Roztříštění: oběť spiknutí nebo vlastní poznamenané mysli? Odpověď hledá thriller na Netflixu [recenze]

Zdroj Zdroj: zive.cz     23.05.2020 (14:55)     Sekcia it, počítače

Zmizení dcery a manželky v nemocnici vede otce od rodiny k horečnatému pátrání po tom, co se s nimi stalo. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Kočičky: příběh dospívání, který na Netflixu vyvolal obvinění z pedofilie a šíření dětské pornografie [recenze filmu]

Zdroj Zdroj: zive.cz     25.10.2020 (12:55)     Sekcia it-pocitace

Citlivý příběh o dospívání a hledání vlastní cesty ve světě, svádějícím k napodobování vzorů, které svým obsahem přesahují věk a zkušenosti hlavní hrdinky.

 

Nevíte, co si na Netflixu pustit? Nové tlačítko „shuffle“ dilema vyřeší

Zdroj Zdroj: zive.cz     19.08.2020 (17:25)     Sekcia it-pocitace

Problém Netflixu může být, že jeho nabídka filmů a seriálů je příliš široká. Lidé často stráví více času vybíráním, co si pustí než samotným sledování požadované věci. Pro tyto uživatele Neflix představil nové tlačítko shuffle, které automaticky spustí náhodnou věc, o které si služba myslí, že by ...

 

Dámský gambit: ženskou perspektivou nahlížená hra v šachy trhá rekordy na Netflixu [recenze]

Zdroj Zdroj: zive.cz     05.12.2020 (21:42)     Sekcia it-pocitace

 

Old Guard: Nesmrtelní – válečnice Charlize Theron průměrný akční film Netflixu nevytrhne [recenze]

Zdroj Zdroj: zive.cz     26.07.2020 (05:55)     Sekcia it-pocitace

 

Vyproštění: Chris Hemsworth a jeho záchranná mise v Bangladéši na Netflixu [recenze]

Zdroj Zdroj: zive.cz     04.05.2020 (22:08)     Sekcia it-pocitace

Debut Sama Hargravea se veze na wickovské vlně kaskadérské akční školy.

 

Chicagský tribunál: Aaron Sorkin si na Netflixu v soudním dramatu říká o Oscary [recenze filmu]

Zdroj Zdroj: zive.cz     07.11.2020 (19:32)     Sekcia it-pocitace

Pečlivě vystavěný soud nad zpolitizovaným procesem s aktivisty proti válce ve Vietnamu.

 

Kde je moje tělo? – nejlepší animovaný film roku 2019 na Netflixu [recenze]

Zdroj Zdroj: zive.cz     03.05.2020 (13:59)     Sekcia it-pocitace

Imaginativní poema o lásce, vyrovnání se s tíhou minulosti i nalezení sebe sama, oceněná francouzským Césarem.

 

Král: nástup Jindřicha V. na trůn v působivém historickém dramatu od Netflixu [recenze filmu]

Zdroj Zdroj: zive.cz     19.04.2020 (18:08)     Sekcia it-pocitace

Historické drama o moci, zodpovědnosti, odkazu otců, manipulativních dvorských intrikách i o tom, jakým způsobem se dá tato moc udržovat a upevňovat.

 

Enola Holmesová: Mladší sestra Sherlocka Holmese se na Netflixu vydává v jeho stopách [recenze filmu]

Zdroj Zdroj: zive.cz     04.10.2020 (14:32)     Sekcia it-pocitace

Na dospívající publikum orientovaná profesionální fan fiction ze sherlockovského světa se sympatickou hrdinkou, jež pokouší limity upjaté viktoriánské éry.

 

Netflix už se obejde bez platební karty a „předplatné“ půjde také darovat

Zdroj Zdroj: zive.cz     05.11.2020 (14:45)     Sekcia it-pocitace

Ke sledování Netflixu již nemusíte účet spárovat s kreditní/debetní kartou nebo PayPalem, provozovatelé největší videotéky světa totiž začali nabízet i vlastní předplacené kupóny. Ty byly již dřív dostupné v zahraničí, nově je ale najdeme také v Česku. Netflix nabízí kupóny o hodnotách 400, 1000 ...

Půlnoční nebe: George Clooney a jeho sci-fi drama na Netflixu [recenze]

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga – s nadsázkou uchopený fenomén Eurovize na Netflixu [recenze]

Thriller Ava: Bez soucitu míří do kin

Asi to ukončím: existenciální horor originálního scenáristy a režiséra Charlieho Kaufmana na Netflixu [recenze filmu]

Projekt Power: pět minut v kůži superhrdiny v akčním thrilleru na Netflixu [recenze filmu]

Bratrstvo pěti: novinka Spikea Leeho na Netflixu, která rezonuje s protesty hnutí Black Lives Matter [recenze]

Sedláček bude natáčet thriller Promlčeno s Karlem Rodenem

Nové srovnání knihoven Netflixu ve všech zemích včetně Česka. Jsme zhruba uprostřed

[článek] Tři možnosti, jak si zprovoznit vlastní síť LoRaWAN pro internet věcí

Nová HBO Max sebere Netflixu některé seriály. Přátelé jsou s otazníkem

Apple chystá MacBooky s 5nm procesory ARM na rok 2021. Budou mít až 12 jader

Bez rychlotestů. V Česku běží studie buněčné imunity proti covid-19

Apple si bude vyrábět i vlastní grafické karty. Kromě Intelu se se tak zbaví i AMD

V sobotu začne časovkou Giro, na startu bude i Černý

Půlnoční nebe: George Clooney v nové postapokalyptické sci-fi od Netflixu

Chorvatsko zasáhlo zemětřesení; hlášena je oběť, škody a zranění

[článek] V kterých krajích si čeští ajťáci nejvíce vydělají? Nejvíc IT profesionálů hledá e-commerce

Liberator: Operace Avalanche – trailer na animovaný válečný seriál od Netflixu

HBO Max: nová on-line služba bude konkurovat Netflixu a Amazon Prime

Evropské kmeny: ve sci-fi seriálu Netflixu se bude bojovat o postapokalyptickou Evropu

Omlazený český tým se chystá na SP ve vodním slalomu

Umbrella Academy: trailer na druhou sezonu skvělého komiksového seriálu Netflixu

Za čárou: podprůměrná akční sci-fi jednohubka aneb béčko Netflixu s áčkovým hrdinou

Ničivý sesuv půdy v Norsku má první potvrzenou oběť

Smrt do roku 2020: Samuel L. Jackson je hlavní hvězdou komedie o pandemii od Netflixu

Jednotky vesmírného nasazení: první trailer na hvězdně obsazený komediální seriál Netflixu

Bratrstvo pěti: veteráni se vrací do Vietnamu nejen pro poklad v nové filmu Netflixu

Český katalog Netflixu je jeden z největších. Filmů i seriálů máme skoro jako v USA

Old Guard: Nesmrtelní – Charlize Theron jako válečnice v komiksové jízdě na Netflixu [trailer]

Norští záchranáři našli sedmou oběť sesuvu, na místo přijel král

[aktualita] Netflix uvádí na český trh vlastní předplacené karty

[aktualita] Internetový seriál z produkce Mall.TV může získat prestižní cenu Emmy

Prokletá: Kterak k meči Excalibur Artuš přišel vypráví fantasy seriál Netflixu a Frank Miller

HBO na víkend: Komediální thriller, špiónský seriál a nestárnoucí Iron Man

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy