Zabijáci rozkvetlého měsíce: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     16.10.2023 (13:00)     Sekcia kultura

Martin Scorsese je legenda, padesát let na vrcholu, natočil tohle a tohle… tenhle odstavec tentokrát přeskočíme a já budu předpokládat, že víte, že jde o jednoho z největších vypravěčů posledního půlstoletí. Scorsese je král a zároveň jeden z nejhlasitějších kritiků toho, co současný Hollywood po... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

První recenze: Zabijáci rozkvetlého měsíce jsou Scorseseho mistrovským dílem

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     14.10.2023 (13:00)     Sekcia kultura

Už ve čtvrtek vtrhne do našich i světových kin jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku – Zabijáci rozkvetlého měsíce od Martina Scorseseho. Jeho další spolupráce s Leonardem DiCapriem a Robertem de Nirem bude pojednávat o sérii vražd v kmeni Osedžů a zaměří se na vztahy Američanů s indiáns...

 

První dojmy: vynikající Zabijáci rozkvetlého měsíce

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     21.10.2023 (13:00)     Sekcia kultura

Recenzi na nelítostnou novinku Martina Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce vám Mr. Hlad přinesl už v pondělí, zbytku redakce pak chvíli trvalo, než si našel 200 minut volného času, aby taky vyrazil do kina (přičemž někteří hledají doteď...), takže opožděne nabízíme ještě krátké dojmy některých...

 

VIDEO: Pohled na Zabijáky rozkvetlého měsíce

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     30.09.2023 (12:00)     Sekcia kultura

Po odsunu druhé Duny na příští rok by se dalo říct, že na postu nejočekávanějšího filmu (minimálně) podzimu ji u mnohých diváků vystřídali Zabijáci rozkvetlého měsíce od Martina Scorseseho, který se nás s Apple TV+ bude snažit přesvědčit, jak vypadá pravý kinozážitek. A já mu po skvělých trailere...

 

Zabijáci rozkvetlého měsíce: Final Trailer

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     13.09.2023 (21:00)     Sekcia kultura

Popisek v přípravě...

 

RECENZE: Scorsese přesunul mafii do prérie. Zeširoka, ale úctyhodně

Zdroj Zdroj: idnes.cz     16.10.2023 (08:00)     Sekcia kultura

Úsloví, že každý režisér točí celý život vlastně jeden a týž film, by si mohl Martin Scorsese zarámovat. I jeho Zabijáci rozkvetlého měsíce nesou prvky další mafiánské ságy - ale mistrně pojaté.

 

Každá z více než dvou set minut stojí za vidění, slibuje Scorsese

Zdroj Zdroj: idnes.cz     14.10.2023 (14:30)     Sekcia kultura

Martin Scorsese ve svých osmdesáti letech natočil snímek Zabijáci rozkvetlého měsíce, který v sobě nese několik rekordů i oscarové šance včetně režisérových dvorních herců Roberta De Nira a Leonarda DiCapria.

 

Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce míří do více kin i IMAXů

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     30.08.2023 (17:00)     Sekcia kultura

Čeká nás po letech nadvlády akčních a zejména komiksových blockbusterů návrat epických vážných dramat na výslunní? Čistě při pohledu na letošní tržby by to tak klidně i mohlo vypadat a jak potvrzuje následující zpráva, vlastně si toho začínají všímat i studia. Velký kus práce na tom samozřejmě op...

 

Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce míří do většího počtu kin

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     30.08.2023 (17:00)     Sekcia kultura

Čeká nás po letech nadvlády akčních a zejména komiksových blockbusterů návrat epických vážných dramat na výslunní? Čistě při pohledu na letošní tržby by to tak klidně i mohlo vypadat a jak potvrzuje následující zpráva, vlastně si toho začínají všímat i studia. Velký kus práce na tom samozřejmě op...

 

MZ Live #210 už v pátek ve 22:00

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     19.10.2023 (13:00)     Sekcia kultura

MZ Live #210 už se blíží na vaše obrazovky a bude plné dobrých filmů. Probereme si novinku Martina Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce, vítězný film z Cannes Anatomie pádu, netflixovský hit Fair Play, horory Vymítač ďábla: Znamení víry a Temná sklizeň nebo novinku Agnieszky Holland Hranice. A ...

 

Nadvláda Tlapkové Patroly pokračuje. Nesesadil ji ani Scorsese s DiCapriem

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     23.10.2023 (18:00)     Sekcia kultura

Tomáš Vyskočil alias Thomas z webu Kinomaniak je odborník na tržby domácích filmů. A každý týden vám o nich bude psát na MovieZone.Nejočekávanější premiéra týdne, Zabijáci rozkvetlého měsíce, odstartovala sympaticky na druhé příčce, zatímco další novinky příliš nezaujaly. Suverénem je stejně jako...

Záznam MZ Live #210 o Scorseseho Zabijácích, Hranici, Anatomii pádu i Fair Play

Startuje sezona udílení cen. Šanci na Zlatý glóbus má Barbie a Oppenheimer

Nejvíce šancí na Oscara má drama Oppenheimer, získalo třináct nominací

První dojmy: očekávaný Napoleon

DiCaprio ve Scorseseho Zabijácích rozkvetlého měsíce na Taylor Swift nestačil

3Bobule: Recenze...

RECENZE: Jak sdělit druhým svoji situaci. Jiří Hájíček napsal jednu ze svých nejlepších knih

Podvodník z Tinderu: Recenze

Zpívej 2: Recenze

Fremont: Recenze

Vyproštění: Recenze...

Bod varu: Recenze

RECENZE: Sting je jistota. V Praze těžil ze zásoby hitů i síly osobnosti

Dead for a Dollar: Recenze

COLOURS DEN DRUHÝ: „Zabijáci“ ušetřili Ferdinanda. Kozub si dobíral Spáčilovou

Na obzoru: Zabijáci a král thrillerů

imf vs. Hollywood #37: Disneyho 60 miliard a zabijáci z Netflixu

Amazon chystá remake filmu Mr. & Mrs. Smith. Tentokrát s Gloverem a Waller-Bridgeovou

RECENZE: Senzace Daisy Jones & The Six trpí na klišé, nakonec však baví

RECENZE: Pianistka Nikol Bóková vzdala hudbou hold přírodním živlům

Nikdy neříkej nikdy: Recenze

Rivalové: Recenze

Super Mario dál drtí konkurenci. Stačí mu jen draci a zabijáci

Úsměv: Recenze

Udělování Oscarů a BAFTA se odsune o dva měsíce

Marvels: Recenze

RECENZE: Gran Turismo předjedou Rivalové, Auta a další žánrové filmy

Není čas zemřít: Recenze

Podivuhodný příběh Henryho Sugara: Recenze

Men: Recenze

Jedinečný zážitek: vystoupení U2 v Las Vegas sklízí nadšené recenze

Pornhub: Sex, prachy a internet: Recenze

Zvrácená: Recenze

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí: Recenze

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy