ONLINE: Rusové popravili unesené starosty, další jsou nezvěstní. A osvobození Irpině

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.03.2022 (16:08)     Sekcia bulvár

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Těžce zkoušený Mariupol už neexistuje, přiznal ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Ukrajinská armáda hlásí, že za den sestřelila 4 ruské letouny a vrtulník. Německý Bild upozorňuje, že Rusové skutečně dál ztrácí některá dobytá území díky ukrajinské protiofenzivě. Podle starosty se povedlo osvobodit Irpiň. Další starostové, které okupanti unesli, se už domů nevrátí. Část jich Rusové zabili, potvrdil Zelenskyj. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Rusové popravili unesené starosty, Ukrajinci osvobodili Irpiň. A 143 dětských obětí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.03.2022 (16:08)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Těžce zkoušený Mariupol už neexistuje, přiznal ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Ukrajinská armáda hlásí, že za den sestřelila 4 ruské letouny a vrtulník. Německý Bild upozorňuje, že Rusové skutečně dál ztrácí některá dobytá území díky ukrajinské protiofenzivě. Podle starosty se povedlo osvobodit Irpiň. Další starostové, které okupanti unesli, se už domů nevrátí. Část jich Rusové zabili, potvrdil Zelenskyj. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Rusové použili zakázané fosforové bomby, tvrdí starosta Irpině. Katastrofa pokračuje

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.03.2022 (16:39)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Ruské bomby dál dopadají na řadu měst, mnohá z nich jako Mariupol či okupovaný Cherson jsou na pokraji katastrofy. Rusové útočili na rezidenční čtvrť Kyjeva, řada domů skončila v plamenech. Podle starosty Irpině okupanti v noci na dnešek použili zákazanou fosforovou munici. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Rusové popravili unesené starosty, Ukrajinci osvobodili Irpiň. Abramoviče otrávili?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.03.2022 (17:58)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Ruský oligarcha Roman Abramovič byl během mírového vyjednávání zřejmě otráven, zdravotní potíže měli i zástupci ukrajinské delegace. Těžce zkoušený Mariupol už neexistuje, přiznal ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Ukrajinská armáda hlásí, že za den sestřelila 4 ruské letouny a vrtulník. Německý Bild upozorňuje, že Rusové skutečně dál ztrácí některá dobytá území díky ukrajinské protiofenzivě. Podle starosty se povedlo osvobodit Irpiň. Další starostové, které okupanti unesli, se už domů nevrátí. Část jich Rusové zabili, potvrdil Zelenskyj. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Abramoviče otrávili! Rusové popravili unesené starosty, Ukrajinci osvobodili Irpiň

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.03.2022 (17:58)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Ruský oligarcha Roman Abramovič byl během mírového vyjednávání zřejmě otráven, zdravotní potíže měli i zástupci ukrajinské delegace. Těžce zkoušený Mariupol už neexistuje, přiznal ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Ukrajinská armáda hlásí, že za den sestřelila 4 ruské letouny a vrtulník. Německý Bild upozorňuje, že Rusové skutečně dál ztrácí některá dobytá území díky ukrajinské protiofenzivě. Podle starosty se povedlo osvobodit Irpiň. Další starostové, které okupanti unesli, se už domů nevrátí. Část jich Rusové zabili, potvrdil Zelenskyj. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Evakuace civilistů na Ukrajině zpomaluje. Rusové použili zakázané bomby

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.03.2022 (23:18)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Podle starosty Irpině okupanti použili zákazanou fosforovou munici. Ve středu se z obléhaných měst se podařilo dostat do bezpečí 4554 lidí, podstatně méně než v úterý. A ve čtvrtek se bude v Bruselu konat klíčový summit NATO, kterého se bude účastnit i prezident USA Joe Biden. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Rusové útočí zakázanými bombami, část starostů popravili. Ukrajinci osvobodili Irpiň

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.03.2022 (23:20)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Ruský oligarcha Roman Abramovič měl být během mírového vyjednávání zřejmě otráven, zdravotní potíže měli i zástupci ukrajinské delegace. Kyjev označil informace zahraničních médií za spekulace. Těžce zkoušený Mariupol už neexistuje, přiznal ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Rusové skutečně dál ztrácí některá dobytá území díky ukrajinské protiofenzivě. Podle starosty se povedlo osvobodit Irpiň. Další starostové, které okupanti unesli, se už domů nevrátí. Část jich Rusové zabili, potvrdil Zelenskyj. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Rusové ukradli z mariupolské nemocnice plicní ventilátory, řekl poradce starosty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.04.2022 (17:36)     Sekcia bulvar

Představitel Pentagonu agentuře AP řekl, že ruská vojenská operace na Donbase má ve srovnání s původní představou Moskvy několikadenní skluz. Dramatická situace dál panuje v Mariupolu, kde podle poradce starosty města Petra Andrjuščenka Rusové ukradli z nemocnice plicní ventilátory. Informoval o tom deník Kyiv Independent. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Ukrajinci se drží už celý měsíc! Rusové mají problém s morálkou, ke Kyjevu se nepřibližují

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.03.2022 (06:40)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Podle starosty Irpině okupanti použili zakázanou fosforovou munici. Rusům se nedaří přiblížit ke Kyjevu, naopak Ukrajinci je zčásti vytlačují. Podle britských expertů má Putinova armáda problém s morálkou. Nemocnice v Mariupolu je v troskách a lékaři operují ve sklepě ve svitu svíček. Ve čtvrtek se bude v Bruselu konat klíčový summit NATO, kterého se bude účastnit i prezident USA Joe Biden. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Ukrajinci se drží už celý měsíc, Rusové přišli o výsadkovou loď. A klíčový summit NATO

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.03.2022 (10:13)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Podle starosty Irpině okupanti použili zakázanou fosforovou munici. Rusům se nedaří přiblížit ke Kyjevu, naopak Ukrajinci je zčásti vytlačují. Podle britských expertů má Putinova armáda problém s morálkou. V Bruselu se koná klíčový summit NATO, kterého se účastní i prezident USA Joe Biden. A ukrajinská armáda dnes ráno oznámila, že u přístavu Berďansk v Azovském moři zničila ruskou výsadkovou loď Orsk.Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Nejméně 1035 mrtvých civilistů, Rusové přišli o výsadkovou loď. A klíčový summit NATO

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.03.2022 (14:35)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Podle starosty Irpině okupanti použili zakázanou fosforovou munici. Rusům se nedaří přiblížit ke Kyjevu, naopak Ukrajinci je zčásti vytlačují. Od začátku ruské invaze na Ukrajinu zemřelo nejméně 1035 civilistů, oznámil úřad OSN. V Bruselu se koná klíčový summit NATO, kterého se účastní i prezident USA Joe Biden. A ukrajinská armáda dnes ráno oznámila, že u přístavu Berďansk v Azovském moři zničila ruskou výsadkovou loď Orsk.Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

ONLINE: Lesy u Černobylu hoří, ve zničeném Mariupolu lékaři operují pří svíčkách a Rusové útočí fosforem!

Příběhy přeživších z Buči a Irpině: Fotografka mapuje děsivé osudy civilistů

ONLINE: Rusové vyslali do Chersonu posily, v následujících týdnech čekají tuhé boje. Další HIMARS míří na Ukrajinu

ONLINE: Rusové dobyli město Lyman. A několik zraněných civilistů po útoku na Mykolajiv

Anastázie (20) riskovala život a evakuovala mazlíčky z Irpině: Zachránila psy, želvu i chameleona

ONLINE: Šojgu podal hlášení Putinovi, Rusové získali plnou kontrolu nad Marjinkou?

ONLINE: Rusové ukradli plicní ventilátory? A Ukrajinci získali zpět těhotnou vojačku

ONLINE: Rusové použili velké množství kazetové munice, tvrdí starosta Mykolajivu. Obětí útoku přibývá

Tragický osud unesených starostů: Některé Rusové zabili, další nemůžou najít

Rusové masakrovali civilisty v Buče „ocelovými šipkami“. Zaskočilo to i experty

Vyděšená Lejla Abbasová: Strach o tureckého partnera! Příbuzní jsou po zemětřesení nezvěstní

ONLINE: Rusové znovu útočili na nemocnice. Masové hroby v Mariupolu a čekání na další evakuace

ONLINE: Ukrajinci se drží už celý měsíc! Svědectví o šokujících obětech

ONLINE: V ocelárnách Azovstal se už vzdalo 1900 ukrajinských vojáků, tvrdí Šojgu

ONLINE: Rusové znovu útočili na nemocnice. Masové hroby v Mariupolu a další evakuace civilistů

ONLINE: Další neúspěch Putinovy armády! Rusové se stáhli z Izjumu, Ukrajinci osvobodili i Kupjansk

ONLINE: Rusové postříleli lidi čekající ve frontě na chléb. A další unesený starosta

ONLINE: "Speciální operace“ pro Mariupol, přechod na rubl v Tokmaku a placené shromáždění na podporu Ruska. Rusové ztrácí a mění strategii

ONLINE: Chystáme osvobození celé Ukrajiny i Krymu, prohlásil Zelenskyj. A další mrtvý kolaborant

Koncentrační tábory 21. století: Rusové nutí Ukrajince spolupracovat mučením i hladověním

ONLINE: Poplach nad Ukrajinou, výbuchy v Kyjevě. V Umani Rusové zasáhli panelák, v Dnipru zemřelo dítě

ONLINE: Ukrajinci se drží už celý měsíc! Roztřesený ruský generál utekl z jednání

ONLINE: Šojgu hlásil Putinovi ovládnutí města duchů. Ukrajinci to popírají

ONLINE: Na Ukrajinu zamířily desítky raket. Rusové v Kyjevě zasáhli dětské hřiště i dívku (14)

ONLINE: Ukrajinu čeká těžká bitva o Cherson. A ruská raketa v Dnipru zabila těhotnou ženu.

Rusové rozstříleli evakuační kolonu: Po Elišovi (†13) zbyla jen červená čepice

ONLINE: Rusové znovu útočili na nemocnice. Další evakuace a příměří v nedohlednu

ONLINE: U Buči našli hrob se 7 civilisty. Mučili je a zbaběle popravili, vzkázal náčelník

ONLINE: Výbuchy poblíž Kyjeva. A další americké raketomety HIMARS míří na pomoc Ukrajině

ONLINE: Ukrajinci prolomili ruskou obrannou linii u Bachmutu, oznámil generál Syrskyj

ONLINE: Českých politiků je v Kyjevě více. Rusové poslali na metropoli 75 íránských dronů

Koronavirus ONLINE: 143 případů za den v ČR, roušky na Kutnohorsku i na pohřbu starosty

ONLINE: Osm mrtvých po ostřelování města Kurachove. A Rusové popravili 21 dezertérů na Donbasu

ONLINE: Rusové popravili 21 dezertérů na Donbasu, tvrdí ukrajinský generální štáb

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy