Fiala znovu zvolen do čela ODS. A kritizoval barbarské Putinovy činy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.04.2022 (12:04)     Sekcia bulvár

Premiér Petr Fiala bude pokračovat další dva roky jako předseda občanských demokratů. Ve funkci, kterou zastává od ledna 2014, jej dnes potvrdil 510 z 510 platných hlasů delegátů kongres v Praze. Fiala neměl protikandidáta a jako při předchozích kongresech přesáhla jeho podpora 90 procent. Delegátům bylo vydáno celkem 534 volebních lístků, uvedl předseda volební komise Petr Bendl. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ŽIVĚ: Fiala znovu zvolen do čela ODS. A kritizoval barbarské Putinovy činy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.04.2022 (12:04)     Sekcia bulvar

Pro Petra Fialu (ODS) hlasovalo 510 delegátů na sjezdu ODS a byl znovu zvolen šéfem občanských demokratů. Vedle toho se premiér ČR vyjadřoval výrazně i k válce na Ukrajině. Zvládnutí uprchlické vlny z Ukrajiny, aktivita v zahraniční politice či změna energetiky v Česku jsou podle premiéra Fialy hlavními úkoly vlády v příštích dvou letech. Kabinet musí také udržet sociální smír a vyhrát souboj s extremisty a populisty, řekl dnes Fiala v kandidátském projevu na kongresu ODS v Praze, kde obhajuje funkci předsedy strany. Protikandidáta ve volbě nemá, výsledek má být znám před polednem.

 

Fiala obhájil post šéfa ODS. Kritizoval barbarské Putinovy činy, Stanjura skončil v izolaci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.04.2022 (13:08)     Sekcia bulvar

Premiér Petr Fiala bude pokračovat další dva roky jako předseda občanských demokratů. Ve funkci, kterou zastává od ledna 2014, jej dnes potvrdil 510 z 510 platných hlasů delegátů kongres v Praze. Fiala neměl protikandidáta a jako při předchozích kongresech přesáhla jeho podpora 90 procent. Delegátům bylo vydáno celkem 534 volebních lístků, uvedl předseda volební komise Petr Bendl.

 

ONLINE Fiala v Bílém domě: Češi vědí, že Putinovy ambice nekončí na Ukrajině, uvedl Biden a chválil spojence

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.04.2024 (06:26)     Sekcia bulvar

Petr Fiala (ODS) je na návštěvě USA a v pondělí ho přijal v Bílém domě prezident USA Joe Biden. Biden pochválil Česko za muniční iniciativu, která pomáhá Ukrajině a uvedl, že Češi ěí, že Putinovy ambice na Ukrajině nekončí. Fiala pomoc vysvětlil slovy, že ve svém městě již viděl ruské tanky a nechce je vidět znovu. V ČT doplnil, že z jejich návratu má skutečný strach. Za Atlantik vyrazili i šéfové českých tajných služeb včetně šéfa BIS Michala Koudelky, kteří Fialu doprovodili na utajovanou návštěvu sídla CIA s ředitelem této agentury Williamem Burnsem. Dění kolem návštěvy Petra Fialy v USA sledujeme na Blesk.cz online a jsme ve Washingtonu přímo u toho.

 

Fiala uhájil křeslo šéfa ODS a kritizoval lži ANO, zvolen i Stanjura. Do vedení míří Eva Decroix?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2024 (16:54)     Sekcia bulvar

Žádné překvapení se nekonalo. Petr Fiala obhájil křeslo předsedy ODS. Dostal 424 hlasů z 481 platných. Fiala si pochvaloval, že zisk přes 80 procent je silný mandát. Nově by se do vedení strany mohla na pozici místopředsedkyně dostat i poslankyně Eva Decroix. Do Ostravy dorazili mj. i expremiér Petr Nečas, exministr vnitra Ivan Langer a řada dalších členů ODS. Host kongresu Marian Jurečka (KDU-ČSL) děkoval premiérovi Fialovi a zkritizoval Andreje Babiše (ANO). Do něj si rýpl Vít Rakušan (STAN), podle kterého není jiná alternativa, než vládnout dál ve společné koalici. Dalšími hosty se stali Vlastimil Válek (TOP 09) a Ivan Bartoš (Piráti). Premiér Fiala v projevu kritizoval ANO za lhaní a vyhásil jasný cíl - pokusi se vyhrát nejen volby do Evropského parlamentu, ale i sněmovní volby 2025. Svou pozici obhájil i první místopředseda Zbyněk Stanjura. Eva Decroix v kandidátském projevu na místopředsedkyni zaujala vystoupením v kšiltovce a džínové bundě.

 

Fiala varoval před 3. světovou. Zmínil Putinovy ceny i nutnost tvrdě hlídat marže

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.03.2022 (11:35)     Sekcia bulvar

S následky války na Ukrajině se ČR bude potýkat měsíce, možná roky. O život se Češi bát nemusejí, čelí ale zdražování a uprchlické vlně, uvedl v Partii na CNN Prima News premiér Petr Fiala (ODS). U zdražování pohonných hmot mluvil Fiala o nutnosti tvrdě hlídat neúměrně rostoucí marže obchodníků.

 

Fiala obhájil křeslo šéfa ODS a kritizoval lži ANO, obhájil i Stanjura. A nová žena po jejich boku?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2024 (14:51)     Sekcia bulvar

Žádné překvapení se nekonalo. Petr Fiala obhájil křeslo předsedy ODS. Dostal 424 hlasů z 481 platných. Fiala si pochvaloval, že zisk přes 80 procent je silný mandát. Nově by se do vedení strany mohla na pozici místopředsedkyně dostat i poslankyně Eva Decroix. Do Ostravy dorazili mj. i expremiér Petr Nečas, exministr vnitra Ivan Langer a řada dalších členů ODS. Host kongresu Marian Jurečka (KDU-ČSL) děkoval premiérovi Fialovi a zkritizoval Andreje Babiše (ANO). Do něj si rýpl Vít Rakušan (STAN), podle kterého není jiná alternativa, než vládnout dál ve společné koalici. Premiér Fiala v projevu kritizoval ANO za lhaní, svou pozici obhájil i první místopředseda Zbyněk Stanjura.

 

Fiala obhájil křeslo šéfa ODS a kritizoval lži ANO: „Dostal jsem silný mandát.“ Nová žena po jeho boku?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2024 (12:58)     Sekcia bulvar

Žádné překvapené se nekonalo. Petr Fiala obhájil křeslo předsedy ODS. Dostal 424 hlasů z 481 platných, tedy 88 procent. Delegátů je na kongresu 525. Fiala si pochvaloval, že jde o silný mandát. Nově by se do vedení strany mohla na pozici místopředsedkyně dostat i poslankyně a zastupitelka kraje Vysočina Eva Decroix. Do Ostravy dorazili mj. i expremiér Petr Nečas, exministr vnitra Ivan Langer i řada dalších členů ODS. Host kongresu Marian Jurečka (KDU-ČSL) děkoval premiérovi Fialovi a zkritizoval Andreje Babiše (ANO). Do něj si rýpl si Vít Rakušan (STAN), podle kterého není jiná alternativa, než vládnout dál ve společné koalici. Premiér Fiala v projevu kritizoval ANO za lhaní.

 

„Kytarista“ Vondráček po debaklu v boji o místopředsedu: Zvolili ho nově do čela výboru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.11.2021 (15:47)     Sekcia bulvar

V úterní tajné volbě 6. místopředsedy Sněmovny se opět utkali Radek Vondráček (ANO) a Tomio Okamura (SPD).  V prvním ani druhém kole však nebyl zvolen ani jeden z nich. Vondráček získal 65 hlasů z 93 potřebných. Okamura pak pouze 18 hlasů. Koalice Spolu a PirSTAN tak kandidáty nepodpořily. Ve středu byl Vondráček následně zvolen do čela ústavně-právního výboru.

 

Fiala se na summitu sešel se Zelenským a poklonil se Moldavcům: Dokážete se postavit Rusku!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.06.2023 (17:48)     Sekcia bulvar

Moldavsko si zaslouží obdiv za to, jak se dokáže postavit Rusku a čelit důsledkům ruské barbarské invaze na Ukrajinu. Na summitu Evropské politického společenství (EPC) to dnes řekl český premiér Petr Fiala. Moldavská prezidentka Maia Sanduová na stejné tiskové konferenci uvedla, že summit EPC v Moldavsku ukázal jednotu a sílu v době, kdy svět čelí největší vojenské agresi od druhé světové války.

 

ŽIVĚ Kongres ODS: Nová žena po boku Fialy? Nečas i Langer mezi delegáty, Fiala kritizoval lži ANO

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2024 (11:04)     Sekcia bulvar

Volební kongres ODS byl tentokrát naplánován do Ostravy na víkend 13. a 14. dubna. Post stranického předsedy obhajuje současný šéf ODS a premiér Petr Fiala. Nově by se do vedení strany mohla na pozici místopředsedkyně dostat i poslankyně a zastupitelka kraje Vysočina Eva Decroix. Do Ostravy dorazili mj. i expremiér Petr Nečas, exministr vnitra Ivan Langer i řada dalších členů ODS. Host kongresu Marian Jurečka (KDU-ČSL) děkoval premiérovi Fialovi a zkritizoval Andreje Babiše (ANO). Do něj si rýpl si Vít Rakušan (STAN), podle kterého není jiná alternativa, než vládnout dál ve společné koalici. Premiér Fiala v projevu kritizoval ANO za lhaní.

Fiala opět zvolen šéfem ODS: „Musíme ukončit závislost na surovinách z Ruska“. A koho chce na Hrad?

Hejtman Vondrák rezignoval! Nahradil ho Jan Krkoška (ANO)

Hejtman Vondrák rezignoval! Chtěli ho odvolat, nahradil ho Jan Krkoška

Fiala uhájil křeslo předsedy a kritizoval lži ANO. Ve vedení ODS je nově žena, uspěla Eva Decroix

První Putinova cesta po prezidentské volbě? Chystá se do Číny za Si Ťin-pchingem

Biologové píšou Výbornému: I ryby cítí bolest, napichování na háčky zaživa je barbarské

Čeští velvyslanci na poradě: Fiala varoval před ruským imperialismem. Dorazí i Kuleba

Čeští velvyslanci na poradě v Praze: Fiala varoval před ruským imperialismem. Dorazí i Kuleba

Fiala po vládě: Konflikt s Pavlem? Nic takového nevidím. A do čela GIBS nastoupí Hendrych

Fiala v Indii převzal čestný doktorát. Česko znovu otevře konzulát v Bombaji, řekl v projevu

Nevkusná drzost, pustil se Fiala do Babiše. Expremiér: Nenechám se poučovat akademikem

Zeman vysvětloval Fialovi, proč zvolil Michla do čela ČNB. Řešili také návštěvu z Kataru

Náhradník Merkelové: Manželku potkal v církevním sboru, u migrantů stál za kancléřkou

Náhradík Merkelové: Manželku potkal v církevním sboru, u migrantů stál za kancléřkou

Premiér Fiala: Jasný vzkaz pro neočkované! A kritika zavření vánočních trhů

Kampelička, kde měl peníze Fiala, znovu ve Sněmovně. Jako devadesátky v Bogotě, hřímá Schillerová

Fiala doporučil do vedení BIS Koudelku. Nominaci bude schvalovat vláda na příštím zasedání

Fiala v Bratislavě jednal s Macronem. A poprvé se setkal s novým slovenským premiérem

Fiala míří do Bílého domu: Hlavní témata? Obchod, energetika, Ukrajina

Kvůli masakru v Buči konec opulentního života: Nové sankce dopadnou i na Putinovy dcery!

Přirovnal ho k Hitlerovi! Erdogan šokuje novými urážkami Netanjahua a Izraelců

Co odhalila razie u Prigožina: Dvojníci, falešné pasy i VIP léčba u Putinovy dcery

Havlíček: Fiala mluvil jako kovaný komunista. Nelíbil se mu výrok premiéra o Babišovi a Agrofertu

Fiala má plán na nakopnutí státu. Problémů je ale víc než dost: Tady všude tlačí Česko bota!

Fiala vtipkoval: „Já se vrátím.“ Z Bílého domu poletí do Bruselu a odmítl, že by tam zůstal

Fiala na kongresu ODS: Válka je za humny! Česko má štěstí, že se vláda neopírá o komunisty a proruské extremisty

Zemanův poradce Nejedlý se scházel s šéfem BIS Koudelkou. Fiala se ředitele na důvod zeptá

Fiala promluvil v europarlamentu a... Vyzval i k podpoře jádra!

ŽIVĚ Fiala v Blesku o kritice: Děláme nutné kroky! Lidé jsou ale unavení z krizí a nevěří nám...

Piráti chtějí hlavu Blažka po jeho setkání s Nejedlým. Je to věc ODS, míní Fiala i Rakušan

Nový premiér Česka Petr Fiala od A do Z: Tenista, herec i skejťák!

Hádka kvůli kampeličce: Neskutečná mafie, bouřil Babiš. Fiala: Postavil jsem se k tomu jako chlap!

Summit EU: Fiala má debatu o Ukrajině za nejdůležitější téma dne. Jedná se o i sankcí či tribunálu

ŽIVĚ Fiala v Blesku o kritice balíčku i vizi pro Česko: Jak chce zabránit úpadku země?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy