Velký test 14" notebooků do 20 000 Kč: Výsledky, hodnocení, srovnávací tabulka

Zdroj Zdroj: zive.cz     30.09.2020 (17:54)     Sekcia it, počítače

Výsledky srovnávacího testu notebooků do 20 000 • Vyzkoušeli jsme deset 14" modelů • Podrobné slovní hodnocení a srovnávací tabulka celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Srovnávací test telefonů do 5 500 Kč: podrobné výsledky a ukázkové fotky

Zdroj Zdroj: zive.cz     21.12.2020 (17:54)     Sekcia it-pocitace

Otestovali jsme osm nejatraktivnějších telefonů s cenou kolem pěti tisíc • Zaměřili jsme se na výbavu, výdrž a schopnosti fotoaparátů • Velká srovnávací tabulka + detailní slovní hodnocení

 

Počítačové zdroje s výkonem 350 W: Výsledky velkého srovnávacího testu

Zdroj Zdroj: zive.cz     09.09.2020 (08:53)     Sekcia it-pocitace

Test počítačových zdrojů – výsledky v kategorii 350 W • Velká srovnávací tabulka • Podrobné hodnocení každého zdroje

 

Počítačové zdroje s výkonem 450 W: Výsledky velkého srovnávacího testu

Zdroj Zdroj: zive.cz     09.09.2020 (08:54)     Sekcia it-pocitace

Test počítačových zdrojů – výsledky v kategorii 450 W • Velká srovnávací tabulka • Podrobné hodnocení každého zdroje

 

Počítačové zdroje s výkonem 400 W: Výsledky velkého srovnávacího testu

Zdroj Zdroj: zive.cz     09.09.2020 (08:53)     Sekcia it-pocitace

Test počítačových zdrojů – výsledky v kategorii 400 W • Velká srovnávací tabulka • Podrobné hodnocení každého zdroje

 

Náhlavní bezdrátová sluchátka s aktivním potlačením hluku: Výsledky velkého srovnávacího testu

Zdroj Zdroj: zive.cz     30.07.2020 (08:55)     Sekcia it-pocitace

Otestovali jsme 10 náhlavních sluchátek s ANC • Velká srovnávací tabulka + slovní hodnocení každého modelu • Ani vyšší cena není zárukou bezchybného zvuku

 

Výsledky velkého testu robotických vysavačů: vysají a podlahu umějí i vytřít

Zdroj Zdroj: zive.cz     18.09.2020 (06:54)     Sekcia it-pocitace

Otestovali jsme 8 robotických vysavačů s funkcí mopu • Velká srovnávací tabulka a podrobné hodnocení • Cena není zárukou nejlepšího výsledku

 

Deset SSD s kapacitou 1 TB a rozhraním M.2 NVMe: Výsledky srovnávacího testu

Zdroj Zdroj: zive.cz     02.09.2020 (18:31)     Sekcia it-pocitace

Srovnali jsme 10 SSD v kompaktním provedení M.2 • Podrobné výsledky a velká srovnávací tabulka • Silný vliv na výkon má řadič, ale třeba také chlazení

 

Velký srovnávací test batohů pro 15,6" notebooky: Výsledky, vítěz a poražení

Zdroj Zdroj: zive.cz     18.05.2020 (18:30)     Sekcia it-pocitace

Otestovali jsme 16 batohů pro notebooky, které pojmou klasický 15,6" notebook a nestojí více než 2 000 Kč. Přinášíme přehled výsledků.

 

Srovnávací test telefonů do 8000 Kč: Výsledky, měření, ukázkové fotky a videa

Zdroj Zdroj: zive.cz     11.12.2020 (08:54)     Sekcia it-pocitace

Otestovali osm nejatraktivnějších telefonů s cenou do osmi tisíc • Měřili jsme výkon, výdrž, ale třeba i jas a věrnost barev displeje • Podrobné hodnocení a ukázkové fotky i videa

 

Jak jsme testovali telefony: Měříme, co se dá, ale záleží i na dojmech

Zdroj Zdroj: zive.cz     11.12.2020 (14:54)     Sekcia it-pocitace

Přinesli jsme vám srovnávací test osmi telefonů s cenou do osmi tisíc korun. Můžete si přečíst obecné závěry z testu, které mapují tuto kategorii telefonů, případně podrobné výsledky. Mohlo by vás ale zajímat i to, jak telefony testujeme a hodnotíme. To se nyní dozvíte. Celý test je rozdělen ...

Asus Zenbook Flip 13: lepší notebook, než by měl být [test]

Velký test fitness náramků v Computeru: i ty za pár stokorun poslouží skvěle

Plzeň hraje opravdu skvěle, je to pro nás velký test, řekl Trpišovský

Test notebooku za 6 300 Kč: Umax VisionBook 14Wr Plus

Srovnávací zkoušky budou v červnu a červenci, v květnu online

V novém Computeru radíme, jak prodloužit výdrž notebooku

Ohlídejte dům i dítě: Srovnávací test levných domácích IP kamer

Americká FDA schválila první rychlotest na COVID-19 pro domácí použití

Test notebooku Acer Enduro N314: drsnější zacházení ho nerozhodí

Větší obraz a Wi-Fi 6: test notebooku HP 470 G7 se 17,3" displejem

Čaputová měla negativní test na koronavirus, dál bude v karanténě

Profesionální hybrid: Test 13,3" konvertibilního notebooku Lenovo ThinkPad L13 Yoga

Plnotučná grafika RTX 2070 Super v tenké placce: Test notebooku Alienware M15 R3

Čistokrevný hráč: Test 15,6" herního notebooku Acer Nitro 5

Srovnávací test 2,5" SSD s kapacitou 1 TB a rozhraním SATA: Když to jinak nejde

16 stolních jader v přenosném balení: Test notebooku Eurocom NightSky ARX15

Test Lenovo Legion 5 s AMD Ryzen a 1650Ti: na hry i práci pod 25 tisíc

Test notebooku MSI GE75 Raider: super grafika, doslova

Apple do notebooků přidá Face ID, alespoň podle odkazů v betaverzi. Microsoft s tím začal už před pěti lety

Herní notebooky do 25 000 Kč překvapily výkonem: Výsledky srovnávacího testu

Test notebooku Acer Swift 3 s Ryzen 5 4500U: když Swift 3, tak tento

Nový test na COVID-19 je tak levný a jednoduchý, že se budete moci testovat třeba každý den

Potlačení hluku, žádný drát a nízká cena: Test sluchátek Honor Magic Earbuds

Surface Laptop Go: Nejlevnější notebook Microsoftu okouzlí rozměry a displejem [test]

Dostupné hraní: Test herního notebooku Lenovo Legion Y540-15IRH za 22 tisíc korun

První test: Asus Zenbook Flip S - nejnovější Core i7, Iris Xe grafika a 4K OLED v tenkém provedení

Vyšší výkon za nižší cenu: test notebooku Asus TUF Gaming A15 s Ryzenem

Testlab: Vyzkoušeli jsme deset 14" notebooků s cenou do 20 000 Kč

Jak se testují grafické karty: Důležité jsou vyrovnané podmínky a stálé teploty

Jak testujeme notebooky: Měříme, ověřujeme a koukáme i dovnitř

Tvorba grafů v Jupyter Notebooku

O2 mění mobilní datové tarify. Neomezená data do notebooku stojí tisícovku

Listujeme novým Computerem: velký test 1TB NVMe disků a robotických vysavačů

Velký test televizorů v Computeru: i levnější značky překvapily kvalitou obrazu

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy