První dojmy: Deváté Rychle a zběsile

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     16.06.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Stejně jako většina aktuálních blockbusterů, i Vin Diesel se svými rychlými auťáky musel přes rok počkat, než se malinko uklidní pandemická situace a bude moci se svými fyzikálními fatalitami zbořit kina. Miliarda toho letos asi nepadne, i přesto na sebe deváté Rychle a zběsile logickou poutá hod... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Vstane další postava z Rychle a zběsile z mrtvých?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     23.12.2022 (17:20)     Sekcia kultura

Deváté Rychle a zběsile sice nevydělalo očekávanou miliardu a Dieselovy kecy o rodině už byly tak směšné, že se stal film oblíbeným terčem internetových memů. Snímek ale v covidovém období utržil v kinech přes 700 mega, a to se pořád počítá. Kulatý desátý díl tak dostaneme už v květnu, a i když o...

 

MovieZone vás zve do kina na Rychle a zběsile a druhého Terminátora

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     28.06.2021 (16:30)     Sekcia kultura

Nechci to říkat moc nahlas, abych nebyl obviněný z přílišného optimismu, ale vypadá to, že ta kina se nám začínají docela rozjíždět. Jak jste se mohli před pár hodinami dočíst, deváté Rychle a zběsile otevřelo v Americe za velice solidních sedmdesát milionů dolarů a to navzdory svým pochybným kva...

 

Rychle a zběsile definitivně bez Rocka

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     03.01.2022 (11:00)     Sekcia kultura

Utržit během covidu v kinech téměř tři čtvrtě miliardy dolarů, to je hodně solidní výkon. Jenže to je asi to jediné, čím dělá deváté Rychle a zběsile Vinu Dieselovi radost. Návrat režiséra Justina Lia přinesl dost nečekaně poměrně odfláknutou akci, John Cena tu jako záporák bojoval hlavně se svým...

 

Desítka Rychle a zběsile nabírá silnou posilu

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     13.04.2022 (13:00)     Sekcia kultura

Deváté Rychle a zběsile sice schytávalo na internetu poměrně hodně posměšků a dočkalo se nespočtu vtipných memů, diváků ale přišlo do kina pořád dost a přes 700 mega utržených v kinech v koronavirové době je vlastně hodně sympatické číslo. Vin Diesel tak aktuálně přemýšlí, jakými blbinami nám zav...

 

RECENZE: Jak jinak než Rychle, zběsile a plytce. Desítkou začíná finále

Zdroj Zdroj: idnes.cz     19.05.2023 (07:30)     Sekcia kultura

Novinka kin Rychle a zběsile 10 se vejde do stručné charakteristiky začátek dlouhého konce. Původně se čekalo finále celé akční ságy, těsně před premiérou však tvůrci oznámili, že jde o první díl závěrečné trilogie. Čili vlastně jen odklad.

 

První reakce: Desáté Rychle a zběsile je divokou a směšnou jízdou

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     16.05.2023 (13:00)     Sekcia kultura

Ano, už nadešel opět ten čas, kdy se budou v kině popírat základní fyzikální zákony a do toho se budou plácat tradiční kecy o rodině. Desítka Rychle a zběsile vtrhne do kin již ve čtvrtek a Vin Diesel opět slibuje opulentní blockbusterovou jízdu, z níž si údajně sedli v Universalu tak moc na zade...

 

VIDEO: První záběry z nového Jurského světa

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     21.06.2021 (14:59)     Sekcia kultura

Na internet dorazily první záběry z nového Jurského světa. Je to tedy jen patnáct vteřin, které de facto láká do kina na deváté Rychle a zběsile, konkrétně do IMAXU, kde diváci budou moci zažít asi o něco víc. Nám to ale zatím stačí takhle, znamená to totiž, že je první pořádný trailer za rohem, ...

 

VIDEO: Minulost dostihne i nejrychlejšího, vzkazuje Rychle a zběsile 9

Zdroj Zdroj: idnes.cz     19.04.2021 (16:50)     Sekcia kultura

Devátý díl akční série Rychle a zběsile, která za dvě desetiletí utržila celosvětově v kinech více než pět miliard dolarů, má do českých kin dorazit 17. června. Produkce zveřejnila novou upoutávku.

 

První dojmy: prázdninový animák Luca

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     17.06.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Tento týden do tuzemských kin mimo devátého Rychle a zběsile zavítala taky čerstvá prázdninová pixarovka Luca. Ta se v prvních trailerech prezentovala jako mix Dej mi své jméno a Malé mořské víly, což je natolik bizarní kombinace, že nás v redakci pochopitelně zaujala. Jak se tedy nakonec snímek ...

 

Rychle a zběsile české diváky pořád baví. Porazí desítka předchozí díly?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     22.05.2023 (18:00)     Sekcia kultura

Tomáš Vyskočil alias Thomas z webu Kinomaniak je odborník na tržby domácích filmů. A každý týden vám o nich bude psát na MovieZone.Dle očekávání dojel jako první do víkendové cíle desátý díl akční jízdy Rychle a zběsile, jeho výsledky jsou mírně nad očekáváním. Se stříbrem se museli spokojit Strá...

Rychle a zběsile 10: Recenze

MZ Live #202 o Fast X a první dojmy z Cool Girl!

VIDEO: Konec cesty začíná, oznamuje akční snímek Rychle a zběsile 10

MZ Live #202 o Fast X, Covenant a Matce a první dojmy z Cool Girl!

Rychle a zběsile 9: Recenze

MZ Live #202 o Fast X a MZ Live Speciál o Demolition Manovi a první dojmy z Cool Girl!

Desáté Rychle a zběsile natočí režisér Kurýra

MZ Live Speciál: Rychle a zběsile

První reakce: Deváté Rychle a zběsile sklízí chválu

Jak to vypadá se spin-offy Rychle a zběsile?

Rychle a zběsile 10 přišlo o režiséra. Justin Lin projekt opustil.

Rychle a zběsile 10 přišlo o režiséra, Justin Lin projekt opustil

EAF: Sága Rychle a zběsile...

Přivítá Rychle a zběsile hereckou legendu?

Jedenácté Rychle a zběsile dorazí za dva roky

Jason Momoa míří do desátého Rychle a zběsile

Rock dostane v Rychle a zběsile vlastní film

Rychle a zběsile zabralo, má největší otvírák od Star Wars

Vin Diesel a režisér Rychle a zběsile opět spojí síly

Jedenácté Rychle a zběsile bude poslední. Kdo ho natočí?

Rychle a zběsile ulovilo seriálového Jacka Reachera

Víkendový výplach #615 o Armádě mrtvých a Rychle a zběsile

První dojmy: bondovka Není čas zemřít

MovieZone Live #202 o Rychle a zběsile a The Covenant už v úterý v 22:00

Téma: MovieZone vs. Rychle a zběsile aneb který autařský popcorn je nejlepší?

VIDEO: Nejde o zranění, ale o přežití, hlásá parodie Rychle a nemožně

Za hranice fyziky i planety. Akční film Rychle a zběsile 9 překračuje vlastní stín

Rychle a zběsile 10: Trailer

Rychle a zběsile 9: Super Bowl Spot 2021

Odvážná Vaiana se vrátí s Rockem a zajímavým režisérem

TZ První dojmy ze seriálové Godzilly

TZ První dojmy z minisérie Pam and Tommy

První dojmy: dokument Síla o Kamilu Filovi

První dojmy: bláznivý akčňák Boy Kills World

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy