Zvrat v povolebním vyjednávání v Praze! Rýsuje se koalice Pirátů, Spolu a STAN. Praha sobě šla z kola ven

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.01.2023 (22:08)     Sekcia bulvár

Představitelé pražského Spolu, Pirátů a STAN v pondělí v noci oznámili, že vyjednávání o koalici na vládním půdorysu v hlavním městě pokročila. Věří, že nové vedení Prahy zastupitelé zvolí 16. února. Strany ještě budou dolaďovat detaily spolupráce. Cestu k případné dohodě otevřelo vystoupení Pirátů z Aliance stability, kterou uzavřeli s Prahou Sobě (PS). Novinářům to po jednání řekli zástupci stran. Praha Sobě v prohlášení uvedla, že rozhodnutí Pirátů respektuje, ale nepovažuje vznik koalice za dobrý pro město. Vyjednávání o novém vedení hlavního města trvá čtyři měsíce, které uplynuly od komunálních voleb. Volby v Praze vyhrálo Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL) před ANO a Piráty. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Zvrat v povolebním vyjednávání v Praze! Praha Sobě šla z kola ven, rýsuje se koalice Spolu a STAN

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.01.2023 (22:08)     Sekcia bulvar

Představitelé pražského Spolu, Pirátů a STAN v pondělí v noci oznámili, že vyjednávání o koalici na vládním půdorysu v hlavním městě pokročila. Věří, že nové vedení Prahy zastupitelé zvolí 16. února. Strany ještě budou dolaďovat detaily spolupráce. Cestu k případné dohodě otevřelo vystoupení Pirátů z Aliance stability, kterou uzavřeli s Prahou Sobě (PS). Novinářům to po jednání řekli zástupci stran. Praha Sobě v prohlášení uvedla, že rozhodnutí Pirátů respektuje, ale nepovažuje vznik koalice za dobrý pro město. Vyjednávání o novém vedení hlavního města trvá čtyři měsíce, které uplynuly od komunálních voleb. Volby v Praze vyhrálo Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL) před ANO a Piráty.

 

Zvrat v povolebním vyjednávání v Praze! Piráti šli z cesty, rýsuje se koalice se Spolu a STAN

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.01.2023 (22:08)     Sekcia bulvar

Představitelé pražského Spolu, Pirátů a STAN v pondělí v noci oznámili, že vyjednávání o koalici na vládním půdorysu v hlavním městě pokročila. Věří, že nové vedení Prahy zastupitelé zvolí 16. února. Strany ještě budou dolaďovat detaily spolupráce. Cestu k případné dohodě otevřelo vystoupení Pirátů z Aliance stability, kterou uzavřeli s Prahou Sobě (PS). Novinářům to po jednání řekli zástupci stran. Praha Sobě v prohlášení uvedla, že rozhodnutí Pirátů respektuje, ale nepovažuje vznik koalice za dobrý pro město. Vyjednávání o novém vedení hlavního města trvá čtyři měsíce, které uplynuly od komunálních voleb. Volby v Praze vyhrálo Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL) před ANO a Piráty.

 

Koalice Spolu přerušila jednání s Prahou Sobě. Počká na vyjádření STAN a Pirátů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.10.2022 (10:17)     Sekcia bulvar

Koalice Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL) v Praze přeruší povolební vyjednávání s hnutím Praha Sobě. Důvodem je, že Spolu dala v sobotu Pirátům a STAN návrh vytvoření většinové koalice v hlavním městě. S Prahou Sobě nebude Spolu jednat do doby, než skončí jednání s Piráty a STAN, sdělila mluvčí pražské ODS Lenka Mottlová. Ve volbách v Praze vyhrála koalice Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL) před druhým hnutím ANO a třetími Piráty.

 

Zvrat v povolebním vyjednávání v Praze? Piráti si plácli s Praha Sobě: V jednání budou postupovat spolu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.10.2022 (17:22)     Sekcia bulvar

Pražští Piráti a Praha Sobě uzavřeli Alianci pro stabilitu a v povolebních vyjednáváních budou postupovat výhradně spolu. Důvodem je dosavadní pomalost povolebních vyjednávání. Novinářům to řekli primátor Zdeněk Hřib (Piráti) a starosta Prahy 7 Jan Čižinský (Praha Sobě). Piráti a Praha Sobě mají v 65členném městském zastupitelstvu 24 hlasů. Ve volbách v Praze vyhrála koalice Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL) před druhým ANO a třetími Piráty. 

 

Praha Sobě, Piráti a STAN vyzvou Spolu ke společnému jednání. Personální otázky se neřešily

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.10.2022 (18:22)     Sekcia bulvar

Zástupci Prahy Sobě, Pirátů a STAN se na dnešním povolebním jednání domluvili na tom, že vyzvou koalici Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL) ke společnému jednání všech zmíněných stran. Zároveň na jednání diskutovali o programu jednotlivých stran. Novinářům to dnes řekli lídr Prahy Sobě a starosta Prahy 7 Jan Čižinský, zastupitelka a členka vyjednávacího týmu Pirátů Jana Komrsková (Piráti) a poslanec a vyjednávač STAN Jan Lacina. Povolební vyjednávání začala již po sečtení všech hlasů minulý víkend, kdy vítězná koalice Spolu uvedla, že je pro ni prioritou sestavit koalici na vládním půdorysu, tedy se STAN a Piráty. Volby v Praze vyhrála Spolu před ANO a Piráty.

 

V Praze 1 se rýsuje koalice Prahy 1 Sobě, My, co tady žijeme a Pirátů. Ti se na poslední chvíli cukají

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.10.2022 (10:43)     Sekcia bulvar

V Praze 1 podepsali memorandum o koaliční spolupráci zástupci Prahy 1 Sobě, My, co tady žijeme (STAN, KDU-ČSL, Iniciativa občanů) a klub Pirátů zřejmě bez lídra Davida Bodečka. ČTK to sdělil lídr Prahy 1 Sobě Pavel Čižinský. Memorandum zahrnuje sedm principů spolupráce, které mají vést k vyšší transparentnosti rozhodování. Šlo o zvrat v dosavadních jednáních, další zvrat nastal následovně. Pirátští zastupitelé v Praze 1 totiž považují za neplatné memorandum o přípravě koalice, které v úterý podepsala předsedkyně jejich místní buňky Olga Sklenářová. Proti rozhodnutí se postavil volební lídr Pirátů David Bodeček.

 

V Praze 1 se rýsuje koalice Prahy 1 Sobě, My, co tady žijeme a Pirátů. Podepsali memorandum o spolupráci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.10.2022 (20:25)     Sekcia bulvar

V Praze 1 dnes podepsali memorandum o koaliční spolupráci zástupci Prahy 1 Sobě, My, co tady žijeme (STAN, KDU-ČSL, Iniciativa občanů) a klub Pirátů zřejmě bez lídra Davida Bodečka. ČTK to sdělil lídr Prahy 1 Sobě Pavel Čižinský. Memorandum zahrnuje sedm principů spolupráce, které mají vést k vyšší transparentnosti rozhodování. Jde o zvrat v dosavadních jednáních, dosud se jako pravděpodobná rýsovala spolupráce ODS, Pirátů, TOP 09 a uskupení Rezidenti 1 a Naše Praha 1 (ANO).

 

Vznik pražské koalice v nedohlednu. Spolu odmítá vládnout s Prahou Sobě, Piráti na alianci trvají

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.10.2022 (17:03)     Sekcia bulvar

Vznik koalice v Praze se ani po dnešním jednání Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL), Pirátů a STAN nepřiblížil. Spolu nadále odmítá přibrat do možné koalice také hnutí Praha Sobě. Naopak Piráti na přítomnosti hnutí trvají, když s ním v minulém týdnu uzavřeli Alianci stability a v jednáních chtějí postupovat výhradně společně. Novinářům to dnes řekli zástupci Spolu a Pirátů. Spolu bude nadále jednat o programu se STAN a podle svých zástupců stále nechává otevřené dveře pro Piráty, kdyby se rozhodli z aliance s Prahou Sobě vystoupit. Volby v Praze vyhrála koalice Spolu před druhým hnutím ANO a třetími Piráty.

 

Povolební přetahování v Praze: Spolu a STAN v Praze se opět shodly, pozvaní Piráti se jednání nezúčastnili

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.10.2022 (21:39)     Sekcia bulvar

Zástupci pražského Spolu (ODS, TOP 09, KDU-ČSL) a STAN se ve středu znovu shodli na programových otázkách případné pražské koalice. Schůzky se nezúčastnili představitelé Pirátů. Koalice Spolu je pozvala na pokračování jednání ve čtvrtek dopoledne. Novinářům to ve středu řekl člen vyjednávacího týmu Spolu Zdeněk Zajíček (ODS). Dodal, že pozvánka platí pouze pro Piráty, nikoliv pro Prahu Sobě, se kterou Piráti uzavřeli dohodu o společném vyjednávání.

 

Další kolo povolebních námluv v Praze. U Pirátů, Spolu a STAN vzniknou nové jednací týmy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.11.2022 (17:25)     Sekcia bulvar

Zástupci pražského Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL), Pirátů a STAN na dnešním povolebním jednání diskutovali o programových bodech, koaličním uspořádání a případném rozdělení gescí v městské radě. Vznikly tři týmy, které se tím budou zabývat. Koalice ale v tuto chvíli předjednána není. Novinářům to řekli předseda zastupitelů Spolu Zdeněk Zajíček (ODS), předsedkyně zastupitelů STAN Kateřina Arnotová a za Piráty zastupitelka Jana Komrsková. Povolební jednání začala hned po volbách, dosud však nepřinesla žádnou dohodu. Volby v Praze vyhrálo Spolu před ANO a Piráty.

Povede Prahu koalice na vládním půdorysu? Piráti si dávají na čas. „Ano“ či „ne“, rozetnou hlasováním

Zvrat v Praze 1: Koalice bez Hejmy i Čižinského?! Piráti schválili spolupráci s ODS, TOP 09, ANO a Rezidenty 1

Zvrat v koalici v Praze 1: Piráti schválili koalici s ODS, TOP 09, ANO a Rezidenty 1

Piráti a Praha Sobě svou alianci nezruší. Povolební vyjednávání stále pokračují

Zvrat v povolebním vyjednávání v Praze? ANO vyzvalo Piráty a STAN k jednání o programové shodě

V Praze 5 těsně vyhrála Praha 5 Sobě: Chce vládnout s Piráty a SEN 21. Kdo bude nový starosta?

Povolební tahanice v Praze! Piráti si diktují: Se Spolu budeme jednat jen při zapojení Prahy Sobě

Tornádo a silné bouřky smetly i kampaň. Koalice Pirátů se STAN i Spolu boj voliče pozdrží

Praha sobě nechce v hlavním městě do opozice. S Piráty vybízí ke koalici Spolu a chtějí, aby se uskromnilo

Pokračování povolebního vyjednávání v Praze: Spolu, Piráti a STAN ladí koaliční smlouvu

Zlom ve vyjednávání v Praze: Spolu nabídne Pirátům a STAN většinu v radě. Pospíšil radním pro kulturu?

Vládní půdorys spolupráce: Spolu nabízí koalici Pirátům a STAN, Prahu sobě vynechali

Velký přehled: Kdo může vládnout u vás a kde přijde „zemětřesení“? Piráti a Spolu se v Praze neshodli

Velký přehled: ANO si ve Zlíně pláclo s ODS, Piráty a lidovci. Co další krajská města?

My, co tady žijeme, chceme žít i nadále. STAN s Lidovci půjdou do voleb v Praze 1 opět spolu

Spolu v Praze odstavilo Hřiba: S Piráty už jednat nebudeme! Začne řešit podporu menšinové rady

Piráti a Praha Sobě chtějí v Praze koalici se Spolu. Nabízejí jim primátora i pět míst v radě

Spolu v Praze trvá na vytvoření koalice na vládním půdorysu: Piráti si kladou podmínky

Vyjednávání na magistrátu spěje do finiše: Pod koaliční smlouvou Pirátů, STAN a Spolu schází jen podpisy

Velký přehled: ANO a Spolu si plácly v Ostravě, povládne dál Macura. Co další krajská města?

Volby v Praze: Politický boj svede současný a bývalý primátor

Velký přehled: ANO a Spolu si plácly v Ostravě, dohodly se i v Karlových Varech. Co další města?

Hejma končí v čele Prahy 1, střídá ho Terezie Radoměřská (TOP 09). Vznik koalice podpořili i rozhádaní Piráti

Druhé kolo povolebního vyjednávání v Praze: Spolu a STAN mají zájem vytvořit koalici

Volby v Praze: Politický boj svede mimo jiné i současný a bývalý primátor

Velký přehled: V Liberci žádná změna, povládne trojkoalice a ANO. Co další krajská města?

Spolu a Piráti po volbách v Praze řeší: „Kdo bude primátor? Nikdo trestně stíhaný ve vedení města!"

Piráti a Praha Sobě zatím táhnou za jeden provaz: Aliance trvá, vyjednávat budou společně

Jednání o pražské koalici: Spolu se sešli s Piráty. Neshody ohledně primátora!

Povolební vyjednávání v Praze 6: Koaliční smlouvu podepsaly ODS s KDU-ČSL, STAN

Jednání o pražské koalici: Klub Spolu se sešel s Piráty a STAN. Jak to dopadlo?

Boje o ovládnutí Prahy: Hnutí STAN vyzvalo Piráty a Spolu k trojstrannému jednání

Zvrat v Praze? ANO vyzvalo Piráty a STAN k jednání o programu, strany se nebrání

Praha bude mít „konečně” nové vedení! Po STAN schválili vstup do magistrátní koalice v on-line hlasování i Piráti

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy