR, návrat roušek a zelená pro volby v karanténě

Koronavirus ONLINE: 2252 případů za úterý v ČR. V USA schválili vakcíny proti omikronu

Koronavirus ONLINE: Ampule bez šesté dávky a EU peskuje výrobce vakcíny za pomalé dodávky

Koronavirus ONLINE: 1927 případů za středu v ČR. V USA schválili vakcíny proti omikronu

Koronavirus ONLINE: 683 případů za středu v ČR. Rakousko ruší povinné očkování

Koronavirus ONLINE: 1624 případů za čtvrtek v ČR. V USA schválili vakcíny proti omikronu

Koronavirus ONLINE: Ze Španělska jen s testem, nebo do karantény A skokový nárůst případů v ČR

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy