ONLINE Rusové svrhli bombu na divadlo: Kryt vydržel?! Vyprostili už 130 přeživších

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.03.2022 (13:15)     Sekcia bulvár

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Mezinárodní soudní dvůr v Haagu nařídil Rusům, aby zastavili invazi. Ruská armáda bombardovala budovu divadla v Mariupolu, která slouží jako kryt pro stovky lidí, informuje ukrajinský parlament. Kryt pod divadlem vydržel středeční bombardování, uvedla agentura Reuters. Z krytu se zatím podařilo vyprostit 130 přeživších, píše Ukrinform. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE Rusové svrhli bombu na divadlo i přes obří nápisy „děti“: Kryt vydržel?!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.03.2022 (09:47)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Mezinárodní soudní dvůr v Haagu nařídil Rusům, aby zastavili invazi. Ruská armáda bombardovala budovu divadla v Mariupolu, která slouží jako kryt pro stovky lidí, informuje ukrajinský parlament. Úřady zatím netuší, kolik obětí a zraněných si útok vyžádal. Situace v Mariupolu je katastrofální, ve městě se hromadí těla obětí ruských útoků. A Spojené státy pošlou ukrajinské armádě další protiletadlové a protitankové zbraně a také bezpilotní letadla, aby se země dál dokázala bránit ruské invazi. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Kryt v divadle ustál ruské bomby. A desítky mrtvých po ostřelování nedaleko Charkova

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.03.2022 (15:45)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování.  Ruská armáda bombardovala budovu divadla v Mariupolu, která slouží jako kryt pro stovky lidí, informuje ukrajinský parlament. Kryt pod divadlem vydržel středeční bombardování, uvedla agentura Reuters. Z krytu se zatím podařilo vyprostit 130 přeživších, píše Ukrinform. A nejméně 21 lidí přišlo o život při ruském ostřelování ukrajinského města Merefa u Charkova, obětí dál přibývá.. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Na Kyjev táhne tisícovka čečenských zabijáků A kryt v divadle ustál ruské bomby

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.03.2022 (19:59)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování.  Ruská armáda bombardovala budovu divadla v Mariupolu, která slouží jako kryt pro stovky lidí, informuje ukrajinský parlament. Kryt pod divadlem vydržel středeční bombardování, uvedla agentura Reuters. Z krytu se zatím podařilo vyprostit 130 přeživších, píše Ukrinform. A  na Ukrajinu míří tisícovka čečenských dobrovolníků, kteří se tam chtějí zapojit do bojů, napsal dnes na sociální síti telegram čečenský vůdce Ramzan Kadyrov.  Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

Mariupol: Radost z přeživších pod divadlem kalí strasti. Děti umírají hladem, Rusové pálí na záchranáře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.03.2022 (21:38)     Sekcia bulvar

Kryt pod divadlem v jihoukrajinském Mariupolu vydržel středeční bombardování, řekl dnes agentuře Reuters zdroj z místní radnice. Zatím se podařilo zachránit asi 130 lidí, a odstraňování trosek pokračuje, uvedla během dne agentura Ukrinform. Večer ale ukrajinská média s odkazem na Ukrajinskou národní gardu informovala, že ruské síly místo dál ostřelují a záchranáři se tak nemohou dostat k lidem pod sutinami. Počet případných obětí úřady stále neznají.

 

ONLINE: Rusové shodili bombu na kryt s dětmi. A Biden posílá Ukrajině další zbraně i drony

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.03.2022 (20:00)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Mezinárodní soudní dvůr v Haagu nařídil Rusům, aby zastavili invazi. Ruská armáda bombardovala budovu divadla v Mariupolu, která slouží jako kryt pro stovky lidí, informuje ukrajinský parlament. Úřady zatím netuší, kolik obětí a zraněných si útok vyžádal. a pojené státy pošlou ukrajinské armádě další protiletadlové a protitankové zbraně a také bezpilotní letadla, aby se země dál dokázala bránit ruské invazi. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Rusové shodili bombu na kryt s dětmi. Těla v Mariupolu už není kam dávat

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.03.2022 (23:25)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Mezinárodní soudní dvůr v Haagu nařídil Rusům, aby zastavili invazi. Ruská armáda bombardovala budovu divadla v Mariupolu, která slouží jako kryt pro stovky lidí, informuje ukrajinský parlament. Úřady zatím netuší, kolik obětí a zraněných si útok vyžádal. Situace v Mariupolu je katastrofální, ve městě se hromadí těla obětí ruských útoků. A Spojené státy pošlou ukrajinské armádě další protiletadlové a protitankové zbraně a také bezpilotní letadla, aby se země dál dokázala bránit ruské invazi. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Rusové shodili rakety na divadlo v Mariupolu. Skrývaly se tam stovky lidí, i děti

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.03.2022 (18:10)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. V Kyjevě se v důsledku ruského ostřelování částečně zhroutil obytný dům, dva lidé jsou zranění, píše Interfax-Ukrajina. Hasiči evakuovali 35 osob. Mezinárodní soudní dvůr v Haagu nařídil Rusům, aby zastavili invazi. Ruská armáda bombardovala budovu divadla v Mariupolu, která slouží jako kryt pro stovky lidí, informuje ukrajinský parlament. Úřady zatím netuší, kolik obětí a zraněných si útok vyžádal.  Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

Mariupol: Radost z přeživších pod divadlem kalí strasti. Matky volají, že jim umírají děti hladem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.03.2022 (13:45)     Sekcia bulvar

Kryt pod divadlem v jihoukrajinském Mariupolu vydržel středeční bombardování, řekl dnes agentuře Reuters zdroj z tamní radnice. Podle ukrajinského poslance a podnikatele Serhije Taruty z něj vychází přeživší. Zatím se podařilo zachránit asi 130 lidí, odstraňování trosek pokračuje, uvedla agentura Ukrinform. Zástupce starosty Orlov však popisuje, jak dramatická je aktuálně situace v celém městě. Třeba když volají matky, že jejich děti, které nemohou nakojit, umírají hlady. 

 

Přežily týden v troskách! Záchranáři v Turecku vyprostili dvě ženy, seniorka čekala 177 hodin

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.02.2023 (14:29)     Sekcia bulvar

Týden po ničivém zemětřesení, které si na jihovýchodě Turecka a severozápadě Sýrie vyžádalo už přes 35 000 obětí, se dnes záchranářům podařilo vyprostit z trosek další dvě živé ženy. Naděje na nalezení přeživších je ale podle expertů už velmi malá, a to i vzhledem k mrazivým teplotám, které v noci klesají i k minus šesti stupňům Celsia. Záchranáři z Česka vyprostili v tureckém městě Adiyaman další tři mrtvé. 

 

Týden strávila v troskách a přežila! Záchranáři v Turecku vyprostili ženu (40), čekala 170 hodin

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.02.2023 (09:55)     Sekcia bulvar

Týden po ničivém zemětřesení, které si na jihovýchodě Turecka a severozápadě Sýrie vyžádalo už přes 33 000 obětí, se dnes záchranářům podařilo vyprostit z trosek další živou ženu. Informuje o tom agentura AP. Naděje na nalezení přeživších je ale podle expertů už velmi malá, a to i vzhledem k mrazivým teplotám, které v noci klesají i k minus šesti stupňům Celsia. Záchranáři z Česka vyprostili v tureckém městě Adiyaman další tři mrtvé. 

Příběhy přeživších z Buči a Irpině: Fotografka mapuje děsivé osudy civilistů

Přežili týden v troskách! Záchranáři v Turecku vyprostili ženy i chlapce, čekal 182 hodin

ONLINE: Rusové útočili na školní kryt se stovkami lidí. A v Azovstalu se vzdalo už 1900 obránců

V krytu v mariupolské ocelárně se skrývá i dívenka Alisa: Rusové chtějí areál srovnat se zemí

ONLINE: Rusové ovládli většinu Bachmutu, přiznalo opatrně vedení ukrajinské armády

ONLINE: Rusové přiznali obří ztráty, zaměří se na Donbas. A 300 mrtvých po útoku na divadlo

76 let od jaderné apokalypsy: Hirošima si připomíná útok, olympionici přání nevyslyšeli

ONLINE: Rusové útočili na školní kryt se stovkami lidí. A v Azovstalu se vzdali všichni obránci

Bombardování divadla v Mariupolu: Kryt zásah vydržel

ONLINE: Šojgu obvinil Ukrajinu, že chce použít špinavou bombu. K tvrzení nemá důkazy

ONLINE: Rusové dobyli město Lyman. A několik zraněných civilistů po útoku na Mykolajiv

ONLINE: Rusové postoupili dál do centra Bachmutu. A USA novináře obvinili ze špionáže

Atomový kryt pod Špilberkem: Prohlédněte si ho navzdory koronaviru a dokonce ve 3D

ONLINE: Rusové usilují o trvalé ovládnutí Chersonu, míní Britové. A incident ve Švédsku

ONLINE: Ukrajinci osvobodili obec Kliščijivka u Bachmutu. A Rusové ostřelovali Oděskou oblast

ONLINE: Rusové znovu útočí na ocelárny Azovstal. A Putin podepsal odvetné sankce

Útok na divadlo v Mariupolu nepřežilo na 300 lidí! uvedly úřady. Rusové vinu popřeli

Převrat v Nigeru: Vojáci svrhli prezidenta, uzavřeli hranice a zakázali vycházení

ONLINE: Rusové intenzivně útočí na východě. A postup Ukrajinců u Bachmutu

ONLINE: Rusové zabili pří útoku i miminka. Další pokus o evakuaci a Černobyl se odmlčel

Rusové nastražili bombu do krabice od mléka: Otevřela ji ukrajinská babička!

Rusové zaútočili na divadlo v Mariupolu. Pod troskami může být víc než tisíc lidí

ONLINE: Po explozi na Kerčském mostě vzali Rusové na Krymu útokem čerpací stanice

ONLINE: Rusové zasáhli transfuzní centrum v Kupjansku, řekl Zelenskyj. Ukrajinci trefili univerzitu, tvrdí Rusové

ONLINE: Výbuchy v Mykolajivu. Rusové útočili íránskými drony, Ukrajinci jich 14 sestřelili

ONLINE: Rusové zabili v Karpatech chlapce (†8). Masivní útok dronů na Krym?

ONLINE: Rusové postupují u Bachmutu, přiznal Kyjev. A ukrajinští agenti prý plánovali útok na wagnerovce v Sýrii

ONLINE: 6 mrtvých při ostřelování Kosťantynivky. Rusové vytáhli zakázanou kazetovou munici?

ONLINE: Tři mrtví po výbuchu na letecké základně hluboko v Rusku! Rusové viní ukrajinský dron

ONLINE: Rusové postříleli lidi čekající ve frontě na chléb. A další unesený starosta

ONLINE: Evakuace tisícovek lidí kvůli explozi přehrady. Rusové je dál ostřelují!

ONLINE: Rusové v Oděse zasáhli i řecký konzulát. Zelenskyj znovu urgoval dodávky zbraní

ONLINE: Rusové zvažují teroristický útok na Záporožskou elektrárnu, říká Zelenskyj

ONLINE: Rusové znovu útočili na nemocnice. Masové hroby v Mariupolu a čekání na další evakuace

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy