ONLINE: Pavlová i americký ministr nečekaně v Kyjevě. A Rusové se stáhli z obce Robotyne

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.09.2023 (09:15)     Sekcia bulvár

Do Kyjeva dnes na předem neohlášenou návštěvu přijel americký ministr zahraničí Antony Blinken. Informovala o tom agentura Unian, podle níž se má Blinken sejít s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským. Svou přítomností v Kyjevě překvapila i první dáma Eva Pavlová, která přijela na summit prvních dam pořádaný Olenou Zelenskou. A šéf ruské okupační správy Záporožské oblasti Jevhen Balickyj uvedl, že na jihu Ukrajiny ruské jednotky opustily obec Robotyne. Dramatické dění sledujeme v online reportáži. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Rusové obsadili ves Robotyne v Záporoží. Osm zemí včetně Česka žádá sankce proti Rusku kvůli Navalnému

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.02.2024 (07:06)     Sekcia bulvar

Ruské jednotky pronikly do vsi Robotyne v Záporožské oblasti na jihovýchodě Ukrajiny, kde se uchytily, uvedla dnes agentura Interfax s odvoláním na ruské ministerstvo obrany. Není jasné, zda se ukrajinští vojáci z obce úplně stáhli, poznamenala agentura Reuters. Osm zemí, včetně ČR, žádá sankce proti Rusku kvůli Navalnému. Nizozemsko objednalo pro Ukrajinu devět samohybných houfnic Dita od české zbrojovky Excalibur Army. Zaznamenáno bylo 296 výbuchů, uvádí zpráva Ukrajinců. Ruské bombardování Charkovské oblasti na severovýchodě Ukrajiny zabilo čtyři civilisty, včetně šestileté dívky a kněze.  Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Důležitý postup Ukrajinců v Záporožské oblasti. A další drony nedaleko Moskvy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2023 (21:09)     Sekcia bulvar

Ukrajinští vojáci se probojovali do obce Robotyne v Záporožské oblasti a evakuovali tam civilisty, uvedla dnes na telegramu náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hanna Maljarová. O ukrajinských úspěších u vsi Robotyne informovali i další ukrajinští vojenští činitelé. Podle amerického Institutu pro studium války (ISW) ukrajinští vojáci dosáhli v posledních dvou dnech takticky významných zisků v Robotyne a východně od této vesnice. Agentura Reuters vývoj označila za potenciálně významný pokrok v ukrajinské ofenzívě proti ruským invazním silám. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Rusové unesli dalšího starostu! A děsivý útok na paneláky v Kyjevě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.03.2022 (12:42)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. V Kyjevě se v důsledku ruského ostřelování částečně zhroutil obytný dům, dva lidé jsou zranění, píše Interfax-Ukrajina. Hasiči evakuovali 35 osob. V poledne se pak objevily záběry z dalšího útoku na rezidenční budovy v Kyjevě. Ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba oznámil, že Rusové unesli starostu města Skadovsk. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Rusové popravili 3 zajatce z Robotyne? Ukrajinci letos dostali bilion korun ze zahraničí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.12.2023 (21:28)     Sekcia bulvar

Ukrajinská prokuratura zahájila vyšetřování v souvislosti s podezřením, že ruští vojáci zastřelili ukrajinské válečné zajatce. Záběry incidentu kolují na sociálních sítích, tři příslušníky ukrajinských sil ruští vojáci zajali na začátku prosince poblíž města Robotyne v Záporožské oblasti. Ukrajina v letošním roce dostala ze zahraničí finanční pomoc za více než 38 miliard eur (zhruba 939 miliard Kč), uvedl pro magazín Forbes Ukraine ministr financí Serhij Marčenko. Podle ministra stojí Ukrajinu každý den války proti Rusku zhruba 120 milionů eur (2,97 miliardy Kč). Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Ukrajina v ofenzívě znovu pokročila. Obránci se probojovali do obce Robotyne

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2023 (10:12)     Sekcia bulvar

Ukrajinská armáda za uplynulý týden osvobodila u Bachmutu na východě země od ruské okupace území o rozloze tří kilometrů čtverečních, uvedla v pondělí podle serveru Ukrajinska pravda náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hanna Maljarová. Ukrajinští vojáci se probojovali do Robotyne v Záporožské oblasti a zorganizovali evakuaci civilistů, řekla náměstkyně ukrajinského ministra obrany. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Ministr obrany USA nečekaně na Ukrajině. V Kyjevě zabil granát vojáka a manželku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.11.2023 (10:24)     Sekcia bulvar

Americký ministr obrany Lloyd Austin dnes bez ohlášení přicestoval do Kyjeva. Jedná se o jeho druhou návštěvu od začátku války. „Přijel jsem sem, abych doručil důležitou zprávu - Spojené státy budou i nadále stát s Ukrajinou a jejím bojem za svobodu proti ruské agresi a to jak teď, tak i do budoucna,“ uvedl Austin. - Dva lidé v neděli večer zemřeli, když v jejich bytě ve čtvrti Dniprovskyj rajon v Kyjevě vybuchl granát, informovala v noci na dnešek podle portálu RBK Ukrajina policie. O život přišel voják a jeho manželka. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Rusové se stáhli z obce Nova Kachovka. A Ukrajina už převzala první slovenské migy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.03.2023 (18:29)     Sekcia bulvar

Slovensko už předalo Ukrajině první čtyři stíhačky MiG-29, oznámilo ministerstvo obrany. Bratislava daruje Kyjevu celkově 13 těchto strojů. A ruské síly se zcela stáhly z obce Nova Kachovka v Chersonské oblasti na jihu Ukrajiny, tvrdí generální štáb ukrajinské armády v dnešním hlášení.Dramatické dění během války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz i nadále online.

 

VIDEO: Ukrajinci osvobodili obec Robotyne. Traumatizované seniory evakuovali ze sklepů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2023 (11:28)     Sekcia bulvar

Ukrajinští vojáci dosáhli v posledních dvou dnech takticky významných zisků v obci Robotyne a východně od této vsi, která se nachází v Záporožské oblasti na jihovýchodě země. Ve své analýze to uvedl americký Institut pro studium války (ISW). O ukrajinských vojenských úspěších u Robotyne dnes hovořili také ukrajinští vojenští činitelé - podle náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hanny Maljarové se ukrajinští vojáci probojovali do obce a pomocí bojových vozidel Bradley a evakuovali civilisty, v obci zůstali hlavně starší lidé, kteří se schovávali ve sklepech. Senioři jsou traumatizovaní, po osvobození ihned volali domů.

 

ONLINE: Noční výbuchy v Moskvě, letiště zastavila provoz! A důležitý postup Ukrajinců u Záporoží

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.08.2023 (05:59)     Sekcia bulvar

V noci Moskvou otřáslo několik explozí. Podle ruského ministerstva obrany měly na ruskou metropoli zaútočit tři drony. Všechna moskevská letiště zastavila provoz. A Ukrajina hlásí další úspěch - v úterý se její vojáci probojovali do obce Robotyne v Záporožské oblasti a evakuovali tam civilisty, uvedla dnes na telegramu náměstkyně ukrajinského ministra obrany Hanna Maljarová. O ukrajinských úspěších u vsi Robotyne informovali i další ukrajinští vojenští činitelé. Podle amerického Institutu pro studium války (ISW) ukrajinští vojáci dosáhli v posledních dvou dnech takticky významných zisků v Robotyne a východně od této vesnice. Agentura Reuters vývoj označila za potenciálně významný pokrok v ukrajinské ofenzívě proti ruským invazním silám. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

ONLINE: Rusy prošetřují kvůli popravě 3 zajatců z Robotyne. A Ukrajinci již mají stíhačky F-16?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.12.2023 (12:20)     Sekcia bulvar

Ukrajinská prokuratura zahájila vyšetřování v souvislosti s podezřením, že ruští vojáci zastřelili ukrajinské válečné zajatce. Záběry incidentu kolují na sociálních sítích, tři příslušníky ukrajinských sil ruští vojáci zajali na začátku prosince poblíž města Robotyne v Záporožské oblasti. Americké stíhačky F-16 už možná dorazily na Ukrajinu, uvedl s odvoláním na svůj zdroj americký server Newsweek. Připomněl i zprávy médií, podle nichž Rusko v posledních třech týdnech přišlo o osm stíhaček. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

ONLINE: Rusové z lodí pálili na pobřeží v oblasti Oděsy. V Kyjevě se zřítil obytný dům

ONLINE: Rusové postříleli lidi čekající ve frontě na chléb. A další unesený starosta

ONLINE: Ukrajinci upevňují dobyté pozice. A Rusové ustupují už i v Luhansku

ONLINE: Postupujeme dál na jih, hlásí Ukrajina. A Rusko přesouvá elitní jednotky

ONLINE: Ministr obrany USA slíbil Ukrajině trvalou pomoc. A v Kyjevě zabil granát vojáka a manželku

ONLINE: Postupujeme dál na jih, hlásí Ukrajina. A dron u Moskvy znovu paralyzoval letiště

ONLINE: Za vraždu Navalného je odpovědný Putin, shodli se europoslanci a žádají sankce

ONLINE: U soudu v Kyjevě se odpálil muž, na místě zemřel. A Zelenskyj se dožaduje pozvánky do NATO

ONLINE: Slovenský ministr obrany u Zelenského v Kyjevě. A exploze ve městě Vinnycja

Vzkaz Evy Pavlové z Kyjeva o „válce plné bolesti“: Detaily návštěvy na summitu se Zelenskou

ONLINE: Ukrajinu zasáhly raketové útoky, mrtví jsou v Kyjevě, Charkově i Pavlohradu

ONLINE: Masakry lidí kolem Kyjeva a dál. Rusové na civilisty útočí schválně, tvrdí USA

ONLINE: Exploze v Kyjevě, lidé jsou v krytech. A Rusové v noci útočili drony i raketami

ONLINE: Postupujeme dál na jih, hlásí Ukrajina. A Rusko sestřelilo u Krymu řízenou střelu

ONLINE: Cherson je znovu bez proudu. A Rusové stáhli část mobilizovaných od Dněpru

ONLINE: Série výbuchů v Kyjevě, Rusové útočí i na Charkov. A 8000 mrtvých civilistů

ONLINE: Zastavte invazi, nařídil Rusku soud. Vojáci dál masakrují ukrajinské civilisty

ONLINE: Výbuch u soudu v Kyjevě. A Zelenskyj se dožaduje pozvánky do NATO

ONLINE: Masivní exploze v Kyjevě a dva mrtví! Rusové obsadili nemocnici v Mariupolu

ONLINE: Série výbuchů v Kyjevě, Rusové útočí i na Charkov. A Zelenská promluvila k Čechům

Eva Pavlová je v Kyjevě! Za zvuku výbuchů. První dáma přijela na summit pořádaný Zelenskou

ONLINE: Zelenskyj připustil problémy na frontě. Tvrdí, že Rusové využili zpoždění dodávek ze Západu

ONLINE: Trosky sestřelených ruských raket v Kyjevě zranily dva lidi. A Biden pozval Zelenského

ONLINE: Šéf NATO nečekaně v Kyjevě. Odsoudil „imperiální bludy“ Moskvy, podpořil Ukrajince

»Tajná« schůzka pod Hradem: Eva Pavlová v náručí kuchaře!

ONLINE: Další obří útok, Rusové ostřelují západ Ukrajiny. A tři mrtví v Kyjevě

ONLINE: Ukrajina čelila masivnímu útoku. A nový francouzský ministr slíbil v Kyjevě pomoc se zbraněmi

ONLINE: Rusové útočili na Záporoží i Oděsu, zemřeli dva lidé. A německý ministr financí v Kyjevě

ONLINE: Severodoněck padl, ovládli ho Rusové, oznámil starosta. Obránci se stáhli

ONLINE: Scholz si znovu volal s Putinem. A Rusové ustupují už i v Luhansku

ONLINE: Ukrajina čelí masivnímu útoku. A Sunak v Kyjevě slíbil navýšení britské podpory

ONLINE: Další obří útok, Rusové ostřelují západ Ukrajiny. A čtyři mrtví v Kyjevě

ONLINE: Krvavý úder v Kyjevě, ruský konvoj zpomalil. A zapojili se do války i Bělorusové?

Překvapivá mise Evy Pavlové v ostřelovaném Kyjevě: Zatajený program s Olenou Zelenskou i jejím mužem

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy