ONLINE: Ukrajina v ofenzívě znovu pokročila. Obránci se probojovali do obce Robotyne

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2023 (10:12)     Sekcia bulvár

Ukrajinská armáda za uplynulý týden osvobodila u Bachmutu na východě země od ruské okupace území o rozloze tří kilometrů čtverečních, uvedla v pondělí podle serveru Ukrajinska pravda náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hanna Maljarová. Ukrajinští vojáci se probojovali do Robotyne v Záporožské oblasti a zorganizovali evakuaci civilistů, řekla náměstkyně ukrajinského ministra obrany. Dramatické dění sledujeme v online reportáži. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Důležitý postup Ukrajinců v Záporožské oblasti. A další drony nedaleko Moskvy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2023 (21:09)     Sekcia bulvar

Ukrajinští vojáci se probojovali do obce Robotyne v Záporožské oblasti a evakuovali tam civilisty, uvedla dnes na telegramu náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hanna Maljarová. O ukrajinských úspěších u vsi Robotyne informovali i další ukrajinští vojenští činitelé. Podle amerického Institutu pro studium války (ISW) ukrajinští vojáci dosáhli v posledních dvou dnech takticky významných zisků v Robotyne a východně od této vesnice. Agentura Reuters vývoj označila za potenciálně významný pokrok v ukrajinské ofenzívě proti ruským invazním silám. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Noční výbuchy v Moskvě, letiště zastavila provoz! A důležitý postup Ukrajinců u Záporoží

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.08.2023 (05:59)     Sekcia bulvar

V noci Moskvou otřáslo několik explozí. Podle ruského ministerstva obrany měly na ruskou metropoli zaútočit tři drony. Všechna moskevská letiště zastavila provoz. A Ukrajina hlásí další úspěch - v úterý se její vojáci probojovali do obce Robotyne v Záporožské oblasti a evakuovali tam civilisty, uvedla dnes na telegramu náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hanna Maljarová. O ukrajinských úspěších u vsi Robotyne informovali i další ukrajinští vojenští činitelé. Podle amerického Institutu pro studium války (ISW) ukrajinští vojáci dosáhli v posledních dvou dnech takticky významných zisků v Robotyne a východně od této vesnice. Agentura Reuters vývoj označila za potenciálně významný pokrok v ukrajinské ofenzívě proti ruským invazním silám. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Ukrajina v ofenzívě znovu pokročila. A Zelenskyj je neohlášeně v Řecku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.08.2023 (18:15)     Sekcia bulvar

Ukrajinská armáda za uplynulý týden osvobodila u Bachmutu na východě země od ruské okupace území o rozloze tří kilometrů čtverečních, uvedla dnes podle serveru Ukrajinska pravda náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hanna Maljarová. Na jihu, kde ukrajinské ozbrojené síly v rámci protiofenzívy usilují o průlom, se podle ní situace výrazně nezměnila. Na severovýchodě Ukrajiny, kde naopak útočí ruské invazní vojsko, je situace složitá, ale ukrajinští obránci kladou nepříteli silný odpor, řekla Maljarová. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj přiletěl do Atén, kde jedná s premiérem Mitsotakisem. Bude na večeři s představiteli EU a zemí Západního Balkánu. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Ukrajina v ofenzívě znovu pokročila. A Zelenskyj v Řecku žádal o výcvik pilotů na F-16

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.08.2023 (20:04)     Sekcia bulvar

Ukrajinská armáda za uplynulý týden osvobodila u Bachmutu na východě země od ruské okupace území o rozloze tří kilometrů čtverečních, uvedla dnes podle serveru Ukrajinska pravda náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hanna Maljarová. Na jihu, kde ukrajinské ozbrojené síly v rámci protiofenzívy usilují o průlom, se podle ní situace výrazně nezměnila. Na severovýchodě Ukrajiny, kde naopak útočí ruské invazní vojsko, je situace složitá, ale ukrajinští obránci kladou nepříteli silný odpor, řekla Maljarová. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes v Aténách požádal o pomoc Řecka s výcvikem ukrajinských pilotů na bojové letouny F-16.  Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

VIDEO: Ukrajinci osvobodili obec Robotyne. Traumatizované seniory evakuovali ze sklepů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2023 (11:28)     Sekcia bulvar

Ukrajinští vojáci dosáhli v posledních dvou dnech takticky významných zisků v obci Robotyne a východně od této vsi, která se nachází v Záporožské oblasti na jihovýchodě země. Ve své analýze to uvedl americký Institut pro studium války (ISW). O ukrajinských vojenských úspěších u Robotyne dnes hovořili také ukrajinští vojenští činitelé - podle náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hanny Maljarové se ukrajinští vojáci probojovali do obce a pomocí bojových vozidel Bradley a evakuovali civilisty, v obci zůstali hlavně starší lidé, kteří se schovávali ve sklepech. Senioři jsou traumatizovaní, po osvobození ihned volali domů.

 

ONLINE: Ukrajina v ofenzívě znovu pokročila. A Íránci jednají v Moskvě o spolupráci vojsk

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.08.2023 (14:51)     Sekcia bulvar

Ukrajinská armáda za uplynulý týden osvobodila u Bachmutu na východě země od ruské okupace území o rozloze tří kilometrů čtverečních, uvedla dnes podle serveru Ukrajinska pravda náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hanna Maljarová. Na jihu, kde ukrajinské ozbrojené síly v rámci protiofenzívy usilují o průlom, se podle ní situace výrazně nezměnila. Na severovýchodě Ukrajiny, kde naopak útočí ruské invazní vojsko, je situace složitá, ale ukrajinští obránci kladou nepříteli silný odpor, řekla Maljarová. Do Moskvy přicestovala vojenská delegace z Íránu, aby projednala spolupráci mezi pozemními silami obou zemí, informovala dnes ruská státní agentura TASS s odvoláním na ruské ministerstvo obrany.  Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Postupujeme dál na jih, hlásí Ukrajina. A dron u Moskvy znovu paralyzoval letiště

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.08.2023 (10:23)     Sekcia bulvar

Ukrajinská vojska po osvobození obce Robotyne v Záporožské oblasti na jihu země pokračují v postupu na jihovýchod, uvedla dnes ráno náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hanna Maljarová. Ukrajinský postup na pomezí Doněcké a Záporožské oblasti podle BBC hlásí také americký Institut pro studium války (ISW). Ruská protivzdušná obrana v noci na dnešek zničila jeden dron u Moskvy a další dva v Brjanské oblasti, která sousedí s Ukrajinou. Informují o tom agentura TASS a ruskojazyčná verze BBC s odvoláním na ruské úřady. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Ukrajina v ofenzívě znovu pokročila. A Rusové prý zničili ukrajinské drony a člun

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2023 (06:29)     Sekcia bulvar

Ukrajinská armáda za uplynulý týden osvobodila u Bachmutu na východě země od ruské okupace území o rozloze tří kilometrů čtverečních, uvedla dnes podle serveru Ukrajinska pravda náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hanna Maljarová. Rusko tvrdí, že v Černém moři zničilo ukrajinský průzkumný člun. Posádka stíhačky Su-30SM ho zasáhla u ruských plynárenských zařízení, napsala agentura TASS. A  ruská protivzdušná obrana v noci na dnešek sestřelila dva drony nad Moskevskou oblastí a další dva zničila nad Brjanskou oblastí. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Pavlová i americký ministr nečekaně v Kyjevě. A Rusové se stáhli z obce Robotyne

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.09.2023 (09:15)     Sekcia bulvar

Do Kyjeva dnes na předem neohlášenou návštěvu přijel americký ministr zahraničí Antony Blinken. Informovala o tom agentura Unian, podle níž se má Blinken sejít s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. Svou přítomností v Kyjevě překvapila i první dáma Eva Pavlová, která přijela na summit prvních dam pořádaný Olenou Zelenskou. A šéf ruské okupační správy Záporožské oblasti Jevhen Balickyj uvedl, že na jihu Ukrajiny ruské jednotky opustily obec Robotyne. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Rusové popravili 3 zajatce z Robotyne? Ukrajinci letos dostali bilion korun ze zahraničí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.12.2023 (21:28)     Sekcia bulvar

Ukrajinská prokuratura zahájila vyšetřování v souvislosti s podezřením, že ruští vojáci zastřelili ukrajinské válečné zajatce. Záběry incidentu kolují na sociálních sítích, tři příslušníky ukrajinských sil ruští vojáci zajali na začátku prosince poblíž města Robotyne v Záporožské oblasti. Ukrajina v letošním roce dostala ze zahraničí finanční pomoc za více než 38 miliard eur (zhruba 939 miliard Kč), uvedl pro magazín Forbes Ukraine ministr financí Serhij Marčenko. Podle ministra stojí Ukrajinu každý den války proti Rusku zhruba 120 milionů eur (2,97 miliardy Kč). Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

ONLINE: Postupujeme dál na jih, hlásí Ukrajina. A Rusko přesouvá elitní jednotky

ONLINE: Rusové obsadili ves Robotyne v Záporoží. Osm zemí včetně Česka žádá sankce proti Rusku kvůli Navalnému

ONLINE: Postupujeme dál na jih, hlásí Ukrajina. A Rusko sestřelilo u Krymu řízenou střelu

ONLINE: Záporoží pod těžkou palbou Rusů. Další postup hlásí také v Avdijivce

ONLINE: Ukrajina zničila klíčový most v okupovaném Chersonu. Zelenskyj se bojí „nebývale krutého činu“

ONLINE: Ukrajina odrazila útok Rusů u Slovjansku. USA chtějí inspekci filtračních táborů

ONLINE: Rusy prošetřují kvůli popravě 3 zajatců z Robotyne. A Ukrajinci již mají stíhačky F-16?

ONLINE: Záporoží je znovu terčem ruských útoků. A Moskva s Kyjevem si vyměnily další zajatce

ONLINE: Ukrajinští obránci Severodoněcku dostali rozkaz ke stažení. Město je téměř zničené

ONLINE: Ukrajina odrazila další útoku Rusů u Slovjansku. A získá další tanky od Polska?

ONLINE: Rusové zřejmě dobyli Soledar. Ukrajina už je prakticky člen NATO, řekl ministr obrany

ONLINE: Rusové se stáhli z obce Nova Kachovka. A Ukrajina už převzala první slovenské migy

ONLINE: Ve válce padlo už 9 tisíc ukrajinských vojáků. A Zelenskyj se bojí „nebývale krutého činu“

ONLINE: Zelenskyj připustil problémy na frontě. Tvrdí, že Rusové využili zpoždění dodávek ze Západu

ONLINE: Ukrajinci dokázali prolomit obranné linie Rusů a postupují vpřed, potvrdil šéf NATO

ONLINE: Ukrajina zničila klíčový most v okupovaném Chersonu. A polský prezident v Kyjevě

ONLINE: Cherson je znovu bez proudu. A Rusko s Ukrajinou si vyměnilo 50 válečných zajatců

ONLINE: Ukrajinci při ofenzivě odkrývají ruská zvěrstva! Moskvu protiútok překvapil

ONLINE: Ukrajina pokračuje v protiofenzivě, spoléhá na klamavé operace. A ruská armáda trpí nedostatkem lidí

ONLINE: Ukrajinci při ofenzivě odkrývají ruská zvěrstva! Dobyli už 2500 kilometrů čtverečních

ONLINE: Ukrajina je EU a EU je Ukrajina, řekl šéf Evropské rady. Gazprom dál snižuje dodávky plynu

ONLINE: Kyjev odolává, Rusové zabili i klučíka (†6). Před válkou uteklo už 360 tisíc lidí

ONLINE: Ukrajina už převzala první slovenské migy. A Zelenskyj navštívil Chersonskou oblast

ONLINE: Ukrajinský prezident Zelenskyj navštívil vojáky na frontě v Záporoží

ONLINE: Zelenskyj na frontě. Je mi ctí, že tu mohu být, řekl a ocenil vojáky v Záporoží

ONLINE: Za vraždu Navalného je odpovědný Putin, shodli se europoslanci a žádají sankce

ONLINE: Ukrajina zničila deset ruských dronů. Rusové mluví o raketách nad Belgorodskou oblastí

ONLINE: Protiofenziva může začít, Ukrajina je připravena, vzkázal tajemník Danilov

ONLINE: Po útoku dronu hoří další ruská rafinerie. A okupanti chystají dalších 100 tisíc vojáků

ONLINE: Ukrajina zasáhla budovu šéfa separatistů v Doněcku! A polský prezident v Kyjevě

ONLINE: Postříleli naše zraněné vojáky, tvrdí Ukrajinci a Zelenskyj připustil problémy na frontě

ONLINE: Ukrajina posílí NATO, řekl Zelenskyj. A Rusové opět bombardují Kyjev

Ukrajina a Rusko si vyměnily válečné zajatce. Domů se vrací i obránci Mariupolu

ONLINE: Ukrajina dobyla zpět už 6 tisíc kilometrů čtverečních. A ruské jednotky na jihu se vzdají?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy