Tvůrci Spider-Man: Paralelní světy a Ryan Reynolds vyrazí na lov monster...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     06.08.2020 (17:00)     Sekcia kultura

S kariérou Ryana Reynoldse to ještě před pár lety nevypadalo nijak zvlášť růžově. Herec z převážně romantických komedií byl sice odjakživa sympaťák, jakmile se ale pokusil vstoupit do blockbusterových vod, většinou z toho byl obří propadák. Zachránil ho v podstatě až ten Deadpool, a i na toho pot... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Tvůrci 21 Jump Street a Ryan Reynolds vyrazí na lov monster...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     06.08.2020 (17:00)     Sekcia kultura

S kariérou Ryana Reynoldse to ještě před pár lety nevypadalo nijak zvlášť růžově. Herec z převážně romantických komedií byl sice odjakživa sympaťák, jakmile se ale pokusil vstoupit do blockbusterových vod, většinou z toho byl obří propadák. Zachránil ho v podstatě až ten Deadpool, a i na toho pot...

 

RECENZE: Spider-Man v paralelních světech opět jiskří, ale i zdržuje

Zdroj Zdroj: idnes.cz     05.06.2023 (14:45)     Sekcia kultura

Před pěti lety osvěžil komiksové šablony animovaný snímek Spider-Man: Paralelní světy, teď vtrhlo do kin pokračování Spider-Man: Napříč paralelními světy: Ovšem ještě rok se bude čekat na závěr trilogie a přes veškerou parádu je z dvojky znát, že trochu zdržuje.

 

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One): Teaser

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     05.12.2021 (10:30)     Sekcia kultura

Animované Paralelní světy zaznamenaly ještě větší úspěch, než kdokoliv tušil, a tak jsou tvůrci zpátky s další municí. A tentokrát asi nebudou ještě víc šetřit sebevědomím, ambicemi a chystají pro nás hned dvojitou nálož dobrodružství Milese Moralese. První část pak na sebe láká takovým teaserem ...

 

Ryan Reynolds a Channing Tatum chystají akční komedii

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     07.12.2023 (10:00)     Sekcia kultura

Ať už se vám to líbí, nebo ne, Ryan Reynolds je jednou z největších hvězd současnosti. Sice většinou hraje jednu a tu samou roli – ukecaného a lehce otravného sympaťáka, jenž zvládá i akci – a logicky to už spoustu lidí nebaví, ale pořád je víc těch, které ano. A Reynolds na tom nehodlá minimálně...

 

Téma: 8 nenatočených filmů se Spider-Manem

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     16.12.2021 (09:00)     Sekcia kultura

Spider-Man se dodnes objevil v osmi velkých celovečerních sólovkách a navíc se mihnul ve trojce Kapitána Ameriky a v Avengers 3 a 4 (nemluvě o spoustě animovaných verzí, jimž kralují oscarové Paralelní světy). Jak ale všichni dobře víme, nejoblíbenější superhrdina se nepodíval do kin ze dne na de...

 

Nezabíjet. Přeprat a léčit! Spider-Man se chystá spasit paralelní světy i zdecimovaná kina

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     15.12.2021 (05:00)     Sekcia kultura

Uvidíte pouze v kinech, zdůrazňují plakáty k novému filmu o komiksovém hrdinovi Spider-Manovi. Platí to samozřejmě jen dočasně, ale skutečně jde o krok, který by v tuto chvíli mohl polít strádající odvětví živou vodou.

 

Druhý animovaný Spider-Man loví pavoučí posily

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     04.01.2021 (11:10)     Sekcia kultura

Animák Spider-Man: Paralelní světy je strašlivá pecka. Povedlo se v ní sladit osobitý vizuál se skvělým příběhem, emocemi, humorem, chytrými zvraty a tak trošku jiným přístupem ke komiksům. A divákům se to líbilo, což je dobře, protože v říjnu 2022 dorazí dvojka. Na tu budou opět jako producenti ...

 

Pokračování animovaného Spider-Mana má nové režiséry

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     20.04.2021 (17:00)     Sekcia kultura

O novém režisérovi chystaného sequelu k oscarovému animáku Spider-Man: Paralelní světy už jsme v minulosti nejspíš psali. Jak se teď ale ukazuje, Joaquim Dos Santos nakonec nebude jediným, kdo se u očekávaného pokračování objeví v kolonce režie. Snímek totiž čerstvě přibral taky režiséry Kempa Po...

 

VIDEO: Ryan Reynolds se stává hrdinou videohry ve filmu Free Guy

Zdroj Zdroj: idnes.cz     10.10.2020 (16:49)     Sekcia kultura

Od 10. prosince by se měl v kinech objevit snímek Free Guy, ve kterém hlavní roli ztvárnil Ryan Reynolds. Režie se ujal tvůrce série Noc v muzeu Shawn Levy.

 

Pokračování animovaného Spider-Mana se znovu odkládá

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     21.04.2022 (17:00)     Sekcia kultura

Jo, čtete správně. Sony opět míchá s daty premiér svých nadcházejících snímků, a mimo jiné tak oznámilo taky odklad očekávaného sequelu ke Spider-Man: Paralelní světy z letošního podzimu na příští léto. Konkrétně bychom se tak návratu Milese Moralese a Gwen Stacy měli dočkat 2. června 2023. A já ...

Animovaný Spider-Man nabírá pavoučí posily

První dojmy: pokračování oscarového Spider-Mana

Téma: MovieZone vs. Spider-Man aneb který pavoučí film je nejlepší?

Spider-Man parádně triumfuje! Kostlivec hororovým hitem nebude

Ryan Reynolds bude cestovat časem...

Transformers Jedna: Trailer

Nová sci-fi od autora Marťana ulovila první hvězdu a režiséry...

Kdo si chce zahrát x-menovskou Storm? ...

Deadpool a Wolverine v jednom filmu? Málem to vyšlo!

Kdy se dočkáme třetího animovaného Spider-Mana?

Tvůrci Dungeons and Dragons chystají akční komedii

Reynolds a Bullock budou hledat ztracené město

Spider-Man: Napříč paralelními světy: Trailer

Víkendový výplach #730 o Spider-Manovi a Barbie

Záznam MZ Live #203 o Spider-Manovi, Krev a zlato, Fast X i Transformers

Třetí Spider-Man bez Maguiera a Garfielda?

Třetí Spider-Man má název

Kdo bude cestovat časem s Ryanem Reynoldsem?

Hitman´s Wife´s Bodyguard: Trailer

VIDEO: Očekávaný Spider-Man odhalil nový trailer se Strangem a řadou padouchů

MZ Live: Spider-Man Speciál

Free Guy: Recenze

Zabijákova žena and bodyguard: Recenze

V kolika filmech se vrátí Hollandův Spider-Man?

MZ Live #203 už ve čtvrtek v 16:30

VIDEO: Spider-man požádá o pomoc Doktora Strange a bude bez domova

Jackman se v Deadpoolovi 3 vrátí jako Wolverine. Jak je to možné, nevíme

Animovaný Spidey bude nejdelším hollywoodským animákem

Další spider-manovský spin-off má zelenou i hereckou hvězdu

Projekt Adam: Recenze

Free Guy o víkendu vyhrál a je plný optimismu

Deadpool oznámil návrat Wolverina

Spider-Man: Napříč paralelními světy: Recenze

Noví mutanti: Recenze

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy