ONLINE: Rusové znovu útočí na ocelárny Azovstal. A Putin podepsal odvetné sankce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.05.2022 (14:35)     Sekcia bulvár

Ruský prezident Vladimir Putin podepsal nařízení o odvetných sankcích reagujících na nepřátelské kroky některých zemí a mezinárodních organizací. V Rusy obléhaném Mariupolu zůstává stále asi 100 tisíc civilistů, stovky z nich v ocelárnách Azovstal. Rusové na areál znovu útočí. Podle Ukrajinců Rusové přišli již o 24 200 vojáků, 1 062 tanků, 80 protivzdušných zbraní či 194 letadel. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Tvrdý útok Rusů na ocelárny Azovstal. A Putin podepsal odvetné sankce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.05.2022 (16:45)     Sekcia bulvar

Ruský prezident Vladimir Putin podepsal nařízení o odvetných sankcích reagujících na nepřátelské kroky některých zemí a mezinárodních organizací. V Rusy obléhaném Mariupolu zůstává stále asi 100 tisíc civilistů, stovky z nich v ocelárnách Azovstal. Rusové na areál znovu útočí, tvrdý útok začal podle agentury AFP v úterý odpoledne. Podle Ukrajinců Rusové přišli již o 24 200 vojáků, 1 062 tanků, 80 protivzdušných zbraní či 194 letadel. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Rusové útočí na Kyjev a Lvov, exploze hlásí i další města. A Putin podepsal odvetné sankce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.05.2022 (20:25)     Sekcia bulvar

Ve Lvově, v Dnipru a u Kyjeva zněly v úterý večer výbuchy. Podle médií šlo nejspíše o další ostřelování ukrajinských měst ruskými raketami a střelami. Ruský prezident Vladimir Putin podepsal nařízení o odvetných sankcích reagujících na nepřátelské kroky některých zemí a mezinárodních organizací. V Rusy obléhaném Mariupolu zůstává stále asi 100 tisíc civilistů, stovky z nich v ocelárnách Azovstal. Rusové na areál znovu útočí, tvrdý útok začal podle agentury AFP v úterý odpoledne. Podle Ukrajinců Rusové přišli již o 24 200 vojáků, 1 062 tanků, 80 protivzdušných zbraní či 194 letadel. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Putin podepsal odvetné sankce. Rusové přišli už o 24 200 vojáků a 1062 tanků, tvrdí Kyjev

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.05.2022 (12:33)     Sekcia bulvar

Ruský prezident Vladimir Putin podepsal nařízení o odvetných sankcích reagujících na nepřátelské kroky některých zemí a mezinárodních organizací. Pokračuj íevakuace z Mariupolu. V pondělí bylo z obléhaného ukrajinského mšsta evakuováno 393 lidí, z toho 59 dětí, uvedlo dnes vedení separatistické Doněcké lidové republiky. Podle Ukrajinců Rusové přišli již o 24 200 vojáků, 1 062 tanků, 80 protivzdušných zbraní či 194 letadel. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

Azovstal pod palbou ze země i vzduchu. Ukrajina nevzdává pokusy o evakuaci Mariupolu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.05.2022 (09:15)     Sekcia bulvar

Ruské síly s podporou letectva znovu útočí a pokouší se ovládnout části areálu oceláren Azovstal v Mariupolu, oznámil dnes ráno ukrajinský generální štáb. Také britské ministerstvo obrany uvedlo, že Rusové pokračují s pozemními útoky na ocelárny. Úřady se dnes znovu pokusí o evakuaci z oblíbeného města. V průmyslovém komplexu jsou kromě vojáků také civilisté, které se nedaří z místa evakuovat. Rusové pokračují i v ofenzivě v Doněcké a Luhanské oblasti. Rusové se snaží získat plnou kontrolu nad obcí Popasna, obnovili útoky na Lyman a Siversk.

 

ONLINE: Mariupol už plně ovládá Rusko, tvrdí Šojgu. Putin nařídil konec útoku na ocelárny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.04.2022 (09:25)     Sekcia bulvar

Bezmála dva měsíce už trvá ruská invaze na Ukrajinu. Začala druhá fáze války, oznámil Kyjev, Rusové spustili tvrdou ofenzivu na východě země. Ruský ministr obrany Sergej Šojgu podle agentury TASS oznámil, že Mariupol už je plně v držení Ruska. Zároveň prezident Vladimir Putin nařídil zastavit úrok na ocelárny Azovstal, ve kterých se skrývají civilisté včetně dětí. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Ukrajina odrazila úder v Donbasu, Rusové dál útočí na Azovstal. A nové obří pohřebiště

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.04.2022 (22:15)     Sekcia bulvar

Ruská invaze na Ukrajinu trvá dva měsíce, válka se posunula do druhé fáze. Ukrajina odrazila četné ruské útoky v Donbasu, silný odpor způsobuje ruským silám značné ztráty, hlásí britská rozvědka. Na satelitních snímcích z okolí Mariupolu je vidět hromadné pohřebiště v blízkosti hřbitova v nedalekém městě Manhuš. Mariupolská radnice odhadla, že v těchto hrobech by Rusové mohli pohřbít 3000 až 9000 obyvatel města. Rusové dál útočí na ocelárny Azovstal, kde se skrývá spousta civilistů. Do Kyjeva v neděli pozdě večer přicestoval americký ministr zahraničí Antony Blinken, od začátku ruské invaze jde o prvního takto vysoce postaveného zástupce americké administrativy. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

ONLINE: Ukrajina odrazila útoky v Donbasu, Rusové dál útočí na Azovstal. A nové obří pohřebiště

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.04.2022 (22:15)     Sekcia bulvar

Ruská invaze na Ukrajinu trvá dva měsíce, válka se posunula do druhé fáze. Ukrajina odrazila četné ruské útoky v Donbasu, silný odpor způsobuje ruským silám značné ztráty, hlásí britská rozvědka. Na satelitních snímcích z okolí Mariupolu je vidět hromadné pohřebiště v blízkosti hřbitova v nedalekém městě Manhuš. Mariupolská radnice odhadla, že v těchto hrobech by Rusové mohli pohřbít 3000 až 9000 obyvatel města. Rusové dál útočí na ocelárny Azovstal, kde se skrývá spousta civilistů. Do Kyjeva v neděli pozdě večer přicestoval americký ministr zahraničí Antony Blinken, od začátku ruské invaze jde o prvního takto vysoce postaveného zástupce americké administrativy. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

Ocelárny v Mariupolu pod palbou ze země i vzduchu: Rusové zaútočili i na evakuační vozidlo!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.05.2022 (15:16)     Sekcia bulvar

Ruské síly s podporou letectva znovu útočí a pokouší se ovládnout části areálu oceláren Azovstal v Mariupolu, oznámil dnes ráno ukrajinský generální štáb. Také britské ministerstvo obrany uvedlo, že Rusové pokračují s pozemními útoky na ocelárny. V průmyslovém komplexu jsou kromě vojáků také civilisté, které se ukrajinské úřady společně s mezinárodními organizacemi snaží z místa postupně evakuovat. Rusové dnes narušili dočasné příměří u areálu a ostřelovali vozidlo, které jelo pro civilisty, tvrdí podle agentury Reuters mariupolská městská rada.

 

ONLINE: Přešli jsme do protiútoku, hlásí Ukrajina. Bojuje se dál i o ocelárny v Mariupolu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.05.2022 (22:26)     Sekcia bulvar

Ukrajinské jednotky přešly u Charkova a Izjumu na východě země do protiútoku, uvedl v pátek náčelník ukrajinských ozbrojených sil Valerij Zalužnyj. Ruské síly s podporou letectva znovu útočí a pokouší se ovládnout části areálu oceláren Azovstal v Mariupolu, uvedl ukrajinský generální štáb. Rusové bombardují masivně i civilní infrastrukturu v oblasti Záporoží. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

Poslední „pevnost“ v Mariupolu je pod palbou: Rusové zahájili útok na ocelárny Azovstal

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.04.2022 (11:32)     Sekcia bulvar

Začal útok na železárny a ocelárny Azovstal v Mariupolu, uvedli dnes podle ruskojazyčné verze stanice BBC proruští separatisté. Rozlehlý hutní komplex představuje poslední významnou oblast ukrajinského odporu ve městě. Ukrajinské úřady tvrdí, že se v něm ukrývá mnoho civilistů, včetně žen, dětí a starších lidí. Rusko mezitím znovu vyzvalo ukrajinské obránce, kteří se v areálu nacházejí, aby složili zbraně, píše agentura Reuters.

ONLINE: Přešli jsme do protiútoku, hlásí Ukrajina. Rusové dál bombardují Azovstal

Rusové znovu útočí na ocelárny Azovstal. Na evakuaci čekají i desítky malých dětí

ONLINE: Rusové ignorují Putinův rozkaz, na Mariupol dál padají bomby. A 40 dobytých vesnic v Donbasu

ONLINE: Putin a druhá fáze války. Chce most až k Moldavsku a totálně odříznout Ukrajinu od moře

ONLINE: Rusové dál ostřelují východ Ukrajiny. A evakuační koridory se dnes neotevřou

ONLINE: Rusové ignorují Putinův rozkaz, na Mariupol dál padají bomby. Spojenci vyzbrojují Ukrajinu ve velkém

ONLINE: Tvrdé boje o poslední „pevnost“ v Mariupolu, z trosek tahají mrtvé. A Putin vypne plyn?

Peklo v Mariupolu: Rusové útočí na kryt v ocelárnách Azovstal, bombardovali i nemocnici

Bezpečnostní expert pro Blesk: Putinova armáda selhává. Je to žalostný výkon

ONLINE: Rusové útočí na ocelárnu v Mariupolu, kde jsou i děti. A 1000 obětí kolem Kyjeva

ONLINE: Mariupol padne za hodiny až dny, přiznal ukrajinský velitel. V troskách jsou mrtví

Mariupol: Tvrdé boje! Rusové pronikli do areálu oceláren Azovstal, spojení s obránci utichlo

ONLINE: Ukrajina klid nehlásí. Ruské jednotky se seskupují v Záporoží

ONLINE: Putin na návštěvě v Bělorusku. A Rusové útočí u Bachmutu a na severu fronty

Putin v Moskvě obviňoval Západ, na přehlídku vyslal jediný tank?! Rusové dál útočí na Ukrajinu

ONLINE: Luhanské město Rubižne ve spárech Rusů? Zelenskyj nabízí výměnu zajatců za civilisty

ONLINE: Mariupol už plně ovládá Rusko, tvrdí Šojgu. Zelenskyj přiznal těžkou situaci

V krytu v mariupolské ocelárně se skrývá i dívenka Alisa: Rusové chtějí areál srovnat se zemí

Lékař operuje přímo v ocelárnách Azovstal: Podmínky na místě jsou otřesné, lidem hnijí rány

Mariupol: Tvrdé boje! Rusové pronikli do areálu oceláren Azovstal, Ukrajinci odhalili zrádce

ONLINE: Tvrdý útok na Mariupol, Rusové mají pod kontrolou Kreminnu. A Putin vypne plyn?

ONLINE: Mariupol v obklíčení Rusů, obránci dál bojují. Evakuace civilistů nejsou možné

ONLINE: Přešli jsme do protiútoku, hlásí Ukrajina. A masivní ruské bombardování u Záporoží

Mariupol: Tvrdé boje! Rusové pronikli do areálu oceláren Azovstal, spojení s obránci obnoveno

ONLINE: Putin po útoku na most slíbil odvetu. Rusové znovu vytáhli na Kupjansk

ONLINE: Donbas po ruských útocích vypadá jako peklo, řekl Zelenskyj. A Azovstal opustili další obránci

ONLINE: Rusové ostřelují ocelárnu v Mariupolu. A líté boje u Izjumu a na východě Ukrajiny

ONLINE: Putin se*e na sankce, vzkazuje ruský diplomat. A další varování pro Čechy na Ukrajině

ONLINE: Putin se*e na sankce, vzkazuje ruský diplomat. A na Ukrajinu míří primátor Hřib

ONLINE: Putin se*e na sankce, vzkazuje ruský diplomat. A Ukrajina se snaží zachránit leteckou dopravu

ONLINE: V Izjumu našli 44 mrtvých Ukrajinců. A Donbas nemusí Putinovi stačit, varují USA

ONLINE: Rusové mluví o použití laserové zbraně na Ukrajině. Azovstal opustili další obránci

Peklo v Mariupolu: Rusové zničili kryt v ocelárnách Azovstal, bombardovali i nemocnici

ONLINE: Těla zabitých obránců Azovstalu se vrací do Kyjeva. A Rusové ovládli Svatohirsk

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy