Finanční rádce Aha! Jak ušetřit na daních: Co si můžete odečíst?

Zdroj Zdroj: ahaonline.cz     25.03.2023 (05:00)     Sekcia bulvár

Chcete ušetřit na daních? Využijte všechny možnosti odpočtů, které zákon nabízí. Deník Aha! vám poradí, jak snížit základ daně a co vše lze odečíst. Ať už daňové přiznání za rok 2022 odevzdáváte na papíře, nebo elektronicky, zkontrolujte si, jestli zbytečně nepřeplácíte. A letos si dokonce můžete odečíst vyšší částky než vloni. Zvýšila se především sleva na poplatníka (o 3000 Kč) a školkovné (o 1000 Kč). celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Rádce Aha! Jak ušetřit na daních

Zdroj Zdroj: ahaonline.cz     03.03.2021 (05:00)     Sekcia bulvar

Chcete ušetřit na daních? Tak odečtěte všechno, co zákon nabízí. Můžete si snížit základ daně a využít slevy na dani i daňová zvýhodnění.

 

Co letos naposledy ušetřit na daních? Nenechte státu ani korunu navíc

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.03.2024 (08:45)     Sekcia bulvar

Daně a smrt nikoho nešetří. Výhodou daní ale je, že se na ně můžeme připravit předem. Letošek je ale výjimečný v tom, že si některé slevy můžeme odečíst naposledy.

 

Nenechte státu ani korunu navíc: Co ušetřit na daních letos naposledy?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.03.2024 (08:45)     Sekcia bulvar

Daně a smrt nikoho nešetří. Výhodou daní ale je, že se na ně můžeme připravit předem. Letošek je ale výjimečný v tom, že si některé slevy můžeme odečíst naposledy.

 

Jak správně odečíst úroky hypotéky z daní? Ušetřit můžete až 45 tisíc

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.03.2021 (07:10)     Sekcia bulvar

Období daňových přiznání je tu. Lidé, kteří mají hypotéku, si jednou za rok mohou snížit daňový základ o úroky zaplacené bance a ušetřit tak až desítky tisíc korun. Jaké podmínky ale musíte splnit?

 

Neplatíte na daních víc, než musíte? Experti radí, co všechno si můžete odečíst!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.03.2023 (10:33)     Sekcia bulvar

Termín odevzdání daňového přiznání za rok 2022 se blíží. Než ale odevzdáte růžový formulář, ať už na papíře nebo elektronicky, zkontrolujte si, jestli neplatíte víc, než musíte.

 

Finanční rádce Aha! Jak s partnerem mluvit o penězích?

Zdroj Zdroj: ahaonline.cz     09.03.2024 (05:00)     Sekcia bulvar

Finance jsou nezbytnou součástí vztahů. Přesto o nich partneři neradi mluví. Jenže neřešené finanční záležitosti se můžou stát rozbuškou, které odpálí rozchod.

 

Ptejte se dnes odborníka: Jak našetřit na spokojenou penzi

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.12.2021 (00:00)     Sekcia bulvar

Jen jeden z deseti Čechů věří, že mu důchod vyplácený státem bude stačit na pokrytí většiny potřeb a radostí, které by si v penzi chtěl dopřát. Zároveň ale polovina lidí ani netuší, že jim se spořením na stáří může pomoci jak stát, tak zaměstnavatel, a navíc už teď mohou ušetřit i na daních. Jak se správně spořit na penzi, když roste inflace a mění se finanční trhy? Co jsou dynamické strategie a pro koho jsou vhodné?  Na vaše otázky týkající se spoření na penzi odpoví Milan Tomášek, manažer investic a penzijních produktů NN Penzijní společnosti. Online chat proběhne dnes od 10:00, své otázky stále můžete pokládat.

 

Ověřené tipy, jak ušetřit za vybavení domácnosti

Zdroj Zdroj: ahaonline.cz     23.12.2021 (00:00)     Sekcia bulvar

Ať už si potřebujete vybavit byt v podnájmu, nebo si chcete zvelebit právě zrekonstruovaný dům, tipy na ušetření nějaké té koruny se vždycky hodí. Na čem při vybavování domácnosti můžete ušetřit? Máme pro vás pár tipů.

 

7 rad, jak efektivně ušetřit rodinný rozpočet

Zdroj Zdroj: ahaonline.cz     13.07.2023 (09:35)     Sekcia bulvar

V dnešní nelehké době je finanční stabilita stále důležitější. Často čelíme vysokým výdajům, a tak logicky hledáme účinné způsoby, jak zbytečně neplýtvat (nejen) penězi. Ač se to zdá k nevíře, nemalé částky se dají ušetřit právě v domácnosti při vykonávání každodenních činností. Zkuste se řídit těmito tipy a uvidíte, že skutečně fungují.

 

Ptejte se právě teď: Jak našetřit na spokojenou penzi

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.12.2021 (00:00)     Sekcia bulvar

Jen jeden z deseti Čechů věří, že mu důchod vyplácený státem bude stačit na pokrytí většiny potřeb a radostí, které by si v penzi chtěl dopřát. Zároveň ale polovina lidí ani netuší, že jim se spořením na stáří může pomoci jak stát, tak zaměstnavatel, a navíc už teď mohou ušetřit i na daních. Jak se správně spořit na penzi, když roste inflace a mění se finanční trhy? Co jsou dynamické strategie a pro koho jsou vhodné?  Na vaše otázky týkající se spoření na penzi odpovídá právě teď Milan Tomášek, manažer investic a penzijních produktů NN Penzijní společnosti. 

Ptali jste se odborníka: Jak našetřit na spokojenou penzi

Jak ušetřit na daních přehledně: Dodržujte termíny, odečtěte každou korunu!

Rádce Aha! 6 tipů, jak ušetřit na topení!

Topení, sprcha, lednice i větrání: 15 rad, jak ušetřit tisíce

Půjčení auta zahraničí: Jak nenaletět a ušetřit

Finanční rádce! Jak využít Den bez dluhů

Za teplo můžete ušetřit i dnes

Finanční rádce Aha! Jak si zvolit správný účet

Finanční rádce Aha! Jak na daň z nemovitosti

Objevte 3 snadné způsoby, jak ušetřit své finance

FINANČNÍ RÁDCE: Co dělat, aby závěť platila

Finanční rádce Aha! Úspory: Kam se je vyplatí uložit?

Finanční rádce Aha! Tipy na vánoční brigády

FINANČNÍ RÁDCE: Novinky v sociálních dávkách!

Finanční rádce Aha! Jak neprošvihnout paušální daň

Slevové kupóny šetří při nakupování na internetu

Finanční rádce pro rok 2024: Chyby v půjčkách! Jak nespadnout do past

Rádce Aha!: Co dělat, když nemáme na dárky?! Kde všude se dá ušetřit!

Rádce Aha! Objevte chuť medoviny

Cestovatelský rádce: Tipy na pohádkové výlety

Rádce Iks Josef Kemr (†72) ze Šíleně smutné princezny: Sžírala ho rakovina! Prosil o datum smrti

Zdravotní rádce Aha! Léčivé jarní bylinky

Zdravotní rádce Aha! Život bez alkoholu: Jak na to?

Zdravotní rádce Aha! Otužování krok za krokem: Jak na to?

Korunavirus udělal díru do peněženek: Jak ušetřit, pokud vás pandemie připravila o příjem?

Jak ušetřit v topné sezoně

Zahrádkářský rádce: Jak vyčistit nářadí před jarem

Jak ušetřit na energiích?

Dary pro Ukrajinu si bude možné odečíst z daní. Poslanci dali návrhu zelenou

Rádce Aha! Jak před létem pečovat o vlasy

Rekonstrukce a stavby: Jak ušetřit statisíce

Zdravotní rádce Aha! Jak správně užívat léky?

Rádce Aha! Jak vyčistit ledničku?!

Nahota Radce Třeštíkové nedělá problém: Když zveřejním prsa, lidi to rozčiluje, říká. Píšou jí hnusné zprávy

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy