ONLINE: "Speciální operace“ pro Mariupol, přechod na rubl v Tokmaku a placené shromáždění na podporu Ruska. Rusové ztrácí a mění strategii

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2022 (22:15)     Sekcia bulvár

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Zástupci Mariupolu oznámili, že lidé ve městě umírají hlady. Kreml tvrdí, že se nyní zaměří na úplné "osvobození" východoukrajinského Donbasu. A francouzská média informují o tom, že civilisty v Mariupolu má zachránit speciální operace, na které se bude podílet i Turecko a Řecko. V okupovaném Tokmaku Rusové údajně chtějí zavést rubl a ombudsmanka vyzvala EU, aby zabránila zneužívání ukrajinských uprchlíků. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Ombudsmanka chce zabránit zneužívání uprchlíků. Tokmak se bojí přechodu na rubl a Melitopol čeká placené shromáždění na podporu Ruska?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2022 (22:15)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. V obsazeném Tokmaku Rusové údajně chtějí zavést rubl a ombudsmanka vyzvala EU, aby státy zabránily zneužívání ukrajinských uprchlíků. Podle ukrajinských médií okupanti v Melitopolu plánují placené shromáždění na podporu ruské propagandy. Kreml tvrdí, že se nyní zaměří na úplné "osvobození" východoukrajinského Donbasu. A francouzská média informují o tom, že civilisty v hladovějícím Mariupolu má zachránit speciální operace, na které se bude podílet i Turecko a Řecko. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Ruská "denacifikace" Polska, Pobaltí a dalších zemí?! Sankce proti Putinově armádě, čeká se projev Bidena

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.03.2022 (06:46)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Joe Biden pronese v Polsku projev týkající se války na Ukrajině. Británie uvalila sankce na všechny s vazbou na invazi na Ukrajinu a také USA chystají nové sankce s dopadem na ruské vojenství. V obsazeném Tokmaku Rusové údajně chtějí zavést rubl. Podle ukrajinských médií okupanti v Melitopolu plánují placené shromáždění na podporu ruské propagandy. Reuters píše, že Rusko mění plány a chce se zaměřit místo Kyjeva na východní část země. Člen Moskevské městské dumy navrhl "denaficikaci" dalších evropských zemí včetně Polska, Litvy, Lotyšska a Estonska. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Rusové ztrácí a mění strategii. Civilisty má z Mariupolu vysvobodit „speciální operace“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2022 (22:15)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Zástupci Mariupolu oznámili, že lidé ve městě umírají hlady. Kreml tvrdí, že se nní zaměří na úplné "osvobození" východoukrajinského Donbasu. A francouzská média informují o tom, že civilisty v Mariupolu má zachránit speciální operace, na které se bude podílet i Turecko a Řecko. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Nové sankce mají poškodit ruské vojenství a Joe Biden pronese v Polsku projev. Rusko se podle Reuters zaměří na východ

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2022 (22:15)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Joe Biden pronese v Polsku projev týkající se války na Ukrajině. Británie uvalila sankce na všechny s vazbou na invazi na Ukrajinu a také USA chystají nové sankce s dopadem na ruské vojenství. V obsazeném Tokmaku Rusové údajně chtějí zavést rubl. Podle ukrajinských médií okupanti v Melitopolu plánují placené shromáždění na podporu ruské propagandy. Reuters píše, že Rusko mění plány a chce se zaměřit místo Kyjeva na východní část země. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Kyjev hlásí letecký poplach. Nové sankce mají poškodit ruské vojenství a Polsko čeká projev Bidena

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2022 (22:15)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování, Kyjev v sobotních ranních hodinách vyhlásil letecký poplach. Joe Biden pronese v Polsku projev týkající se války na Ukrajině. Británie uvalila sankce na všechny s vazbou na invazi na Ukrajinu a také USA chystají nové sankce s dopadem na ruské vojenství. V obsazeném Tokmaku Rusové údajně chtějí zavést rubl. Podle ukrajinských médií okupanti v Melitopolu plánují placené shromáždění na podporu ruské propagandy. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Rusové ztrácí a mění strategii. Civilisty má z Mariupolu má vysvobodit „speciální operace“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2022 (21:05)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Zástupci Mariupolu oznámili, že lidé ve městě umírají hlady. Ruské ministerstvo obrany dnes přiznalo smrt 1351 a zranění skoro čtyř tisíc ruských vojáků. Kreml zároveň tvrdí, že se prý zaměří na úplné "osvobození" východoukrajinského Donbasu. A francouzská média informují o tom, že civilisty v Mariupolu má zachránit speciální operace, na které se bude podílet i Turecko a Řecko. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Rusové ztrácí dobytá území! 143 dětí zemřelo. A Mariupol už neexistuje, přiznal Zelenskyj

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.03.2022 (12:00)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Těžce zkoušený Mariupol už neexistuje, přiznal ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Ukrajinská armáda hlásí, že za den sestřelila 4 ruské letouny a vrtulník. Německý Bild upozorňuje, že Rusové skutečně dál ztrácí některá dobytá území díky ukrajinské protiofenzivě. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Mariupol už plně ovládá Rusko, tvrdí Šojgu. Zelenskyj přiznal těžkou situaci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.04.2022 (12:59)     Sekcia bulvar

Bezmála dva měsíce už trvá ruská invaze na Ukrajinu. Začala druhá fáze války, oznámil Kyjev, Rusové spustili tvrdou ofenzivu na východě země. Ruský ministr obrany Sergej Šojgu podle agentury TASS oznámil, že Mariupol už je plně v držení Ruska. Zároveň prezident Vladimir Putin nařídil zastavit úrok na ocelárny Azovstal, ve kterých se skrývají civilisté včetně dětí. Ukrajinský pretident Volodymyr Zelenskyj přiznal, že vojensky odblokovat Mariupol nyní není nemožné. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Rusové ignorují Putinův rozkaz, na Mariupol dál padají bomby. A 40 dobytých vesnic v Donbasu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.04.2022 (21:44)     Sekcia bulvar

Bezmála dva měsíce už trvá ruská invaze na Ukrajinu. Začala druhá fáze války,  Rusové spustili tvrdou ofenzivu na východě země. Ruský ministr obrany Sergej Šojgu v úterý sice ohlásil plné dobytí Mariupolu, ve městě se ale dál bojuje. Zároveň prezident Vladimir Putin nařídil zastavit úrok na ocelárny Azovstal, ve kterých se skrývají civilisté včetně dětí. Rusové ale povel ignorují a na Mariupol dál dopadají bomby. A ruské síly ve čtvrtek dobyly v Donbasu 42 vesnic, Ukrajina se je snaží získat zpátky. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Mariupol v obklíčení Rusů, obránci dál bojují. Evakuace civilistů nejsou možné

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.04.2022 (16:28)     Sekcia bulvar

Bezmála dva měsíce už trvá ruská invaze na Ukrajinu. Začala druhá fáze války, oznámil Kyjev, Rusové spustili tvrdou ofenzivu na východě země. Ruský ministr obrany Sergej Šojgu podle agentury TASS oznámil, že Mariupol už je plně v držení Ruska. Zároveň prezident Vladimir Putin nařídil zastavit úrok na ocelárny Azovstal, ve kterých se skrývají civilisté včetně dětí. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj přiznal, že vojensky odblokovat Mariupol nyní není nemožné.Odmítl ale, že by město jako takové padlo. Zůstávají v něm tisíc ukrajinských obránců. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

ONLINE: Mariupol už plně ovládá Rusko, tvrdí Šojgu. Putin nařídil konec útoku na ocelárny

ONLINE: Rusové ignorují Putinův rozkaz, na Mariupol dál padají bomby. Spojenci vyzbrojují Ukrajinu ve velkém

ONLINE: Rusové ostřelují konvoj s pomocí pro Mariupol. A příměří v nedohlednu

ONLINE: Rusové popravili unesené starosty, Ukrajinci osvobodili Irpiň. A 143 dětských obětí

ONLINE: Rusové popravili unesené starosty, další jsou nezvěstní. A osvobození Irpině

ONLINE: Mariupol plný ruských tanků, část Ukrajiny je na pokraji katastrofy. A další jednání o příměří

ONLINE: Rusové stupňují svůj teror a použili fosforové bomby. Obléhaný Mariupol hlásí 2187 obětí

ONLINE: Mariupol padne za hodiny až dny, přiznal ukrajinský velitel. V troskách jsou mrtví

ONLINE: Rusové vybombardovali panelák plný lidí, počet obětí narůstá a obří výbuch zasáhl ruský Belgorod

Oblíbené letovisko Krym: Po anexi Rusové divoce skupovali nemovitosti, s válkou přišel krach

ONLINE: Masové pohřebiště nedaleko Mariupolu. A Rusové odtajnili plán na dobytí Ukrajiny!

ONLINE: Rusové útočí zakázanými bombami, část starostů popravili. Ukrajinci osvobodili Irpiň

ONLINE: Útok na bytovky v Kyjevě, zemřelo už 121 dětí. A Rusové se snaží obklíčit jednotky na východě

ONLINE: Mariupol už neexistuje, přiznal Zelenskyj. Rusové znovu útočí nedaleko polských hranic

ONLINE: Rusové dál ostřelují východ Ukrajiny. A evakuační koridory se dnes neotevřou

ONLINE: Rusové opět ostřelovali Ukrajinu a Pavel hovořil se Zelenským

ONLINE: Rusové ostřelují Kyjev a okolí, už zničili letiště. A Mariupol se znovu snaží o evakuaci

ONLINE: Boj o Mariupol pokračuje. Rusové dál střílí do civilistů. Ukrajinci odkryli nová zvěrstva okupantů

ONLINE: Abramoviče otrávili! Rusové popravili unesené starosty, Ukrajinci osvobodili Irpiň

ONLINE: Rusové popravili unesené starosty, Ukrajinci osvobodili Irpiň. Abramoviče otrávili?

ONLINE: Rusové ukradli z mariupolské nemocnice plicní ventilátory, řekl poradce starosty

ONLINE: Ruská operace na Donbase je ve skluzu, míní USA. A začaly cvičit ukrajinské vojáky

ONLINE: Rusové ukradli plicní ventilátory? A Ukrajinci získali zpět těhotnou vojačku

ONLINE: Rusové odtajnili plán na dobytí Ukrajiny! Zelenskyj poděkoval za zbraně

ONLINE Zeman o hrozbě Putinovy invaze: „Rusové nejsou blázni, válka nebude“

ONLINE: Kreml chce Ukrajinu úplně odříznout od moře. Rusové dál brání evakuaci Mariupolu

ONLINE: Rusové na Ukrajině stále častěji zavádí rubly. Macron slíbil další várku pomoci

Rusové dosahují jen malého pokroku, chtějí celý východ Ukrajiny. Dál používají zakázané zbraně

ONLINE: Rusové kolem Doněcka a Bachmutu provádí nesmyslné operace, hodnotí experti

ONLINE: Zelenskyj navštívil vojáky na frontě. A Rusové nechtějí zmrazení konfliktu, vzkázal Kreml

ONLINE: Rusové intenzivně útočí na východě. A Zelenskyj vyznamenal další Čechy

Pražští Rusové chystají v sobotu demonstraci. „Odsuzujeme Putina a stojíme za Ukrajinou,“ říkají

ONLINE: Rusové zastaví palbu, umožní lidem opustit Mariupol. A blíží se k další elektrárně

ONLINE: Putin a druhá fáze války. Chce most až k Moldavsku a totálně odříznout Ukrajinu od moře

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy