Fiala obhájil post šéfa ODS. Kritizoval barbarské Putinovy činy, Stanjura skončil v izolaci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.04.2022 (13:08)     Sekcia bulvár

Premiér Petr Fiala bude pokračovat další dva roky jako předseda občanských demokratů. Ve funkci, kterou zastává od ledna 2014, jej dnes potvrdil 510 z 510 platných hlasů delegátů kongres v Praze. Fiala neměl protikandidáta a jako při předchozích kongresech přesáhla jeho podpora 90 procent. Delegátům bylo vydáno celkem 534 volebních lístků, uvedl předseda volební komise Petr Bendl. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Fiala obhájil křeslo šéfa ODS a kritizoval lži ANO, obhájil i Stanjura. A nová žena po jejich boku?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2024 (14:51)     Sekcia bulvar

Žádné překvapení se nekonalo. Petr Fiala obhájil křeslo předsedy ODS. Dostal 424 hlasů z 481 platných. Fiala si pochvaloval, že zisk přes 80 procent je silný mandát. Nově by se do vedení strany mohla na pozici místopředsedkyně dostat i poslankyně Eva Decroix. Do Ostravy dorazili mj. i expremiér Petr Nečas, exministr vnitra Ivan Langer a řada dalších členů ODS. Host kongresu Marian Jurečka (KDU-ČSL) děkoval premiérovi Fialovi a zkritizoval Andreje Babiše (ANO). Do něj si rýpl Vít Rakušan (STAN), podle kterého není jiná alternativa, než vládnout dál ve společné koalici. Premiér Fiala v projevu kritizoval ANO za lhaní, svou pozici obhájil i první místopředseda Zbyněk Stanjura.

 

Fiala znovu zvolen do čela ODS. A kritizoval barbarské Putinovy činy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.04.2022 (12:04)     Sekcia bulvar

Premiér Petr Fiala bude pokračovat další dva roky jako předseda občanských demokratů. Ve funkci, kterou zastává od ledna 2014, jej dnes potvrdil 510 z 510 platných hlasů delegátů kongres v Praze. Fiala neměl protikandidáta a jako při předchozích kongresech přesáhla jeho podpora 90 procent. Delegátům bylo vydáno celkem 534 volebních lístků, uvedl předseda volební komise Petr Bendl.

 

Fiala uhájil křeslo šéfa ODS a kritizoval lži ANO, zvolen i Stanjura. Do vedení míří Eva Decroix?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2024 (16:54)     Sekcia bulvar

Žádné překvapení se nekonalo. Petr Fiala obhájil křeslo předsedy ODS. Dostal 424 hlasů z 481 platných. Fiala si pochvaloval, že zisk přes 80 procent je silný mandát. Nově by se do vedení strany mohla na pozici místopředsedkyně dostat i poslankyně Eva Decroix. Do Ostravy dorazili mj. i expremiér Petr Nečas, exministr vnitra Ivan Langer a řada dalších členů ODS. Host kongresu Marian Jurečka (KDU-ČSL) děkoval premiérovi Fialovi a zkritizoval Andreje Babiše (ANO). Do něj si rýpl Vít Rakušan (STAN), podle kterého není jiná alternativa, než vládnout dál ve společné koalici. Dalšími hosty se stali Vlastimil Válek (TOP 09) a Ivan Bartoš (Piráti). Premiér Fiala v projevu kritizoval ANO za lhaní a vyhásil jasný cíl - pokusi se vyhrát nejen volby do Evropského parlamentu, ale i sněmovní volby 2025. Svou pozici obhájil i první místopředseda Zbyněk Stanjura. Eva Decroix v kandidátském projevu na místopředsedkyni zaujala vystoupením v kšiltovce a džínové bundě.

 

ŽIVĚ: Fiala znovu zvolen do čela ODS. A kritizoval barbarské Putinovy činy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.04.2022 (12:04)     Sekcia bulvar

Pro Petra Fialu (ODS) hlasovalo 510 delegátů na sjezdu ODS a byl znovu zvolen šéfem občanských demokratů. Vedle toho se premiér ČR vyjadřoval výrazně i k válce na Ukrajině. Zvládnutí uprchlické vlny z Ukrajiny, aktivita v zahraniční politice či změna energetiky v Česku jsou podle premiéra Fialy hlavními úkoly vlády v příštích dvou letech. Kabinet musí také udržet sociální smír a vyhrát souboj s extremisty a populisty, řekl dnes Fiala v kandidátském projevu na kongresu ODS v Praze, kde obhajuje funkci předsedy strany. Protikandidáta ve volbě nemá, výsledek má být znám před polednem.

 

Fiala obhájil křeslo šéfa ODS a kritizoval lži ANO: „Dostal jsem silný mandát.“ Nová žena po jeho boku?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2024 (12:58)     Sekcia bulvar

Žádné překvapené se nekonalo. Petr Fiala obhájil křeslo předsedy ODS. Dostal 424 hlasů z 481 platných, tedy 88 procent. Delegátů je na kongresu 525. Fiala si pochvaloval, že jde o silný mandát. Nově by se do vedení strany mohla na pozici místopředsedkyně dostat i poslankyně a zastupitelka kraje Vysočina Eva Decroix. Do Ostravy dorazili mj. i expremiér Petr Nečas, exministr vnitra Ivan Langer i řada dalších členů ODS. Host kongresu Marian Jurečka (KDU-ČSL) děkoval premiérovi Fialovi a zkritizoval Andreje Babiše (ANO). Do něj si rýpl si Vít Rakušan (STAN), podle kterého není jiná alternativa, než vládnout dál ve společné koalici. Premiér Fiala v projevu kritizoval ANO za lhaní.

 

Fiala uhájil křeslo předsedy a kritizoval lži ANO. Ve vedení ODS je nově žena, uspěla Eva Decroix

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2024 (18:05)     Sekcia bulvar

Žádné překvapení se nekonalo. Petr Fiala obhájil křeslo předsedy ODS. Dostal 424 hlasů z 481 platných. Fiala si pochvaloval, že zisk přes 80 procent je silný mandát. Nově by se do vedení strany mohla na pozici místopředsedkyně dostat i poslankyně Eva Decroix. Do Ostravy dorazili mj. i expremiér Petr Nečas, exministr vnitra Ivan Langer a řada dalších členů ODS. Host kongresu Marian Jurečka (KDU-ČSL) děkoval premiérovi Fialovi a zkritizoval Andreje Babiše (ANO). Do něj si rýpl Vít Rakušan (STAN), podle kterého není jiná alternativa, než vládnout dál ve společné koalici. Dalšími hosty se stali Vlastimil Válek (TOP 09) a Ivan Bartoš (Piráti). Premiér Fiala v projevu kritizoval ANO za lhaní a vyhásil jasný cíl - pokusi se vyhrát nejen volby do Evropského parlamentu, ale i sněmovní volby 2025. Svou pozici obhájil i první místopředseda Zbyněk Stanjura. Eva Decroix v kandidátském projevu na místopředsedkyni zaujala vystoupením v kšiltovce a džínové bundě. Nakonec byla do vedení úspěšně zvolena.

 

Schillerová šéfkou klubu ANO místo Faltýnka! Stanjura velí klubu ODS a řeší předání moci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.10.2021 (13:27)     Sekcia bulvar

To, o čem si štěbetali vrabci na sněmovních střechách, se potvrdilo. Poslanecký klub ANO nově povede nynější ministryně financí Alena Schillerová. Vystřídala dosavadního šéfa poslanců ANO Jaroslava Faltýnka. Staronové vedení klubu má také ODS. Pozici obhájil Zbyněk Stanjura, i když právě v této partaji se mohou pozice ještě měnit. Koalice SPOLU si bude také nárokovat post předsedy Sněmovny. 

 

ONLINE Fiala v Bílém domě: Češi vědí, že Putinovy ambice nekončí na Ukrajině, uvedl Biden a chválil spojence

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.04.2024 (06:26)     Sekcia bulvar

Petr Fiala (ODS) je na návštěvě USA a v pondělí ho přijal v Bílém domě prezident USA Joe Biden. Biden pochválil Česko za muniční iniciativu, která pomáhá Ukrajině a uvedl, že Češi ěí, že Putinovy ambice na Ukrajině nekončí. Fiala pomoc vysvětlil slovy, že ve svém městě již viděl ruské tanky a nechce je vidět znovu. V ČT doplnil, že z jejich návratu má skutečný strach. Za Atlantik vyrazili i šéfové českých tajných služeb včetně šéfa BIS Michala Koudelky, kteří Fialu doprovodili na utajovanou návštěvu sídla CIA s ředitelem této agentury Williamem Burnsem. Dění kolem návštěvy Petra Fialy v USA sledujeme na Blesk.cz online a jsme ve Washingtonu přímo u toho.

 

ŽIVĚ Kongres ODS: Nová žena po boku Fialy? Nečas i Langer mezi delegáty, Fiala kritizoval lži ANO

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2024 (11:04)     Sekcia bulvar

Volební kongres ODS byl tentokrát naplánován do Ostravy na víkend 13. a 14. dubna. Post stranického předsedy obhajuje současný šéf ODS a premiér Petr Fiala. Nově by se do vedení strany mohla na pozici místopředsedkyně dostat i poslankyně a zastupitelka kraje Vysočina Eva Decroix. Do Ostravy dorazili mj. i expremiér Petr Nečas, exministr vnitra Ivan Langer i řada dalších členů ODS. Host kongresu Marian Jurečka (KDU-ČSL) děkoval premiérovi Fialovi a zkritizoval Andreje Babiše (ANO). Do něj si rýpl si Vít Rakušan (STAN), podle kterého není jiná alternativa, než vládnout dál ve společné koalici. Premiér Fiala v projevu kritizoval ANO za lhaní.

 

Napřed obhájil pozici šéfa ANO: Teď chce Babiš zpět post premiéra

Zdroj Zdroj: ahaonline.cz     12.02.2024 (05:00)     Sekcia bulvar

Triumvirátem ANO volební sněm neotřásl. Vedení hnutí zůstává prakticky beze změny. V čele partaje bude dál zakladatel Andrej Babiš (69), pozici 1. místopředsedy bezpečně obhájil Karel Havlíček (54) a ve vedení zůstává i Alena Schillerová (59).

Babiš bez soupeře obhájil post šéfa ANO a oznámil konec. Novým „Faltýnkem“ Havlíček

Fiala ŽIVĚ v Blesku již ve čtvrtek: Ptejte se i vy premiéra na dění kolem Ukrajiny či uprchlíků!

Fiala varoval před 3. světovou. Zmínil Putinovy ceny i nutnost tvrdě hlídat marže

ONLINE: Za Zemanem v izolaci dorazil Petr Fiala. Kvůli jmenování premiérem

Konec V4, komentuje Orbánův triumf Kalousek, Fiala stále doufá v jednotu. Zeman: Jsi mým přítelem

Stanjura po jednání u Pavla. Obhájil rozpočet se sekerou 252 miliard?

Fiala se na summitu sešel se Zelenským a poklonil se Moldavcům: Dokážete se postavit Rusku!

Fiala u Stanjury: Nerušíme valorizace důchodů! Sliby plníme, schodek chceme snížit o 70 miliard

ŽIVĚ: Stanjura po jednání u Pavla. Obhájil rozpočet se sekerou 252 miliard?

Zeman jmenoval Fialu premiérem. V lánské izolaci a za plexisklem

Hádka o rozpočet a důchody: Jako bych slyšela pohlavára ÚV KSČ, vmetla Stanjurovi Schillerová

Zdražování v Česku a Schillerová pod palbou: Můžete za to i vy, útočil Stanjura

Babiš kritizoval „domatlaný“ rozpočet. Stanjura mu vmetl členství v KSČ i zmatečnost

Fiala u Stanjury: Nerušíme valorizace důchodů a plníme sliby! Schodek chceme snížit o 70 miliard

„Pro vládu to neznamená nic.“ Fiala si s Bartošem vyříká výzvu k odvolání šéfa rozvědky Mlejnka

Stanjura pro Blesk o dluzích státu: Pokladnička je prázdná! Na koho dopadnou škrty?

Stanjura o škrtech: Opatření nebudou populární. V ohrožení sleva na manželku i podpora u stavebka

Fiala v USA: Tajná schůzka s ředitelem CIA. V Bílém domě ho přijme Biden

ONLINE Fiala v USA: Tajná schůzka s ředitelem CIA! V Bílém domě ho přijme Biden

Muž, který rozkryl agenty z Vrbětic a „loví Putinovy vrahy“, uprchl z Vídně. Šli po něm Rusové?

Koronavirus ONLINE: 802 případů za středu v ČR. Prezidenta budou moci volit i lidé v izolaci

Okamura obhájil post šéfa SPD. Hlasovali po něj všichni delegáti

Fiala vede ODS 10 let: Nová žena po jeho boku ve vedení strany? Rozhodne kongres v Ostravě

Biologové píšou Výbornému: I ryby cítí bolest, napichování na háčky zaživa je barbarské

Koronavirus ONLINE: 1102 případů za úterý v ČR. Prezidenta budou moci volit i lidé v izolaci

Koronavirus ONLINE: 1102 případů za úterý v ČR. K prezidentským volbám budou moci i lidé v izolaci

První pohled Číny na válku na Ukrajině: Putin nemůže vyhrát! Hrozí nová železná opona

Čeští velvyslanci na poradě: Fiala varoval před ruským imperialismem. Dorazí i Kuleba

Babiš žádá hlavu Rakušana, nebo nedůvěru vládě. Fiala: Chce jen zakrýt vlastní kauzy!

Čeští velvyslanci na poradě v Praze: Fiala varoval před ruským imperialismem. Dorazí i Kuleba

Babiš chce hlavu Rakušana, nebo nedůvěru vládě. Fiala: Chce jen zakrýt vlastní kauzy!

Fiala na inspekci u Stanjury: S ministrem financí probere úspory. Přijdou změny daní?

Fiala na inspekci u Stanjury: S ministrem financí probere úspory. Dotknou se daní či důchodů?

ŽIVĚ Fiala na konferenci ODS: Útok na populisty i hájení „krvavého kompromisu“

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy