Důvěra vládě ONLINE: „Zaklekávání skončí,“ slíbil Fiala. A Okamura „vyškolil“ Pirátku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.01.2022 (13:00)     Sekcia bulvár

Vláda Petra Fialy (ODS) žádá poslance a poslankyně o vyslovení důvěry. Koalice SPOLU a Pirátů se STAN tu drží pohodlnou většinu 108 hlasů, opozice tvořená ANO a SPD nedává kabinetu nic zadarmo. Premiér Fiala slíbil, že skončí „nechvalně známé zaklekávání“, tedy tvrdé a účelové kontroly, které byly vyčítany předchozí Babišově vládě. Právě Andrej Babiš (ANO) jako první opoziční řečník vydržel mluvit téměř hodinu a půl. Nové vládě podle něj „teče do bot“ a chystá se „podrazit“ své voliče a upustit do slibů. Šéf SPD Tomio Okamura pak „školil“ místopředsedkyni Sněmovny Olgu Richterovou (Piráti) v roli řídicí schůze. Neměla totiž jasno, zda vláda dodržuje usnesení Sněmovny, podle kterého její ministři mají být v době projednávání důvěry vládě v sále. Po celý den vám reportéři Blesk Zpráv přináší z jednání Sněmovny dění online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: „Zaklekávání skončí,“ slíbil Fiala. Babiš zostra: Podrazíte voliče!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.01.2022 (09:40)     Sekcia bulvar

Vláda Petra Fialy (ODS) jde splnit poslední krok pro pohodlné vládnutí. Ve Sněmovně požádá poslance a poslankyně o vyslovení důvěry. Koalice SPOLU a Pirátů se STAN tu drží pohodlnou většinu 108 hlasů, opozice tvořená ANO a SPD ale nechce dát kabinetu nic zadarmo. Premiér Fiala slíbil, že skončí „nechvalně známé zaklekávání“, tedy tvrdé a účelové kontroly, které byly vyčítany předchozí Babišově vládě. Právě Andrej Babiš (ANO) vystoupil jako první opoziční řečník a řekl, že nové vládě teče do bot a chystá se „podrazit“ své voliče a upustit do slibů. Fiala v pokorném úvodním projevu udělal jednu početní chybu - uvedl, že od loňských říjnových voleb uplynulo 102 dní. Bylo jich přitom 95. Po celý den vám budou reportéři Blesk Zpráv přinášet z jednání Sněmovny online zpravodajství.

 

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Fiala slíbil „konec zaklekávání“, Babišův hněv i tápající Pirátka

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.01.2022 (14:25)     Sekcia bulvar

Vláda Petra Fialy (ODS) žádá poslance a poslankyně o vyslovení důvěry. Koalice SPOLU a Pirátů se STAN tu drží pohodlnou většinu 108 hlasů, opozice tvořená ANO a SPD nedává kabinetu nic zadarmo. Premiér Fiala slíbil, že skončí „nechvalně známé zaklekávání“, tedy tvrdé a účelové kontroly, které byly vyčítany předchozí Babišově vládě. Právě Andrej Babiš (ANO) jako první opoziční řečník vydržel mluvit téměř hodinu a půl. Nové vládě podle něj „teče do bot“ a chystá se „podrazit“ své voliče a upustit do slibů. Šéf SPD Tomio Okamura pak „školil“ místopředsedkyni Sněmovny Olgu Richterovou (Piráti) v roli řídicí schůze. Neměla totiž jasno, zda vláda dodržuje usnesení Sněmovny, podle kterého její ministři mají být v době projednávání důvěry vládě v sále. Po celý den vám reportéři Blesk Zpráv přináší z jednání Sněmovny dění online.

 

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: „Zaklekávání skončí,“ slíbil Fiala ve Sněmovně. A přepočítal se

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.01.2022 (09:20)     Sekcia bulvar

Vláda Petra Fialy (ODS) jde splnit poslední krok pro pohodlné vládnutí. Ve Sněmovně požádá poslance a poslankyně o vyslovení důvěry. Podle ústavy tak musí udělat nejpozději 30. den od svého jmenování. Koalice SPOLU a Pirátů se STAN drží v dolní komoře pohodlnou většinu 108 hlasů, opozice tvořená ANO a SPD ale nechce dát kabinetu nic zadarmo. Premiér Fiala v pokorném úvodním projevu udělal jednu početní chybu - uvedl, že od loňských říjnových voleb uplynulo 102 dní. Bylo jich přitom 95. Slíbil také, že skončí „nechvalně známé zaklekávání“, tedy tvrdé a účelové kontroly, které byly vyčítany předchozí Babišově vládě. Po celý den vám budou reportéři Blesk Zpráv přinášet z jednání Sněmovny online zpravodajství.

 

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: „Zaklekávání skončí,“ slíbil Fiala. Babiš: Podraz a chaot Válek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.01.2022 (10:40)     Sekcia bulvar

Vláda Petra Fialy (ODS) přišla plnit poslední krok pro pohodlné vládnutí. Ve Sněmovně žádá poslance a poslankyně o vyslovení důvěry. Koalice SPOLU a Pirátů se STAN tu drží pohodlnou většinu 108 hlasů, opozice tvořená ANO a SPD ale nechce dát kabinetu nic zadarmo. Premiér Fiala slíbil, že skončí „nechvalně známé zaklekávání“, tedy tvrdé a účelové kontroly, které byly vyčítany předchozí Babišově vládě. Právě Andrej Babiš (ANO) vystoupil jako první opoziční řečník a řekl, že nové vládě teče do bot a chystá se „podrazit“ své voliče a upustit do slibů. A ministra zdravotnictví Vlastimila Válka (TOP 09) označil za chaota, kterému nikdo nerozumí, když vysvětluje protiepidemická opatření. Po celý den vám budou reportéři Blesk Zpráv přinášet z jednání Sněmovny online zpravodajství.

 

Důvěra vládě ONLINE: Okamura oddálil hlasování, Babiš znovu zaútočil a Fiala sprostě klel

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.01.2022 (07:00)     Sekcia bulvar

Vláda Petra Fialy (ODS) žádá poslance o vyslovení důvěry, debata trvala už přes 20 hodin a jde o český rekord. Na žádost předsedy SPD Tomia Okamury bude mít jednání pauzu, poslanci se znovu sejdou až v 18 hodin. Koalice SPOLU a Pirátů se STAN drží pohodlnou sněmovní většinu 108 hlasů, opozice tvořená ANO a SPD nedává kabinetu nic zadarmo. I v noci byly projevy poslanců vydatné a dlouhé, expremiér Andrej Babiš (ANO) ve druhém projevu obvinil členy vlády z demagogie. Mikrofony zachytily, jak si Fiala postěžoval, že „už ho to taky s*re“. Vyjádřil se tak na adresu ministrů, kvůli jejichž absenci se musely vyhlašovat pauzy. Po celý den i noc vám reportéři Blesk Zpráv přináší z jednání Sněmovny dění online.

 

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Fiala si sprostě ulevil. A Babišův hněv i nehoda starostky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.01.2022 (16:19)     Sekcia bulvar

Vláda Petra Fialy (ODS) žádá poslance a poslankyně o vyslovení důvěry. Koalice SPOLU a Pirátů se STAN tu drží pohodlnou většinu 108 hlasů, opozice tvořená ANO a SPD nedává kabinetu nic zadarmo. Andrej Babiš (ANO) jako první opoziční řečník vydržel mluvit téměř hodinu a půl. Nové vládě podle něj „teče do bot“ a chystá se „podrazit“ své voliče a upustit do slibů, řekl. Ani v 16 hodin stále nebylo jasno, sněmovní mikrofony zachytily, jak si Fiala tajně postěžoval, že „už ho to tady s*re“. Poslankyně za STAN Lucie Potůčková se pak svěřila, že při spechání do sálu si zlomila podpatek na lodičkách. Po celý den vám reportéři Blesk Zpráv přináší z jednání Sněmovny dění online.

 

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Fiala si sprostě ulevil. Poslance jednání viditelně nebaví

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.01.2022 (17:50)     Sekcia bulvar

Vláda Petra Fialy (ODS) žádá poslance a poslankyně o vyslovení důvěry. Koalice SPOLU a Pirátů se STAN tu drží pohodlnou většinu 108 hlasů, opozice tvořená ANO a SPD nedává kabinetu nic zadarmo. Andrej Babiš (ANO) jako první opoziční řečník vydržel mluvit téměř hodinu a půl. Nové vládě podle něj „teče do bot“ a chystá se „podrazit“ své voliče a upustit do slibů, řekl. Ani v 16 hodin stále nebylo jasno, sněmovní mikrofony zachytily, jak si Fiala tajně postěžoval, že „už ho to taky s*re“. S přibývajícími hodinami ze sálu prchá stále více poslanců, jednání se ale zřejmě protáhne do noci. Po celý den vám reportéři Blesk Zpráv přináší z jednání Sněmovny dění online.

 

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Fiala si sprostě ulevil, Válek porovnával svou češtinu s Babišem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.01.2022 (21:33)     Sekcia bulvar

Vláda Petra Fialy (ODS) žádá poslance a poslankyně o vyslovení důvěry. Koalice SPOLU a Pirátů se STAN tu drží pohodlnou většinu 108 hlasů, opozice tvořená ANO a SPD nedává kabinetu nic zadarmo. Sněmovní mikrofony zachytily, jak si Fiala postěžoval, že „už ho to taky s*re“. Mluvil tak na adresu ministrů, kvůli jejichž absenci se musely vyhlašovat pauzy. Šéf zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) večer reagoval na výtky expremiéra Andreje Babiše (ANO), že pý neumí pořádně česky, podotkl, že je hrdý Moravák. Po celý den vám reportéři Blesk Zpráv přináší z jednání Sněmovny dění online.

 

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Fiala si sprostě ulevil. A ministři po hodinách prolomili mlčení

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.01.2022 (20:50)     Sekcia bulvar

Vláda Petra Fialy (ODS) žádá poslance a poslankyně o vyslovení důvěry. Koalice SPOLU a Pirátů se STAN tu drží pohodlnou většinu 108 hlasů, opozice tvořená ANO a SPD nedává kabinetu nic zadarmo. Sněmovní mikrofony zachytily, jak si Fiala postěžoval, že „už ho to taky s*re“. Mluvil tak na adresu ministrů, kvůli jejichž absenci se musely vyhlašovat pauzy. Před 20 hodinou večerní promluvil první člen kabinetu, Marian Jurečka (KDU-ČSL) po kritice opozici ujistil, že ministři jsou připraveni na výtky reagovat. Po celý den vám reportéři Blesk Zpráv přináší z jednání Sněmovny dění online.

 

Nejvíce Češi věří Babišovi, ukázal průzkum. Táhnou i Okamura a Zeman, Fiala propadl 

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.02.2023 (15:37)     Sekcia bulvar

Z vrcholných politiků lidé nejvíce věří předsedovi ANO Andreji Babišovi, v průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění (CVVM) z přelomu loňského a letošního roku mu důvěru vyslovilo 45 procent dotázaných. Druhým nejdůvěryhodnějším je šéf SPD Tomio Okamura, kterému věří 43 procent lidí. Následuje prezident Miloš Zeman s 35 procenty a premiér Petr Fiala (ODS) s 34 procenty. Od loňského jara důvěra v Babiše a Okamuru vzrostla, zatímco u Zemana se nezměnila a u Fialy klesla. Předseda vlády se tak propadl z předchozího prvního místa na nynější čtvrté. Nicméně u všech zkoumaných politiků převažuje nedůvěra nad důvěrou, uvedli autoři průzkumu.

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Fiala si sprostě ulevil. Poslanci dali zelenou jednání do rána

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Sněmovní maraton pokračuje, Fiala se omluvil za sprosťárnu

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Fialovi ruply nervy. A Babišův hněv i nehoda starostky

Koronavirus ONLINE: 4992 případů na Silvestra v ČR. Fiala slíbil přiměřená opatření

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Fiala si sprostě ulevil, arogantní Jurečka pobouřil opozici

Důvěra vládě ONLINE: Babiš se podruhé navezl do vlády, Fiala si sprostě ulevil a nový rekord

Koronavirus ONLINE: 1088 případů na Nový rok v ČR. Fiala slíbil přiměřená opatření

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Sněmovní maraton pokračuje, Babiš útočil a Fiala sprostě klel

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Fiala si sprostě ulevil, arogantní Jurečka a debata až do noci

Koronavirus ONLINE: 1919 nových případů v ČR. Testy ve firmách budou hrazené, slíbil Fiala

Důvěra vládě ONLINE: Fiala si sprostě ulevil, Babišův další projev a rekordně dlouhé jednání

Koronavirus ONLINE: 1088 nových případů v ČR. Testy ve firmách budou hrazené, slíbil Fiala

Koalice Spolu sbírá podpisy pro nedůvěru vládě. Piráti, STAN a KSČM se nepřipojí

Koronavirus ONLINE: 1919 případů za neděli v ČR. A testy ve firmách budou hrazené, slíbil Fiala

Důvěra vládě ONLINE: Fiala si sprostě ulevil, arogantní Jurečka a dlouhé projevy i v noci

Důvěra vládě ONLINE: Fiala si sprostě ulevil, arogantní Jurečka a rekordně dlouhé jednání

Skřípe to v koalici ODS a TOP 09? Podle Kalouska Fiala slíbil nesplnitelné

Okamura obhájil post šéfa SPD. Hlasovali po něj všichni delegáti

Babiš žádá hlavu Rakušana, nebo nedůvěru vládě. Fiala: Chce jen zakrýt vlastní kauzy!

Babiš chce hlavu Rakušana, nebo nedůvěru vládě. Fiala: Chce jen zakrýt vlastní kauzy!

ONLINE: Noční maraton ve Sněmovně a ostré hádky. Babiš zuřil, Fialovi popřáli k narozeninám

ONLINE: Zelenskyj se bojí „nebývale krutého činu“ Ruska. A Fiala slíbil další pomoc Česka

Fiala v Lánech domluvil Zemanovi: Prezident slíbil, že nejmenuje nástupce Rychetského

Fiala na Národní u covidu zaryl do Babiše: Situace se vládě vymyká z rukou. Co navrhuje?

ONLINE: Kalousek v boji o nouzový stav zmínil lži. Fiala peklo, Babiš mrtvé v chlaďácích a 2. vlnu

ONLINE: Kalousek v boji o nouzový stav zmínil lži. Fiala peklo, Babiš mrtvé v chlaďácích

ONLINE: Kalousek v boji o nouzový stav zmínil lži, Fiala peklo. Vojtěch: Jsme na hraně s uvolňováním

ŽIVĚ: Válek na tiskovce k výpadkům léků. Fiala slíbil: Do ČR dorazí mimořádná dávka penicilinu

ONLINE: Babiš si může oddechnout, komunisté vládu podrží. A Fiala s Bartošem vršili kritiku

Fiala slíbil: Do Česka dorazí mimořádná dávka penicilinu. Válek chystá tiskovku k výpadkům léků

Fiala v Blesku: Porušil slib voličům? „Kdybych mohl, tak žádné daně nezvyšuji, ale...“

ONLINE: Noční maraton a velmi ostré hádky ve Sněmovně! Fialovi i Babišovi přáli k narozeninám

Blízcí se loučí s poslancem Ventrubou (†71), kterého zabil covid. Fiala poslal dojemný vzkaz

Druhé kolo hádek o nedůvěru vládě: Fiala a ministři se chválí, opozice zuří

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy