Čtvrtý Thor verbuje Russela Crowea

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     30.03.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Tak to pomalu začíná vypadat, že čtvrtý Thor bude mít jedno z nejhvězdnějších obsazení, jaké se zatím Marvelu podařilo sehnat. Přitom už trojka byla docela narvaná, vrátil se Hopkins, cameo si připsal Cumberbatch, ve vedlejší roli se objevil Ruffalův Hulk, k týmu se přidala Tessa Thompson, zápora... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Čtvrtý Thor verbuje Russella Crowea

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     30.03.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Tak to pomalu začíná vypadat, že čtvrtý Thor bude mít jedno z nejhvězdnějších obsazení, jaké se zatím Marvelu podařilo sehnat. Přitom už trojka byla docela narvaná, vrátil se Hopkins, cameo si připsal Cumberbatch, ve vedlejší roli se objevil Ruffalův Hulk, k týmu se přidala Tessa Thompson, zápora...

 

Na festival do Karlových Varů míří Ewan McGregor a Alicia Vikanderová

Zdroj Zdroj: idnes.cz     13.06.2023 (11:11)     Sekcia kultura

Karlovarský filmový festival odtajnil další významné hosty. Vedle Russela Crowea se zde letos představí skotský herec a režisér Ewan McGregor a a švédská herečka Alicia Vikanderová. Oba převezmou Cenu prezidenta a představí své nejnovější filmy.

 

První reakce: kosmický Thor: Láska jako hrom

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     28.06.2022 (17:00)     Sekcia kultura

Zbývají asi necelé dva týdny do premiéry jedné z nejočekávanějších letošních marvelovek. Čtvrtý Thor je totiž úspěšným shlédáním režiséra Taiky Waititiho a Chrise Hemswortha, kteří spolu naposledy upekli chválený Ragnarok. Tentokrát navíc mají k ruce také Strážce Galaxie, na scénu se vrací Natali...

 

Thor: Láska jako hrom: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     09.07.2022 (01:30)     Sekcia kultura

Filmová série s Thorem je už dlouho tím nejdivočejším, co dali u Marvel Studios dohromady. První díl byl shakespearovskou pohádkou, druhý pokusem o komiksovou Hru o trůny a třetí fantasy komedií ve stylu Flashe Gordona. Do toho se Thor ještě vyvíjel v jednotlivých dílech Avengers (minimálně tedy ...

 

Pětka Avengers má scenáristu

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     15.09.2022 (09:20)     Sekcia kultura

Těžko říct, jak jsou u Marvelu spokojení s výsledky posledních filmů. Loučila se Black Widow a představili se Shang-Chi nebo Eternals, ale na jejich návštěvnost měl vliv Covid, jen je otázka, jak velký ten vliv byl. Čtvrtý Thor už šel do kin v poměrně normální situaci, tržebně ovšem zaostává za o...

 

VIDEO: Kladivo může pozvednout i žena, napovídá Thor: Láska jako hrom

Zdroj Zdroj: idnes.cz     19.04.2022 (16:55)     Sekcia kultura

Upoutávka filmu Thor: Láska jako hrom, který do českých kin přijde 7. července, vrací na scénu jednoho z Avengers. Roli bájného boha hromu si zopakoval Chris Hemsworth.

 

Na obzoru: čtvrtý Thor a magor Russell Crowe...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     21.04.2020 (12:00)     Sekcia kultura

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připrave...

 

RECENZE: Hrome, Thor nemůže zapomenout na svou lásku

Zdroj Zdroj: idnes.cz     11.07.2022 (07:59)     Sekcia kultura

Po snímku Thor: Ragnarok, v němž režisér Taika Waititi razantně uhnul od temnějších podtónů prvních dvou filmových Thorů a dodal notně ztřeštěnou podívanou, je tu další pokračování s podtitulem Láska jako hrom, v němž se Waititi definitivně urval z řetězu.

 

První dojmy: je čtvrtý Thor zklamáním?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     07.07.2022 (17:00)     Sekcia kultura

Taika Waititi před pár lety se svým třetím Thorem překvapil, protože poprvé vštěpil bohovi hromu nějaký výraznější ksicht. Ragnarok se nesl na vlně konce světa a zároveň dětinského humoru, což byl už tehdy pozoruhodný, ale ne zcela univerzálně milovaný mix, a jak se záhy dočtete v prvních dojmech...

 

Disney odhaluje plán premiér. Kdy dorazí Avengers, Star Wars a Avatar?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     15.02.2024 (09:05)     Sekcia kultura

Poslední marvelovky díru do světa zrovna neudělaly. Čtvrtý Thor utržil slušné peníze, třetí Ant-Man na tom byl o hodně hůř a z Marvels se vyklubal průšvih. U Disneyho se tedy musí pořádně zamyslet, pokud nechtějí padnout držkou na zem, to ale bude chvíli trvat, protože spousta komiksáren už je ro...

První reakce: Bullet Train je akční jízdou s výborným Pittem

Thor: Láska jako hrom: Teaser

OBRAZEM: Od Crowea po Kolářovou. Projděte si momenty letošního festivalu

Kdy se dočkáme Mulan a Russella Crowea? ...

Ridley Scott se chystá na dvojku Gladiátora.

15 nejlepších filmů Russella Crowea

Ridley Scott se chystá na dvojku Gladiátora, našel novou hvězdu

Russell Crowe bude terorizovat bývalé spolužáky

Při zahájení karlovarského festivalu zahraje i kapela Morcheeba

Ghost of Tsushima verbuje nadějného scenáristu

Guy Ritchie verbuje hvězdy pro špionážní akčňák

COLOURS DEN ČTVRTÝ: Bratři, sestry, mladý Bono a bombastický Garrix

Hercule Poirot verbuje hvězdy

Thor vyměnil kladivo za pušku. Film s Hemsworthem potěší akčními nápady

První reakce: Čtvrtý Matrix budete milovat, nebo naprosto nenávidět

Čtvrtý John Wick se nakonec o rok zpozdí

Víkendový výplach #644 o Spideym a Strážcích Galaxie

Jak to vypadá s dalším Vyproštěním?

Sting na čtvrtý pokus zahrál ve Slavkově, některým však propadly lístky

Na obzoru: Nový Eastwood a šílený Thor

Thor dobyl světová kina, ohlasy má ale rozpačité

Jeden gól: Recenze

Víkendový výplach #663 o Strážcích Galaxie a Star Treku

Co prozradil trailer na marvelovskou týmovku Eternals?

Kdo ze Strážců galaxie se objeví ve čtvrtém Thorovi?

Kam svatí odcházejí zemřít. Příběhový předchůdce kultovní Rodiny Sopránů se představuje

Na obzoru: Thor mezi Transformery a návrat Krotitelů duchů

Víkendový výplach #654 o Spideym a Star Wars

Thor v českých kinech znovu vítězí, Mimoni ho ale dotahují

U Disneyho se nemůžete úplně rozjet, říká Waititi o humoru v novém Thorovi

Českým kinům vládnou Mimoni a Thor. Hádkovi jsou dalším českým propadákem

Thor miliardu nepokoří, Maverick nepřestává trhat rekordy

První dojmy: Očekávané pokračování Black Panthera

Ženy jsou superhrdinky, konečně si to uvědomte, vzkazuje Natalie Portmanová

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy