ONLINE: Noční výbuchy v Moskvě, letiště zastavila provoz! A důležitý postup Ukrajinců u Záporoží

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.08.2023 (05:59)     Sekcia bulvár

V noci Moskvou otřáslo několik explozí. Podle ruského ministerstva obrany měly na ruskou metropoli zaútočit tři drony. Všechna moskevská letiště zastavila provoz. A Ukrajina hlásí další úspěch - v úterý se její vojáci probojovali do obce Robotyne v Záporožské oblasti a evakuovali tam civilisty, uvedla dnes na telegramu náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hanna Maljarová. O ukrajinských úspěších u vsi Robotyne informovali i další ukrajinští vojenští činitelé. Podle amerického Institutu pro studium války (ISW) ukrajinští vojáci dosáhli v posledních dvou dnech takticky významných zisků v Robotyne a východně od této vesnice. Agentura Reuters vývoj označila za potenciálně významný pokrok v ukrajinské ofenzívě proti ruským invazním silám. Dramatické dění sledujeme v online reportáži. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Masivní noční útok na Kyjev i Lvov na západě, exploze v Záporoží

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.06.2023 (05:31)     Sekcia bulvar

Rusko v noci podniklo masivní útok na ukrajinská města. Výbuchy jsou slyšet v hlavním městě Kyjev, v Záporoží i v západoukrajinském Lvově. Ukrajinská protivzdušná obrana se snaží co nejvíce střel odrazit a zničit.  Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz i nadále online.

 

ONLINE: Ruská vlajková loď v plamenech! Vyhoštění zástupce velvyslance ČR a půl milionu deportovaných Ukrajinců!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.04.2022 (05:44)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí další výbuchy a ostřelování, přibývá rovněž obětí. Pokračují také v útocích na civilisty. Na palubě ruské vlajkové lodi, křižníku Moskva, známé kvůli útoku na Hadí ostrov, došlo k explozi, byla těžce poškozena a hoří. Podle Ukrajinců ji zasáhly dvě jejich rakety. Prezident Volodymyr Zelenskyj uvedl, že Rusko násilně deportovalo do odlehlých částí své země půl milionu Ukrajinců. Zelenskyj vyzval EU, aby vysídlování zastavila a pomohla vrátit Ukrajince domů. Vedle toho Rusko ve středu vyhostilo zástupce českého velvyslance v Moskvě. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Dronové útoky v Moskvě. A Ukrajinci postupují na druhou ruskou obrannou linie

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.08.2023 (10:15)     Sekcia bulvar

Druhá linie ruské obrany v Záporožské oblasti na jihu Ukrajiny, kde v posledních dnech ukrajinské síly zaznamenaly postup, by se mohla ukázat slabší než ta první. Ve své nejnovější analýze vývoje fronty na Ukrajině to uvedl americký Institut pro studium války. V noci Moskvou otřáslo několik explozí. Podle ruského ministerstva obrany měly na ruskou metropoli zaútočit tři drony. Všechna moskevská letiště zastavila provoz. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Rusové vyhostili zástupce velvyslance ČR. Deportovali půl milionu Ukrajinců, šokuje Zelenskyj

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2022 (19:51)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí další výbuchy a ostřelování, přibývá rovněž obětí. Pokračují také v útocích na civilisty. Podle posledních odhadů mohlo od začátku ruské invaze v Mariupolu zemřít až 21 000 civilních obyvatel, uvedl starosta obléhaného města podle agentury Reuters. Podle prezidenta Volodymyra Zelenského Rusko násilně deportovalo do odlehlých částí své země půl milionu Ukrajinců. Zelenskyj vyzval EU, aby vysídlování zastavila a pomohla vrátit Ukrajince domů. Vedle toho Rusko ve středu vyhostilo zástupce českého velvyslance v Moskvě. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Výbuchy v Kyjevě! A další ostřelování v Záporoží, Rusové útočí na civilisty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.10.2022 (07:50)     Sekcia bulvar

V centru Kyjeva dnes ozvaly přinejmenším dva výbuchy, nad ukrajinskou metropolí je vidět sloup hustého dýmu, uvedl na svém webu list Ukrajinska pravda. Na místo podle deníku jedou sanitky. Agentura Ukrinform píše o několika explozích v centru ukrajinského hlavního města.  Při novém ostřelování ukrajinského města Záporoží byla v noci na dnešek zničena několikapatrová obytná budova a blíže neupřesněný počet lidí utrpěl zranění.  V noci na neděli zahynulo při ruském ostřelování Záporoží nejméně 13 lidí a zraněno bylo 87 osob, mezi nimiž je deset dětí. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

 

Koronavirová krize omezuje provoz na pražském letišti: O čtvrtinu letů méně, noční provoz se zruší

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.10.2020 (16:05)     Sekcia bulvar

Koronavirová krize opět ruší některé letecké linky z Prahy. Dopravci v minulých týdnech postupně přestali létat do více než 20 dříve obnovených destinací. To je zhruba čtvrtina z letního provozu, uvedla mluvčí Letiště Praha Kateřina Pavlíková. Další vývoj podle ní závisí na dopravcích, dá se však odhadovat, že aerolinky budou provoz dále omezovat. Letiště proto od prosince přeruší noční provoz, uvedl server zdopravy.cz

 

ONLINE: Záporoží je znovu terčem ruských útoků. Chystá Moskva i nový útok na jadernou elektrárnu?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.11.2022 (21:31)     Sekcia bulvar

Rusko v noci na neděli ostřelovalo raketami ukrajinské město Záporoží, podle úřadů zásah utrpěl zemědělský podnik. Výbuchy ráno hlásí také Kryvyj Rih. Šéf ukrajinské státní jaderné společnosti Enerhoatom Petro Kotin prohlásil, že existují známky toho, že se ruská armáda připravuje opustit Záporožskou jadernou elektrárnu. Elektrárny se Rusové zmocnili v březnu, krátce po invazi na Ukrajinu, provoz zařízení stále zajišťují Ukrajinci. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu. 

 

ONLINE: Požár v Záporoží po úderu Rusů, 10 mrtvých ve Lvově. A postup Ukrajinců u Bachmutu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.07.2023 (18:20)     Sekcia bulvar

Ruská vojska v pátek opět ostřelovala město Záporoží na jihovýchodě Ukrajiny. Rakety S-300 zasáhly objekt infrastruktury, kde vypukl požár. „Nepřítel bojuje s mírumilovnými lidmi v zázemí, zatímco naši vojáci vyhánějí okupanty z naší země. Vydržme!,“ uvedl šéf oblastní správy Jurij Malaško. Počet obětí po ostřelování Lvova stoupl na 10. Město zasáhly ruské střely Kalibr. A Uukrajinská vojska u Bachmutu v Donbasu během 24 hodin postoupila o více než kilometr. Dramatické dění sledujeme v online reportáži

 

ONLINE: Rusové naráží na odpor Ukrajinců. Další cíl má být vodní elektrárna na Dněpru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.03.2022 (08:29)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy, ostřelování, ruské jednotky se na zemi vrhly i ze sousedního Běloruska. Postup ruských jednotek ale zpomaluje silný ukrajinský odpor, uvedla britská vojenská rozvědka. Ukrajinský generální štáb podle agentury Unian upozornil, že Rusové hodlají obsadit další důležitý objekt infrastruktury - přehradu Kanivské vodní elektrárny, která je součástí kaskády na Dněpru. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži. 

 

ONLINE: Rusové deportovali půl milionu Ukrajinců, šokuje Zelenskyj. A 21 tisíc mrtvých v Mariupolu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.04.2022 (13:56)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí další výbuchy a ostřelování, přibývá rovněž obětí. Pokračují také v útocích na civilisty. Podle posledních odhadů mohlo od začátku ruské invaze v Mariupolu zemřít až 21 000 civilních obyvatel, uvedl starosta obléhaného města podle agentury Reuters. Podle prezidenta Volodymyra Zelenského Rusko násilně deportovala do odlehlých částí své země půl milionu Ukrajinců. Zelenskyj vyzval EU, aby vysídlování zastavila a pomohla vrátit Ukrajince domů. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

ONLINE: Ukrajinci osvobodili i vesnici u Lymanu. Na Záporoží znovu dopadly ruské rakety

ONLINE: Záporoží je znovu terčem ruských útoků. A Moskva s Kyjevem si vyměnily další zajatce

ONLINE: Rusové útočí na letiště ve Lvově. A na Kyjev táhne tisícovka čečenských zabijáků

ONLINE: Noční útok a exploze v Kyjevě! Bezpilotní letadla zasáhla i dvě budovy v Moskvě

ONLINE: Dva mrtví po útoku na Záporoží. A Rusové sestřelili 28 dronů Ukrajinců

ONLINE: Rusové útočí na letiště ve Lvově. A výbuch v Kyjevě, kam táhne tisícovka Čečenců

ONLINE: Po Krymu se výbuchy ozvaly i z běloruského letiště u hranic. A boje o Pisky

ONLINE: Po Krymu se výbuchy ozvaly i z běloruského letiště u hranic. A úspěch u Chersonu

Letiště a Praha 6: Chtějí spolu řešit hluk z letadel a zlepšování životních podmínek a prostředí v městské části

Nehoda zastavila provoz na dálnici

ONLINE: Rusko na Ukrajinu vypálilo čerstvou sérii raket. Mohutné výbuchy otřásly i Kyjevem

ONLINE: Senátoři jedou Ukrajinu! Ruská vlajková loď v plamenech a vyhoštění zástupce velvyslance ČR

ONLINE: Ruská vlajková loď v plamenech, vyhoštění zástupce velvyslance ČR a senátoři míří na Ukrajinu

ONLINE: Tři mrtví po raketovém útoku v Záporoží. Ze sutin záchranáři vytáhli 6 raněných

Pražské letiště se otevírá. Paříž, Frankfurt nebo Amsterdam budou s ČSA dostupné od půli května

Pražské letiště se otevírá. Paříž, Frankfurt nebo Amsterodam budou s ČSA dostupné od půli května

ONLINE: Jaderná elektrárna v Záporoží pod palbou a bez proudu.

ONLINE: Masivní útok Rusů na Ukrajinu, po celé zemi zní letecký poplach, hlášeny jsou výpadky elektřiny

ONLINE: Ukrajinci zasáhli ropný sklad Rusů. A další rána pro civilisty z Mariupolu

ONLINE: Biden si volal se Zelenským a ujistil ho o podpoře. A ostřelování v Záporoží, výbuchy u Kyjeva

Další trable pro dovolenkáře: Německá letiště blokují aktivisté, přilepili se k ranveji

ONLINE: Další ostřelování v Záporoží, Rusové pálí na civilisty. Úřady počítají zraněné

Koronavirová krize utlumila provoz pražského letiště: Za půl roku odbavilo 2,5 milionu lidí

Další trable pro dovolenkáře: Německá letiště blokovali aktivisté, přilepili se k ranveji

ONLINE: Černobyl je bez proudu a... Jaderná elektrárna v Záporoží se neozývá!

ONLINE: Ruská komplikace. Dva hlavní silniční mosty do Chersonu jsou po útocích Ukrajinců mimo provoz

ONLINE: Ukrajinské vrtulníky útočily na ruskou vesnici? „Protiukrajinská hysterie,“ odmítá Kyjev

ONLINE: Mohutný raketový útok v Záporoží. Pod sutinami domů jsou uvízlí lidé

ONLINE: Mrtví a zranění po útoku Rusů v centru Kyjeva. A exploze u letiště ve Lvově

ONLINE: Mrtví a desítky zraněných po útoku na Kyjev! Rusové míří na civilní cíle po celé Ukrajině

ONLINE: Zkáza ruské vlajkové lodi, vyhoštění zástupce velvyslance ČR a senátoři na Ukrajině

ONLINE: Jaderná elektrárna v Záporoží pod palbou a bez proudu. A záhadný požár na Kerčském mostě

ONLINE: Důležitý postup Ukrajinců v Záporožské oblasti. A další drony nedaleko Moskvy

ONLINE: Krveprolití jako odveta za výbuch mostu? 13 mrtvých a 80 zraněných při ostřelování Záporoží

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy