Stanjura ukáže audit o „pávici instagramové“. Schillerová hájí miliony za fotky a videa

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.02.2022 (13:30)     Sekcia bulvár

Ministerstvo financí pod vedením exministryně Aleny Schillerové (ANO) najalo profesionálního fotografa a kameramana, kteří pořizovali snímky a videa pro sociální sítě Schillerové. Fotografie s šeříky nebo s pávem vyšly daňové poplatníky na miliony korun. Současný ministr financí Zbyněk Stanjura (ODS) již zadal audit nákladů své předchůdkyně. Jak ale Alena Schillerová řekla v pořadu Partie CNN Prima News, výsledku se neobává. Vyjádřila se také k výroku Andreje Babiše, že hnutí ANO její problémy řešit nebude. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Stanjura ukáže audit o „pávici instagramové“. Schillerová hájí milony za fotky a videa

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.02.2022 (13:30)     Sekcia bulvar

Ministerstvo financí pod vedením exministryně Aleny Schillerové (ANO) najalo profesionálního fotografa a kameramana, kteří pořizovali snímky a videa pro sociální sítě Schillerové. Fotografie s šeříky nebo s pávem vyšly daňové poplatníky na miliony korun. Současný ministr financí Zbyněk Stanjura (ODS) již zadal audit nákladů své předchůdkyně. Jak ale Alena Schillerová řekla v pořadu Partie CNN Prima News, výsledku se neobává. Vyjádřila se také k výroku Andreje Babiše, že hnutí ANO její problémy řešit nebude.

 

2 miliony vyhozené z okna pávice instagramové, šili do Schillerové zástupci pětikoalice

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.01.2022 (18:45)     Sekcia bulvar

Alena Schillerová (ANO) v neděl iv Otázkách Václava Moravce hájila 2 miliony vynaložené na fotografa a kameramana, kteří rok pracovali na ministerstvu financí a pořídili i snímky a záběry, které se následně objevovaly na facebooku či instagramu někdejší šéfky státní kasy. Schillerová připustila, že šlo někdy i o osobnější fotky, ty však prý fakturovalo hnutí ANO. Současný ministr financí Zbyněk Stanjura (ODS) si do Schillerové rýpl, že nepotřebuje fotky s pávem, aby lidem připomněl, že mají platit daně. Šéfka Sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) považuje jednání Schillerové za nemorální. Jak se exministryně obhájila?

 

Stanjura zadal audit milionů za fotky Schillerové. Babiš od exministryně dává ruce pryč

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.02.2022 (16:31)     Sekcia bulvar

Ministr financí Zbyněk Stanjura (ODS) zadal audit nákladů na mediální servis své předchůdkyně Aleny Schillerové (ANO), včetně milionů za fotografie a videa na sociální sítě. Uvedl to dnes server Aktuálně.cz. Ministerstvo pod vedením Schillerové najalo profesionálního fotografa a kameramana, kteří pořizovali snímky a videa Schillerové, která si je pak dávala mimo jiné na osobní účty na sociálních sítích. Stát za platy fotografa a kameramana zaplatil od září 2020 do konce loňského listopadu 1,93 milionu korun, s odvody na zaměstnance 2,5 milionu. Schillerová tvrdí, že snímky sloužily k propagaci ministerstva.

 

Po „pávici instagramové“ jde policie. Miliony za fotky Schillerové řeší protimafiánský útvar

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.04.2022 (14:55)     Sekcia bulvar

Národní centrála pro boj s organizovaným zločinem (NCOZ) se zabývá propagací bývalé ministryně financí Aleny Schillerové (ANO) na sociální síti Instagram. Státní zástupce Jan Lelek řekl webu Neovlivní.cz, že na základě informací médií by mohlo jít o podezření z porušení povinností při správě cizího majetku. Podle auditu ministerstva financí byli zaměstnanci úřadu, kteří tvořili obsah sociálních sítí Schillerové, nestandardně placeni. Schillerová Blesku vzkázala, že má svědomí naprosto čisté.

 

Nejen platy: Stanjura popsal audit u „pávice instagramové“, problém může mít i ANO

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.02.2022 (15:22)     Sekcia bulvar

Kameraman a fotograf, kteří působili na ministerstvu financí za působení Aleny Schillerové (ANO) byli nestandardně placeni. Vyplývá to z auditu, který nechal zpracovat Schillerové nástupce Zbyněk Stanjura (ODS), ministerstvo ho zveřejnilo na svém webu. Zároveň videa a fotografie, které vytvořili, byly opakovaně a v některých případech i výlučně využívány na sociálních sítích, které nevlastnilo ani oficiálně nespravovalo ministerstvo.Stanjura vyzval Schillerovou k vyvození odpovědnosti a zvažuje podání na úřad pro kontrolu hospodaření politických stran, protože řada příspěvků nebyla vykázána jako součást kampaně hnutí ANO. Působení dvou zaměstnanců stálo daňové poplatníky dva miliony korun. 

 

Nejen platy: Audit odhalil u „pávice instagramové“ řadu pochybení, Stanjura zvažuje další kroky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.02.2022 (14:17)     Sekcia bulvar

Kameraman a fotograf, kteří působili na ministerstvu financí za působení Aleny Schillerové (ANO) byli nestandardně placeni. Vyplývá to z auditu, který nechal zpracovat Schillerové nástupce Zbyněk Stanjura (ODS), ministerstvo ho zveřejnilo na svém webu. Oba zaměstnanci podle auditu dávali obsah na sítě, které nespravuje úřad. Stanjura vyzývá Schillerovou k vyvození zodpovědnosti. Ta už dříve řekla, že se auditu nebojí. Působení dvou zaměstnanců stálo daňové poplatníky dva miliony korun.

 

„Pávice instagramová“ vyhodila 2 miliony z okna, šili do Schillerové zástupci pětikoalice

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.01.2022 (18:45)     Sekcia bulvar

Alena Schillerová (ANO) v neděli v Otázkách Václava Moravce hájila 2 miliony vynaložené na fotografa a kameramana, kteří rok pracovali na ministerstvu financí a pořídili i snímky a záběry, které se následně objevovaly na facebooku či instagramu někdejší šéfky státní kasy. Schillerová připustila, že šlo někdy i o osobnější fotky, ty však prý fakturovalo hnutí ANO. Současný ministr financí Zbyněk Stanjura (ODS) si do Schillerové rýpl, že nepotřebuje fotky s pávem, aby lidem připomněl, že mají platit daně. Šéfka Sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) považuje jednání Schillerové za nemorální. Jak se exministryně obhájila?

 

Po „pávici instagramové“ jde policie. Protimafiánský útvar řeší miliony za fotky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.04.2022 (09:08)     Sekcia bulvar

Národní centrála pro boj s organizovaným zločinem (NCOZ) se zabývá propagací bývalé ministryně financí Aleny Schillerové (ANO) na sociální síti Instagram. Státní zástupce Jan Lelek řekl webu Neovlivní.cz, že na základě informací médií by mohlo jít o podezření z porušení povinností při správě cizího majetku. Podle auditu ministerstva financí byli zaměstnanci úřadu, kteří tvořili obsah sociálních sítí Schillerové, nestandardně placeni.

 

2 miliony z eráru? Vyhozené peníze a nesmysl s pávem! Do Schillerové šili zástupci pětikoalice

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.01.2022 (14:07)     Sekcia bulvar

Alena Schillerová (ANO) v neděl iv Otázkách Václava Moravce hájila 2 miliony vynaložené na fotografa a kameramana, kteří rok pracovali na ministerstvu financí a pořídili i snímky a záběry, které se následně objevovaly na facebooku či instagramu někdejší šéfky státní kasy. Schillerová připustila, že šlo někdy i o osobnější fotky, ty však prý fakturovalo hnutí ANO. Současný ministr financí Zbyněk Stanjura (ODS) si do Schillerové rýpl, že nepotřebuje fotky s pávem, aby lidem připomněl, že mají platit daně. Šéfka Sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) považuje jednání Schillerové za nemorální. Jak se exministryně obhájila?

 

Stanjura ŽIVĚ v Blesku: Na koho dopadnou škrty v rozpočtu? A audit „instagramové ministryně“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.02.2022 (12:38)     Sekcia bulvar

V politice za posledních více než 20 let vystřídal řadu zajímavých pozic. Mimo jiné byl i ministrem dopravy. Nyní to ale dotáhl rovnou na šéfa státní kasy. Jak chce Zbyněk Stanjura (ODS) ušetřit státu zhruba sto miliard korun? Kde se bude šetřit a na koho dopadnou případné škrty? Na kdy chystá zvýšení minimální mzdy a jak je to s auditem Aleny Schillerové (ANO), kterou označil kvůli její kauze s fotografem a kameramanem za 2 miliony korun ze státního „ministryní instagramu“? Nejen o tom bude dnešní pořad Epicentrum. Vysíláme živě od 14:00.

Zdražování v Česku a Schillerová pod palbou: Můžete za to i vy, útočil Stanjura

Hádka o rozpočet a důchody: Jako bych slyšela pohlavára ÚV KSČ, vmetla Stanjurovi Schillerová

Ukáže leccos, obličej ale ne: Modelka vydělává sdílením anonymních sexy fotek. Nabízejí jí miliony, aby ukázala tvář

Schillerová šéfkou klubu ANO místo Faltýnka! Stanjura velí klubu ODS a řeší předání moci

Až takhle trapná mohou být sexy videa instagramových modelek

Stanjura ŽIVĚ v Blesku: Na koho dopadnou škrty v rozpočtu? A audit „instragramové ministryně“

Stanjura ke drahým potravinám v ČR: Do Polska nakupovat nejezdím! Se Schillerovou se přel o EET

Schillerová v ČT zmiňovala opatření za 1,2 bilionu. Stanjura se smál: Fantasmagorická čísla

Hádka v televizi o dvě sazby DPH: Neměli jste na to sahat, řada věcí zdraží, útočila Schillerová

S novým smartphonem vivo X90 Pro vždy pořídíte dokonalé fotky a videa

Schillerová jako hvězda instagramu: 2 miliony korun ze státní kasy na fotografa a kameramana?!

Hádky o státní rozpočet ve Sněmovně: Schillerová tepala „magii“ vlády, Stanjura se ozval

Poslanci se chystají na Babišova „zm*da“: Schillerová oslaví šedesátiny, narozeniny má i Bartoš

Hádky kolem eura: Odjistil Pavel granát? Nechci euro, křičí Babiš. Referendum Stanjura odmítá

Maláčová jako Schillerová? Pro fotografa tabulkové odměny, pro náměstky štědré prémie

Platinově blonďatá Schillerová: Změny účesů a sólo fotky? Kontroverzní snaha, míní experti

Poslanci řeší rozpočet, Stanjura hájí sekeru 295 miliard. Polepší si kantoři a potravinové banky?

Obarvená Schillerová se těší na miminko a má zaplatit pokutu. Dcera už do politiky nechce

ŽIVĚ: Kalousek šije do populistů, Hamáček do návrhu Babiše. Schillerová hájí balíček

Stanjura pro Blesk o dluzích státu: Pokladnička je prázdná! Na koho dopadnou škrty?

Josef posílal školačkám fotky penisu a chtěl jejich nahé fotky: Pět let v base

Hádky o superhrubé mzdě i důchodech u Moravce. Stanjura varoval: Inflace může ještě růst

Ministr financí Stanjura to schytal od opozice: Záměrně poškozuje Česko, ryje do něj Schillerová

Maminka pravidelně depiluje tříleté dceři obočí voskem: Je to pro její dobro, hájí se před kritiky

Apple zaplatil ženě miliony. Opravář totiž zveřejnil její soukromá videa z telefonu

Vládní balíček podle Stanjury obstojí. Co na to opozice? Je to ještě horší než v květnu, tepe vládu

Boj o vládní balíček ve Sněmovně: Babiš nadával, opozice mluví o „slátanině“, Stanjura se brání

Z cudné právničky se za šest mega stala sexbomba, která si vydělává dva miliony měsíčně svými fotkami

Za Schillerovou zůstala rekordní „sekera“ ve státní kase: 420 miliard! Co předvede Stanjura?

Fiala hájí změnu u penzí. Schillerová mluví o krádeži na důchodcích a chystá si spacák

Pávice instagramová si může oddechnout. Fotky a videa Schillerové za „dva míče“ dala policie k ledu

Strasti ruské modelky: Zničené lambo za 8 milionů

Kameramanka to nedala: Taneček na sociální sítě skončil pádem přes palubu

Dokonalé maminkovské fotky Aleny Šeredové? Modelka ukázala úsměvnou realitu

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy