ONLINE: Prezident Litvy podpořil vyslání západních jednotek na Ukrajinu a další smrt manažera v Rusku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.03.2024 (18:33)     Sekcia bulvár

Prezident Litvy podpořil vyslání západních jednotek na Ukrajinu. "Nejlepší by bylo, kdybychom se všichni jednomyslně shodli na tom, že je to potřeba," řekl litevský prezident Gitanas Nauseda podle agentury Unina. Další smrt vysokého manažera v Rusku: „S hlubokou lítostí vám oznamujeme, že ve věku 54 let předčasně zemřel Vitalij Vladimirovič Robertus, viceprezident společnosti,“ oznámil ruský ropný gigant Lukoil podle agentury TASS. Ukrajinská tajná služba SBU v noci na dnešek zaútočila na tři ruské ropné rafinerie, uvedla agentura Unian s odkazem na své zdroje. Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Rusko zaútočilo drony na Sumskou oblast, zasáhlo pětipodlažní dům a další smrt manažera Lukoilu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.03.2024 (21:46)     Sekcia bulvar

Rusko v noci na dnešek zaútočilo drony na východoukrajinskou Sumskou oblast, v oblastní metropoli zasáhlo pětipodlažní dům, uvedly na telegramu místní úřady. Záchranáři ze sutin vytáhli dvě těla, oznámila později agentura Ukrinform s odvoláním na Státní službu pro mimořádné události (DSNS). Další dva mrtvé Ukrajinci hlásí z Doněcké oblasti.Prezident Litvy podpořil vyslání západních jednotek na Ukrajinu. "Nejlepší by bylo, kdybychom se všichni jednomyslně shodli na tom, že je to potřeba," řekl litevský prezident Gitanas Nauseda podle agentury Unina. Další smrt vysokého manažera v Rusku: „S hlubokou lítostí vám oznamujeme, že ve věku 54 let předčasně zemřel Vitalij Vladimirovič Robertus, viceprezident společnosti,“ oznámil ruský ropný gigant Lukoil podle agentury TASS. Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Putinův proslov k voličům a ruský útok dronů na Sumskou oblast

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.03.2024 (07:19)     Sekcia bulvar

Šéf Kremlu Vladimir Putin před nadcházejícími prezidentskými volbami vyzval voliče, včetně těch v okupovaných částech Ukrajiny, aby účastí na hlasování určili budoucnost své země. Třídenní volby začínají v pátek a je prakticky jisté, že v nich zvítězí Putin. Rusko v noci na dnešek zaútočilo drony na východoukrajinskou Sumskou oblast, v oblastní metropoli zasáhlo pětipodlažní dům, uvedly na telegramu místní úřady. Záchranáři ze sutin vytáhli dvě těla, oznámila později agentura Ukrinform s odvoláním na Státní službu pro mimořádné události (DSNS). Další dva mrtvé Ukrajinci hlásí z Doněcké oblasti.Prezident Litvy podpořil vyslání západních jednotek na Ukrajinu. "Nejlepší by bylo, kdybychom se všichni jednomyslně shodli na tom, že je to potřeba," řekl litevský prezident Gitanas Nauseda podle agentury Unina. Další smrt vysokého manažera v Rusku: „S hlubokou lítostí vám oznamujeme, že ve věku 54 let předčasně zemřel Vitalij Vladimirovič Robertus, viceprezident společnosti,“ oznámil ruský ropný gigant Lukoil podle agentury TASS. Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Ukrajincům nedochází odvaha, ale munice, řekl Stoltenberg

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.03.2024 (12:26)     Sekcia bulvar

Ukrajincům nedochází odvaha, ale dochází jim munice. Proto Ukrajina potřebuje ještě více podpory a potřebuje ji ihned, prohlásil šéf NATO Stoltenberg. Šéf Kremlu Vladimir Putin před nadcházejícími prezidentskými volbami vyzval voliče, včetně těch v okupovaných částech Ukrajiny, aby účastí na hlasování určili budoucnost své země. Třídenní volby začínají v pátek a je prakticky jisté, že v nich zvítězí Putin. Rusko v noci na dnešek zaútočilo drony na východoukrajinskou Sumskou oblast, v oblastní metropoli zasáhlo pětipodlažní dům, uvedly na telegramu místní úřady. Záchranáři ze sutin vytáhli dvě těla, oznámila později agentura Ukrinform s odvoláním na Státní službu pro mimořádné události (DSNS). Další dva mrtvé Ukrajinci hlásí z Doněcké oblasti.Prezident Litvy podpořil vyslání západních jednotek na Ukrajinu. "Nejlepší by bylo, kdybychom se všichni jednomyslně shodli na tom, že je to potřeba," řekl litevský prezident Gitanas Nauseda podle agentury Unina. Další smrt vysokého manažera v Rusku: „S hlubokou lítostí vám oznamujeme, že ve věku 54 let předčasně zemřel Vitalij Vladimirovič Robertus, viceprezident společnosti,“ oznámil ruský ropný gigant Lukoil podle agentury TASS. Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

 

Od jednání v Kremlu po možné vyslání vojáků na Ukrajinu: Jak se Macron stal válečným štváčem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.03.2024 (17:05)     Sekcia bulvar

Před a ještě po začátku invaze na Ukrajinu francouzský prezident vyjednával s ruským protějškem, ještě před rokem varoval, že Rusko nesmí být poníženo - zato teď zmiňuje možnost nasazení západních jednotek. Co Emmanuela Macrona přivedlo k tomu, že se stal válečným štváčem? ptá se v analýze server BBC.

 

ONLINE: Zelenskyj na nečekané návštěvě Litvy a útok Rusů na dětské centrum

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.01.2024 (11:02)     Sekcia bulvar

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj přiletěl na předem neohlášenou návštěvu Litvy, následně navštíví další pobaltské státy Lotyšsko a Estonsko. Rusové opět zaútočili raketami na Ukrajinu. Podle agentury Unian bylo poškozeno dětské centrum v Charkově. Podle šéfa ukrajinské diplomacie Dmytra Kuleby právě nyní ukrajinská obrana potřebuje více západních zbraní a munice, aby byla schopna odrážet zničující ruské vzdušné útoky. Dramatické dění sledujeme v online reportáži.

 

Vyslání vojáků na Ukrajinu? Vedla se ostrá debata, řekl Duda o summitu v Paříži

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.02.2024 (13:43)     Sekcia bulvar

Nejbouřlivější diskuse se na pondělním pařížském summitu o pomoci Ukrajině vedla ohledně vyslání vojáků západních armád na Ukrajinu, řekl polský prezident Andrzej Duda novinářům. K žádnému rozhodnutí tato debata podle něj nevedla a sama otázka nevyvolala žádné nadšení.

 

ONLINE: Kdyby Rusko prolomilo frontu, je možné vyslat na Ukrajinu vojáky, prohlásil Macron

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.05.2024 (13:03)     Sekcia bulvar

Francouzský prezident Emmanuel Macron v rozhovoru s týdeníkem The Economist opět připustil možnost vyslání západních pozemních jednotek na Ukrajinu. Stát by se tak podle něj mohlo v případě, že by Rusko prolomilo frontovou linii a Kyjev o pomoc požádal. O rozhovoru informuje agentura AFP. "Pokud by Rusové prolomili frontovou linii, pokud by existovala ukrajinská žádost - což dnes není ten případ - měli bychom si legitimně tuto otázku (o pomoci) položit," nechal se slyšet Macron, který se podobně vyjádřil už několikrát. Ukrajinské drony v noci na dnešek poškodily energetickou infrastrukturu v západoruské Orlovské oblasti, uvedl na telegramu tamní gubernátor Andrej Klyčkov. Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Další smrt manažera v Rusku! Náhle zemřel viceprezident Lukoilu, oznámila společnost

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.03.2024 (17:21)     Sekcia bulvar

Další smrt vysokého manažera v Rusku: „S hlubokou lítostí vám oznamujeme, že ve věku 54 let předčasně zemřel Vitalij Vladimirovič Robertus, viceprezident společnosti,“ oznámil ruský ropný gigant Lukoil podle agentury TASS. Ukrajinská tajná služba SBU v noci na dnešek zaútočila na tři ruské ropné rafinerie, uvedla agentura Unian s odkazem na své zdroje. Jedná se o zařízení v Rjazani, jehož zásah dříve potvrdily ruské úřady, v Kiriši v Leningradské oblasti a v Kstovu v Novgorodské oblasti. Další útoky směřovaly na leteckou základnu a vojenské letiště ve Voroněžské oblasti, uvedly zdroje. Dramatické dění sledujeme v podrobné online reportáži.

 

Pavel v Mnichově: Našli jsme munici pro Ukrajinu! Smrt Navalného vypovídá o ruském režimu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     17.02.2024 (17:55)     Sekcia bulvar

Prezident Petr Pavel si nemyslí, že smrt kritika Kremlu Alexeje Navalného, kterou ruské úřady oznámily v pátek, je vzkaz určený Mnichovské bezpečnostní konferenci, vypovídá ale o současném režimu v Rusku. Český prezident to dnes řekl na tiskové konferenci v Mnichově. Pavel vedle toho v Mnichově promluvil o munici pro Ukrajinu - nepředpokládá, že bude složité najít finance na nákup munice, kterou Česko v neupřesněných zemích mimo EU pro Ukrajinu našlo.  

 

ONLINE: Zelenskyj pozval čínského prezidenta na Ukrajinu. A Putin přiznal negativní dopad sankcí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.03.2023 (15:37)     Sekcia bulvar

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj řekl agentuře AP, že pozval svůj čínský protějšek Si Ťin-pchinga na Ukrajinu. Prezident Číny byl minulý týden v Moskvě. Ruský prezident Vladimir Putin připustil, že se sankce můžou negativně podepsat na ruské ekonomice. Dosud přitom zdůrazňoval, že se Rusku daří sankcím odolávat, uvedla AFP. Dramatické dění během války na Ukrajině sledujeme na Blesk.cz i nadále online.

Macronova slova o vojácích na Ukrajině povedou k jaderné válce, varoval šéf ruské rozvědky

Pavlovi v Mnichově děkoval Zelenskyj: Našli jsme munici pro Ukrajinu, hlásí český prezident

ONLINE: Další sankce vůči Rusku kvůli smrti Navalného a Pavel povolil 20 Čechům vstup do ukrajinské armády

ONLINE: Na Ukrajinu míří vyšetřovatelé mezinárodních zločinů. A Ikea zavírá v Rusku

ONLINE: USA posílají další balík zbraní. Masový hrob u Izjumu a Kličko přijel do Prahy

ONLINE: Ranní výbuchy v centru Kyjeva. USA chtějí Ukrajině darovat protivzdušnou obranu Patriot

Putin uznal povstalecké republiky v Donbasu! Vyslání ruské armády na Ukrajinu nic nebrání

ONLINE: Putin nařídil zabavit podíly dvou západních podniků v Rusku. Miliardy vezme i OMV

ONLINE: Putin po Krymu přiletěl do Mariupolu? Zelenskyj ohlásil další sankce proti Rusku

Další podezřelá smrt vlivného manažera v Rusku: Šéf železniční společnosti se prý zastřelil na balkóně!

ONLINE: Další HIMARS míří na Ukrajinu. Separatisté z Doněcku chtějí referendum o připojení k Rusku

ONLINE: Ukrajinci předali Rusku 63 zajatců. A smrt amerického mariňáka a šikování v Mariupolu

ONLINE: Rusové útočili v centru Kyjeva i Lvova. Polsko chce mírovou misi NATO na Ukrajině

Zeman zve Macrona a jeho ženu Brigitte do Prahy. Podpořil jeho kroky vůči Putinovi a Rusku

ONLINE: Kyjev obklíčili Rusové, Kličko zmínil katastrofu. Ukrajinu čeká noc hrůzy

ONLINE: Zelenskyj pozval čínského prezidenta na Ukrajinu. A Melitopol je bez proudu

Jejich peníze platí Putinovy rakety! Pracovní portál Ukrajiny vypovídá smlouvy firmám působícím v Rusku

Záhadná smrt manažera Norberta (†36): Noví šéfové si na něj zasedli, říká kolegyně

ONLINE: Zelenskyj vyzývá k záchraně Mariupolu. Rusové mají nový cíl – konvoje západních zbraní

ONLINE: Další fáze invaze! Odřízli jsme Ukrajinu od Azovského moře, hlásí Moskva

ONLINE: Zeman už se chystá do Lán na jmenování Fialy. Z ÚVN odejde ve čtvrtek

ONLINE: Udělal zásadní chybu, řekl Macron o Putinově invazi. A dál se bojuje o Severodoněck

ONLINE: Připravte se na útok na Ukrajinu! Ruští velitelé dostali jasný úkol, tvrdí v USA

ONLINE: Masakr v Mariupolu. A Putin je odhodlaný, to nejhorší teprve přijde, varuje Marcon

ONLINE: Ukrajinu čeká noc hrůzy, platí zákaz vycházení. A nový balík sankcí

ONLINE: Krymské město s ruskou základnou hlásí výbuchy. A Zelenskyj zve čínského prezidenta na Ukrajinu

ONLINE: Kachovka před a po: Obraz zkázy ze satelitu! A zoufalá svědectví vytopených lidí

ONLINE: Masakr v Mariupolu, další jednání o příměří. A Putin je odhodlaný, varuje Marcon

ONLINE: Zeman ve čtvrtek opustí nemocnici. Fialu jmenuje premiérem v Lánech

ONLINE: Kyjev přestál noc, Rusové ostřelují i paneláky. Před válkou uteklo už 120 tisíc lidí

ONLINE: Kyjev přestál noc, Rusové ostřelují i paneláky. A Česko pošle Ukrajině zbraně

Fiala po schůzce s Tuskem: Česko ani Polsko vyslání vojsk na Ukrajinu nechystá

ONLINE: Ruské rakety dopadají na Ukrajinu! Exploze v Kyjevě, Dnipru či Oděse

ONLINE: Za explozí přehrady je nejspíš Rusko, tvrdí USA. Ukrajina žádá mimořádnou Radu bezpečnosti OSN

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy