ONLINE: Pro Čechy v Izraeli vyrazí další spoje. A země hlásí narušení vzdušného prostoru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.10.2023 (18:47)     Sekcia bulvár

Pro Čechy, kteří po teroristických útocích uvázli v Izraeli, ve středu vyrazí do Tel Avivu další repatriační letoun, další tři pak vládní speciály určené k evakuaci českých občanů zamíří do Izraele ve čtvrtek, oznámi premiér Petr Fiala (ODS). Prvním se společně s ministrem zahraničí Janem Lipavským (Piráti) vrátilo v noci 34 lidí. Na sociální síti X oznámil ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL), že se rozhodl o okamžitém ukončení podnikatelské mise do Uzbekistánu. „Vracíme se do Prahy, letadlo bude k dispozici pro evakuaci českých občanů z Izraele,“ napsal. Kapacity dosud objednaných vládních speciálů pro repatriaci českých občanů z Izraele by podle informací ČTK aktuálně měly stačit zhruba pro 450 lidí. Na severu Izraele znějí výstražné sirény, úřady vyzvaly obyvatele k odchodu do krytů. Izraelská armáda uvedla, že obdržela zprávy o narušení izraelského vzdušného prostoru z Libanonu. Dramatické dění kolem války Izraele s palestinským Hamásem sledujeme online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Pro Čechy v Izraeli vyrazí další spoj. A země hlásí narušení vzdušného prostoru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.10.2023 (18:01)     Sekcia bulvar

 Pro Čechy, kteří po teroristických útocích uvázli v Izraeli, dnes vyrazí do Tel Avivu další repatriační letoun. Prvním se společně s ministrem zahraničí Janem Lipavským (Piráti) vrátilo v noci 34 lidí. Na sociální síti X oznámil ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL), že se rozhodl o okamžitém ukončení podnikatelské mise do Uzbekistánu. „Vracíme se do Prahy, letadlo bude k dispozici pro evakuaci českých občanů z Izraele,“ napsal. Kapacity dosud objednaných vládních speciálů pro repatriaci českých občanů z Izraele by podle informací ČTK aktuálně měly stačit zhruba pro 450 lidí. Na severu Izraele znějí výstražné sirény, úřady vyzvaly obyvatele k odchodu do krytů. Izraelská armáda uvedla, že obdržela zprávy o narušení izraelského vzdušného prostoru z Libanonu. Dramatické dění kolem války Izraele s palestinským Hamásem sledujeme online.

 

ONLINE: Pro Čechy v Izraeli vyrazí další spoje. A šéf OSN vyzval k obnově dodávek do Pásma Gazy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.10.2023 (21:18)     Sekcia bulvar

 Pro Čechy, kteří po teroristických útocích uvázli v Izraeli, ve středu vyrazí do Tel Avivu další repatriační letoun, další tři pak vládní speciály určené k evakuaci českých občanů zamíří do Izraele ve čtvrtek, oznámi premiér Petr Fiala (ODS). Prvním se společně s ministrem zahraničí Janem Lipavským (Piráti) vrátilo v noci 34 lidí. Generální tajemník OSN Guterres vyzval Izrael, aby umožnil dodávky potravin, paliva a vody do Pásma Gazy, které čelí bombardování a blokádě. Dramatické dění kolem války Izraele s palestinským Hamásem sledujeme online.

 

ONLINE: Pro Čechy v Izraeli vyrazí další spoje. Rozdrtíme Hamás, slíbil izraelský premiér

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.10.2023 (22:35)     Sekcia bulvar

Pro Čechy, kteří po teroristických útocích uvázli v Izraeli, ve středu vyrazil do Tel Avivu další - druhý - repatriační letoun, další tři vládní speciály určené k evakuaci českých občanů pak zamíří do Izraele ve čtvrtek, oznámil premiér Petr Fiala (ODS). Prvním repatriačním letem se společně s ministrem zahraničí Janem Lipavským (Piráti) vrátilo v noci na středu 34 lidí. Izrael rozdrtí hnutí Hamás, každý jeho člen je mrtvý muž, prohlásil izraelský premiér Netanjahu. Je čas na válku, řekl opoziční politik Ganc. Dramatické dění kolem války Izraele s palestinským Hamásem sledujeme online.

 

ONLINE: Pro Čechy v Izraeli vyrazí další spoje. Vládní letoun k evakuaci nabídl Výborný

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.10.2023 (19:27)     Sekcia bulvar

Pro Čechy, kteří po teroristických útocích uvázli v Izraeli, ve středu vyrazí do Tel Avivu další repatriační letoun, další tři pak vládní speciály určené k evakuaci českých občanů zamíří do Izraele ve čtvrtek, oznámi premiér Petr Fiala (ODS). Prvním se společně s ministrem zahraničí Janem Lipavským (Piráti) vrátilo v noci 34 lidí. Na sociální síti X oznámil ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL), že se rozhodl o okamžitém ukončení podnikatelské mise do Uzbekistánu. „Vracíme se do Prahy, letadlo bude k dispozici pro evakuaci českých občanů z Izraele,“ napsal. Kapacity dosud objednaných vládních speciálů pro repatriaci českých občanů z Izraele by podle informací ČTK aktuálně měly stačit zhruba pro 450 lidí. Dramatické dění kolem války Izraele s palestinským Hamásem sledujeme online.

 

ONLINE: Pro Čechy v Izraeli vyrazí další spoj. Vládní letoun k evakuaci nabídl Výborný

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.10.2023 (12:26)     Sekcia bulvar

 Pro Čechy, kteří po teroristických útocích uvázli v Izraeli, dnes vyrazí do Tel Avivu další repatriační letoun. Prvním se společně s ministrem zahraničí Janem Lipavským (Piráti) vrátilo v noci 34 lidí. Na sociální síti X oznámil ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL), že se rozhodl o okamžitém ukončení podnikatelské mise do Uzbekistánu. „Vracíme se do Prahy, letadlo bude k dispozici pro evakuaci českých občanů z Izraele,“ napsal. Dramatické dění kolem války Izraele s palestinským Hamásem sledujeme online.

 

Další narušení vzdušného prostoru Tchaj-wanu. Nad ostrovem proletělo 21 čínských stíhaček

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.03.2023 (07:50)     Sekcia bulvar

Tchaj-wan dnes již druhý den po sobě informoval o rozsáhlém narušení své zóny protivzdušné obrany čínským letectvem. Jak uvedlo tamní ministerstvo obrany, za posledních 24 hodin zaznamenalo v rámci probíhající čínské nátlakové kampaně 21 letadel. Informovala o tom agentura Reuters.

 

ONLINE: Rusové usilují o trvalé ovládnutí Chersonu, míní Britové. A incident ve Švédsku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.05.2022 (09:06)     Sekcia bulvar

Švédsko zvažující přistoupení k NATO hlásí narušení vzdušného prostoru ruským letadlem a Rusové tvrdí, že ukrajinské bombardování v Chersonské oblasti zabíjelo civilisty. Právě o ovládnutí Chersonu podle Britů usiluje nyní ruská armáda. Bohatí Rusové se ve strachu ze sankcí mezitím snaží vyměnit luxusní nemovitosti v Londýně za nemovitosti v Dubaji. Dramatické dění kolem války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz v našem online přenosu.

 

Pomoc pro Čechy v Izraeli: Na tato čísla volejte, pokud potřebujete odletět

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.10.2023 (14:14)     Sekcia bulvar

Pro Čechy, kteří po teroristických útocích palestinských radikálů uvázli v Izraeli, dnes v nejbližších hodinách vyrazí do Tel Avivu druhý repatriační letoun. Další lety podle něj budou následovat. Premiér Petr Fiala (ODS) na téže síti uvedl, že lety budou pokračovat do konce týdne. Potřebujete se na lety dostat? Pak kontaktuje jedno z čísel níže.

 

Válka na nebi: Ruská letadla odstřihne od vzdušného prostoru také Pobaltí. Odveta míří i na ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.02.2022 (14:05)     Sekcia bulvar

Rusko uzavřelo vzdušný prostor pro letecké dopravce z České republiky, Polska a Bulharska. S odvoláním na ruskou federální agenturu pro leteckou dopravu Rosaviacija o tom dnes Informuje agentura Interfax. Je to odveta za stejné rozhodnutí, které kvůli ruské invazi na Ukrajinu tyto tři země učinily vůči ruským leteckým společnostem v pátek. Samo Rusko se dostává do čím dál větších potíží - na uzavření vzdušného prostoru se dohodly Litva, Lotyšsko a Estonsko. 

 

ONLINE: Ukrajina pod masivním úderem, Rusové zasáhli dvě elektrárny. A polské stíhačky ve vzduchu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.04.2024 (07:35)     Sekcia bulvar

Ukrajinské úřady hlásí útok ruských bombardérů Tu-95MS, které v noci na dnešek vzlétly ze základny námořnictva na severu Ruska. Bombardéry zaútočily na Charkovskou oblast, rakety cílily na energetickou infrastrukturu. Poškozeny byly dvě elektrány, 200 tisíc lidí je bez proudu. Polská armáda v noci kvůli ruským útokům na západ Ukrajiny aktivovala vše potřebné k ochraně polského vzdušného prostoru, uvedla Varšava.Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

Koronavirus ONLINE: 352 mrtvých v ČR. Karanténu pro Čechy zavádí Estonsko i Lotyšsko

Koronavirus ONLINE: 353 mrtvých v ČR. Karanténu pro Čechy zavádí Estonsko i Lotyšsko

Koronavirus ONLINE: Karanténu pro Čechy zavádí Estonsko a Lotyšsko. Omezení i na Kypru

Koronavirus ONLINE: Nové ohnisko ve firmě na Kutnohorsku. A Čechy vyhnaly koronaprázdniny do kempů

Koronavirus ONLINE: Nové ohnisko ve firmě na Kutnohorsku. A koronaprázdniny vyhnaly Čechy do kempů

Ministerstvo zahraničí vyzvalo Čechy v Izraeli k nejvyšší opatrnosti. Fiala: Stojíme za Izraelem!

Lukáš (41) si válkou v Izraeli dovolenou zkazit nenechal: „Neměl jsem strach ani na vteřinu!“

Koronavirus ONLINE: Firmy čeká testování 2x týdně. A další země zastavuje AstraZenecu

ONLINE: Škola v Gaze terčem palby, zemřely i děti. Úřad OSN zásah nepřipsal Izraeli

Koronavirus ONLINE: Další země zastavuje AstraZenecu. A očkovací rekord v Česku

ONLINE: Ukrajinci hlásí postup na jihu země. A drony nad západní částí Ruska

Koronavirus ONLINE: Slovinsko znovu zavádí pro Čechy karanténu. A nákaza se dostala do kláštera

Velvyslankyně v Izraeli: Smutek je tu cítit. Země je odhodlaná, chystá tvrdý útok

Fiala: Stojíme za Izraelem! Česká ambasáda v Tel Avivu vyzvala Čechy: Buďte poblíž krytů

Koronavirus ONLINE: Slovinsko znovu zavádí pro Čechy karanténu. A Trump těsně unikl nákaze

ONLINE: Ukrajinci hlásí další osvobozená města. A evakuace zraněných a seniorů pokračují

ONLINE: Rusové přišli už o 450 tisíc vojáků. A další útok na ukrajinskou energetiku

Koronavirus ONLINE: Slováci zavádějí karanténu pro Čechy. A další masivní nárůst v Praze

ONLINE: USA pošlou další raketomety HIMARS. Ukrajina hlásí 50 osvobozených obcí u Chersonu

Koronavirus ONLINE: 1382 nových případů v ČR za den. A stopka pro Čechy z Dánska i Kypru

ONLINE: Ukrajina hlásí postup na jihu a 600 mrtvých Rusů za jediný den. A další dron u Moskvy

Koronavirus ONLINE: 53 nakažených v ČR za sobotu. A koronaprázdniny vyhnaly lidi do kempů

Koronavirus ONLINE: 173 mrtvých a 6549 nakažených v ČR. Celosvětově zemřelo 150 tisíc lidí

Koronavirus ONLINE: 173 mrtvých a 1174 vyléčených v ČR. Celosvětově zemřelo 150 tisíc lidí

Koronavirus ONLINE: 173 mrtvých a 1174 vyléčených. Kritika za zavřené hranice sílí

Lipavský varuje Čechy před cestou na východ Ukrajiny. Sám tam vyrazí jednat

ONLINE: V Evropě je předválečný stav, varoval polský premiér Tusk

Koronavirus ONLINE: Karanténa ve Slovinsku, riziko v Chorvatsku a tragédie při repatriaci

Koronavirus ONLINE: Babiš si kvůli rouškám „podá“ Vojtěcha, karanténu na Čechy zavádí i Finsko

Koronavirus ONLINE: Vojtěch přidal pro Čechy u moře varování, už je 16 nakažených z ciziny

Koronavirus ONLINE: Karanténa v Česku nově jen na 10 dní? A Slovinsko ji pro nás znovu zavádí

ONLINE: Vzdušný úder na Kyjev. A Rusové přišli za měsíc u Avdijivky o 10 tisíc mužů

Koronavirus ONLINE: Slováci zavádějí karanténu pro Čechy. A muž z ČT vmetl Babišovi nepravdu

ONLINE: Ukrajinci hlásí postup na jihu země. A masivní útok ruských dronů v Kyjevské oblasti

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy