Počasí čeká zlom: Po trablích s mrazem se vrátí letní teploty, bude až 25 °C. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.04.2024 (05:00)     Sekcia bulvár

Teplotně výrazně podprůměrné teploty utne teplé jižní proudění, které přinese citelný nárůst teplot vzduchu. Už v neděli budeme atakovat letní hranici 25 °C. Po ranních mrazech se tak teploty opět vrátí nad nulu. V duchu oteplení bude celý víkend i začátek příštího týdne včetně populárního pálení čarodějnic a svátku 1. května. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Víkendová předpověď: Teploty jen kolem 15 °C a lijáky, sledujte radar Blesku. Kdy se vrátí léto?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.08.2023 (05:00)     Sekcia bulvar

Chladno, deštivo, větrno – tak to bude vypadat během prvního srpnového víkendu s počasím. Při trvalých a vydatných srážkách, které očekáváme na východě území, se budou nejvyšší odpolední teploty pohybovat jen na 15 °C. Na východě území za víkend spadne až kolem 80 mm srážek. A ještě celý příští pracovní týden se budou teploty zastavovat většinou pod letní hranicí 25 °C a oblačnost bude dost aprílová, počítat musíme s občasným deštěm nebo přeháňkami. Letní počasí se k nám zřejmě vrátí až příští víkend. Ale i chladné a vlhké západní proudění k prázdninovému počasí v Česku patří.  

 

Česko zchladí další déšť a bouřky, letní teploty nečekejte. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.07.2020 (07:29)     Sekcia bulvar

Příjemné letní teploty zkazila studená fronta, která se žene přes naše území a přináší s sebou déšť a bouřky. Dnes by si lidé měli nachystat na odpoledne deštníky a teplejší oblečení. Teploty klesnou na 16 až 20 °C. Podobné počasí nás čeká i v pátek.

 

Tropy se odporoučely, sledujte radar Blesku. A jaký bude začátek meteorologického podzimu?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.08.2023 (05:00)     Sekcia bulvar

Od 1. září hovoříme o meteorologickém podzimu. Ten ještě může prodloužit letní počasí jako například září v roce 2016, kdy tropické teploty byly do poloviny září, nebo naopak přinést první krok do zimy. Po výrazně teplotně podprůměrném závěru srpna a zároveň konci meteorologického léta se k nám letní teploty vrátí hned první zářijový víkend. Jak dlouho letní teploty vydrží? A co můžeme čekat od podzimu?  

 

Zima to v Česku nevzdává. Po ránech s až -9 °C se i do nížin vrátí sníh, sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.03.2022 (05:05)     Sekcia bulvar

Celý tento týden píše počasí hodně podobný scénář – převládá malá oblačnost – denní délka slunečního svitu se ojediněle zastavila až na 10,5 hodinách, noci jsou studené – nejnižší teploty klesají v nížinách až k -8 °C, na horách na Šumavě ojediněle i pod -20 °C. V následujících dnech bude oblačnosti a sněžení přibývat – mrazivá rána zůstanou. Studené severní až severovýchodní proudění bude i nadále srážet nejnižší ranní teploty až k -9 °C a odpolední teploty zpravidla nepustí přes 5 °C. V příštím týdnu bude na horách vládnout pravé zimní počasí -  teploty trvale pod bodem mrazu a občasné sněžení. Výrazný zlom v počasí přinese zřejmě až úplný závěr týdne.

 

Teploty jako na houpačce: O víkendu 16 °C, ale pak se vrátí sněžení. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.03.2024 (05:50)     Sekcia bulvar

Střídání mrazů a jarních teplot, takový je výhled počasí v následujících dnech. Druhý březnový víkend přinese relativně příjemné teploty – budou stoupat v neděli až ke 16 °C. Přechodně k nám pronikne teplejší vzduch od jihu, ale počátkem příštího týdne ho bude střídat chladnější vzduch. A tak se k nám v příštím týdnu vrátí sněžení od vyšších poloh a v ranních minimech mohou teploty klesat i pod bod mrazu. Po extrémně teplotně nadprůměrném únoru se tak do Česka začne vracet typické počasí pro tuto roční dobu. Příští týden bude více oblačnosti i srážek a proměnlivost oblačnosti bude připomínat duben. Sledujte příchod sněhu na radaru Blesku. 

 

Teploty jako na houpačce: Ráno až -8 °C, o víkendu 16 °C, vrátí se i sněžení. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.03.2024 (06:40)     Sekcia bulvar

Střídání mrazů a jarních teplot, takový je výhled počasí v následujících dnech. Druhý březnový víkend přinese relativně příjemné teploty – budou stoupat v neděli až ke 16 °C. Přechodně k nám pronikne teplejší vzduch od jihu, ale počátkem příštího týdne ho bude střídat chladnější vzduch. A tak se k nám v příštím týdnu vrátí sněžení od vyšších poloh a v ranních minimech mohou teploty klesat i pod bod mrazu. Po extrémně teplotně nadprůměrném únoru se tak do Česka začne vracet typické počasí pro tuto roční dobu. Příští týden bude více oblačnosti i srážek a proměnlivost oblačnosti bude připomínat duben. Sledujte příchod sněhu na radaru Blesku. 

 

Česko čeká suchý týden i s letními teplotami, bude až 28 stupňů. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.05.2023 (05:00)     Sekcia bulvar

Klidné, převážně slunečné počasí bude pokračovat i během nového týdne, ojedinělé přeháňky se zřejmě vyskytnou až o prvním červnovém víkendu. I nadále se tak bude prohlubovat nebezpečí požárů v přírodě. Nejvyšší odpolední teploty se budou zastavovat kolem letní hranice 25 °C, nejtepleji by mělo být ve čtvrtek, na první meteorologicky letní den, to odpolední teploty zamíří až na 28 °C. Čeká nás nejteplejší první červen od roku 2019. Na víkend se začne zřejmě ochlazovat, to jak moc výrazné ochlazení to bude, na tom se numerické modely zatím moc neshodují. Kvůli suchému a slunečnému počasí i nadále porostou koncentrace pylových částic v ovzduší. Co můžeme očekávat od červnového počasí?  

 

Ochlazení v Česku: Teploty i pod nulou, déšť a sněhové přeháňky. Sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.03.2024 (06:20)     Sekcia bulvar

Pravé jarní počasí nás teprve čeká. V následujících dnech bude téměř každý den pršet a na horách bude v některé dny sněžit. Často mají být také teploty pod nulou. Nicméně v sobotu bude počasí bez deště a nejvyšší teploty by měly dosáhnout 8 až 12 °C. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

 

Sníh se vrátí. Meteorologické jaro začne mrazem, teploty klesnou i k -10 °C, sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     27.02.2023 (05:19)     Sekcia bulvar

Teplotně výrazně nadprůměrné únorové počasí ukončil poslední únorový víkend, který výrazně srazil teploty a do hor přinesl velkolepý zimní comeback. Hned v pondělí počasí u nás začne ovlivňovat výběžek vysokého tlaku vzduchu, která má svůj střed nad Velkou Británií, takže oblačnosti i srážek bude ubývat a ve středu a ve čtvrtek se bude délka slunečního svitu pohybovat až kolem 10 hodin. Během pracovního týdne půjdou odpolední teploty pozvolna nahoru, rána ale budou mrazivá - při malé oblačnosti a na sněhové pokrývce budou ojediněle teploty klesat až k -10 °C. O prvním březnovém víkendu se vrátí studené a vlhké severní až severozápadní proudění, které bude přinášet více oblačnosti a sněžení, sněhové vločky se opět vrátí i do nížin. Meteorologické jaro startuje ve středu 1. března, co můžeme očekávat od jara?

 

Letní teploty, bouřky i přízemní mrazíky. Počasí bude dál bláznivé, sledujte radar Blesku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.05.2023 (05:30)     Sekcia bulvar

Česko má za sebou první letní víkend letošního roku, v neděli nejvyšší teplota v Doksanech vystoupila na 27,8 °C. Nejteplejší květnový den zažíváme dnes, teplé jižní proudění bude vrcholit a už v úterý nás čeká přechod studené fronty a poté studené severozápadní proudění. Z letních teplot se už ve středu ocitneme v maximech na teplotách do 21 °C a konec týdne přinese po ránu dokonce opět i přízemní mrazíky – teplota v 5 cm nad zemí bude klesat pod bod mrazu. Počátek týdne bude bohatý na bouřky - v pondělí se budou bouřky vyskytovat pouze místy, v úterý na většině území. Bouřky mohou být doprovázené přívalovým deštěm o intenzitě i přes 30 mm. Vzhledem k nasycení půdy vodou hrozí i lokální zvedání potoků. Od středy nás čeká převážně slunečné počasí. Vrátí se do konce května ještě letní teploty?

Letní teploty v Česku vydrží, bude až 23 °C. Počasí přeje houbám, sledujte radar Blesku

Po chladných ránech vydrží v Česku letní teploty, bude až 23 °C. Počasí přeje houbám, sledujte radar Blesku

Příjemných 27 °C utnou deště a bouřky, sledujte radar Blesku. Příští týden se počasí vrátí do normálu

Ze zimy zpátky do jara: V Česku se oteplí na 20 °C. A co čarodějnice? Sledujte radar Blesku

Víkend v Česku proprší, dorazí i bouřky. Sledujte radar Blesku. A kdy se vrátí tropy?

Počasí na nový rok: O víkendu až 13 °C, pak se vrátí mráz i sníh. Sledujte radar Blesku

Začátek ledna bude deštivý a větrný. Kdy se do Česka vrátí mráz? Sledujte radar Blesku

Deštivé počasí končí: V půlce týdne se vrátí léto a o víkendu tropické teploty. Sledujte radar Blesku

Bouřky se opět řítí do Česka, kde udeří? Sledujte radar Blesku. A letní teploty skončí

Celý víkend proprší. Bude říjnové počasí na draka? Sledujte radar Blesku

Bláznivé skoky v Česku: Na Šumavě byl mráz -10 °C, oteplí se na 20 °C. Sledujte radar Blesku

Teplý letní víkend přinese až 27 °C. Bouřky se vrátí příští týden, sledujte radar Blesku

O víkendu se do Česka vrátí léto. Bude až 25 °C a vykoukne slunce, sledujte radar Blesku

Předpověď pro začátek podzimu: Nejdřív lijáky, pak pozdní léto! Sledujte radar Blesku

Nejdřív 32 °C, pak sešup a déšť. O víkendu si léta příliš neužijeme, sledujte radar Blesku

Nový týden přinese nejprve letní teploty i bouřky, pak výrazné ochlazení. Sledujte radar Blesku

Čeká nás teplo, až 27 °C a sluníčko. Bouřky a přeháňky se vrátí na konci týdne, sledujte radar Blesku

O víkendu se do Česka vrátí léto. Bude až 25 °C a dorazí prach ze Sahary, sledujte radar Blesku

Do Česka se vrátí sněhové přeháňky, teploty klesnou i k -6 °C. Sledujte radar Blesku

Slunečné a suché počasí v Česku: Teploty vyšplhají až k 30 °C, sledujte radar Blesku

Čeká nás teplotní šok: Sníh i mráz -2 °C. Vrátí se letní teploty do konce dubna? Sledujte radar Blesku

Počasí na víkend: Zataženo, déšť i bouřky. Do Česka se vrátí i sníh, sledujte radar Blesku

Počasí v novém týdnu: Od teplotních rekordů k mlze a ranním mrazům. Sledujte radar Blesku

Česko čeká nezvykle teplý víkend. Na Šumavě bude až letních 25 °C! Sledujte radar Blesku

Předpověď na víkend: Po bouřkách postupně až 28 °C. Vrátí se tropy i bouřky. Sledujte radar Blesku

Déšť přál houbám. Dnes bude až 29 °C, o víkendu až 33 °C, sledujte radar Blesku

Počasí v Česku: Znovu dorazí déšť a ochladí se. Vytáhneme už svetry? Sledujte radar Blesku

Česko čekají nejnižší teploty z celého července i déšť, sledujte radar Blesku. Kdy se vrátí léto?

Houbám se po dešti zablýsklo na lepší časy. O víkendu bude až 33 °C, sledujte radar Blesku

V novém týdnu na Česko znovu udeří bouřky a vichr, sledujte radar Blesku. Kdy se vrátí tropy?

S novým týdnem na Česko znovu udeří bouřky a vichr, sledujte radar Blesku. Kdy se vrátí tropy?

Velká předpověď na konec prázdnin: Deštníky neodložíme, sledujte radar Blesku

Deštivo a chladno v Česku: Hrozí i bouřky, sledujte radar Blesku. A kdy se oteplí?

Velká dubnová předpověď: Česko čeká sníh i déšť, sledujte radar Blesku. Kdy se ukáže jarních 20 °C?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy