Druhá Wonder Woman se zase odkládá. Co to znamená pro Dunu?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     12.09.2020 (10:00)     Sekcia kultura

Co si budeme povídat, dalo se to čekat. Warneři, a vlastně snad všichni filmoví fandové po celém světě, doufali, že Nolanův Tenet bude konečně tím blockbusterem, jenž pořádně nakopne kina a začnw se do nich pořádně chodit. Jenže to bohužel nedopadlo, a i když čísla např. z Evropy nejsou marná, ut... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Denis Villeneuve slibuje třetí Dunu

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     30.08.2023 (09:30)     Sekcia kultura

V ideálním světě by se touhle dobou pořádně rozjížděla kampaň na druhou Dunu, jenže v Hollywoodu stávkují scenáristé i herci a pro ty druhé to znamená nejen to, že nesmí před kameru, ale nemůžou film ani propagovat. A to je u velkolepé a sakra drahé sci-fi podívané plné hvězd trochu problém, takž...

 

Co prozrazuje trailer epické sci-fi Duna?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     16.01.2021 (11:55)     Sekcia kultura

Protože nikdo z redakce Dunu nečetl, požádali jsme o opoznámkování traileru na Dunu producenta, produkčního a našeho věrného kumpána Filipa Brouka. Dunu 2 hrál taky za ty modrý :)  Duna režiséra Denise Villeneuva byla jedním z nejočekávanějších filmů roku 2020. Následně byla odsunuta na podzim ro...

 

Wonder Woman jako sexuální predátorka? Nemohla znásilnit, protože je to žena, brání ji aktivisti

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     05.01.2021 (16:00)     Sekcia kultura

Dlouho očekávaný snímek Wonder Woman 1984 měl již premiéru na službě HBO Max. Snímek podle kritiků zaostává za prvním dílem a nepomohl mu ani fakt, že v jedné kontroverzní scéně hrdinka prakticky znásilní muže. Pozor, článek obsahuje vyzrazení části filmů Wonder Woman a Wonder Woman 1984.

 

První reakce: Druhá Wonder Woman je parádním sequelem

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     07.12.2020 (13:00)     Sekcia kultura

Tak se té Gal Gadot letos ještě přeci jen dočkáme. Po mnoha odkladech a průtazích kvůli pandemii vtrhne Wonder Woman 1984 do kin a obýváků předplatitelů HBO Max ještě letos, do vybraných zemí dokonce už příští týden. A když koronavirus a vládní pes dovolí, my se dočkáme v českých kinech v polovin...

 

Wonder Woman znásilnila muže. Představte si, kdyby to bylo naopak, kritizují film recenzenti i diváci

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     05.01.2021 (16:00)     Sekcia kultura

Dlouho očekávaný snímek Wonder Woman 1984 měl již premiéru na službě HBO Max. Snímek podle kritiků zaostává za prvním dílem a nepomohl mu ani fakt, že v jedné kontroverzní scéně hrdinka prakticky znásilní muže. Pozor, článek obsahuje vyzrazení části filmů Wonder Woman a Wonder Woman 1984.

 

VIDEO: Úvodní scéna z druhé Wonder Woman

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     16.12.2020 (09:00)     Sekcia kultura

Premiéra Wonder Woman 1984 i její měsíční zjevení na HBO Max je prakticky za rohem a Warneři na jediný velký blockbuster posledních měsíců zase lákají ve velkém. A tentokrát přišli s celkem silným kalibrem v podobě úvodní scény. V ní nás samozřejmě nic zásadního nečeká, a vlastně v ní nedorazí an...

 

O čem bude spin-off Wonder Woman?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     01.12.2020 (17:00)     Sekcia kultura

O blížící se dvojce Wonder Woman se v posledních týdnech mluví poměrně hodně. Krok Warnerů o souběžné premiéře v kinech a na HBO Max vzbudil solidní diskuzi a otázky o tom, jaké další blockbustery se kvůli aktuální situaci vydají stejnou cestou. Wonder Woman 1984 tak s jistotou na dříve touženou ...

 

Jak to vypadá s třetí Wonder Woman?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     25.04.2022 (14:00)     Sekcia kultura

První Wonder Woman se stala před lety obřím hitem, v němž DC představilo silnou komiksovou hrdinku, která přilákala do kin i nespočet divaček. Jenže s druhým dílem už to bylo poněkud složitější. Wonder Woman 1984 nejen, že v kinech doplatila na probíhající koronavirovou situaci a musela spoléhat ...

 

Nový film Wonder Woman 1984 zaznamenal nejúspěsnější uvedení filmu během pandemie

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     27.12.2020 (22:06)     Sekcia kultura

Film Wonder Woman 1984 americké režisérky Patty Jenkinsové měl za vánoční víkend celosvětově tržby 36,1 milionu dolarů (774,8 milionu dolarů). Z toho připadá 16,7 milionu dolarů na kina ve Spojených státech a v Kanadě. Znamená to nejúspěšnější uvedení filmu během pandemie. Informovala o tom agentura Reuters s odvoláním na distributora Warner Bros.

 

Kdy dorazí trailery na druhou Dunu, Mission: Impossible a Wonku?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     11.04.2023 (09:00)     Sekcia kultura

Pomalu, ale jistě nám začíná letní filmová sezona a to znamená nejen rostoucí čísla v box office, ale pochopitelně i trailerové žně. Ostatně jen pár hodin od vzniku tohoto článku by se měla představit týmovka The Marvels, v níž se dočkáme Captain Marvel, Ms. Marvel, Monicy Rambeau i Nicka Furyho ...

Nominace na Zlaté maliny: Mezi nejhoršími filmy je i druhá Wonder Woman

Druhá Duna ulovila bondgirl

Hollywood dál ustupuje viru. Odsouvají se Wonder Woman 1984 i Candyman

Nudné, dlouhé, ženské. Wonder Woman 1984 spoustu fanoušků zklamala

Gal Gadot a režisérka Wonder Woman oživí Kleopatru

I´m Your Woman: Trailer

Je třetí Wonder Woman definitivně mrtvá?

První dojmy: Wonder Woman 1984

MZ Live #157 o Wonder Woman a Duši

Wonder Woman 1984: Recenze

Gal Gadot chystá ambiciózní sci-fi

O čem bude třetí Wonder Woman?...

Wonder Woman dorazí ještě letos. Ale na HBO Max!

Třetí Wonder Woman potvrzena. DC chystá 4 filmy ročně

Soužití s autistou. Po Rain Manovi přichází česká divadelní Rain Woman

Disney odsouvá Black Widow a další filmy

Amazonka proti koronaviru. Nová Wonder Woman bude mít premiéru souběžně v kinech i na HBO

Víkendový výplach #581 o Wolverineovi a Rambovi

Nová bondovka se znovu odkládá, premiéru bude mít v říjnu

Demolice vepřína se odkládá, otevření památníku se ale nezpozdí

Archeolog se odkládá. Na nového Indiana Jonese si fanoušci počkají ještě téměř rok

Tlapková patrola ve filmu: Recenze

První dojmy: Očekávaná Duna

Young Woman and the Sea: Trailer

American Woman: Trailer...

Tenet se opět odkládá...

Kdo si zahraje ve druhé Duně?

Čeká druhou Dunu či Aquamana kvůli stávkám odklad?

MovieZone Live #218 živě už dnes ve 22:00

MovieZone Live #218 živě už dnes ve 21:30

Víkendový výplach #626 o Duně a Penguinovi

Eternals porazili Dunu, čísla mají ale rozpačitá

Na Dunu se chodí ve velkém, slaví i Kung Fu Panda 4

VIDEO: Teaser na trailer k očekávané Duně

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy