Sněmovní nekonečný příběh: Noční maraton, hádky o mikrospánek a letmé polibky i neúspěchy opozice

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.03.2023 (07:07)     Sekcia bulvár

S krátkými přestávkami na spánek se poslanci vládní koalice snaží již od úterního poledne protlačit Sněmovnou zákon snižující valorizaci penzí. Nepolevuje však ani odhodlání opozice tomu zabánit. A to zřejmě za každou cenu. Jenže ve čtvrtek přišla pro opozici nečekaná věc - návrh ANO totiž podpořili poslanci pětikoalice. Jeho předkladatel Patrik Nacher (ANO) se nestačil divit a nebyl sám. Vedlo to k odhlasování jednání ve zrychleném režimu. A dalším nepříjemnostem pro opozici, která v pátek ráno neúspěšně navrhovala po dalším nočním maratonu odročení debaty. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Sněmovní nekonečný příběh: Hádky o důchody? Nepříjemnosti pro opozice

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.03.2023 (05:00)     Sekcia bulvar

S krátkými přestávkami na spánek se poslanci vládní koalice snaží již od úterního poledne protlačit Sněmovnou zákon snižující valorizaci penzí. Nepolevuje však ani odhodlání opozice tomu zabánit. A to zřejmě za každou cenu. Jenže ve čtvrtek přišla pro opozici nečekaná věc - návrh ANO totiž podpořili poslanci pětikoalice. Jeho předkladatel Patrik Nacher (ANO) se nestačil divit a nebyl sám. Vedlo to k odhlasování jednání ve zrychleném režimu. A dalším nepříjemnostem pro opozici.

 

Sněmovní maraton kvůli důchodům: Havlíček tasil lečo a „idioty“. A hádky o mikrospánek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.03.2023 (09:36)     Sekcia bulvar

S krátkými přestávkami na spánek se poslanci vládní koalice snaží již od úterního poledne protlačit Sněmovnou zákon snižující valorizaci penzí. Nepolevuje však ani odhodlání opozice tomu zabánit. A to zřejmě za každou cenu. Jenže ve čtvrtek přišla pro opozici nečekaná věc – návrh ANO totiž podpořili poslanci pětikoalice. Jeho předkladatel Patrik Nacher (ANO) se nestačil divit a nebyl sám. Vedlo to k odhlasování jednání ve zrychleném režimu. A dalším nepříjemnostem pro opozici, která v pátek ráno neúspěšně navrhovala po dalším nočním maratonu odročení debaty.

 

Hádky a obstrukce ve sněmovní džungli: Po noční pauze se přou poslanci od rána dál, spory přeruší?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.03.2023 (07:37)     Sekcia bulvar

V Poslanecké sněmovně v úterý začala mimořádná schůze k návrhu na omezení mimořádné červnové valorizace důchodů. A stále ještě neskončila. Již předem se očekávalo, že téma, které v poslancích probouzí silné emoce, vyvolá dlouhé obstrukce ze strany opozice. Po čtyřhodinové noční přestávce se i ve středu rozjelo jednání o stvrzení stavu legislativní nouze. Ke slovu se do debaty dostal v 6:03 první poslanec bez přednostního řečnického práva, kterým byl Radek Koten z klubu SPD. Dnes se očekává, že Sněmovna dopoledne přeruší své jednání, aby mohly zasednout sněmovní výbory, které na dnešek svolaly své schůze.

 

Sněmovní maraton kvůli důchodům: Havlíček tasil lečo a „idioty“. Hádky o mikrospánek a jednání o víkendu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.03.2023 (16:00)     Sekcia bulvar

S krátkými přestávkami na spánek se poslanci vládní koalice snaží již od úterního poledne protlačit Sněmovnou zákon snižující valorizaci penzí. Nepolevuje však ani odhodlání opozice tomu zabánit. A to zřejmě za každou cenu. Jenže ve čtvrtek přišla pro opozici nečekaná věc – návrh ANO totiž podpořili poslanci pětikoalice. Jeho předkladatel Patrik Nacher (ANO) se nestačil divit a nebyl sám. Vedlo to k odhlasování jednání ve zrychleném režimu. A dalším nepříjemnostem pro opozici, která v pátek ráno neúspěšně navrhovala po dalším nočním maratonu odročení debaty. Další hádka proběhla odpoledne, kdy byly rušeny schůze a navazovaly na ně další, což není zcela v souladu v řádem. Sněmovna se v nejbližší době částečně vypořádá s dvojící mimořádných schůzí, které vyvolalo ANO k dostupnosti léků a k platům vrcholných politiků.

 

ONLINE: Noční maraton a velmi ostré hádky ve Sněmovně! Fialovi i Babišovi přáli k narozeninám

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.09.2022 (00:24)     Sekcia bulvar

Na čtvrtek 1. září si poslanci naplánovali hlasování o vyslovení nedůvěry vládě. Premiér Petr Fiala (ODS), slavící právě 1. září své 58. narozeniny, míní, že Andreji Babišovi (ANO) a spol. jde o rozvrat, expremiér Babiš pro změnu mluvil o vládě národní katastrofy a jejích lžích. Od poslanců ANO to schytal mj. kvůli drahým energiím a údajné nečinnosti vlády ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela (za ANO). Když se sněmovní maraton protáhl přes půlnoc, dočkal se narozeninového přání i Babiš, slavící 2. září pro změnu 68. narozeniny. Dění ve Sněmovně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Ostré hádky a maraton ve Sněmovně! Fialova vláda uhájila po 22 hodinách důvěru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.09.2022 (11:23)     Sekcia bulvar

Opozice podle očekávání neuspěla s návrhem na vyslovení nedůvěry vládě premiéra Petra Fialy (ODS). Poslanci jednali nepřetržitě 22 hodin. Pro vyslovení nedůvěry vládě hlasovalo 84 přítomných poslanců opozice. Nutných bylo 101 hlasů. Proti nedůvěře se vyslovilo 100 poslanců koalice. Fiala, který slavil 1. září 58. narozeniny, míní, že Andreji Babišovi (ANO) a spol. jde o rozvrat, expremiér pro změnu mluvil o vládě národní katastrofy. Od poslanců ANO to schytal mj. kvůli drahým energiím a údajné nečinnosti vlády ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela (za ANO). Když se sněmovní maraton protáhl přes půlnoc, dočkal se narozeninového přání i Babiš, slavící v pátek 2. září pro změnu 68. narozeniny. Na výtky, že chyběl řadu hodin v sále, reagovala Alena Schillerová (ANO) slovy, že slaví narozeniny u televize. Do Sněmovny se vrátil až v pátek ráno. Blesk Zprávy sledovaly dění ve Sněmovně v podrobném online přenosu.

 

Oživí Nekonečný příběh! Bude z něj seriál?

Zdroj Zdroj: ahaonline.cz     22.03.2024 (05:00)     Sekcia bulvar

Hollywoodská produkce se rozhodla znovu oživit fantasy román Nekonečný příběh německého spisovatele Michaela Endeho (†65). Kniha vyšla v němčině v roce 1979, o čtyři roky později také v angličtině a o rok později už se z příběhu stal naprostý filmový trhák.

 

ONLINE: Ostré hádky a únavný noční maraton ve Sněmovně! Po Fialovi přáli k narozeninám i Babišovi

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.09.2022 (03:41)     Sekcia bulvar

Na čtvrtek 1. září si poslanci naplánovali debatu k návrhu na vyslovení nedůvěry vládě. Premiér Petr Fiala (ODS), slavící právě 1. září své 58. narozeniny, míní, že Andreji Babišovi (ANO) a spol. jde o rozvrat, expremiér Babiš pro změnu mluvil o vládě národní katastrofy a jejích lžích. Od poslanců ANO to schytal mj. kvůli drahým energiím a údajné nečinnosti vlády ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela (za ANO). Když se sněmovní maraton protáhl přes půlnoc, dočkal se narozeninového přání i Babiš, slavící v pátek 2. září pro změnu 68. narozeniny. S pokračujícím maratonem přitom byla stále patrnější únava řady aktérů sněmovního handrkování. K samotnému hlasování o nedůvěře by se mohli poslanci dostat v průběhu pátku. Dění ve Sněmovně sledujeme na Blesk.cz online.

 

Zraněný Átrej, bezzubá Císařovna a soud s autorem knižní předlohy: Mrkněte, co jste o filmu Nekonečný příběh nevěděli

Zdroj Zdroj: super.cz     01.01.2021 (06:00)     Sekcia bulvar

Nekonečný příběh patří k nejkouzelnějším pohádkám 80. let. Kdo by zapomněl na Bastiana, Átreje nebo obřího chlupatce Falka? Níže můžete zavzpomínat a podívat se na zajímavosti, které jste o filmu možná nevěděli.

 

ONLINE: Ostré hádky a maraton ve Sněmovně! Fialova vláda uhájila po 22 hodinách důvěru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.09.2022 (11:23)     Sekcia bulvar

Opozice podle očekávání neuspěla s návrhem na vyslovení nedůvěry vládě premiéra Petra Fialy (ODS). Poslanci jednali nepřetržitě 22 hodin. Fiala, který slavil 1. září 58. narozeniny, míní, že Andreji Babišovi (ANO) a spol. jde o rozvrat, expremiér pro změnu mluvil o vládě národní katastrofy. Od poslanců ANO to schytal mj. kvůli drahým energiím a údajné nečinnosti vlády ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela (za ANO). Když se sněmovní maraton protáhl přes půlnoc, dočkal se narozeninového přání i Babiš, slavící v pátek 2. září pro změnu 68. narozeniny. Na výtky, že chyběl řadu hodin v sále, reagovala Alena Schillerová (ANO) slovy, že slaví narozeniny u televize. Do Sněmovny se vrátil až v pátek ráno. Dění ve Sněmovně sledujeme na Blesk.cz online. Dění ve Sněmovně sledujeme na Blesk.cz online.

ONLINE: Ostré hádky a úmorný noční maraton ve Sněmovně! Babiš slaví narozeniny u televize

ONLINE: Ostré hádky noční maraton ve Sněmovně! Babiš se po dlouhých hodinách vrátil „do práce“

ONLINE: Ostré hádky a noční maraton ve Sněmovně! Babiš se po dlouhých hodinách vrátil „do práce“

Politolog: Opozice vyvolala zbytečné jednání, je to jen promyšlená kampaň Babiše

Politolog: Opozice vyvolala zbytečné jednání o nedůvěře. Je to jen promyšlená kampaň Babiše

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Sněmovní maraton pokračuje, Fiala se omluvil za sprosťárnu

Sněmovna opět na noční šichtě: Sněmovna opět na noční šichtě

ONLINE: Noční maraton ve Sněmovně a ostré hádky. Babiš zuřil, Fialovi popřáli k narozeninám

Sněmovní hádky o schodek 375 miliard korun: Fiala zvýšení hájí, opozice zuří kvůli navýšení

Sněmovní maraton kvůli důchodům: Havlíček tasil lečo a „idioty“. Kolaps u pultíku a protest

Hádky o balíček: Kobercový nálet, hrozby soudem i volání po návratu EET. Výbor návrhy opozice smetl

Noční hádky poslanců: Válek slíbil „vyložení karet“, nesmysly o totalitě a obstrukce opozice

Důvěra vládě ONLINE a ŽIVĚ: Sněmovní maraton pokračuje, Babiš útočil a Fiala sprostě klel

Fiala tepe do opozice: Bojujeme s populisty a extremisty. A o škatulatech ve vládě

Sněmovní hádky o lex Babiš: S Babišovou fotkou snad i usíná, šila Schillerová do Piráta Michálka

První český nekonečný seriál Rodinná pouta měl premiéru před 20 lety

„Lži a drzost.“ Ostré hádky o nouzový stav ve Sněmovně kvůli válce i uprchlíkům

„Už tady nefňukejte!“ Poslanci ukončí hádky o volby v cizině. Opozice odešla ze sálu

Hádky o zrušení omezení v počtu náměstků: „Hrozba trafik a tsunami novodobých politruků“

Hádky na pražském zastupitelstvu: „To je zmetek,“ křičel senátor na starostu kvůli Areálu ledových sportů

Skončí noční starosta na dlažbě? Úkol zklidnit centrum za Šterna vyřešil koronavirus

Hádky o korespondenční volbu. Vondráčkovi chybí plenta. Noční jednání nehrozí, poslanci si chtějí užít víkend

Úsporný balíček poprvé ve Sněmovně: Velké grilování vlády za škrty! Čeká poslance noční maraton?

Souboj diváků o novou pohádku O vánoční hvězdě: Upozornili na "chyby" a hádky o Sokola

Právníci: Důchody má v rukou Pavel. A mohla by projít ústavní žaloba? Soud by si dal asi „načas“

Jak přežívají poslanci noční: Polštářek, kafe, křeslo i sdílení umění. A proč měl Válek strach?

Po 30 hodinách se sněmovní boj (trochu) pohnul. „Opozice nám vyhlásila válku,“ říká Rakušan

Hádky o důchody očima ekonomky. Proč dá Fialova vláda méně a co výhrady opozice?

Hádky v polském Sejmu kvůli usnesení k označení Ruska za teroristický stát: Došlo i na potyčku

ŽIVĚ: Hádky o důchody očima ekonomky. Proč dá Fialova vláda méně a co výhrady opozice?

Boj o konsolidační balíček: Velké pokroky poslanci neočekávají. Opozice schvalování brzdí

Boj konsolidační balíček: Velké pokroky poslanci neočekávají. Opozice schvalování brzdí

Nekonečný příběh o rušení EET: Další noc ve Sněmovně?

Znovu zamilovaný Jakub Prachař: Noční líbačka s krásnou herečkou!

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy