První reakce: Druhý Borat je nekompromisní a neskutečně zábavný

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     22.10.2020 (13:00)     Sekcia kultura

Sacha Baron Cohen má prostě fištrón. Ještě před několika týdny se díky jeho utajenému natáčení o druhém Boratovi prakticky nevědělo, stačil ale jeden skvělý trailer, povedená kampaň a v neposlední řadě také dokonalé načasování premiéry před americkými prezidentskými volbami a z návratu kazašského... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

První dojmy: Borat 2

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     24.10.2020 (16:00)     Sekcia kultura

Největší televizní hvězda Kazachstánu Borat Sagdiyev je po 14 letech zpátky. Zase míří do Spojených států, kde opět dělá bordel a spousta lidí z toho nebude mít radost. A trailer i zahraniční ohlasy naznačovaly, že by to mohla být stejně nekompromisní jízda jako tenkrát poprvé. My jsme s dvojkou ...

 

‚Jaksemáš?‘ Kazaši žijící v Americe si stěžují na to, že nový Borat zesměšňuje jejich národ

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     30.10.2020 (05:00)     Sekcia kultura

Asociace Kazachů žijících v Americe (The Kazakh American Association) zveřejnila na sociálních sítích otevřený dopis proti novému filmu Borat 2 (Borat Subsequent Moviefilm). V něm se prý fiktivní kazašský reportér Borat (Sacha Baron Cohen) dopouští věcí, které poškozují kazašský národ.

 

KOMENTÁŘ: Katastrofa není, dokud o ní národ neví. Jistě, pane premiére

Zdroj Zdroj: idnes.cz     27.01.2021 (09:59)     Sekcia kultura

Hlava to nebere. Totiž proč se jediný opravdu zábavný, chytrý a především neskutečně aktuální pořad vysílá na programu ČT3, tedy na doplňkovém kanálu určeném pro dříve narozené.

 

První reakce: Seveřan je brutální a temnou řezničinou

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     07.04.2022 (14:00)     Sekcia kultura

Už příští týden vtrhne do kin jeden z nejlákavějších fláků tohoto jara, nekompromisní Seveřan, jenž nás před časem potěšil atmosférickým a brutálním trailerem, po němž řada diváků překřtila novinku na vikingského Barbara Conana. Jelikož ale snímek natočil Robert Eggers, tvůrce osobitých a ne úpln...

 

První reakce: nový film od Ritchieho je zábavný, ale prázdný výplach

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     17.04.2024 (14:00)     Sekcia kultura

Britský režisér pokračuje v zajetém trendu, který si sám před lety nastavil. Od Aladina, který se podíval na plátna kin v roce 2019, Ritchie posílal svoje fláky hlavně na streamy. Nejinak tomu bude i u jeho příštího filmu The Ministry of Ungentlemanly Warfare, jenž kinaři budou promítat pouze ve ...

 

MZ Live Speciál: Poslední skaut

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     11.02.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Byla asi jen otázka času, než v MovieZone Live dojde na Posledního skauta. Jeden z nejlepších filmů Bruce Willise, Shanea Blacka i Tonyho Scotta, nekompromisní drsná detektivka, která je stejným dílem temná i neskutečně vtipná. Joe Hallenbeck i Jimmy Dix jsou reklamou na buddy žánr a hlášky z téh...

 

První reakce: bombastický Oppenheimer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     12.07.2023 (17:00)     Sekcia kultura

První reakce na nový biografický snímek Christophera Nolana jsou venku a pakliže se někdo bál, že bude jeho tříhodinový atomový opus Oppenheimer z nějakého důvodu zklamáním, tak už nemusí. Zahraniční kritici totiž zase jednou oplývají naprostým nadšením, a to až do takové míry, že jim pro samou c...

 

První reakce: třetí Ant-Man jsou prý parádní Star Wars

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     07.02.2023 (17:00)     Sekcia kultura

Ant-Man a Wasp: Quantumania přiletí (nebo přilezou) do kin už příští týden, je tedy přesně ten čas, kdy na internet začínají vylézat první reakce a dojmy. Na recenze si ještě budeme muset pár dní počkat (a KarelR radil očekávání zchladit), nicméně několik lidí (předně fandů) už snímek vidělo, a a...

 

První reakce: dvojka Doctora Strange je prvním opravdovým hororem v MCU

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     03.05.2022 (17:00)     Sekcia kultura

Jako by to čekání do zítřejší novinářské premiéry nebylo už tak dost dlouhé, teď se ještě navíc na internetu čerstvě vynořily první reakce. Ty obvykle Marvel vypouští do světa nějaké dva týdny před premiérou, jenže Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství má údajně tolik překvápek a hvězdných came...

 

První reakce: Palm Springs je komedií léta...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     07.07.2020 (17:00)     Sekcia kultura

Tyhle první reakce mi dělají radost. Letní romantická novinka Palm Springs s Andy Sambergem, Cristin „Matkou“ Milioti a netradiční časovou smyčkou se totiž podle prvních reakcí zahraničních kritiků náramně povedla. A to tak, že jí nyní zdobí na serveru Rotten Tomatoes krásných 100 % pozitivních r...

První reakce: The Suicide Squad je epickou řežbou

První reakce: motořkářské drama The Bikeriders

Borat 2: Trailer

První reakce: Chazelleův Babylon je buď katastrofa, nebo mistrovské dílo

Pohltí a nepustí. Druhý Zaklínač je podle kritiků více akční a stále zábavný

První reakce: Druhý Top Gun je perfektním blockbusterem

První reakce: Jak dopadl komiksový Blue Beetle?

První reakce: Druhý Venom je šílenou akční komiksárnou

První reakce: Linklaterův zabiják poráží Finchera

První reakce: čtvrtý John Wick je obří adrenalinová jízda

První reakce: Zelený rytíř patří mezi filmy roku

První reakce: fantasy Zelený rytíř patří mezi nej filmy roku

První reakce: Klan Gucci Ridleyho Scotta rozděluje kritiky

Mean Girls: Trailer

První reakce: Kingsman: První mise

Zábavný retro rodinný festival „Zpátky v čase“

Recenze: Borat 2 oslabuje předsudky. Za Trumpovými příznivci jde v bílé kápi s čepcem

První dojmy: akční nářez Nikdo

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně: Trailer 2

Její tělo: Teaser

První dojmy: nekompromisní Bastard s Mikkelsenem

‚Hulí‘ Borat trávu? Sacha Baron Cohen se kvůli reklamnímu billboardu hodlá soudit

Bottoms: Necenzurovaný trailer

VIDEO: Borat se vrací na scénu, tentokrát místo kin na internet

Borat 2: Recenze

Trumpův právník Giuliani si v Boratovi sahal do kalhot, teď za to získal anticenu

První reakce: Tím tvrdší je pád je stylovou westernovou jízdou

První reakce: Občanská válka je děsivé, ale mistrovské dílo

První reakce: Nový Predátor je jedním z nejlepších dílů série

První reakce: The Banshees of Inisherin patří mezi filmy roku, má 100 % kladných recenzí

První reakce: Stvořitel je nejlepším sci-fi roku

Nová týmovka od Marvelu našla režiséra

První reakce: Mission: Impossible Odplata je akční nářez

První dojmy: kosmická marvelovka Eternals

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy