První samostatný film Ethana Coena nabírá obsazení

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     11.08.2022 (17:00)     Sekcia kultura

Tak to vypadá, že to s tím režijním důchodem v podání legendárních bratří Coenů nebude zase tak horké. Po Joelovi se totiž k samostatnému projektu rozhoupal konečně i jeho brácha Ethan, který nyní chystá zatím nepojmenovaný lesbický road trip ve spolupráci s Working Title a Focus Features. Stejně... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

RECENZE: Lesbická krimikomedie Panenky na útěku je roztomilá. Nic víc

Zdroj Zdroj: idnes.cz     20.03.2024 (06:00)     Sekcia kultura

Že nelze zaměňovat Ethana Coena za bratry Coenovy, to dokládá novinka českých kin Panenky na útěku. Stvořil ji mladší sourozenec Joela Coena a za společnými tituly tohoto bratrského dua, včetně oscarových děl Fargo a Tahle země není pro starý, bohužel zaostává. Je to kratochvilná hříčka pro jedno použití.

 

Tady Vary pokračují. Příští rok uvedou Priscillu a další předpremiéry

Zdroj Zdroj: idnes.cz     05.12.2023 (17:10)     Sekcia kultura

Pod heslem „dáváme vám prostor pro film“ bude i příští rok pokračovat nový projekt karlovarského filmového festivalu Tady Vary. Od ledna do června 2024 uvede do 56 českých kin v předpremiéře například vítězný snímek benátského festivalu Chudáčci, novinku oscarového režiséra Ethana Coena Panenky na útěku nebo životopisné drama Priscilla o manželce Elvise Presleyho.

 

MovieZone Live #219 nejen o Road House už v pondělí ve 22:00

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     24.03.2024 (12:03)     Sekcia kultura

MovieZone Live s pořadovým číslem 219 se blíží, tak buďte připravení. Probereme si v něm akčňáky Road House a Land of Bad, komediální drama American Fiction, které mělo oscarové ambice, Panenky na útěku od Ethana Coena nebo mysteriózní thriller Petra Bebjaka Smršť. Začínáme v pondělí ve 22:00 a n...

 

MovieZone Live #219 o Road House, Americké fikci i Land of Bad

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     25.03.2024 (09:03)     Sekcia kultura

MovieZone Live s pořadovým číslem 219 se blíží, tak buďte připravení. Probereme si v něm akčňáky Road House a Land of Bad, komediální drama American Fiction, které mělo oscarové ambice, Panenky na útěku od Ethana Coena nebo mysteriózní thriller Petra Bebjaka Smršť. Začínáme v pondělí ve 22:00 a n...

 

Čtvrtý John Wick nabírá parádní obsazení

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     10.06.2021 (11:00)     Sekcia kultura

Nedávno jsme psali, že se vedle Keanu Reevese objeví ve čtyřce Johna Wicka taky legendární Donnie Yen. Akční bůh z Hongkongu ale zdá se nebude jedinou velkou posilou, režisér Chad Stahelski a studio Lionsgate totiž čerstvě přibrali k obsazení taky Billa Skarsgårda a Shamiera Andersona. Toho první...

 

Sci-fi novinka Zacka Snydera nabírá obsazení

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     10.02.2022 (09:32)     Sekcia kultura

Zatímco část fanoušků Ligy spravedlnosti Zacka Snydera nezvládá úplně důstojně fakt, že tenhle filmový projekt byla jednohubka lákající předplatitele HBO Max a ne film, který měl pokračovat v komiksové sérii, Zack Snyder to nejspíš ví moc dobře. A jde dál. Rozjetých má hned několik projektů, ale ...

 

Novinka Stevena Spielberga nabírá obsazení

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     09.04.2021 (17:00)     Sekcia kultura

Hollywoodská legenda Steven Spielberg ani po sedmdesátce nezvolňuje, a i když na jeho nové West Side Story čekáme kvůli pandemii déle, než se čekalo, slavný režisér se rozhodně nefláká. Naopak, už v létě začne točit svůj nejosobnější film. Jak už jste se u nás mohli dozvědět dříve, Spielberg ve s...

 

Nejdražší film Netflixu od režisérů Avengers: Endgame nabírá obsazení

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     18.12.2020 (16:30)     Sekcia kultura

Už jsme si během posledních let stačili zvyknout, že Netflix ambicemi rozhodně nešetří a chystá několik obřích projektů, které bychom možná rádi viděli i v kinech. Jejich největším chystaným blockbusterem je pak aktuálně The Gray Man na motivy románu Marka Greaneyho, který si berou do parády brat...

 

Vysněný film Michaela Manna nabírá obsazení

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     11.02.2022 (17:00)     Sekcia kultura

Michael Mann patří mezi legendární režiséry, od něhož uvidíme rádi vždycky snad všechno. Pravda, na jeho nepovedeného Hackera by asi všichni rádi zapomněli, jinak má však hollywoodský matador na svém kontě spoustu klenotů jako Nelítostný souboj, Poslední mohykán či Insider: Muž, který věděl příli...

 

Detektivka Martina Scorseseho s DiCapriem a De Nirem nabírá obsazení

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     18.02.2021 (13:00)     Sekcia kultura

Co si budeme povídat, na nový film Martina Scorseseho se budeme těšit za všech okolností, i kdyby chystal životopis Jirky Babici. Jeho novinka Killers of the Flower Moon ale zní neskutečně lákavě. Bude se totiž jednat podle všeho o temnou detektivku z dvacátých let minulého století pojednávající ...

Dvojka Twisteru nabírá obsazení

Fistful of Vengeance: Trailer

Rockový fenomén Primus zahraje v září první samostatný koncert v Praze

Film jako punková jízda. Pes Gump mění Richardu Krajčovi život

Hvězda Dámského gambitu cestuje časem. Očekávaná novinka režiséra Wrighta se představuje

První reakce: Lékořicová Pizza je dalším mistrovským dílem Paula Thomase Andersona

Osmé Mission: Impossible se odkládá

Bayova novinka nabírá obsazení

Christopher Nolan chystá film o atomové bombě

TZ Seriálový Hawkeye nabírá parádní obsazení

Ballerina nabírá obsazení

Novinka režiséra La La Landu nabírá hvězdné obsazení

Velkolepá sci-fi od Coppoly nabírá obsazení

Pátý Indiana Jones nabírá obsazení

Akční Ballerina nabírá obsazení

Blade nabírá obsazení

Kosmonaut z Čech nabírá parádní obsazení

TELEVIZIONÁŘ: Britská tajná služba volá posily ze Hry o trůny

Film o Kriegelovi musí měnit obsazení, Medvecká i Donutil role odmítli

Novinka režiséra Tří billboardů a V Bruggách nabírá obsazení

Temný Blade konečně nabírá obsazení

Monumentální western Kevina Costnera nabírá obsazení

Pokračování Cageova Obchodníka se smrtí nabírá obsazení

Spider-Manův záporák Kraven nabírá obsazení

Matka v trapu: Recenze

Národní filmové muzeum doplní expozici o film ve virtuální realitě

Divoký Spirit: Trailer

Spirit Untamed: Trailer

RECENZE: Rusalka v Národním je ztracená ve vlnách fantazie. A tratí na obsazení

Na první film s Myšákem Mickeym vypršela práva, filmaři chystají dva horory

TZ Seriálové The Last of Us našlo obsazení

Popáté a pošesté. Strasti vlastníků bytových jednotek obsazují české scény

Předběhli Toma Cruise. V Rusku měl premiéru film natočený ve vesmíru

VIDEO: Karlos neboli Vémola. Film o zápasníkovi má první ukázku

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy