Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou
Zdroj:
idnes.cz
24.03.2025 (08:20)
pro ženy
Výborný pokrm z jehněčího masa, na kterém si pochutná celá rodina. celý článek
Ryba s bylinkovou krustou: Ideální rychlovka na jaro a léto podle Koko
Zdroj:
dama.cz
01.05.2022 (04:00)
pro-zeny
Pokud máte doma spoustu aromatických bylin, zkuste z nich připravit zapečenou rybu s bylinkovou krustou. Použít můžete bazalku, petržel, koriandr a vše smíchat s rozdrceným italským pečivem. Celý ...
Jehněčí hřbet s kroupami
Zdroj:
idnes.cz
14.03.2024 (21:09)
pro-zeny
Máte rádi jehněčí maso? Pokud ano, vyzkoušejte recept na jehněčí hřebínky.
RECEPT DNE: Vepřová panenka s bylinkovou krustou
Zdroj:
idnes.cz
16.11.2020 (00:00)
pro-zeny
Bylinky vždycky dodají masu něco jako šmrnc! Nebojte se je použít.
Dušené jehněčí na červeném víně
Zdroj:
idnes.cz
05.12.2023 (21:22)
pro-zeny
Vyzkoušejte náš recept na jehněčí kolínka. Báječně si pochutnáte!
Užijte si podzim, vyzkoušejte guláš z kance nebo jehněčí roládu
Zdroj:
idnes.cz
15.10.2021 (00:00)
pro-zeny
S podzimem je spojená sezona jehněčího a zvěřiny. Pokud se vám naskytne příležitost připravit si k obědu zvěřinu či jehněčí maso, neváhejte. Je tu právě doba, kdy jehňata dorůstají ideální jateční váhy, při níž maso zůstává křehké, a zároveň jsou zvířata dostatečně osvalená.
Candát s křupavou krustou a bramborovým salátem
Zdroj:
idnes.cz
05.12.2025 (22:13)
pro-zeny
Inspirace na vánoční jídlo.
Křupavé větrníčky Choux au Craquelin
Zdroj:
idnes.cz
14.02.2025 (08:37)
pro-zeny
Luxusní francouzský dezert v sobě kombinuje lehkost odpalovaného těsta s křupavou cukrovou krustou.
Brambory plněné bylinkovou omáčkou
Zdroj:
idnes.cz
04.05.2025 (22:11)
pro-zeny
Nemáte nápady na večeři? Vyzkoušejte pečené brambory podle našeho receptu.
Srnčí hřbet s hořkou čokoládou a mandlemi
Zdroj:
idnes.cz
05.03.2024 (21:02)
pro-zeny
Také vám tyto řezy pekla babička?
Zkuste bylinkovou dietu. Skvěle vás nastartuje a kila utečou pryč
Zdroj:
idnes.cz
25.06.2025 (00:00)
pro-zeny
Jak vykročit s novou energií a štíhlou siluetou do léta? S čerstvými bylinkami vám to půjde docela snadno…
Zaječí hřbet v máku na švestkové omáčce
Jehněčí knedlíky se zázvorovou omáčkou
Voňavé rituály: olejíčky, které vám dodají energii i vyhladí pleť
Voňavé rituály: objevte sílu éterických olejů
Založte si bylinkovou zahrádku, ať má vaše jídlo chuť. Inspirujte se v galerii
Excelentní nádivka, jehněčí ragú i roláda. Tak vaří na Velikonoce šéfkuchaři
Na jaře si dejte mladé maso. Je výživné, zdravé a skvěle si pochutnáte
Býčí žlázy, jehněčí střeva i telecí slezina. Poznejte skryté chutě světa
Voňavé a šťavnaté švestky. Jak s nimi v kuchyni kouzlí známí foodblogeři?
Pstruh, jehněčí i bulky. Pochutnejte si o Velikonocích na lahůdkách ze světa
Beránek, mazanec, nádivka i jehněčí. Tradiční velikonoční recepty
Když se naučíte králíka naporcovat, ušetříte a získáte víc možností k úpravě

