Deštivé počasí končí: V půlce týdne se vrátí léto a o víkendu tropické teploty. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2022 (05:20)     Sekcia bulvár

Česko má za sebou nejdeštivější víkend letošních prázdnin. A s vydatnými srážkami na východě našeho území musíme počítat až do úterní půlnoci. Do té doby se budou srážkové úhrny pohybovat až kolem 60 mm za 24 hodin. V reakci na vydatné srážky bude docházet ke zvedání hladin řek. Letní počasí se k nám bude vracet od středy a konec týdne přinese i tropické teploty. Z výrazně podprůměrných teplot se tak na konci týdne opět vrátíme do léta. I nadále ale musíme počítat s lokálními přeháňkami nebo bouřkami. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Chladná rána a mrazíky v Česku! O víkendu až 22 °C, pak přijde sešup. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.10.2021 (11:01)     Sekcia bulvar

Páteční ráno v Česku bylo tím nejchladnějším z celého týdne. Teploty se místy pohybovaly i pod bodem mrazu. O víkendu se však vrátít babí léto a naměříme až 22 °C. Poté však následuje teplotní sešup a do Česka se vrátí i deštivé počasí.

 

Tropy se vrátí, Česko sežehne až 35 °C. A můžeme čekat tuhou zimu? Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.08.2022 (05:00)     Sekcia bulvar

Po citelném ochlazení na víkend, půjdou ve druhém srpnovém týdnu teploty opět rychle nahoru a od čtvrtka budeme skloňovat tropické teploty, o víkendu se zřejmě nejvyšší odpolední teploty budou zastavovat až na super tropických hodnotách 35 °C. K teplotám na koupání se přidá jen malá oblačnost – převládat bude jasno až polojasno. Jen při přechodně zvětšené oblačnosti se mohou vyskytnout přeháňky nebo bouřky. Ale i druhá polovina srpna přinese převážně suchý a teplý průběh počasí – teploty budou převážně tropické. Léto tak v Česku rozhodně nekončí. A jaká bude zima?

 

Česko čekají nejnižší teploty z celého července i déšť, sledujte radar Blesku. Kdy se vrátí léto?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.07.2022 (05:09)     Sekcia bulvar

Víkend bude ve znamení chladného severozápadního proudění, které pustí nejvyšší odpolední teploty jen lehce přes 20 °C. Také rána budou studená – místy budou teplota klesat pod 10 °C.  Místy musíme počítat s přeháňkami, po ránu se budou místy tvořit mlhy. Podprůměrné teploty vydrží jen do počátku příštího týdne – po té půjdou rychle nahoru a to díky teplému jihozápadnímu proudění. Tropické počasí se v plné síle vrátí už příští víkend. Tento víkend přinese ideální počasí na houby – pozor jen na vysokou aktivitu klíšťat i komárů.

 

Víkend přinese letní teploty a bouřky. Pak přijdou tropy až 31°C, sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.06.2023 (05:10)     Sekcia bulvar

Počasí konečně začne připomínat léto. V tomto týdnu panují na našem území studená rána – teploty v mrazových kotlinách klesají pod bod mrazu, ale i v nížinách se většinou pohybují pod 10 °C. To se ale po víkendu rychle změní. Už o víkendu odpolední teploty budou dosahovat na letní hodnoty, ranní minima budou stále místy pod 10 °C. A další nárůst teplot přinese hned počátek příštího týdne. Ten pocítíme nejen v odpoledních maximech, ale i v ranních minimech. Naměříme první tropické dny, ale i tropické noci, kdy nejnižší ranní teploty nebudou klesat pod 20 °C. Od úterý ale musíme počítat i s bouřkami, které mohou být ojediněle silné, tj. doprovázené nebezpečnými meteorologickými jevy. Z víkendu bude méně oblačnosti i srážek v neděli.

 

Tropy se vrátí, Česko sežehne až 35 °C, sledujte radar Blesku. Hrozí nové požáry, varují meteorologové

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.08.2022 (11:40)     Sekcia bulvar

Po citelném ochlazení na víkend půjdou ve druhém srpnovém týdnu teploty opět rychle nahoru a od čtvrtka budeme skloňovat tropické teploty, o víkendu se zřejmě nejvyšší odpolední teploty budou zastavovat až na super tropických hodnotách 35 °C. K teplotám na koupání se přidá jen malá oblačnost – převládat bude jasno až polojasno. Jen při přechodně zvětšené oblačnosti se mohou vyskytnout přeháňky nebo bouřky. Ale i druhá polovina srpna přinese převážně suchý a teplý průběh počasí – teploty budou převážně tropické. Léto tak v Česku rozhodně nekončí. A jaká bude zima?

 

Léto se vrací v plné síle: Přijdou tropy s teplotami okolo 38 °C. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.07.2022 (05:18)     Sekcia bulvar

Po teplotně podprůměrných dnech na konci minulého týdne, kdy průměrné denní teploty odpovídaly polovině září, se do Česka vrací léto v plné síle – už v úterý budeme skloňovat letní teploty, od středy tropické. Studené severozápadní proudění bude v úterý ustávat a na konci týdne ho vystřídá velmi teplé jihozápadní proudění, které slibuje nejen příští tropický víkend, ale také tropické noci, tj. nejnižší ranní teploty nebudou ojediněle klesat pod 20 °C.

 

Teploty jako na houpačce: O víkendu 16 °C, ale pak se vrátí sněžení. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.03.2024 (05:50)     Sekcia bulvar

Střídání mrazů a jarních teplot, takový je výhled počasí v následujících dnech. Druhý březnový víkend přinese relativně příjemné teploty – budou stoupat v neděli až ke 16 °C. Přechodně k nám pronikne teplejší vzduch od jihu, ale počátkem příštího týdne ho bude střídat chladnější vzduch. A tak se k nám v příštím týdnu vrátí sněžení od vyšších poloh a v ranních minimech mohou teploty klesat i pod bod mrazu. Po extrémně teplotně nadprůměrném únoru se tak do Česka začne vracet typické počasí pro tuto roční dobu. Příští týden bude více oblačnosti i srážek a proměnlivost oblačnosti bude připomínat duben. Sledujte příchod sněhu na radaru Blesku. 

 

Teploty jako na houpačce: Ráno až -8 °C, o víkendu 16 °C, vrátí se i sněžení. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.03.2024 (06:40)     Sekcia bulvar

Střídání mrazů a jarních teplot, takový je výhled počasí v následujících dnech. Druhý březnový víkend přinese relativně příjemné teploty – budou stoupat v neděli až ke 16 °C. Přechodně k nám pronikne teplejší vzduch od jihu, ale počátkem příštího týdne ho bude střídat chladnější vzduch. A tak se k nám v příštím týdnu vrátí sněžení od vyšších poloh a v ranních minimech mohou teploty klesat i pod bod mrazu. Po extrémně teplotně nadprůměrném únoru se tak do Česka začne vracet typické počasí pro tuto roční dobu. Příští týden bude více oblačnosti i srážek a proměnlivost oblačnosti bude připomínat duben. Sledujte příchod sněhu na radaru Blesku. 

 

Opět hrozí silné bouřky, padla nová výstraha! O víkendu bude až 34 °C, sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.08.2023 (12:25)     Sekcia bulvar

Tropické teploty mají zelenou – máme před sebou nejteplejší srpnový víkend – nejvyšší odpolední teploty budou stoupat až na 34 °C a tropické teploty budeme skloňovat i během příštího pracovního týdne. K tropickým dnům se přidají i tropické noci – ojediněle teploty nebudou klesat pod 20 °C. Ojediněle silné bouřky, doprovázené přívalovým deštěm o intenzitě kolem 30 mm, se budou vyskytovat ještě v pátek, o víkendu bude bouřit pouze ojediněle. Od pondělí bude, díky oblasti vysokého tlaku vzduchu, jasno až polojasno a denní délka slunečního svitu se bude pohybovat až kolem 12 hodin. Bouřky se přidají až koncem pracovního týdne.  

 

O víkendu přijdou tropy. Příští týden pak opět udeří bouřky. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.07.2023 (05:00)     Sekcia bulvar

Letní počasí začne od víkendu „nabírat na síle“. Díky velmi teplému vzduchu od jihu půjdou teploty rychle nahoru – už v neděli budeme atakovat 35 °C. Zatímco víkendové počasí bude slunečné a stabilní, od pondělí počasí u nás začne ovlivňovat vlnící se studená fronta – k vysokým teplotám se tak přidají místy bouřky. Uklidnění počasí a mírné ochlazení přinese až konec pracovního týdne. Mnoho teplotních rekordů padat nebude – také v roce 2010 bylo v tomto období v maximech i přes 36 °C. Tropické teploty budou zátěžové pro náš organismus. Jak se při extrémně vysokých teplotách chovat?

Slunečné a suché počasí v Česku: Teploty vyšplhají až k 30 °C, sledujte radar Blesku

Z chladu rovnou do tropů: Víkend přinese až 33 °C. Porostou houby, sledujte radar Blesku

V novém týdnu se zahřejeme: Naměříme 20 °C. Přijdou i přeháňky, sledujte radar Blesku

Déšť přál houbám. Dnes bude až 29 °C, o víkendu až 33 °C, sledujte radar Blesku

Houbám se po dešti zablýsklo na lepší časy. O víkendu bude až 33 °C, sledujte radar Blesku

Počasí na víkend: Zataženo, déšť i bouřky. Do Česka se vrátí i sníh, sledujte radar Blesku

Počasí v Praze: V pondělí to bude na svetr, koncem týdne se vrátí tropy

Nadprůměrné teplo v Česku: Bude až 10 stupňů. A dočkáme se bílých Vánoc? Sledujte radar Blesku

Víkendová předpověď: Teploty jen kolem 15 °C a lijáky, sledujte radar Blesku. Kdy se vrátí léto?

Čeká nás nejteplejší srpnový víkend. Bude až 34 °C, ojediněle hrozí bouřky, sledujte radar Blesku

Opět hrozí bouřky! Čeká nás nejteplejší srpnový víkend, bude až 34 °C, sledujte radar Blesku

Do Česka se vrací léto, o víkendu naměříme až 28 °C. Přijdou i bouřky, sledujte radar Blesku

Počasí čeká zlom: Po trablích s mrazem se vrátí letní teploty, bude až 25 °C. Sledujte radar Blesku

Bláznivé skoky v Česku: Na Šumavě byl mráz -10 °C, oteplí se na 20 °C. Sledujte radar Blesku

Teploty porostou k 21 °C, po přeháňkách se o slovo přihlásí jaro. Sledujte radar Blesku

Po mrazu se do Česka vrátí tropy. Naměříme až 30 °C, sledujte radar Blesku

Do Česka se vrátí babí léto, o víkendu bude až 22 °C. Pak přijde sešup i déšť, sledujte radar Blesku

Počasí v Česku: Znovu dorazí déšť a ochladí se. Vytáhneme už svetry? Sledujte radar Blesku

Počasí na nový týden: Ochladí se, přijdou i mrazíky až -5 °C a mlhy. Sledujte radar Blesku

Počasí na víkend: Tropických 31 °C utnou silné bouřky. Hrozí i kroupy, sledujte radar Blesku

Ze zimy zpátky do jara: V Česku se oteplí na 20 °C. A co čarodějnice? Sledujte radar Blesku

Letní teploty v Česku vydrží, bude až 23 °C. Počasí přeje houbám, sledujte radar Blesku

Počasí na konec července: Tropy pokračují! Přijdou i silné bouřky, sledujte radar Blesku

Jarní počasí na Silvestra a Nový rok: Teploty vylezou až na 15 °C! Sledujte radar Blesku

Počasí na houpačce: Ochladí se a hrozí sněžení, sledujte radar Blesku. Kdy opět vykoukne slunce?

Čeká nás teplo, až 27 °C a sluníčko. Bouřky a přeháňky se vrátí na konci týdne, sledujte radar Blesku

Jaký bude víkend? Teploty klesnou, do Česka se vrátí bouřky a hrozí vydatné srážky. Sledujte radar Blesku

Po chladných ránech vydrží v Česku letní teploty, bude až 23 °C. Počasí přeje houbám, sledujte radar Blesku

Bouřky spláchly východ Čech, sledujte radar Blesku. A čeká nás tropický týden. Bude až 34 °C

Bouřky spláchly východ Česka, sledujte radar Blesku. A čeká nás tropický týden. Bude hic 34 °C

Bouřky spláchly východ Česka, sledujte radar Blesku. A čeká nás tropický týden. Bude až 34 °C

Po tropické noci dorazily do Česka bouřky, sledujte radar Blesku. Teploty přesáhly i 36 °C!

Inverze v Česku: Mlha a chladno v Praze, na východě teploty porostou až k 17 °C. Sledujte radar Blesku

Start astronomického léta přinese tropy i bouřky, sledujte radar Blesku. A jak bude o prázdninách?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy