RECENZE: Čekal a chtěl od Billyho Gibbonse někdo něco nového?

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     18.06.2021 (18:00)     Sekcia kultura

Předák texaských bluesrockerů ZZ Top, kytarista Billy F. Gibbons, dělí v poslední době svůj čas mezi prací s kapelou a sólovými projekty. Předchozí dvě alba psaná na jeho jméno byla od kapelového úvazku dost rozdílná. Novinkou Hardware jako by mimoděk vytvářel jakési „paralelní ZZ Top“. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Vyproštění: Recenze...

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     29.04.2020 (08:53)     Sekcia kultura

Lze ještě o Vyproštění napsat něco nového? V době koronakrize a vyprázdněných kin se páteční premiéra nového akčňáku s Chrisem Hemsworthem stala div ne událostí měsíce a Netfix skóroval napříč celým světem, když jeho novinka vytlačila ve streamovacích žebříčcích popularity veškerou konkurenci. A ...

 

RECENZE: Skupina něco něco staví prostory, které si zabydlíte podle svého

Zdroj Zdroj: idnes.cz     10.09.2021 (16:50)     Sekcia kultura

Jsou to v zásadě obyčejné písničky, ale v tom je jejich největší kouzlo. Dvojice něco něco je na albu Útržky nejsilnější právě tam, kde civilně a bez patosu zpívá o zdánlivých banalitách, v nichž jsou ale ukryta drobná dramata.

 

Watcher: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     02.08.2022 (13:30)     Sekcia kultura

Přijít v současnosti s originálním námětem je čím dál těžší a o filmu na pomezí thrilleru a hororu to platí obzvlášť. Příběhová cesta, kterou se vydala novinka Watcher, je snad ale vůbec tou nejvyšlapanější a nejokoukanější. Dokonce mi přijde, že zápletku o ženě, kterou někdo sleduje či vidí něco...

 

Resident Evil: Raccoon City: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     03.12.2021 (10:31)     Sekcia kultura

Filmový průmysl pořád čeká na velký hit podle počítačové hry, ale přitom se ho už dávno dočkal. Jen se k němu moc nehlásí. Série Resident Evil od Paula W.S. Andersona s Millou Jovovich totiž není něco, čím by se chtěl kdokoliv chlubit. S hrou nemá prakticky nic společného, dobré filmy jsou v šest...

 

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     02.09.2021 (13:00)     Sekcia kultura

V takhle nejisté situaci byl Marvel naposledy snad u prvních Strážců Galaxie. Musel představit nového hrdinu, jenž je poměrně dost specifický, před kamerou se mu sešli herci, kteří měli k hvězdám až na pár výjimek daleko, režie se ujal někdo, kdo s podobně velkými projekty neměl nikdy žádné zkuše...

 

Viník: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     05.10.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Asi takhle, v zásadě proti remakování nic nemám. Tam, kde to dává smysl, se na remake vždycky rád podívám. Zejména, když mi filmaři budou ochotni nabídnout i něco nad rámec pouhého převádění originálu do nových zpravidla amerických kulis se slavnějšími herci před kamerou. Jenže něco takového je p...

 

Víkendoví rebelové: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     07.11.2023 (13:00)     Sekcia kultura

Fandit fotbalu je v Německu něco jako náboženství. Pro malého Jasona je to ovšem jedna velká neznámá. Něco naprosto nepochopitelného. Co na tom, že Jason rozumí problematice kvantové fyziky a zajímá ho teorie chaosu. Když dojde na fotbal, nedokáže se spolužáky najít společnou řeč. A to platí skor...

 

RECENZE: Kaskadéra nemám. Já a Cruise. Garfield ve filmu našel tatínka

Zdroj Zdroj: idnes.cz     16.05.2024 (14:00)     Sekcia kultura

O něco méně cynický, než jak ho milují dospělí, a o něco více tklivý, než by dětská osvěta vyžadovala, je legendární oranžový kocour v celovečerním animovaném příběhu Garfield ve filmu, jehož premiéru právě nasazují česká kina.

 

Michael Bay chystá další akční jízdu

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     12.11.2020 (09:16)     Sekcia kultura

Když stál naposledy za kamerou Michael Bay, vylezla z toho divočina 6 Underground, což byl totální bayhem. Film, který si mohl režisér natočit tak, jak chtěl a bez toho, že by mu do toho někdo mluvil. Jenomže ono možná trochu bylo potřeba, aby mu do toho někdo mluvil, protože jeho netflixovská ak...

 

RECENZE: Yes? Při poslechu nového alba The Quest se chce zvolat: No!

Zdroj Zdroj: idnes.cz     05.10.2021 (13:58)     Sekcia kultura

Když se svého času progresivní a vlivná kapela nehodlá odebrat na odpočinek a místo toho kuchtí krmi z vody s minimem chutných ingrediencí, dopadne to jako v případě nového alba skupiny Yes.

Stopáže Wicka a nového Scorseseho budí rozpaky

RECENZE: Raper Grey256 trýzní uši balastem a pubertálními pózami

RECENZE: Moby oslavil příchod nového roku meditativní nahrávkou

RECENZE: Podivín a jeho šelmy. Snímek Chtěl jsem se ukrýt je důležitým počinem

Recenze: Hra na oliheň a o důstojnost. Sledovaností může překonat vše na Netflixu

TZ Recenze třetí Sexuální výchovy

Rodinná rošáda: Recenze

RECENZE: Za éry sKORO NA mizině bavili Tygři nápaditěji než v Jackpotu

Žádná roztomilá mimina. Na výstavě v Doxu o dětech nechybí díla Černého a Kintery

Fér hra: Recenze

Recenze: Nemá zábrany. V brutálním filmu z Cannes tanečnici přitahují auta sexuálně

RECENZE: Půlnoční bdění s Taylor Swift není nijak obohacující

White Plastic Sky: Recenze

Home Sweet Home Alone: Recenze

RECENZE: Na plovárně s Voskovcem. Něco je napsané, něco zůstalo mimo slova

RECENZE: Showman Ben Cristovao zvládl bavit halu přes dvě a půl hodiny

Co prozradil trailer na nového Batmana?

Creed a Rocky do toho pořádně šlápnou

Last Seen Alive: Recenze

Světová válka v režii skotského pastevce. První mise trpí nevyrovnaností a tíží ji patos

Zveme vás do kina na Pána prstenů a narozeniny MovieZone

RECENZE: Příjemní Cimrmani zblízka. Ale proč ten školácký komentář?

Země nomádů: Recenze

Dobrá sestra: Recenze

RECENZE: Životopis bez tématu. Záhada kolem Šarlatána trvá dál

RECENZE: Abiturientský sraz elitní třídy po šestadvaceti letech

Recenze: Hvězda si smí vymýšlet, domníval se Gott. Kde ve své knize mlží a překrucuje

Sound of Metal: Recenze

Jistota přítomného v minulém, tedy i v tradici, řádu a mýtu. Josef Kroutvor vyzrál lidsky i umělecky

RECENZE: Proč Voyo trestá diváky Vědmou, veteší brakové zlověstnosti

Transformers Jedna: Trailer

VIDEO: První záběry z nového Jurského světa

Morbius: Recenze

RECENZE: Na to se někdo dívá? Proti Specialistům tasí Polda sebeironii

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy