Fantasy Island: Trailer...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     13.11.2019 (17:00)     Sekcia kultura

Kdepak, na Jasona Bluma a jeho Blumhouse si nepřijdete. Byť mu kvůli tragédii zatrhli premiéru Lovu, on se vrací s Fantasy Islandem, ve kterém si svoje zvrácené fantazie bude ukájet zase trochu jiná sorta boháčů. Po skončení prvního traileru sice čuchám docela slušný kasovní potenciál (na Valentý... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Snivokraj: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     10.10.2022 (08:00)     Sekcia kultura

Celkem příjemná rodinná fantasy a jeden z těch netflixovských kousků, u něhož by snad ani nemusel být divák tolik zklamaný a dostane naopak přesně to, co očekává. Což je případ právě této neurážející a i malinko sympatické fantasy pohádky, v níž se Jason Momoa evidentně dost vyblne. Zápletka okol...

 

Fire Island: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     01.05.2022 (08:20)     Sekcia kultura

„Gay musical called Gay. That’s quite gay.“ Filmové zhmotnění homofobních obav ze seriálu Ajťáci bude v červnu k vidění na platformě Hulu. Fire Island je název skutečného resortu poblíž New Yorku, který je po dekády vyhlášeným party místem pro všechny odpůrce heteronormativity. Právě sem přijede ...

 

Bergman Island: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     20.09.2021 (15:14)     Sekcia kultura

Popisek ve výrobě... 

 

The Princess: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     02.06.2022 (21:00)     Sekcia kultura

Hodně sympatické překvápko. Aneb akční fantasy pohádka o rázné princezně, která si nechce vzít krutého záporáka, ale protože nehodlá čekat na fešáckého prince, rozhodne se ze zajetí prokopat sama. A daří se jí to prozatím poměrně dravou a stylovou cestou. Trailer totiž po správně pohádkovém úvodu...

 

VIDEO: Žena na Železný trůn nenastoupí? Rod draka ukázal trailer i nové foto

Zdroj Zdroj: idnes.cz     21.07.2022 (15:39)     Sekcia kultura

Nové záběry i nový trailer odtajnila stanice HBO k očekávanému seriálovému hitu Rod draka. Už za měsíc se totiž diváci dočkají premiéry nového fantasy seriálu, který dějově předchází populární Hře o trůny.

 

Resident Evil: Death Island: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     08.02.2023 (15:00)     Sekcia kultura

Popisek v přípravě...

 

TZ Recenze očekávané fantasy Kolo času

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     21.11.2021 (14:00)     Sekcia kultura

Streamovací Amazon se epického fantasy žánru nebojí. Má ve svém portfoliu Carnival Row a příští rok si ukousne asi největší seriálové sousto všech dob v podobě Pána prstenů. Ještě před světem J. R. R. Tolkiena nám ale tamní kravaťáci přinášejí jinou populární fantasy ságu, kterou začínali brát fa...

 

Kóma: Trailer...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     30.07.2020 (11:00)     Sekcia kultura

Trailerové bezčasí pokračuje, a tak je na čase se znovu podívat do Ruska. Po Sputnikovi a The Blackout: Invasion Earth jsme se od východních soudruhů dočkali mixu Počátku a Anihilace okořeněné Matrixem s příchutí Final Fantasy: Esence života. Co vše je špatně? Už tak nepřesvědčivé herecké výkony ...

 

Will Smith znovu mezi monstry. Fantasy Bright 2 má nového slavného režiséra...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     06.05.2020 (09:10)     Sekcia kultura

Akční fantasy Bright byla prvním opravdu velkým filmem, který vznikl čistě pro Netflix. Will Smith si v něm zahrál policajta, jenž dostane za parťáka orka. Děj se totiž odehrává v alternativním světě, kde vedle lidí žijí i víly, čarodějové, kentauři a další fantasy verbež. A dva poldové, kteří je...

 

Bodies, Bodies, Bodies: Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     27.04.2022 (09:27)     Sekcia kultura

Co do uměleckých kvalit možná nejrespektovanější studio dneška A24 jede letos těžký popík, ale já jsem za to fakt moc rád. Horor o zakrváceném natáčení péčka X mě hodně bavil, akční fantasy Everything Everywhere All At Once vypadá rovnou na film roku a teď se servíruje ansámblově-dialogově-holčič...

TZ Trailer: Velkolepý Rod draka

TZ Trailer: Herní Fallout

Willow: Blu-ray Trailer

Tygr a Drak: Trailer...

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně: Trailer 2

The King of Staten Island: Trailer...

Strašidelné příběhy na dobrou noc: Trailer

The King´s Daughter: Trailer

Imaginární přátelé: Trailer

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves: Trailer

TELEVIZIONÁŘ: Love Island čili ostrov lásky, kam smí jen ideály krásy

RECENZE: Ze Zaklínače zbyla v druhé řadě seriálu jen předvařená fantasy

Megalodon: The Frenzy: Trailer

VIDEO: Teaser na trailer k očekávané Duně

Expend4bles: Postr4datelní: Necenzurovaný trailer

Furiosa: Sága Šíleného Maxe: Trailer

Words on Bathroom Walls : Trailer...

V Praze dnes končí festival fanoušků komiksů, sci-fi a fantasy filmů

RECENZE: Další odbytá fantasy pro děti. Taková je novinka Artemis Fowl

The Kill Room: Trailer

Ti druzí: 4K Restoration Trailer

Jízda smrti: Trailer 2

RECENZE: Princezna zakletá do Bradavic. Z pohádky je fantasy

Chris Pine bude hvězdou velké fantasy

King of Killers: Trailer

První dojmy: Fantasy Dungeons and Dragons

Rudá Sonja má novou tvář

Producent Spider-Mana se vrhne na fantasy...

První dojmy: dračí fantasy Mladá dáma

Guy Ritchie se vrací k fantasy a pošle do kin Hercula

Co nejčastěji hledají Češi na Netflixu? Letos fantasy a komedie

Will Smith podruhé mezi monstry...

RECENZE: Gorillaz jsou na Cracker Island popoví a příjemně nostalgičtí

První dojmy: dračí fantasy Netflixu Mladá dáma

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy