Projekt Power: pět minut v kůži superhrdiny v akčním thrilleru na Netflixu [recenze filmu]

Zdroj Zdroj: zive.cz     22.08.2020 (23:34)     Sekcia it, počítače

Slibný námět s pilulkou, která dává jejím uživatelům na pět minut superhrdinské schopnosti, aniž by tušili, jaké to budou, se dočkal rozvedení, které zůstalo hodně za očekáváními, jak s tímto konceptem naložit. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Král: nástup Jindřicha V. na trůn v působivém historickém dramatu od Netflixu [recenze filmu]

Zdroj Zdroj: zive.cz     19.04.2020 (18:08)     Sekcia it-pocitace

Historické drama o moci, zodpovědnosti, odkazu otců, manipulativních dvorských intrikách i o tom, jakým způsobem se dá tato moc udržovat a upevňovat.

 

Enola Holmesová: Mladší sestra Sherlocka Holmese se na Netflixu vydává v jeho stopách [recenze filmu]

Zdroj Zdroj: zive.cz     04.10.2020 (14:32)     Sekcia it-pocitace

Na dospívající publikum orientovaná profesionální fan fiction ze sherlockovského světa se sympatickou hrdinkou, jež pokouší limity upjaté viktoriánské éry.

 

Asi to ukončím: existenciální horor originálního scenáristy a režiséra Charlieho Kaufmana na Netflixu [recenze filmu]

Zdroj Zdroj: zive.cz     27.09.2020 (10:58)     Sekcia it-pocitace

Existenciální horor, v němž Charlie Kaufman nastoluje témata neschopnosti komunikace a prožívání, nenaplněných vztahů i snů, samoty, stárnutí, bezmoci a smrti.

 

Kočičky: příběh dospívání, který na Netflixu vyvolal obvinění z pedofilie a šíření dětské pornografie [recenze filmu]

Zdroj Zdroj: zive.cz     25.10.2020 (12:55)     Sekcia it-pocitace

Citlivý příběh o dospívání a hledání vlastní cesty ve světě, svádějícím k napodobování vzorů, které svým obsahem přesahují věk a zkušenosti hlavní hrdinky.

 

Pro balík prachů: Liam Neeson v akčním filmu jako chlap, se kterým si fakt nechcete zahrávat

Zdroj Zdroj: zive.cz     08.10.2020 (20:53)     Sekcia it-pocitace

 

Old Guard: Nesmrtelní – válečnice Charlize Theron průměrný akční film Netflixu nevytrhne [recenze]

Zdroj Zdroj: zive.cz     26.07.2020 (05:55)     Sekcia it-pocitace

 

Nové srovnání knihoven Netflixu ve všech zemích včetně Česka. Jsme zhruba uprostřed

Zdroj Zdroj: zive.cz     03.09.2020 (08:45)     Sekcia it-pocitace

CompariTech aktualizoval svoji analýzu Netflixu napříč jednotlivými trhy. V interaktivní tabulce si tak můžete jednotlivé země včetně Česka seřadit podle velikosti knihovny, počtu seriálů, filmů a pochopitelně také ceny za základní, standardní a prémiové předplatné. CompariTech aktualizoval ...

 

Nevíte, co si na Netflixu pustit? Nové tlačítko „shuffle“ dilema vyřeší

Zdroj Zdroj: zive.cz     19.08.2020 (17:25)     Sekcia it-pocitace

Problém Netflixu může být, že jeho nabídka filmů a seriálů je příliš široká. Lidé často stráví více času vybíráním, co si pustí než samotným sledování požadované věci. Pro tyto uživatele Neflix představil nové tlačítko shuffle, které automaticky spustí náhodnou věc, o které si služba myslí, že by ...

 

Český katalog Netflixu je jeden z největších. Filmů i seriálů máme skoro jako v USA

Zdroj Zdroj: zive.cz     07.10.2020 (14:45)     Sekcia it-pocitace

 

Bratrstvo pěti: veteráni se vrací do Vietnamu nejen pro poklad v nové filmu Netflixu

Zdroj Zdroj: zive.cz     20.05.2020 (15:19)     Sekcia it-pocitace

Vyproštění: Chris Hemsworth a jeho záchranná mise v Bangladéši na Netflixu [recenze]

Kde je moje tělo? – nejlepší animovaný film roku 2019 na Netflixu [recenze]

Roztříštění: oběť spiknutí nebo vlastní poznamenané mysli? Odpověď hledá thriller na Netflixu [recenze]

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga – s nadsázkou uchopený fenomén Eurovize na Netflixu [recenze]

[článek] Falešné anti-5G USB klíčenky, růst TikToku a debata o pojmech „master“ a „slave“

Bratrstvo pěti: novinka Spikea Leeho na Netflixu, která rezonuje s protesty hnutí Black Lives Matter [recenze]

Američané mají slibný projekt malého modulárního jaderného reaktoru

Colectiv: rakovina korupce, prolezlá systémem zdravotní péče ve vítězném filmu festivalu Jeden svět [recenze filmu]

[článek] Gigabitové připojení od Vodafonu: rychlosti a zkušenosti s novým routerem

22 nejlepších erotických thrillerů. Poradíme, kde je najdete online

HBO Max: nová on-line služba bude konkurovat Netflixu a Amazon Prime

Umbrella Academy: trailer na druhou sezonu skvělého komiksového seriálu Netflixu

[aktualita] Vodafone TV se v České republice propojuje s Netflixem

Jednotky vesmírného nasazení: první trailer na hvězdně obsazený komediální seriál Netflixu

Old Guard: Nesmrtelní – Charlize Theron jako válečnice v komiksové jízdě na Netflixu [trailer]

Prokletá: Kterak k meči Excalibur Artuš přišel vypráví fantasy seriál Netflixu a Frank Miller

Tenet: Nolanova komplikovaná „bondovka“ s obráceným tokem času [recenze filmu]

[článek] Léto 2020: televize vrací Chalupáře, Kriminálku Anděl, Utajeného šéfa nebo Vinaře

Šarlatán: Ivan a Josef Trojanové v portrétu rozporuplné osobnosti léčitele Josefa Mikoláška [recenze filmu]

Palm Springs: romantická komedie, která svěžím způsobem pracuje s motivem časové smyčky [recenze filmu]

Ava: Bez soucitu - Jessica Chastain jako svůdná nájemná vražedkyně, která se stala nepohodlnou [recenze filmu]

[článek] Vladek Šlezingr (Atos): Cloudy z USA dominují. V EU se to i přes problémy může změnit

Žaluji!: Dreyfusova aféra ožívá v procedurálním vyprávění režiséra Romana Polanského [recenze filmu]

365 dní je slušně natočené romantické softporno. Fanouškům Padesáti odstínů šedi se může líbit [recenze]

Krajina ve stínu: vesnická kronika, v níž se během poválečného odsunu Němců ze sousedů stávají vrazi [recenze filmu]

Kolik stojí Netflix a jak za něj zaplatit? Nejčastější otázky a odpovědi

Pygame Zero: snadno použitelný nástroj určený pro výuku programování

Keboola je zdarma. Vyzkoušejte si analytickou platformu pro BI, nad kterou vznikly i základy chytré karantény

V novém hollywoodském sci-fi filmu si zahraje hlavní roli humanoidní robot

Korejský neviditelný stíhač se chystá k letu. Zamíří i do Česka?

Koronavirus podle Merkelové ukázal, jak křehký je evropský projekt

Šuškanda: Futuristický projekt Soli zmizí z telefonů Pixel

[aktualita] Stovky senzorů v popelnicích se Praze údajně osvědčily, projekt má pokračovat

Co přijde po Netflixu a Amazonu? Tohle jsou streamovací služby, na které v Česku čekáme

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy