ONLINE: Prigožin kývl na deeskalaci a zastaví pochod wagnerovců na Moskvu. A Ukrajina přešla do ofenzivy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.06.2023 (19:30)     Sekcia bulvár

Ukrajinské síly zahájily ve stejnou chvíli ofenzivní operace na několika úsecích fronty na východě, oznámila náměstkyně ministra obrany Maljarová. Šéf ruských žoldnéřů Jevgenij Prigožin obvinil ruskou pravidelnou armádu, že zaútočila na pozice wagnerovců a mnoho z nich usmrtila. Se soukromou armádou se tak vydal do Rostovu nad Donem si to s ruským vedením vyřídit. Jeho bojovníci kvapem táhnou na hlavní město. Celé Rusko je v pohotovosti, Moskva zavedla protiteroristická opatření. Situace je mimořádně napjatá a nepřehledná. Běloruský diktátor Alexandr Lukašenko oznámil, že Prigožin souhlasil s deeskalací situace a zastaví postup na svých žoldnéřů na Moskvu, uvedla stanice Sky News. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz i nadále online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Prigožin se žoldáky v noci opustili Rostov, lidé jim aplaudovali. A Ukrajina přešla do ofenzivy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.06.2023 (06:10)     Sekcia bulvar

Ukrajinské síly zahájily ve stejnou chvíli ofenzivní operace na několika úsecích fronty na východě, oznámila náměstkyně ministra obrany Maljarová. Šéf ruských žoldnéřů Jevgenij Prigožin oficiálně ukončil svou jednodenní vzpouru a ještě v noci se svými žoldáky stáhl i z Rostova na Donu. Kam on a jeho skupina zabijáků z řad trestanců a kriminálníků míří, není teď jasné. Nabízí se Bělorusko, které "Pitinova kuchaře" Prigožina přesvědčilo k ukončení tažení na Moskvu a kam sám Prigožin podle mluvčího Kremlu Peskova má odjet. Dramatické dění sleduje v online reportáži.

 

Prigožin po jednání s Lukašenkem ustoupil: Zarazil pochod vzbouřených wagnerovců na Moskvu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.06.2023 (20:06)     Sekcia bulvar

Šéf Wagnerovy žoldnéřské skupiny Jevgenij Prigožin dnes souhlasil s návrhy běloruského lídra Alexandra Lukašenka na zastavení postupu skupiny na ruském území směrem na Moskvu a na následné uklidnění situace, uvedla ruská agentura RIA Novosti. Rozhovory s Prigožinem podle ní Lukašenko vedl na základě své předchozí domluvy s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Prigožinova tisková služba následně zastavení postupu wagnerovců na ruskou metropoli potvrdila a dodala, že cílem je zabránit, aby byla "prolita ruská krev".

 

Prigožin po jednání s Lukašenkem ustoupil: Zastavil pochod na Moskvu. A přesune se do Běloruska

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.06.2023 (22:01)     Sekcia bulvar

Šéf Wagnerovy žoldnéřské skupiny Jevgenij Prigožin dnes souhlasil s návrhy běloruského lídra Alexandra Lukašenka na zastavení postupu skupiny na ruském území směrem na Moskvu a na následné uklidnění situace, uvedla ruská agentura RIA Novosti. Rozhovory s Prigožinem podle ní Lukašenko vedl na základě své předchozí domluvy s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Prigožinova tisková služba následně zastavení postupu wagnerovců na ruskou metropoli potvrdila a dodala, že cílem je zabránit, aby byla „prolita ruská krev". Prigožin nebude podle Kremlu stíhán a přesune se do Běloruska. Kreml uvedl, že neví, kde se teď vůdce wagnerovců nachází.

 

ONLINE: Putinovo letadlo opustilo Moskvu. Wagnerovci táhnou na metropoli. A Ukrajina přešla do ofenzivy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.06.2023 (19:07)     Sekcia bulvar

Ukrajinské síly zahájily ve stejnou chvíli ofenzivní operace na několika úsecích fronty na východě, oznámila náměstkyně ministra obrany Maljarová. Šéf ruských žoldnéřů Jevgenij Prigožin obvinil ruskou pravidelnou armádu, že zaútočila na pozice wagnerovců a mnoho z nich usmrtila. Se soukromou armádou se tak vydal do Rostovu nad Donem si to s ruským vedením vyřídit. Jeho bojovníci kvapem táhnou na hlavní město. Celé Rusko je v pohotovosti, Moskva zavedla protiteroristická opatření. Situace je mimořádně napjatá a nepřehledná. U velitelství ruského Jižního vojenského okruhu v Rostově na Donu, jehož budovu ráno obsadili bojovníci Wagnerovy skupiny, se ozval výbuch, uvádí BBC. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz i nadále online.

 

ONLINE: Wagnerovci za potlesku odešli z Rostova, opouštějí i Voroněž. A Ukrajina přešla do ofenzivy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.06.2023 (10:41)     Sekcia bulvar

Ukrajinské síly zahájily ve stejnou chvíli ofenzivní operace na několika úsecích fronty na východě, oznámila náměstkyně ministra obrany Maljarová. Šéf ruských žoldnéřů Jevgenij Prigožin oficiálně ukončil svou jednodenní vzpouru a ještě v noci se svými žoldáky stáhl i z Rostova na Donu. Kam on a jeho skupina zabijáků z řad trestanců a kriminálníků míří, není teď jasné. Nabízí se Bělorusko. Jednotky wagnerovců se stahují z ruské Voroněžské oblasti, uvedl místní gubernátor Gusev. Až oblast opustí, úřady podle něj zruší platná omezení. Dramatické dění sleduje v online reportáži.

 

Prigožin po jednání s Lukašenkem ustoupil: Zastavil pochod na Moskvu. Wagnerovci opouští i Rostov

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.06.2023 (21:10)     Sekcia bulvar

Šéf Wagnerovy žoldnéřské skupiny Jevgenij Prigožin dnes souhlasil s návrhy běloruského lídra Alexandra Lukašenka na zastavení postupu skupiny na ruském území směrem na Moskvu a na následné uklidnění situace, uvedla ruská agentura RIA Novosti. Rozhovory s Prigožinem podle ní Lukašenko vedl na základě své předchozí domluvy s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Prigožinova tisková služba následně zastavení postupu wagnerovců na ruskou metropoli potvrdila a dodala, že cílem je zabránit, aby byla "prolita ruská krev".

 

ONLINE: Ovládli jsme východ Bachmutu, tvrdí šéf Wagnerovců Prigožin

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.03.2023 (07:21)     Sekcia bulvar

Ruská žoldnéřská Wagnerova skupina tvrdí, že má plně pod kontrolou východní část ukrajinského města Bachmut. Podle agentury Reuters to dnes uvedl zakladatel skupiny Jevgenij Prigožin. Některé jeho výroky o úspěších wagnerovců se ale v minulosti ukázaly jako nepravdivé. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

Přežil Prigožin pád svého letadla? Podle ruského analytika je šéf wagnerovců v Karibiku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.09.2023 (05:00)     Sekcia bulvar

Kremelský kritik a politický analytik Valerij Solovjev se na konci srpna nechal slyšet, že šéf žoldnéřské Wagnerovy skupiny Jevgenij Prigožin žije. Přiživil tak spekulace o tom, že dřívější blízký spojenec ruského prezidenta Vladimira Putina, který mu velmi pomohl v krvavé válce na Ukrajině, nějakým způsobem přežil pád svého letadla. To se v Tverské oblasti s 10 osobami na palubě zřítilo 23. srpna, přesně dva měsíce poté, co Prigožin zahájil svou neúspěšnou vzpouru a tažení na Moskvu. Nyní Solovjev uvedl, kde se podle něj šéf wagnerovců skrývá, napsal list Daily Mail.

 

ONLINE: Wagnerovci hrozí tažením na Moskvu. Je to zrada, bouří Putin. A Ukrajina je dál terčem útoků

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.06.2023 (09:14)     Sekcia bulvar

Šéf ruských žoldnéřů Jevgenij Prigožin obvinil ruskou pravidelnou armádu, že zaútočila na pozice Wagnerovců a mnoho z nich usmrtila. Se soukromou armádou se tak vydal do Rostovu nad Donem si to s ruským vedením vyřídit. Celé Rusko je v pohotovosti, Moskva zavedla protiteroristická opatření. Situace je mimořádně napjatá a nepřehledná. Rusové nicméně v noci také útočili na Ukrajinu. Výbuchy hlásil Kyjev, Dnipro nebo Charkov. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz i nadále online.

 

Prigožin žije, tvrdí ruský analytik. Šéf wagnerovců prý chystá pomstu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.08.2023 (05:00)     Sekcia bulvar

V úterý byl v Petrohradě pohřben šéf žoldnéřské Wagnerovy skupiny Jevgenij Prigožin, který společně s dalšími devíti osobami zemřel 23. srpna při pádu letadla. Prigožin a jeho brutální wagnerovci výrazně pomohli ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi v jeho agresi na Ukrajině. Dříve Putin a Prigožin bývali přátelé, v posledních měsících zvláště po neúspěšné červnové vzpouře mu byl ale šéf wagnerovců trnem v oku. A teď je Prigožin po smrti. To ale podle kremelského kritika a politického analytika Valerije Solovjeva nemusí být úplná pravda, uvedl list Daily Mail.

ONLINE: Wagnerovci hrozí tažením na Moskvu, jsou už v Rostově. A Ukrajina zažila další raketové útoky

ONLINE: Wagnerovci hrozí tažením na Moskvu, v Rostově na Donu jsou ozbrojenci. A Ukrajina zažila další raketové útoky

ONLINE: Další ostřelování u elektrárny v Záporoží. A „Putinův kuchař“ Prigožin na základně Wagnerovců

ONLINE: Zelenskyj dorazil do Bulharska. A Prigožin je prý v Rusku, potvrdil Lukašenko

ONLINE: Wagnerovci hrozí tažením na Moskvu. Rostovem otřásl výbuch. A Ukrajina je dál terčem útoků

ONLINE: Putinovo letadlo opustilo Moskvu. Wagnerovci hrozí tažením na metropoli. A Ukrajina je dál terčem útoků

Předpověděl si Prigožin vlastní smrt? Šéf wagnerovců v nedávném videu mluvil o pádu letadla!

ONLINE: USA uvalily na okolí wagnerovců nové sankce. A Prigožin je v Bělorusku

ONLINE: Putinovo letadlo opustilo Moskvu. Wagnerovci táhnou na metropoli. A Ukrajina je dál terčem útoků

ONLINE: „Putinův kuchař“ Prigožin u zničené základny Wagnerovců. A čtyři ruské útoky selhaly

Prigožin promluvil o tažení na Moskvu: „Schovává“ se v Bělorusku?

Šéf wagnerovců se ukázal po dvou měsících: Prigožin je v Africe? Děláme Rusko větší, vzkázal

ONLINE: Prigožin je v Bělorusku, oznámil Lukašenko. A Putin připustil oběti vzpoury

Šéf Wagnerovců chtěl prozradit pozice Rusů? Prigožin to odmítá, Moskva to má za kachnu

Prigožin promluvil o tažení na Moskvu, zmínil prolévání krve: „Schovává“ se v Bělorusku?

ONLINE: Rusové podle Prigožina útočí na jeho wagnerovce. A Ukrajina postupuje na jihu i východě

ONLINE: Čtyři mrtví po ruském útoku na Lvov. A Prigožin je prý v Rusku, potvrdil Lukašenko

ONLINE: 32 tisíc trestaných wagnerovců se z Ukrajiny vrátilo domů, prohlásil Prigožin

Putinův Rasputin: Šéf Wagnerovců Prigožin se tlačí na výsluní. Umetá si invazí cestu do Kremlu?

Padlý šéf wagnerovců Prigožin: V paláci ukrýval zlato!

Stáhněte se z Bachmutu a já vám řeknu, kde jsou ruské jednotky, nabízel prý šéf wagnerovců Kyjevu

Prigožin je mrtvý: Vyšetřovatelé potvrdili úmrtí šéfa wagnerovců

Blouznění šéfa Wagnerovců. Chci kandidovat na prezidenta Ukrajiny, prohlásil Prigožin

Prigožin vzpourou ponížil Putina a zůstal naživu. Vše bylo vzhůru nohama! Teď přišla jeho smrt

Wagnerovci ani Prigožin nebudou stíhání, slibuje Kreml. Kde je šéf žoldnéřů, však netuší

ONLINE: Wagnerovci postupují hlouběji do Ruska, v Rostově na Donu jsou ozbrojenci. A Ukrajina zažila další raketové útoky

Putin udělá všechno, aby ho „nechal zmizet“. Bývalý agent KGB nastínil další osud Prigožina

Putinův „kuchař“ Prigožin kritizoval chyby na Ukrajině: Co šéf Wagnerovců vytknul resortu obrany?

ONLINE: Ukrajinci údajně zničili základnu Putinovy soukromé armády Wagnerovců. Zabili i jejího majitele?

Prigožin vyhrožuje, že stáhne Wagnerovce od Bachmutu: Nedostáváme dostatek munice

ONLINE: „Boje jsou každým dnem krvavější,“ přiznává Prigožin. Rusové u Bachmutu postupují

Kde je Prigožin? Na sítích koluje jeho foto z tábora wagnerovců. Žoldnéři by měli být v Bělorusku

Putine, připrav se! Hrozí prezidentovi wagnerovci po smrti svého šéfa. Je ale Prigožin opravdu mrtvý?

ONLINE: Chceme více munice, jinak Bachmut opustíme, vyhrožuje Kremlu šéf Wagnerovců

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy