Na obzoru: Nový Pixar a Ridley Scott

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     16.03.2021 (12:30)     Sekcia kultura

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přij... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Z deseti novinek kin si čtyři připsala Francie, vrací se Ridley Scott

Zdroj Zdroj: idnes.cz     25.11.2021 (10:59)     Sekcia kultura

Váhavou návštěvnost zkusí kina pozvednout várkou deseti premiérových titulů včetně několika animovaných děl a dokumentů. Ridley Scott natočil drama Klan Gucci, ve sportovním životopisu zase hraje Will Smith.

 

Joaquin Phoenix a Ridley Scott natočí Napoleona

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     16.10.2020 (16:00)     Sekcia kultura

Ridley Scott sice už za měsíc oslaví 83. narozeniny a po své úctyhodné filmografii by se klidně mohl na všechno vykašlat a užívat si zaslouženého důchodu. Jenže režijní legenda stále nepolevuje a vybírá si jeden ambiciózní projekt za druhým. Aktuálně dotáčí historické drama The Last Duel s Benem ...

 

Ridley Scott odhalil další režijní plány

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     22.12.2023 (17:00)     Sekcia kultura

Hollywoodský matador Ridley Scott oslavil před pár týdny 86. narozeniny. Jenže zatímco jiní lidé si v tomto věku chtějí užívat důchod, slavný režisér nepolevuje a jde prakticky z filmu do filmu. Letošní Napoleon sice u mnohých nenaplnil očekávání a většina z nás doufá, že chystaná režisérská verz...

 

Ridley Scott konečně začal chystat brutální western od S. Craiga Zahlera

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     09.11.2023 (14:00)     Sekcia kultura

Ridley Scott na stará kolena nezpomaluje a zatímco do kin pomalu ale jistě míří jeho válečný Napoleon s Joaquinem Phoenixem, sám má v těchto dnech plno práce nejen se stříháním dvojky Gladiátora (ze které stále zbývá ještě kus dotočit), ale podle všeho i vybíráním lokací pro svůj příští film. Pro...

 

Na obzoru: Nový Pixar a cestování časem

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     01.02.2021 (12:30)     Sekcia kultura

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přij...

 

Pravdu má žena. Ridley Scott hledá ve filmu Poslední souboj MeToo ve středověku

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     26.10.2021 (13:57)     Sekcia kultura

Režisér Ridley Scott přichází s lehce bizarní rytířskou podívanou ze středověké Francie, kde vystupují americké hvězdy Matt Damon, Ben Affleck a Adam Driver jako rytíři a představitelé různých podob maskulinního útlaku vůči ženám. Rozhodující slovo v příběhu má ovšem jejich oběť v podání anglické herečky Jodie Comerové.

 

Klan Gucci: Trailer 2

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     01.11.2021 (00:15)     Sekcia kultura

Ridley Scott jde po Oscarech. A rozhodně má naložíno. Je samozřejmě otázka, jestli Ridley na sklonku své kariéry, vyznačující se vzlety a pády, opravdu zvládl vytasit hned dva skvostné filmy v rozptylu pouhého měsíce. Po vynikajícím Posledním souboji ale přichází další naprosto přesvědčivý traile...

 

Pokračování Gladiátora je na cestě. Kdy ho Scott natočí?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     30.09.2021 (18:00)     Sekcia kultura

Je mu 83 let, pokročilý věk mu ale přesto nebrání, aby Ridley Scott v současnosti stále patřil mezi nejproduktivnější režiséry současnosti. Vždyť jen v závěru letošního roku se dočkáme ne jednoho, ale rovnou dvou jeho nových celovečerních snímků. Klan Gucci i Poslední souboj pak navíc patří k těm...

 

Druhý Gladiátor mění hereckou hvězdu

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     24.05.2023 (10:01)     Sekcia kultura

Ještě pár let zpátky jsme se vždycky pousmáli, když začal Ridley Scott mluvit o sequelu Gladiátora. Úplně jsme si nedovedli představit, že se dočkáme pokračování, když Russell Crowe umřel v Koloseu, ale Scott to evidentně myslel vážně a už na druhém díle poctivě pracuje. A vůbec k tomu Crowa nepo...

 

KOMENTÁŘ: Napoleon válčí jako Hurvínek. Scott z něj udělal karikaturu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     01.01.2024 (13:00)     Sekcia kultura

Znalec vojenské historie a viceprezident Středoevropské napoleonské společnosti Jakub Samek ve svém komentáři přibližuje, proč režisér Ridley Scott udělal ve filmu Napoleon z jeho válečnického umění karikaturu. A dokazuje, že přesnost se v historických velkofilmech nemusí vylučovat s diváckou atraktivitou.

Scott lituje režie posledního Vetřelce. Raději by natočil dvojku Blade Runnera

Nový Vetřelec se blíží

Pixar chystá nový animák o mořských příšerách...

V kůži módních magnátů. Lady Gaga a Adam Driver se převtělili do členů rodiny Gucci

Co uděláte, až přijdou vlci? Režisér Vetřelce Ridley Scott se vrací k výpravnému sci-fi

Černý jestřáb sestřelen: V.I.M.

Poslední souboj: Trailer

První reakce: válečný Napoleon

VIDEO: V rozčilení se mění v pandu. Studio Pixar představuje Proměnu

První dojmy: očekávaný Napoleon

Na obzoru: Nový Scorsese a novinka od Svěráků

Na obzoru: Nový Spidey a konkurent pro agenta 007

Na obzoru: indiánský Predátor a nový Cronenberg

Na obzoru: Nový Eastwood a šílený Thor

Dočkáme se dalšího Vetřelce? ...

Napoleon: Recenze

Ridley Scott se chystá na dvojku Gladiátora.

VIDEO: Nové záběry z Napoleona

Klan Gucci: Recenze

První reakce: Jak se povedl válečný Napoleon Ridleyho Scotta?

RECENZE: Odvozený Rakeťák odlétl daleko od rodné planety Pixar

Na obzoru: Sněhurka a nový hrdina od DC

Na obzoru: Chip a Dale a nový akčňák od tvůrců Kingsmanů

První reakce: Poslední souboj je rozporuplným filmem

TZ První dojmy ze sci-fi Vychováni vlky od Ridleyho Scotta

Na obzoru: Nový Poirot a Coppolův velkofilm

Na obzoru: Nový Fincher a konec Halloweenu

Denzel Washington v kůži historického Hannibala

Téma: 12 epických středověkých filmů, které vás vezmou do bitevní vřavy

Na obzoru: Nový Miyazaki a nová verze disneyovské klasiky

Na obzoru: Kalba s Marky Markem a nový Stephen King

Ridley Scott se chystá na dvojku Gladiátora, našel novou hvězdu

Na obzoru: Další mise Ethana Hunta a nový Clint Eastwood

První reakce: Poslední souboj Ridleyho Scotta je rozporuplnou historickou podívanou

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy